Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.076.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam i prvi i drugi

Kome treba link nek se javi :P

(ako mislite na onaj kad jozo spaja krevet)

You have to be odd to be number one
13 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
The Black Iso kaže...

Al opet ja ponavljam, ja cu nakon ovih izbora biti na pobjednickoj strani a vi ćete lajat na mjesec ;)

svi ćemo i dalje dobivati u pak, al' ti ćeš biti sretniji znajući da te guzi pravi domoljubni ud - totalni win.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
Top Bugovac kaže...

Imam i prvi i drugi

Kome treba link nek se javi :P

(ako mislite na onaj kad jozo spaja krevet)

-što je to? Gdje , kako, što se čeka.. ili se čeka epizoda 3?

ElektričnaOvca kaže...
The Black Iso kaže...

Al opet ja ponavljam, ja cu nakon ovih izbora biti na pobjednickoj strani a vi ćete lajat na mjesec ;)

svi ćemo i dalje dobivati u pak, al' ti ćeš biti sretniji znajući da te guzi pravi domoljubni ud - totalni win.

-relativnost.. tj kad ti je ud u dupetu, relativno je svejdno dal te guze ili ti guziš... a nekima i užitak.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran

Ja čekam treći dio nakon kaj majstor Jozo spoji krevete.

10 godina
neaktivan

a nidje veze video,nema do sevkinog uratka

15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
Bukva kaže...

Jesi ti siguran da nemaš pravo na mirovinu? Jer se iz aviona vidi da si invalid.

to vise govori o tebi..

Al opet ja ponavljam, ja cu nakon ovih izbora biti na pobjednickoj strani a vi ćete lajat na mjesec;)

Is there doctor on the plane?

17 godina
protjeran

sta nije da ti ne zivis u Hrvatskoj i da nemas prava glasovat u Hrvatskoj ?

čemu se onda petljaš u naše stvari ?

Long Live Freedom
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Ja da želim da živim u Hrvatskoj (ili bilo gdje drugo) ja bih se odselio tamo. Ja svoju zemlju, za razliku, volim (kakva je - takva je). Voliti zemlju ne znači tko će više mrziti drugačije. Voliti zemlju znači upoznati je i upoznati njene ljude i običaje. Voliti zemlju znači piti pivo ili sok sa susjedom, učiti svoju djecu da ne bacaju smeće van kante i da kažu "dobar dan" kad negdje dođu. Voliti zemlju znači plaćati porez i poštivati propise.

Voliti zemlju znači glasovati tamo gdje živiš jer znam koje probleme treba tako da riješim.

Ali, da se malo vratim na tvoju rečenicu :"...ja ću biti na pobjedničkoj strani a vi ćete lajat na mjesec." Pomalo poznajem i psihologiju i iz ove rečenice, kao laik, mogu vidjeti ogroman nedostatak samopouzdanja.

17 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

Ja da želim da živim u Hrvatskoj (ili bilo gdje drugo) ja bih se odselio tamo. Ja svoju zemlju, za razliku, volim (kakva je - takva je). Voliti zemlju ne znači tko će više mrziti drugačije. Voliti zemlju znači upoznati je i upoznati njene ljude i običaje. Voliti zemlju znači piti pivo ili sok sa susjedom, učiti svoju djecu da ne bacaju smeće van kante i da kažu "dobar dan" kad negdje dođu. Voliti zemlju znači plaćati porez i poštivati propise.

Voliti zemlju znači glasovati tamo gdje živiš jer znam koje probleme treba tako da riješim.

Ali, da se malo vratim na tvoju rečenicu :"...ja ću biti na pobjedničkoj strani a vi ćete lajat na mjesec." Pomalo poznajem i psihologiju i iz ove rečenice, kao laik, mogu vidjeti ogroman nedostatak samopouzdanja.

E pa onda se ne petljaj u nase stvari..
Cijeli boldani dio ti nema smisla..

Kakve veze ima to sto ne zivis u Hrvatskoj i sto se petljas u nase stvari s tim tvojim baljezganjima ?
Ne glumetaj, molim te..

Sta zelis reći da ja ne volim svoju zemlju, svoje susjede, da ne pazim na okolis, da ne plaćam porez, da ne postujem propise ?!?

Nema tu nedostatka samopouzdanja, dapače, ima ga i previse, jer sam siguran u pobjedu i vjeruj mi da cu te nakon izbora sjetiti ovog posta ;)

Long Live Freedom
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Oh the irony.

A kad iz te zemlje dođe >90% glasova za desničare onda su dobri.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
moderator
The Black Iso kaže...

Kakve veze ima to sto ne zivis u Hrvatskoj i sto se petljas u nase stvari s tim tvojim baljezganjima ?

Sta zelis reći da ja ne volim svoju zemlju, svoje susjede, da ne pazim na okolis, da ne plaćam porez, da ne postujem propise ?!?

Zar ti nisi iz Hercegovine?

17 godina
protjeran
Friday kaže...

"Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju, da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta, da je platimo i kupi prnje odavde … idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac!"

General George S. Patton

Molim dokaz da je to on rekao.

Ja živim u Hrvatskoj, imam rodbine tamo.
I opet ponavljam, razlika je jer BiH je(ili bi trebala biti) zemlja tri jednakopravna naroda.
Oni su Hrvati iz BiH i imaju pravo glasa, tako da imaju pravo odlucivat.
I samo me jos zanima, dali su ti glasovi ikada odlucili izbore ?

Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 15:09 (The Black Iso).
17 godina
moderator
The Black Iso kaže...

I opet ponavljam, razlika je jer BiH je(ili bi trebala biti) zemlja tri jednakopravna naroda.

Gdje si rođen? Jesi u Hr ili BiH pa otišao u Hr?

17 godina
protjeran

U Hrvatskoj, isto tako jedno vrijeme sam zivio tamo.

Long Live Freedom
17 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...
Friday kaže...

"Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju, da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta, da je platimo i kupi prnje odavde … idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac!"

General George S. Patton

Molim dokaz da je to on rekao.

Ne radi mi internet sad...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Cijeli boldani dio ti nema smisla..

Ne glumetaj, molim te..

Nema tu nedostatka samopouzdanja, dapače, ima ga i previse, jer sam siguran u pobjedu i vjeruj mi da cu te nakon izbora sjetiti ovog posta;)

Samopouzdanje znači biti:

- sigurniji u sebe i vjeruju da su sposobni i kad dožive neuspjeh ili pogriješe
- razmišljaju o tome što im je zbilja važno i slijede svoje interese i ciljeve (umjesto da čekaju da ih netko „pogura“ kuda trebaju ići.)
- vjeruju da mogu utjecati na ono što im se događa, odlučniji su i ustrajniji u suočavanju s problemima
- manje su pod utjecajem drugih i spremniji su se založiti za vlastite stavove
- bolje se i brinu za sebe  jer vole sebe i važni su sebi, a i jer vjeruju da mogu utjecati na stvari i postići željene ishode – pa su npr uspješniji u provedbi dijete, dulje rade na razvoju nove vještine. 
- probleme i neuspjehe gledaju kao priliku za učenje, a ne kao nepremostive prepreke i znak da su „totalni promašaj“
- više izražavaju sebe u odnosima i jasnije određuju svoj životni stil (znaju što vole slušati, otvorenije komuniciraju i zauzmu se za sebe…). Ne dopuštaju da ih drugi loše tretiraju i zauzimaju se za sebe (ili potraže pomoć ako se ne mogu sami zaštititi). Izvor

Ti očigledno svoje nedostatke i nesposobnost da ponudiš nešto originalno mijenjaš stereotipom iza kojeg kriješ svoju stvarnu osobu.  

Ne znam kakvu reakciju očekuješ od mene nakon izbora, bez obzira na izborni rezultat?

16 godina
neaktivan

haiku

O moj trešnjin cvijete

Polja i livade

Crna Sliko

Kakiš bezveze

17 godina
protjeran
Friday kaže...

Jer nemožeš naći dokaz jer je to laž.

phoenix2003 kaže...

Samopouzdanje znači biti:

- sigurniji u sebe i vjeruju da su sposobni i kad dožive neuspjeh ili pogriješe
- razmišljaju o tome što im je zbilja važno i slijede svoje interese i ciljeve (umjesto da čekaju da ih netko „pogura“ kuda trebaju ići.)
- vjeruju da mogu utjecati na ono što im se događa, odlučniji su i ustrajniji u suočavanju s problemima
- manje su pod utjecajem drugih i spremniji su se založiti za vlastite stavove
- bolje se i brinu za sebe  jer vole sebe i važni su sebi, a i jer vjeruju da mogu utjecati na stvari i postići željene ishode – pa su npr uspješniji u provedbi dijete, dulje rade na razvoju nove vještine. 
- probleme i neuspjehe gledaju kao priliku za učenje, a ne kao nepremostive prepreke i znak da su „totalni promašaj“
- više izražavaju sebe u odnosima i jasnije određuju svoj životni stil (znaju što vole slušati, otvorenije komuniciraju i zauzmu se za sebe…). Ne dopuštaju da ih drugi loše tretiraju i zauzimaju se za sebe (ili potraže pomoć ako se ne mogu sami zaštititi). Izvor

Ti očigledno svoje nedostatke i nesposobnost da ponudiš nešto originalno mijenjaš stereotipom iza kojeg kriješ svoju stvarnu osobu.  

Ne znam kakvu reakciju očekuješ od mene nakon izbora, bez obzira na izborni rezultat?

ti stvarno previše filozofiraš..

Long Live Freedom
17 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...
Friday kaže...

Jer nemožeš naći dokaz jer je to laž.

Ozbiljno ti kažem! Čim mi proradi net - ja ti stavim link!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

ti stvarno previše filozofiraš..

Još jedna rečenica iz koje se može prilično toga izvući....

Prijateljski i dobronamjerno te savjetujem da odeš kod dobrog psihologa jer u budućnosti postoji opasnost da završiš kod psihijatra. Inače imao bih, osim samopouzdanja, još štošta da napišem ali mislim da to ovdje ne bi bilo fer sa moje strane.

14 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

Nema tu nedostatka samopouzdanja, dapače, ima ga i previse, jer sam siguran u pobjedu i vjeruj mi da cu te nakon izbora sjetiti ovog posta ;)

Stvarno?! Da li odrasla osoba može napisati takav post?  Nakon što HDZ pobjedi ti ćeš doći ovdje napisati post njemu da je stranka za koju si glasao pobjedila? I daj mi neki logičan zaključak na temelju kojeg si ti zaključio da on neće isto tako glasati za HDZ? Daj te fore, isto kao i tvoje facebook dokaze odi prodavati na 24sata ili index.hr. Ne mogu vjerovati da bi odrasla inteligentna osoba napisala nešto takvoga.

Da i on glasa za nekoga drugoga, daj mi reci koju koristi ćeš ti imati s tim postom da je stranka za koju si glasao pobjedila? I već kad si takav domoljub, daj mi reci kako možeš podržati stranku u kojoj sjede isti ljudi koji su podržavali Sanadera, kleli se u njega, stavili ruku u vatru za njega, na istim pozicijama i sad isto govore za Karamarka? Nisi valjda toliko naivan da vjeruješ da nitko od njih ništa nije znao za razne malverzacije koje je dotični radio? Kako možeš u istu rečenicu staviti glasanje za stranku koja je optužena kao kriminalna organizacija i domoljub?

17 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

I samo me jos zanima, dali su ti glasovi ikada odlucili izbore ?

Nebitno jel su odlucili ili ne, ali dijaspora opcenito krivo zaokruzuje na listicu, ako Hrvati koji zive u Hrv. imaju omjer izmedju dviju stranaka 45:55, a u dijaspori 95:5, znaci da nemaju pravu predodzbu o zivotu u Hrvatskoj i tu nesto ne stima.

Uostalom fucka se dijaspori kad ne kradu njih jer placaju porez drugoj drzavi ionak.

Takodjer me fascinira kad celni covjek stranke s bagrom koja je jos uvijek na celu HDZ-a opeljesi narod, i zbog tog celni covjek zavrsi iza resetaka, a logicno je su neki suradnici sve vise manje znali, da takva stranka opet ima tolko glasova.

Za mene takvi imaju propuh, ali to sam samo ja.

Nije ni cudo da smo siromasna zemlja kad HDZ ko i Bandic moze krast neograniceno, podijele 10000 kemijskih olovki i opet dobe izbore. 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 16:14 (Edge).
17 godina
moderator
The Black Iso kaže...

A gdje si bio devedesprve, ha?

17 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
The Black Iso kaže...

U Njemacku iso po marke za mercedesa. 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
Friday kaže...

Izgleda da imamo istog provajdera, deder javi ovdje kad ti dođe da znam i ja.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
The Black Iso kaže...

Ne uklapa mi se u profil. Mislim da nije ni bio rođen.

17 godina
bed kaže...

haiku

..

Kakiš bezveze

- nije haiku, nego epidemija difterije..

ElektričnaOvca kaže...
Friday kaže...

Izgleda da imamo istog provajdera, deder javi ovdje kad ti dođe da znam i ja.

-sad radi, s prekidima...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...
Ne uklapa mi se u profil. Mislim da nije ni bio rođen.

Da, po zadnjih par postova zaključih slično.

Mentalno je negdje na razini sedamnaestogodišnjaka, a ja se u tim stvarima rijetko prevarim.

To o čemu mladić piše je samo životno neiskustvo i svi vi svojim TD samo uništavate čovjeku njegovo "ogromno" samopouzdanje.

Navik zivi tko krade posteno
13 godina
The Black Iso kaže...

Friday nema internet, ljudi imaju slobodu govora, ti nemaš velika slova za početak rečenice,... Čudna su ovo vremena, shvaćam tvoju zbunjenost.

13 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice