Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.077.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ATJLučko kaže...

Kolega dragi, GDJE STE BILI '91 godine, podijelite to sa nama?!?! 

A ako nije problem, možete kazati gdje ste bili i '90 godine?!?!

Prije nekoliko dana svjedočio sam događaju gdje se jedna usijana glava derao na momka iz nekog bez veze razloga (parking, čini mi se) i na kraju se izderao na njega: "Gdje si bio 1992?!!!" Sve bi to bilo svakodnevnica da momak nije bio 1996 godište i samo je slegnuo ramenima na budalu.

14 godina
protjeran
Friday kaže...
To se podrazumijeva - nitko osim njih ju ne voli! Samo što ju neki otvoreno i namjerno mrze, a neki poput nas kojima je ispran mozak ju mrzimo podsvjesno (i samo bi nas u biti trebalo vratiti na pravi put)

Zemo moj.

Iz tebe bi trebalo istjerati ZLO a DOBRO u tebe utjerati pa bi ti shvatio.

Navik zivi tko krade posteno
15 godina

Ja sam '91 imao 6 godina. 

Priznajem kriv sam što sam imao 6 godina. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 17:24 (agent_00klc).
14 godina
protjeran

Drago, deder ključaj temu par dana da se ljudi ohlade.

Opalile vrućine pa se glave usijale, bit će frke

17 godina
odjavljen
Strahoslav Trta kaže...
Friday kaže...

Poznam masu umirovljenih branitelja koji se uglavnom nečime bave - poljoprivreda, stočarstvo... Očito je da mogu raditi, ali svi redom imaju neku invalidnost zbog koje su "opravdano" u mirovini. Moj punac je propucan na prvoj liniji kod Osijeka. U mirovini je, ali čovjek ima snage kao bik. Zašto su takvi u mirovini?

Pitaj punca koliko je platio "teško ranjavanje".

Daj mi na pm broj spisa u HZMO pa da pogledam  (broj ti je na rješenju o mirovini)

Šalim se...

Znam da je zajebancija, ali čovjek može raditi sve. Ima prostrijelnu ranu (rame i lopatica su mu stradali) ali očito je da može raditi.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
"Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju, da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta, da je platimo i kupi prnje odavde … idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac!"

General George S. Patton

Aj, nisu ni ljudi (branitelji) krivi što im je "netko" zbog svog materijalnog interesa omogućio da budu lažni invalidi.

Riba se čisti od glave.

Lopovi su kao što već rekoh, političari koji su omogućili liječnicima specijalistima, raznim komisijama za utvrđivanje vojne invalidnosti da "beru" pare i šalju mlade i zdrave ljude u mirovinu.

To se nastavilo i kad je koalicija 2000 godine došla na vlast.

Ništa nisu bili po tom pitanju bolji od HDZ-a.

Znam iz grada Osijeka govana, koji prije rata nisu imali za Pony bicikl, a poslije rata svi (do jednog prijeratnog sitnog kriminalca) su se u roku dvije godine debelo "oparili".

Voze se Genšeri, Jaguari, otvarajau se kafići na ime prijatelja, grade se zgrade bez urbanističkog plana, kupuju se vile na moru, otvaraju restorani, ima se za privatne "aviončiće".

Priznajem da nije sve bilo pošteno al da su nas četnici unazadili, da su klali, ubijali, granatirali gradove gdje su bili sami civili to stoji i to se ne smije zaboraviti.

Ne radi se tu o Srbima ili komunistima već o organiziranim JNA postrojbama kojima su srpski dobrovoljci bili alibi za uništavanje hrvatskih gradova i ubijanje civila.

Tko je od srpskih zapovjednika odgovarao pred bilo kojim sudom za granatiranje, rušenje civilnih objekata u Osijeku ili za raketiranje stambenih zgrada u kojima su ginuli sami civili ?

Nitko.

Dok se takve stvari ne riješe, mira neće biti, ili će trebati još pedesetak godina da djeca naše djece sve to zaborave.

Tzv. šatorašima bi bilo pametnije da energiju ulože u rješavanje takvih problema jer ni jedan obogaljeni civil koji je radio u Osijeku a izgubio jednu ili dvije noge u ratu nije dobio više od tisuću kuna mirovine, a dok ode na posao i vrati se s posla mogao je poginuti "pet puta", što se i dešavalo. (jednom se umre/karikirano).

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 17:56 (Strahoslav Trta).
17 godina

Eto ga sad na fučkaj ga, ok i BBC je imal je imal svoje vrlo nezgodne kosture koji su ispali iz ormara.Ali opčenito gledano kaj se tiče iskustva/kvalitete, BBC-u se zapravo i nema kaj previše prigovoriti to sigurno.

Kaj se tiče Hrvatske i HRT-a, nema ljepše od državno sise, plača ide oni pomalo rade, puno brljaju i drljaju i nema frke samo polako i sigurno.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/383153/Evo-kako-su-BBC-jevi-strucnjaci-pokopali-HRT-ov-Dnevnik.html

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
13 godina

Nije da su bili super, al sadašnja je vlast imala svojih poteza na valu kojih će hdz jahati i pljačkati dok ovaj debilni narod opet ne popizdi i glasa protiv. Ajd da se to već nije dogodilo, al ovo već ulazi u folklor. *ebote, ovo nije država već akvarij populacije 4 milje i nešto sitno šarenih ribica.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
protjeran

Ekskluzivno;

Prosvjed ogorčene žene ispred HZMO Osijek 11.35h, na sudstvo koje joj je uskratilo što ?! "Ne zna se"

http://postimg.org/image/bnfuc1vzn/

http://postimg.org/image/97e0y7dwz/

Odradio sam mali novinarski intervju s ogorčenom ženom koja kaže da je iz Belišća, da je njena obitelj tamo poznata već 500 godina, ona ih se sjeća svih od prije 500 godina ?!

Na moje pitanje zbog čega protestira reče mi -da su njenu obitelj još 1985 komunisti proganjali a sad im ne daju da služe državi ?!

Kako da služe državi, pitam ja ?

Sve ih ova vlast hoće ubiti, da se zatre njihova plemenita loza i ne daju ima da služe javno (reče žena).

Kako da "služe javno, pitam ja ?

-Pa tako što je javno protestirala na javnoj površini pa su joj zabranili da nosi transparent u Belišću...

Sirotica vjerojatno nije uzela antipsihotike na vrijeme pa se malo vlakom dopeljala do Osijeka da "protestira" protiv "ničeg".

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 18:39 (Strahoslav Trta).
17 godina

Mi opet u nesvrstanima...

Zagreb

Split

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
ATJLučko kaže...
Kolega dragi, GDJE STE BILI '91 godine, podijelite to sa nama?!?!
A ako nije problem, možete kazati gdje ste bili i '90 godine?!?!

'91. Banovina i Sunja.

'90. sam bio u Zagrebu, pokretao obrt koji sam i zatvorio odlaskom u rov pa '95. ponovno pokrenuo od nule.

Doduše ne s punim kombijem ukradenih stvari nego poštenim radom i programiranjem.

Zanima li te još nešto?

Battlelog: [deda] lubosaur
17 godina
Bukva kaže...

Mi opet u nesvrstanima...

Zagreb

Split

-al ova kineska puškica.. pa baš ko iz kine, plastika...

-ima i drugi naziv (istoznačnica?), ni vrit ni mimo? (nesvrstani).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

-al ova kineska puškica.. pa baš ko iz kine, plastika...

-ima i drugi naziv (istoznačnica?), ni vrit ni mimo? (nesvrstani).

Vjerojatno se zove M-1.6 

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Ezio kaže...
Friday kaže...
BlackDog22 kaže...

Zašto im ne bi smjeli dirat? Svačija prava i obveze se prilagođavaju trenutnom stanju. Ako se režu mirovine ostalima, režu se i njima. Pa nisu oni svete krave da ih se ne smije dirati niti su bili plaćenici pa im se sad nešto duguje.

"Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju, da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta, da je platimo i kupi prnje odavde … idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac!"

General George S. Patton

kladim se da su 16/16 ovih koji su do sad stisnuli thumbs up oni koji kažu da im nacionalnost, država, domovina itd ne znači apsolutno ništa.

Ti kojima nacionalnost nista ne znaci su sigurno srbi ili jugoslaveni! 

- Psiho246
17 godina
protjeran
Bukva kaže...

Jesi ti siguran da nemaš pravo na mirovinu? Jer se iz aviona vidi da si invalid.

to vise govori o tebi..

Al opet ja ponavljam, ja cu nakon ovih izbora biti na pobjednickoj strani a vi ćete lajat na mjesec ;)

Long Live Freedom
15 godina
The Black Iso kaže...

Al opet ja ponavljam, ja cu nakon ovih izbora biti na pobjednickoj strani a vi ćete lajat na mjesec ;)

Čekaj malo, pa stranicu-dvije prije si pljuvao po HDZ-u a sada ćeš biti na pobjedničkoj strani?! Što se politike i izbora tiče, bez obzira za koga glasao, uvijek izgubim.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Strahoslav Trta kaže...

Samo su ukakili zato jer svima piše isto.

Ti si prava rvacka domaćica. Dane si provodila ukući moleći krunicu za muža na frontu 

14 godina
mario.L_hr kaže...

Čekaj malo, pa stranicu-dvije prije si pljuvao po HDZ-u a sada ćeš biti na pobjedničkoj strani?! Što se politike i izbora tiče, bez obzira za koga glasao, uvijek izgubim.

Mario kosti stara ne nasjedaj na provokacije i tam u birtiji zavrti koju kilu tople janjetine i koju litru vina.

15 godina
Tiby kaže...

Mario kosti stara ne nasjedaj na provokacije i tam u birtiji zavrti koju kilu tople janjetine i koju litru vina.

Imaš pravo. Zabušavam na veliko.

17 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...
The Black Iso kaže...

Ja glasam za ljude ne za stranke..

pljuvat cu i po ovima ako ne budu radili onako kako su obećali..

Long Live Freedom
15 godina
The Black Iso kaže...

Pa kako si onda na pobjedničkoj strani kad izbore dobivaju stranke a ne ljudi? Jel to znači da ćeš i ti lajati na mjesec? Meni je draže zavijanje.

13 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
mario.L_hr kaže...
The Black Iso kaže...

Koja su to obećanja, i što točno očekuješ od svojih izabranika?

15 godina

Drago, jesi li ti bio u probranom novinarskom društvu? Ako jesi slobodno nas udavi s pojedinostima.

17 godina
The Black Iso kaže...
Bukva kaže...

Jesi ti siguran da nemaš pravo na mirovinu? Jer se iz aviona vidi da si invalid.

to vise govori o tebi..

LOL!
On misli da je ovo utakmica, a jos smjesnije je sto misli da ce on nekako u tome pobjediti. 

Dozvola za glasanje, nesto sto svjetske demokracije trebaju pod hitno uvest.

- Psiho246
15 godina

Ima tko drugi filmski uradak od Tine ?

15 godina
Zajeb kaže...

Ima tko drugi filmski uradak od Tine ?

A gdje je i prvi, hahahahaha?!?! 

ATJ Lučko
17 godina

Nego pricaju da Tina ima jos jedan saljivi kucni video. Ima ko link?

Rvat katolik!
15 godina
tnakir kaže...

Nego pricaju da Tina ima jos jedan saljivi kucni video. Ima ko link?

Pitaj u temi o Linuxu. Šuška se da ju sponzorira zajednica....

14 godina
protjeran

Ja imam prvi uradak.

Šaljem na mail osobama od karaktera, pristojnim momcima, odraslim ljudima koji neće zloupotrijebiti snimku i dalje ju distribuirati.

Mijenjam Chapter 1 za Chapter 2.

Ili sam ovo trebao staviti u oglasnik.

12 godina
ma nije nesto posebno, radije se prisjetite pravog kucnog, odnosno jahtaskog videa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice