Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.195.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...
Old Iggy kaže...

Ne izlazi jer 99% ljudi (kao ti) ne shvaća Ustav.

Zakoni detaljnije definiraju što i kako, Ustav je vrhovni akt, no ne i akt po kojem se postupa / kažnjava.

Hoćeš reći da ga ne shvaća ni bivši predsjednik? Jesi li možda čuo njegov stav o predmetnom pitanju?

Po meni je ovo bitna stvar u pitanju postojanja funkcije predsjednika (istina je da se svako malo zapitam koji će nam klinac predsjednik). Znam da svi učestvuju u predizbornoj kampanji ali sumnjam da se po pitanju ustava možeš mjeriti s g. Josipovićem.

Jesam. I problem uopće nije s Ustavom već nizom Zakona koji definiraju tu temu.

Izdaje li predsjednik naredbe o vojnim vježbama? Radnom vremenu? Izdavanju plaća? Narudžbi goriva?

16 godina
17 godina
neaktivan
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina

Ne znaš za Dežulovića?

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Ne znaš za Dežulovića?

Nisam znao do sada, slabo posjećujem portale, dosta mi je nenormalnih situacija u životu pa mi nije trebalo dodatnih frustracija u čitanju. Slučajno naletio na tekst pa sam ga pročitao.

Nadasve zanimljiv stil pisanja a još više razmišljanja, ja sam impresioniran.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
nazalost, u danasnjoj je hrvatskoj sve postavljeno naopako...
dan pobjede nad fasizmom se treba slaviti iz sve snage, ali kao pobjedu naroda, ne minorne politicke opcije koja to jest pokrenula (sto se takodjer mora priznati) i na osnovu toga postala dominantna i kasnije totalitarna...

bas kao sto domovinski rat i obrana hrvatske nije hdz-ova da se njima khurce, nego je to pobjeda hrvatskog naroda i branitelja koji su isli u rat za hrvatsku, ne za hdz

isto tako titu povijesno treba odati priznanje kao vodji tog pokreta i borbe, ali reci jasno da je nakon toga odgovoran za strasne zlocine protiv covjecnosti, bas kao sto se norcu ne mogu oduzeti zasluge (medalje da, ali ne i uloga) u ratu, a isto tako ni zaboraviti da je osudjeni ratni zlocinac

nazalost (opet), krizari s jedne i druge strane to zaboravljaju, banaliziraju zlocine i zrtve, izvrcu i manipuliraju kako im pase...
a zasto ustvari kad od toga nema nikakve koristi osim podrske onoj gamadi politicarskoj koja je nesposobna za ista drugo osim lopovluka i beskrajnih laprdanja
14 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-protupropisno-parkirao-na-rebru-zbog-hitnog-obiteljskog-slucaja/819375.aspx

''NAKON što se danas Indexu nekoliko čitatelja javilo sa svjedočanstvima...''

Ovo je ponajmanje vijest o Karamarku i ičemu vrijednome pažnje, a ponajviše još jedan nebrojeni čavao zabijen u lijes novinarstva. Svaki papak sa internet vezom danas kroji vijesti zahvaljujući novinarstvu koje uglavnom ruje po dnu već godinama. Što je sljedeće? Karamarko stao da se pokenja u grm?

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
nazalost, u danasnjoj je hrvatskoj sve postavljeno naopako...
dan pobjede nad fasizmom se treba slaviti iz sve snage, ali kao pobjedu naroda, ne minorne politicke opcije koja to jest pokrenula (sto se takodjer mora priznati) i na osnovu toga postala dominantna i kasnije totalitarna...

bas kao sto domovinski rat i obrana hrvatske nije hdz-ova da se njima khurce, nego je to pobjeda hrvatskog naroda i branitelja koji su isli u rat za hrvatsku, ne za hdz

isto tako titu povijesno treba odati priznanje kao vodji tog pokreta i borbe, ali reci jasno da je nakon toga odgovoran za strasne zlocine protiv covjecnosti, bas kao sto se norcu ne mogu oduzeti zasluge (medalje da, ali ne i uloga) u ratu, a isto tako ni zaboraviti da je osudjeni ratni zlocinac

nazalost (opet), krizari s jedne i druge strane to zaboravljaju, banaliziraju zlocine i zrtve, izvrcu i manipuliraju kako im pase...
a zasto ustvari kad od toga nema nikakve koristi osim podrske onoj gamadi politicarskoj koja je nesposobna za ista drugo osim lopovluka i beskrajnih laprdanja

Dali se onda može na NDH I Pavelića gledati kao odgovor na teror u prvoj Jugoslaviji i imati određenu zahvalnost na svemu onome sto je radio prije zločina ?

Jer istina, nije sve crno i bijelo.. svakome se onda može gledati ono dobro sto je napravio.. i po tome 10.04. bi se isto trebao slaviti i onome tko slavi se to nebi trebalo zamjerati..

Long Live Freedom
14 godina

Pavelić nije imao legitimet, njemu je vlast poklonjena. Tu je svakoj priči kraj. Nije čak bio niti prvi Hitlerov izbor, on je htio čovjeka umjerenijih političkih stavova i uvjerenja. Ipak, dobio je krvoločnog manijaka.

Ustaša je prije Travanjskog rata bilo svega nekoliko stotina, dakle radilo se o smiješnim marginalcima i ekstremistima - točnije teroristima. Vjerujem da je upravo ta šačica fanatika najodgovornija za ubijanja u logorima.

NDH je uživala solidnu podršku do Rimskih ugovora, dakle niti par mjeseci od osnutka. Poslije su ljudi vidjeli o kakvim se marionetama radi.

Tito je ipak iza sebe imao vojsku respektabilne snage i prigrabio je vlast na način koji očito nije demokratski, ali uzevši u obzir ratne okolnosti i razoreno društvo jedini legitiman.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
15 godina
Old Iggy kaže...

Izdaje li predsjednik naredbe o vojnim vježbama? Radnom vremenu? Izdavanju plaća? Narudžbi goriva?

Ustav je iznad zakona. Niti jedan zakon ne može biti iznad ustava. Ako pogledaš ustav u njemu piše ovo.

Članak 100.
(1) Predsjednik Republike vrhovni je zapovjednik oružanih snaga Republike Hrvatske.
(2) Predsjednik Republike imenuje i razrješuje vojne zapovjednike, u skladu sa zakonom.
(3) Na temelju odluke Hrvatskoga sabora Predsjednik Republike objavljuje rat i zaključuje mir.
(4) U slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti, jedinstvenosti i opstojnosti države Predsjednik Republike može, uz supotpis predsjednika Vlade, narediti uporabu oružanih snaga iako nije proglašeno ratno stanje.

Obrati pažnju na stavak (1), vrlo je kratak, jezgrovit i nedvosmislen. I to je ono na što je upirao ivo Josipović. Kojim to zakonom možeš pobiti ono što piše u Ustavu? Možeš ti lamentirati što god hoćeš ali ovo je nepobitno. Usput, svjestan si da je ova vlada već, tko zna koliko puta nadrljala i povlačila zakone zbog neustavnosti istih ili dijelova istih.

Ne mogu vjerovati da moram braniti KGK, idem lupati glavom u zid dok me ne prođe ova slabost.

phoenix2003 kaže...

Ovo je jedan od groznijih postova koju sam pročitao tu na forumu. Toliko je šovinistička da nemam riječi. Ti prozivaš one koji veličaju NDH a ova izjava je u rangu tih uradaka. Osobno nisam smatrao da je KGK materijal za predsjednika ali jedna od pozitivnih stvari, u ovom našem zadrtom i nazadnom društvu, je da je žena došla na mjesto predsjednika (HAKOM, jel zvoni na uzbunu...). Još treba dočekati da predstavnik manjina bude izabrana na tu funkciju i da možemo reći da smo postali normalno društvo.

Izbriši ovaj uradak čim prije.

The Black Iso kaže...

Dali se onda može na NDH I Pavelića gledati kao odgovor na teror u prvoj Jugoslaviji i imati određenu zahvalnost na svemu onome sto je radio prije zločina ?

Jer istina, nije sve crno i bijelo.. svakome se onda može gledati ono dobro sto je napravio.. i po tome 10.04. bi se isto trebao slaviti i onome tko slavi se to nebi trebalo zamjerati..

Koji je tebi k...? Što tebi nije jasno u životu? Čime se može opravdati bilo koja nevina žrtva? Na koju foru možeš podvlačiti težnju hrvatskog naroda s Pavelićevim likom i djelom? Koliko razreda škole si završio? kako je bilo Hrvatima iz Dalmacije, Istre i Primorja kad ih se matica odrekla? Zašto bi bilo koji Hrvat slavio taj dan?

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan

Protuustavno je da Kotromanić naredi paradu mimo KGK, ali je protuzakonito da se KGK ogluši na odluku Kotromanića da se parada održi.

17 godina
Old Iggy kaže...
mario.L_hr kaže...
Old Iggy kaže...

Ne izlazi jer 99% ljudi (kao ti) ne shvaća Ustav.

Zakoni detaljnije definiraju što i kako, Ustav je vrhovni akt, no ne i akt po kojem se postupa / kažnjava.

Hoćeš reći da ga ne shvaća ni bivši predsjednik? Jesi li možda čuo njegov stav o predmetnom pitanju?

Po meni je ovo bitna stvar u pitanju postojanja funkcije predsjednika (istina je da se svako malo zapitam koji će nam klinac predsjednik). Znam da svi učestvuju u predizbornoj kampanji ali sumnjam da se po pitanju ustava možeš mjeriti s g. Josipovićem.

-ok, dali Milanović potpisuje satnice, tanka gorivo .. državnim službenicima. Loši argumenti, prezidente je el-šef. Iz vremena kad je bio the-šef a u međuvremenu nisu promijenile fikus ovlasti i ostavili mu ove 'vojno-paradne..' sad je kasno.

-tako da je precjednik/ica je the šef, dok se ustav ne promijeni. To kažu svi osim osoba pod utjecajem vlade/sdpa, pa i Josipović (ne broje se adezejci kao relevantni jer su protiv protivnika..)

Bobobo-bo Bo-bobo kaže...

Protuustavno je da Kotromanić naredi paradu mimo KGK, ali je protuzakonito da se KGK ogluši na odluku Kotromanića da se parada održi.

-svašta. Praktički, KGK može postrojiti vojni vrh i poslati ih doma bez činova ako želi, to joj omogućuje ustav a ne šef mjesne zajednice. Ona može biti gluha koliko želi, da nije SDP-HDZ prepucavanja dali bi npr Kotromanić tvrdio isto? Predizborna kampanja i semnatika..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 22:46 (ihush).
16 godina
mario.L_hr kaže...
phoenix2003 kaže...

Ovo je jedan od groznijih postova koju sam pročitao tu na forumu. Toliko je šovinistička da nemam riječi. Ti prozivaš one koji veličaju NDH a ova izjava je u rangu tih uradaka. Osobno nisam smatrao da je KGK materijal za predsjednika ali jedna od pozitivnih stvari, u ovom našem zadrtom i nazadnom društvu, je da je žena došla na mjesto predsjednika (HAKOM, jel zvoni na uzbunu...). Još treba dočekati da predstavnik manjina bude izabrana na tu funkciju i da možemo reći da smo postali normalno društvo.

Izbriši ovaj uradak čim prije.

Gukni golube! Što je ovdje šovinističko?! Da li si čitao Crven ban?! Da li je to remek djelo književnosti šovinističko?

17 godina
phoenix2003 kaže...
..

Gukni golube! Što je ovdje šovinističko?! Da li si čitao Crven ban?! Da li je to remek djelo književnosti šovinističko?

ovisi.. trebalo bi pitati HAKOM..

ali, btwovski.. nije li neprimjereno tako se odnositi prema instituciji, bez konkretnog razloga osim što je žensko ili iz HDZa? OK, što da je gay, bili to bilo OK...

Kad nešto promaši, to treba kritizirati. Ne nedostatak pimpača i ostale markacijske oznake. Može i šala, ali ovo je već nepotrebno degutantno.

i Crvenkapa je ženka, po prijedlogu usklađivanja novonastalim zakonima, bit će i mužjak-domaćica-jungfer.. Crvenkapić (ne crvenglavić)...

za usporedbu, gore jedan link, Karačmarko.. (meni omiljeni fufljavac za pljuvanje, jer je špija iz adezeja), i prakiranje kod bolnice. To je smeće od novinarstva, piši da se tako parkira pred bircom, u kvartu.. ali bolnica je nešto drugo. Taj članak mi 'smeta', hračkam ga za sve ostalo. Lešinari/novinari na zadatku? Igre bez granica? Ne treba preći granice, pa i ukusa.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Koji je tebi k...? Što tebi nije jasno u životu? Čime se može opravdati bilo koja nevina žrtva? Na koju foru možeš podvlačiti težnju hrvatskog naroda s Pavelićevim likom i djelom? Koliko razreda škole si završio? kako je bilo Hrvatima iz Dalmacije, Istre i Primorja kad ih se matica odrekla? Zašto bi bilo koji Hrvat slavio taj dan?

Šuti i ne pitaj, kako kaže, sačuvaj me Bože inteligencije, dipl. ing...

18 godina
moderator
phoenix2003 kaže...

Da li si čitao Crven ban?!

Čito? Držo ga u ruci, care! (TLN 3 ;))

16 godina

Ne možeš više prodati ni dobar vic a da te ne prozivaju!

14 godina
DrNasty kaže...
phoenix2003 kaže...

Da li si čitao Crven ban?!

Čito? Držo ga u ruci, care! (TLN 3 ;))

ovo zaslužuje i klipić

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
phoenix2003 kaže...

Ne možeš više prodati ni dobar vic a da te ne prozivaju!

Jel' ti ne kužiš da se i druga strana (da ne prozivam poimence) može tako našaliti na neku grozotu. Zar ne shvaćaš licemjernost tvog poteza? Druge prozivaš za puno manje stvari a svoje gafove prikazuješ kao šalu i pošalicu.

17 godina

Kakve yebene veze ima sto je predsjednik zena? Zbog toga smo normalni? Meni je skroz svejedno tko je predsjednik, moze bit i teletabi ako ce svoju duznos odradjivati kako treba. A ona to ne radi, ona je karonjina marioneta i to je to. Zena ne zna ni koje su joj ovlasti, o cemu dalje treba pricati?

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Članak 100.
(1) Predsjednik Republike vrhovni je zapovjednik oružanih snaga Republike Hrvatske.

U slučaju rata ili neposredne ratne opasnosti. Nuf said.

Za sve ostalo, mora sjesti i dogovoriti se s vladom.

tnakir kaže...

Kakve yebene veze ima sto je predsjednik zena? Zbog toga smo normalni? Meni je skroz svejedno tko je predsjednik, moze bit i teletabi ako ce svoju duznos odradjivati kako treba. A ona to ne radi, ona je karonjina marioneta i to je to. Zena ne zna ni koje su joj ovlasti, o cemu dalje treba pricati?

Za svoj trenutačni posao i poziciju može samo zahvaliti Vasi i njegovoj akciji afirmacije HDZ-ove vojske na izborima. Ništa drugo.

Zato ju ne moramo ni voljeti, ni poštivati.

Ona nije moj predsjednik.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 13:37 (kizo2703).
15 godina
tnakir kaže...

Nema nikakve veze, naravno. Ali kada ju se ide ismijavati zbog toga ima itekakve veze. Davno sam rekao da niti jedan od kandidata nije bio odgovarajući. Više od toga ne treba ni reći.

kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Članak 100.

U slučaju rata ili neposredne ratne opasnosti. Nuf said.

Za sve ostalo, mora sjesti i dogovoriti se s vladom.

Daj mi pokaži gdje u Ustavu piše da je vrhovni zapovjednik samo u slučaju rata? Predsjednik je vrhovni zapovjednik OSRH u ratu i u miru i vlada za svako pitanje u vezi OSRH mora tražiti njegovu suglasnost. U miru zapovjedanje vojskom ostvaruje preko MORH-a a u ratu preko načelnika glavnog stožera OS.

Ne branim trenutnu predsjendicu već princip. Ako Ustav nije dobar idemo ga mijenjati inače ga ne treba podrivati.

16 godina

A kome Milanović može zahvaliti svoj položaj? Račanovoj smrti? Koliko duboko ti Kizo misliš ulaziti u nebuloze i dubioze braneći svoju omiljenu stranku i pljujući po omraženom HDZ-u?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 14:20 (Ezio).
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Daj mi pokaži gdje u Ustavu piše da je vrhovni zapovjednik samo u slučaju rata? Predsjednik je vrhovni zapovjednik OSRH u ratu i u miru i vlada za svako pitanje u vezi OSRH mora tražiti njegovu suglasnost. U miru zapovjedanje vojskom ostvaruje preko MORH-a a u ratu preko načelnika glavnog stožera OS.

Ne branim trenutnu predsjendicu već princip. Ako Ustav nije dobar idemo ga mijenjati inače ga ne treba podrivati.

Da, u svemu se moraju usaglasiti.

Zakon o obrani

2. Uporaba oružanih snaga    

Članak 46.

(1) O uporabi Oružanih snaga odlučuju Hrvatski sabor, Predsjednik Republike,
predsjednik Vlade i ministar obrane u skladu s Ustavom i ovim Zakonom.

(2) Odluke i naredbe o uporabi Oružanih snaga izdaju tijela i osobe iz stavka 1.
ovoga članka u skladu s odredbama ovoga Zakona.

(3) Odluke i naredbe o uporabi Oružanih snaga iz stavaka 1. i 2. ovoga članka
provode se putem zapovijedi načelnika Glavnog stožera.

2.1. Uporaba Oružanih snaga u ratnom stanju

Članak 47.

Predsjednik Republike naređuje uporabu i zapovijeda Oružanim snagama u ratnom
stanju te je odgovoran za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti Republike
Hrvatske.

2.2. Uporaba Oružanih snaga u stanju neposredne ugroženosti

Članak 48.

U slučaju stanja neposredne ugroženosti Predsjednik Republike može, uz supotpis
predsjednika Vlade, narediti uporabu Oružanih snaga iako nije proglašeno ratno stanje.

Dakle, ''pita se'' Ustav i Zakon o obrani, koordinirano, dok god nismo u ratnom stanju.

Druga priča je kaj se naši vlastodršci sada prepucavaju i mjere si ko ima veći pimpek.

A ko bi to sada promjenil Ustav? Ovaj Sabor sigurno ne, a čisto sumnjam da će bit moguće i u sljedećem sastavu, dok god imamo ovakve starnke u njemu.

Ezio kaže...

Koliko duboko ti Kizo misliš ulaziti u nebuloze i dubioze braneći svoju omiljenu stranku i pljujući po omraženom HDZ-u?

Ja nemam omiljenu stranku. A ti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 14:52 (kizo2703).
15 godina

Možeš ti puno bolje.

Di se u člancima negira činjenica da je Predsjednik vrhovni zapovjednik OSRH? I ne možeš Ustav i Zakon dovesti u isti nivo. Zakon se usklađuje s Ustavom a ne obratno, tj. zna se tko je gore a tko dolje. Pošto smo mi smijurija od države onda se može desiti situacija da, oni koji bi trebali priznavati ustavni poredak i ovlasti svih sudionika vlasti, podmeću klipove jedni drugima (to je prisutno u oba smjera) a to daje najbolju sliku da nam je sustav u blagom qrtzu.

18 godina
kizo2703 kaže...

Ona nije moj predsjednik.

Kako mislis da ona nije tvoj predsjednik?

Zivimo u demokraciji? Vecina u RH je glasala za nju? Ti si drzavljanin RH?

Mozda se ne slazemo s njom, mozda ju ne zelimo za predsjednicu ali ona jest nasa predsjednica koja nas predstavlja.

Ljutimo se kada desnicari govore na taj nacin o lijevom predsjedniku, ne priznaju ga iako je izabran od vecine, a ti sada radis isto.

Dok god ne radi protudemokratske, protuustavne i kaznene radnje, ona je predsjednica svih nas.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Možeš ti puno bolje.

Di se u člancima negira činjenica da je Predsjednik vrhovni zapovjednik OSRH? I ne možeš Ustav i Zakon dovesti u isti nivo. Zakon se usklađuje s Ustavom a ne obratno, tj. zna se tko je gore a tko dolje. Pošto smo mi smijurija od države onda se može desiti situacija da, oni koji bi trebali priznavati ustavni poredak i ovlasti svih sudionika vlasti, podmeću klipove jedni drugima (to je prisutno u oba smjera) a to daje najbolju sliku da nam je sustav u blagom qrtzu.

Samo ti pokušavam dokazati da Ustav ne isključuje zakon dok god nismo u stanju rata ili ratne opasnosti.

Tek tada predsjednik može raditi s vojskom ''šta hoće''.

U sadašnjoj situaciji to bi bio državni udar.

Uostalom, u Ustavu piše samo da je vrhovni zapovjednik, bez ikakvih daljnih uputa - to je uređeno zakonom.

Pa upravo o tome i govorim: umjesto da se sjedne i dogovori, preko medija se prepucavaju čije su ovlasti veće.

Psiho246 kaže...

Kako mislis da ona nije tvoj predsjednik?

Zivimo u demokraciji? Vecina u RH je glasala za nju? Ti si drzavljanin RH?

Mozda se ne slazemo s njom, mozda ju ne zelimo za predsjednicu ali ona jest nasa predsjednica koja nas predstavlja.

Ljutimo se kada desnicari govore na taj nacin o lijevom predsjedniku, ne priznaju ga iako je izabran od vecine, a ti sada radis isto.

Upravo onako kako sam i rekao.

Imam li ja pravo na slobodu mišljenja i govora?

Ustav RH kaže da imam.

Dok god se ne propiše drugačije, svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje, čak i desničari.

Psiho246 kaže...

Dok god ne radi protudemokratske, protuustavne i kaznene radnje, ona je predsjednica svih nas.

O tome bi se već dalo diskutirati - recimo, izbjegavanje plaćanja poreza nedavno (inače kazneno djelo), uplaćujući novac od kampanje na račun HDZ-a.

Bez obzira gdje taj novac na kraju završi, kakvu poruku time šalje jedan predsjednik države svojim građanima?

Možada nije kazneno, ali je svakako moralno dvojbeno djelo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 15:35 (kizo2703).
16 godina

http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/1614518/hdz-oformio-izborni-stozer-idemo-po-dvotrecinsku-vecinu-na-izborima/

Dakle, udarnički izborni stožer HDZ-a, uz gazdu, čine Josipa "Cajka" Rimac, Milijan "Plagijator" Brkić i Tomislav "Nadzirete Li Bandića" Čuljak.

I tak...idu po dvotrećinsku većinu 

Battlelog: [deda] lubosaur
17 godina
kizo2703 kaže...
..

Uostalom, u Ustavu piše samo da je vrhovni zapovjednik, bez ikakvih daljnih uputa - to je uređeno zakonom.

..

i direktor zeta vozi trmavaje? piše samo? Piše upravo to, ne piše samo, osim što sad taj samo interpretatori ubacuju ovisno o želji.

čak i poredak kod nabrajanja ima veze sa zapovjednim lancem. Dok se sad i interpretira upotreba i korištenje.. umjesto mirnodobske i ratne situacije (npr elementarne nepogode). Pošto i u mirnodopskim vremenima el prezidente daje odlikovanja ili nogira generale koji mu se ne sviđaju, nije samo walrlord.. bez 'samo'.

Ili je ona samo predsjednica, samo žena, samo ... ništa. Fikus. To su mogli, nisu htjeli prmijeniti. Ako žele nek promijene, nek preciziraju kao i npr javne informacije zbog kojih su sad smijenjeni ljudi u agenciji. Tko to treba 'samo' na vrijeme definirati? Vlada-Sabor.. sad je samo kasno.. al eto bit će odbor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 15:35 (ihush).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

i direktor zeta vozi trmavaje? piše samo? Piše upravo to, ne piše samo, osim što sad taj samo interpretatori ubacuju ovisno o želji.

čak i poredak kod nabrajanja ima veze sa zapovjednim lancem. Dok se sad i interpretira upotreba i korištenje.. umjesto mirnodobske i ratne situacije (npr elementarne nepogode). Pošto i u mirnodopskim vremenima el prezidente daje odlikovanja ili nogira generale koji mu se ne sviđaju, nije samo walrlord.. bez 'samo'.

Ili je ona samo predsjednica, samo žena, samo ... ništa. Fikus. To su mogli, nisu htjeli prmijeniti. Ako žele nek promijene, nek preciziraju kao i npr javne informacije zbog kojih su sad smijenjeni ljudi u agenciji. Tko to treba 'samo' na vrijeme definirati? Vlada-Sabor.. sad je samo kasno.. al eto bit će odbor.

Da smo normalna država, koja živi u današnjici, a ne u '41., '45., '71., ili '91., to bi vjerojatno bilo i bolje definirano i bilo bi nam svejedno.

Ovako se uvijek hvatamo za neki ''samo'', i koljemo se, ovisno o političkim predispozicijama.

Uz sadašnju vlast i oporbu, još i smo i u dobrom stanju.

A ti sad nastavi ako hoćeš sa svojim tumačenjem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice