Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.208.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
The Black Iso kaže...

Žele bolju Hrvatsku za svih nas, pol Hrvatske pod ovrhama, masu ljudi ima problema sa švicarcem, mladi nezaposleni.. i onda branitelji moraju prosvjedovati jer jedini znaju uzeti stvari u svoje ruke !

Što jest, jest, puno bi se radnih mjesta otvorilo kad bi privilegije određenih skupina ušle u Ustav...

Još kad bi ušlo u Ustav kako samo Srbi kradu ovu državu, bila bi kost na mjestu i tebi i gđi. Tomašić i gđi. Kovač. I njenom bratu takođe'.

Gledam te!
18 godina
protjeran
tnakir kaže...

1. Da kao sto ni danas odredjeni mediji ne pisu po naputku i ne mijenjaju strane poslije izbora

2. Ovisi kako definiras demokraciju

3. Vidi se da nisi obavijesten. Nemaju pravo na nasljedstvo. Nemaju ista prava kao muz i zena (ne govorim o djeci, o tome ne pricam sada)

4. Pod bandom ne podrazumijevam sve branitelje vec samo ove hijene. Kako ti komentiras da neki vojni invalidi imaju 3-4x manja primanja od ovih bandita? Kako komentiras da se ti isti ne brinu za te koji nemaju nego zele sebi jos, a imaju puno vise od ostalih?

5. Branitelji ne prosvjeduju za bolju Hrvatsku opcenito, oni su tamo samo i iskljucivo radi sebe.

1. Tadasnji mediji su bili slobodniji i nije postojala tolika blokada prema drugoj strani, nije bilo toliko namjestenih anketa

2. Ne govorim da je onda bilo bajno nego da je bila veća demokracija nego nakon njega, sto je smijesno jer ga svi nazivaju diktatorom.

3. Koliko ja znam imaju prava na nasljedstvo a ako nemaju onda bi trebali imati i to je to sto se tice prava. Potpuno su jednaki ostatku drustva.

4. E pa ti onda ne znas branitelje, 90% branitelja ih podržava i među ostalim oni se bore i za prava tih branitelja.

5. U krivu si, prosvjeduju radi bolje Hrvatske općenito i oni vole Hrvatsku sigurno vise nego teršelićka, etnobiznismen pupovac i takva ekipa.

veliki brate, Hrvatsku kradu svi i svi oni bi trebali odgovarati za to. krenuvsi od todorića, bandića, sanadera, vidoševića, josipovića pa među njima i lopovi koji se koriste svojim srpskim korijenima i svađaju srbe sa ostatkom Hrvata..

Long Live Freedom
15 godina
neaktivan
Sumrak čovječanstva

Znam, nije neki vjerodostojni portal, ali....pametnom dosta;

Bosanski krimos u tuđoj državi pokapa se uz pompoznu pratnju (SVIH) poltronskih medija, dok odlazak jednog akademika dobiva jedva nekoliko rečenica.

U ovoj zemlji zaista nema više ničeg za normalnog čovjeka.

Posljednji neka ugasi svjetlo.

18 godina
The Black Iso kaže...

Hrvatsku kradu svi i svi oni bi trebali odgovarati za to. krenuvsi od todorića, bandića, sanadera, vidoševića, josipovića pa među njima i lopovi koji se koriste svojim srpskim korijenima i svađaju srbe sa ostatkom Hrvata..

Nikad neće odgovarati. Koliko su ovu državu pokrali Tuđmani i Crkva, ovih par Srba su mala djeca (a i tehnički, oni ne kradu, već iskorištavaju rupe u zakonu, a što je minimikrominoran problem u odnosu na Kitarevićku koja ne plati petstomilijunakuna poreza, nego lovu proslijedi stranci - osuđenoj za krađu države, LOL - iz koje je morala istupiti).

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 17:06 (Veliki Brat).
17 godina
Re: Sumrak čovječanstva
R2R kaže...

..

Posljednji neka ugasi svjetlo.

- svjetlo, koje svjetlo..?

+ dodatak, kad nema nepoćudnih novinara, zanimljiva društvanca se znaju skupiti oko čobanjca ili strvine na ražnju, zavičajno-seoske veze, .. likovi koji se na naslovnicima kolju, u tom društvu bez kravata se grle.. naravno, taj dio ne može doći na ovaj skup, doći će za tjedan kad novinari odu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Nikad neće odgovarati. Koliko su ovu državu pokrali Tuđmani i Crkva, ovih par Srba su mala djeca (a i tehnički, oni ne kradu, već iskorištavaju rupe u zakonu, a što je minimikrominoran problem u odnosu na Kitarevićku koja ne plati petstomilijunakuna poreza, nego lovu proslijedi stranci - osuđenoj za krađu države, LOL - iz koje je morala istupiti).

Tuđman i Crkva su tebi najveći problem ?
Eto vidis koliko si inndoktirniran i zaveden mržnjom...
Zašto tako zudšno ne tražis od Srbije da plati odštetu za štetu počinjenu u ratu - Srbija je ratovala na tuđoj zemlji ne svojoj i normalno bi bilo d aplati ratnu odštetu..
Ali vi takozvani napredni liberalni umovi o tome nećete reći ni riječi jer bitnije je "bratstvo i jednistvo"..

Daj malo pogledaj koliko poreza je ona trebala platit pa onda komentriaj..
I svaka joj čast za to što nije platila porez nego je preko stranke novac ipslatila u punom iznosu toj udruzi za djecu(umjesto da je finacirala lopove).
I nisam vas čuo da blebećete o porezu kad ga ne plati vlasnik jutarnjeg lista ili primjer vaš miljenik babić i njegov index.hr... Jer to je ok.. a kad novac ide diretkno u humanitarne svrhe onda se treba plaćati..
Pogledajte samo koliki ste licemjeri !

Long Live Freedom
14 godina
The Black Iso kaže...

Eto vidis koliko si inndoktirniran i zaveden mržnjom...
Zašto tako zudšno ne tražis od Srbije da plati odštetu za štetu počinjenu u ratu - Srbija je ratovala na tuđoj zemlji ne svojoj i normalno bi bilo d aplati ratnu odštetu..
Ali vi takozvani napredni liberalni umovi o tome nećete reći ni riječi jer bitnije je "bratstvo i jednistvo"..

Daj malo pogledaj koliko poreza je ona trebala platit pa onda komentriaj..
I svaka joj čast za to što nije platila porez nego je preko stranke novac ipslatila u punom iznosu toj udruzi za djecu(umjesto da je finacirala lopove).
I nisam vas čuo da blebećete o porezu kad ga ne plati vlasnik jutarnjeg lista ili primjer vaš miljenik babić i njegov index.hr... Jer to je ok.. a kad novac ide diretkno u humanitarne svrhe onda se treba plaćati..
Pogledajte samo koliki ste licemjeri !

Tako je, mi napredni, mahom neobrijani, intelektualno nadasve superiorni, iako izgledom manje dinaridski naočiti, smatramo tvoj argument (boldano) invalidnim. Ujedno sa podsmjehom čitamo tvoje petparačke insinuacije o našoj pristranosti kada u istom tekstu opravdavaš predsjednicu u neplaćanju poreza državi na čijem je ona čelu, a za opravdanje državu karakteriziraš kao lopovsku. Žao nam je što ne uviđaš promašenost svojih navoda te izniman humoristični potencijal istih :sadface:

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
The Black Iso kaže...

Nisu.

Najveći problem ste mi ti i tebi slični, koji pod izlikom patriotizma opravdavate lopove i lopovluk.

I glasate za te iste lopove na izborima, a onda malo i sebi strpate u džep, ko gospođa precjednica, glavno da ne ide u džep državi.

I na kraju se ispovjedite i gurnete pinku popu, da se založi za vas tamo gore. Jer tako funkcionira biznis na ovim prostorima.

Vi ste mi najveći problem i jednostavno vas je previše.

Tješi me samo to što si svako malo stanete na žulj, pa se pobijete međusobno.

A onda si i međusobno idete na pogrebe...

EDIT: tipkovnice na tabletima i mobitelima su mi drugi najveći problem.

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 18:51 (Veliki Brat).
17 godina
The Black Iso kaže...

4. E pa ti onda ne znas branitelje, 90% branitelja ih podržava i među ostalim oni se bore i za prava tih branitelja.

5. U krivu si, prosvjeduju radi bolje Hrvatske općenito i oni vole Hrvatsku sigurno vise nego teršelićka, etnobiznismen pupovac i takva ekipa.

veliki brate, Hrvatsku kradu svi i svi oni bi trebali odgovarati za to. krenuvsi od todorića, bandića, sanadera, vidoševića, josipovića pa među njima i lopovi koji se koriste svojim srpskim korijenima i svađaju srbe sa ostatkom Hrvata..

Ne podržavaju nego su svima dokurčili. Da zaključimo: unatoč svim novinskim natpisima koji su pokazali da je Glogoški muljara, pogotovo natpis star 20 god. u kojem pljuje HDZ, unatoč svim činjenicama da su najveći pljačkaši došli iz redova Tuđmanovog HDZ-a, te da Crkva nesmiljeno krade (legalno, ali opet krade) ti namjerno i dalje lažeš. Naočigled. Ponašaš se kao lik koji samnom studira: sve je bolje, sve je divno krasno, sve treba privatizirati i svi su komunisti koji tako ne razmišljaju. Srećom po njega, drag mi je, da nije davno bih ga odalamio.

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
18 godina

Da ne ponavljam već napisano u postovima Velikog Brata i e-Ovce, pitao bih Black Isoa koliko ima godina, jer po ovom što piše ili je klinac koji nema pojma o vremenu o kojem piše ili se, ako je stariji, namjerno pravi blesav i (ne)svjesno širi neistine. Uzet ću samo prvi biser, o Feralu koji ne da je opstao zahvaljujući tadašnjoj"demokraciji" nego uprkos njoj (o izmišljanju nameta, otežavanju ili potpunom onemogućavanju tiskanja i distribucije do maltretiranja samih novinara se lako može pročitati i na netu). Nisam redovno čitao, ali ono što jesam, ni u jednom nije bilo ništa protiv države Hrvatske, ali o kriminalu, korupciji i ostalima svinjarijama političara jest ... ako je to tebi ista stvar onda nema baš smisla nastavljati diskusiju. Izjavu o porezu su također već iskomentirali ostali, pa samo da dodam ... to je jedan od osnovnih i najjednostavnijih načina iskazivanja domoljublja, poštovati zakone vlastite države i plaćati porez. To me navodi i na još jedno pitanje, da li radiš odnosno zarađuješ na tržištu ili si još jedan od parazita koji grčevito brani svoje pozicije ?

Dalje nastavljam općenito, da Black Iso ne proglasi i ovaj forum neprijateljskim, nedomoljubnim ili ono najgore, komunjarskim :)

(molio bih "domoljube" da objasne na koga točno misle pod komunjare ? ... onih 70% članstva SKH koje je prešlo u HDZ, nabrzinu naučilo Oče naš, u tjedan dana obavili sve sakramente ... oni ? :)

Da ne bude zabune, pod parazite ubrajam razno razne agencije, nabujalu birokraciju, općine veličine veće zagrebačke ulice i njihove načelnike, tajnice tajnica, vozače, čuvare pečata i sl. ... dok su zdravstvo, školstvo, policija i vojska svrha postojanja države (i već spomenutog plaćanja poreza). I gle čuda, baš se ovo potonje raspada (dovoljno je samo tu na forumu pogledati razinu opće kulture i pismenosti klinaca), ali zato uhljebi bujaju brže od stanica raka. O prosvjedu "branitelja" neću puno da ne odem previše u offtopic, ali bih volio da konačno netko njihovom vođi objasni koliko radnih ljudi mora raditi da on dobije svojih 25k. Imam dojam da su se malo prepali bankrota države pa bi sad svoje privilegije rado ugradili u ustav, da im unuci ne bi prljali ruke tamo nekakvim knjigama ili radom. Istinske branitelje i njihovu ulogu i zasluge nitko normalan nikad nije ni dovodio u pitanje, samo što oni nemaju vremena za prosvjede jer rade a i nekako sumnjam da bi tražili da budu "jednakiji" od ostalih.

Naslov topica je "što se događa sa našim društvom" ... koliko vidim, polarizira se, i to jedino i isključivo na parazite i one koji čitav taj cirkus plaćaju.

Problem je samo što ponestaje novca za produkciju :), pa iako se mediji i dalje trude u stvaranju dimnih efekata, program je sve dosadniji a publika lagano odlazi.

17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

A da ne govorim koliko je takvih u okolici Zadra, oko Vukovara itd.. Napravili smo im kuće za povratak a oni ih koriste za ljetovanja i uzimanje novca iz Hrvatske.. to je žalosno.
Ali reci nesto protiv tih srba i etno biznismena pupovca odmah si nacist, fašist itd...

Kada smo kod uzimanja novca iz Hrvatske...

Neki dan pričao čovjek o majorizaciji Hrvata u BiH. Ovdje možete pročitati koliko je ovaj Lozančić izmajoriziran, duša od čovjeka, sve me boli da mu udijelim sadake. Ovakvi vas kradu i šakom i kapom.

Visokopozicionirani član HDZ-a, evo na kojim mjestima je bio majoriziran u BiH - http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=112

http://www.jutarnji.hr/lozancic-sutkinji--primao-sam-mirovinu-jer-sam-bio-objekt-neizmjerne-ljubavi--brige-i-skrbi-rh/1342911/

Prima lovu iz Hrvatske, a kada se treba odazvati onda ne šljivi hrvatske pravosudne organe.

I da završim sa onom da umiljato janje dvije ovce sisa... Ode iz Hrvatske skoro 1 milion kuna u privatni džep bezveze.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 21:43 (boxer).
17 godina
boxer kaže...

I da završim sa onom da umiljato janje dvije ovce sisa... Ode iz Hrvatske skoro 1 milion kuna u privatni džep bezveze.

Dam se kladiti, da unatoč svim argumentima kojima smo ga pobili, da će on naći neki izgovor. Nešto što će, pokrenuti diskusiju u krug. Iz mojega iskustva s, naconalistima biti će da sam upravu.

17 godina
neaktivan
fredii kaže...
boxer kaže...

Dam se kladiti, da unatoč svim argumentima kojima smo ga pobili, da će on naći neki izgovor. Nešto što će, pokrenuti diskusiju u krug. Iz mojega iskustva s, naconalistima biti će da sam upravu.

Eh druže moj da ti znaš koliko je takvih koji primaju mirovinu iz Hrvatske, sumnjivi ratni veterani, sumnjive povrede i koliko love im se isplaćuje zakolutao bi očima. Da stvar bude još gora primaju dvije mirovine, jednu od BiH a drugu od Hrvatske.

Kada je krenula revizija mirovina većina hercegovačkih kantona je odbila predati dokumentaciju na uvid... toliko o tome.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
boxer kaže...

Eh druže moj da ti znaš koliko je takvih koji primaju mirovinu iz Hrvatske, sumnjivi ratni veterani, sumnjive povrede i koliko love im se isplaćuje zakolutao bi očima. Da stvar bude još gora primaju dvije mirovine, jednu od BiH a drugu od Hrvatske.

Kada je krenula revizija mirovina većina hercegovačkih kantona je odbila predati dokumentaciju na uvid... toliko o tome.

Ne poznajem situaciju najbolje ali mi se čini neobjektivnim prozivati upirati prstom na samo jednu skupinu (ili narod) u BiH i njih okrivljavati za ovo ili ono. Ako stavimo rat na stranu (teško je to napraviti, to znam i sam) za poslijeratno stanje u BiH podjednako su zaslužne sve grupacije i to je činjenica. Budući da takvo stanje najbolje odgovara političarima (svih grupacija) teško da će se u skorije vrijeme izmjeniti. Da li ti smatraš da prozivanje drugih (bilo različite vjere, spolne pripadnosti ili orjentacije) pridonosi popravljanju stanja u BiH. Osobno držim da je to najveća kočnica u normalizaciji odnosa. Uvijek se gleda jeli netko drugi dobio više i tako u krug.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
boxer kaže...

Niko Lozančić - odličan primjer. Član HDZ BIH, domoljub, bori se za prava Hrvata u BIH http://www.jutarnji.hr/lozancic-sutkinji--primao-sam-mirovinu-jer-sam-bio-objekt-neizmjerne-ljubavi--brige-i-skrbi-rh/1342911/

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
boxer kaže...

Ne poznajem situaciju najbolje ali mi se čini neobjektivnim prozivati upirati prstom na samo jednu skupinu (ili narod) u BiH i njih okrivljavati za ovo ili ono. Ako stavimo rat na stranu (teško je to napraviti, to znam i sam) za poslijeratno stanje u BiH podjednako su zaslužne sve grupacije i to je činjenica. Budući da takvo stanje najbolje odgovara političarima (svih grupacija) teško da će se u skorije vrijeme izmjeniti. Da li ti smatraš da prozivanje drugih (bilo različite vjere, spolne pripadnosti ili orjentacije) pridonosi popravljanju stanja u BiH. Osobno držim da je to najveća kočnica u normalizaciji odnosa. Uvijek se gleda jeli netko drugi dobio više i tako u krug.

To je nepobitna činjenica koju ja trubim otkad sam na forumu, oni koji me lično znaju to mogu potvrditi. U potpunosti se slažem s tobom, 100%, no svako malo se pojavi netko tipa Black Iso i sl. koji nacionalnom retorikom pokušava od svojih političih vođa napraviti svece, a druge demonizirati, i sa bitnog skrenuti u nebitne vode.  Tu je problem, samo ukazivanja da sve ovce iz bilo kojeg tabora otvore oči. Ne volim kad mi "kurava priča o poštenju", sve u redu, ali prestar sam da pušim te fore. Možda na prvu, iako mi to vjeruj mi nije cilj, izgleda da ja napaam neku grupaciju, no ponavljam to nije moja namjera niti sam igdje ikada prozvao grupaciju. Neke istine se moraju reći pa koliko god one bile nezgodne.

Kako vidiš u postu prozivam pojedinca političara čija je mantra nacionalna retorika kako bi se sisao proračun obje zemlje za svoj lični interes, ne narodni.

Da li su ti poznate činjenicu da u Hr imaš adrese sa preko 20+ fiktivno prijavljenih osoba sa dvostrukim državljanstvom, da se u Hr podižu naknade za djecu, besplatno liječe, besplatno uzimaju medikamenti, lažne mirovine sa kojim se uveliko izvlači ogroman novac iz Hrvatske? To rade osobe koje ne žive niti plaćaju porez u Hrvatskoj, a sva prava im podmire hrvatski porezni obveznici. Nije u redu da političar primi veliku lovu na osnovu lažne invalidnosti a imate gladnih, a i praunučad ste zadužili. Taj je ukrao od nekog od vas, isto kao i Sanader izvukao je nezakonito lovu iz države, princip je isti, samo ovaj se ovdje kune u državu koju bezobrazno krade.

16 godina
neaktivan

Nečija mater je danas odradila tri posla da bi familiji stavila topli obrok na stol, da bi im ušparala za nove tenisice, poslala ih na fakultet..

I ne traži povlastice, ne zaustavlja promet na cestama, ne paradira trgom, nema je nigdje u statističkim podacima ijednog ministarstva. Njenih "sto kuna" plaća sva ova sranja, a niko je se jadne ni ne sjeti kad "mune" par miljona, kad dobije povlaštenu penziju..

Ako sam nešto naučio cijeniti u zadnjih par godina "odrastanja" to su onda ljudi koji svojim rukama zarade vlastiti kruh. Ma može mi ta žena opsovat mater, pljunut mi u facu, al zaslužuje sto članaka i pesto reportaža u centralnom dnevniku.

Za mene nije domovina centralni bankomat kao što si mnogi domoljubi zamišljaju, meni nije ni vlada ni institucije, ni crkva ni vodovod. Za mene je domovina ova mater koju svi pljačkaju, koju svi gaze, pljuju, ali se svakog jutra ponosno ustane, tiho oprosti svima i opet iznova vlastitim rukama nahrani sto familija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 23:45 (ivan dragi).
16 godina
ivan dragi kaže...

Nečija mater je danas odradila tri posla da bi familiji stavila topli obrok na stol, da bi im ušparala za nove tenisice, poslala ih na fakultet..

I ne traži povlastice, ne zaustavlja promet na cestama, ne paradira trgom, nema je nigdje u statističkim podacima ijednog ministarstva. Njenih "sto kuna" plaća sva ova sranja, a niko je se jadne ni ne sjeti kad "mune" par miljona, kad dobije povlaštenu penziju..

Ako sam nešto naučio cijeniti u zadnjih par godina "odrastanja" to su onda ljudi koji svojim rukama zarade vlastiti kruh. Ma može mi ta žena opsovat mater, pljunut mi u facu, al zaslužuje sto članaka i pesto reportaža u centralnom dnevniku.

Za mene nije domovina centralni bankomat kao što si mnogi domoljubi zamišljaju, meni nije ni vlada ni institucije, ni crkva ni vodovod. Za mene je domovina ova mater koju svi pljačkaju, koju svi gaze, pljuju, ali se svakog jutra ponosno ustane, tiho oprosti svima i opet iznova vlastitim rukama nahrani sto familija.

Bravo! Svaka ti dala!!!

17 godina
phoenix2003 kaže...
ivan dragi kaže...

..

Bravo! Svaka ti dala!!!

-za zeta uzela (jer govori o gospođama/ženama..)

18 godina
protjeran

Budalaštine.
Nakalpanja poluintelektualaca.

Long Live Freedom
17 godina
The Black Iso kaže...

Budalaštine.

Prc lutko, konačno smo ti ga stavili u usta. Napokon da smo i intelektualca poput tebe ušutkali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:39 (fredii).
16 godina
ihush kaže...
phoenix2003 kaže...
ivan dragi kaže...

..

Bravo! Svaka ti dala!!!

-za zeta uzela (jer govori o gospođama/ženama..)

Ha! Čuj, tim gore!

17 godina
The Black Iso kaže...

Budalaštine.

Svakako bolje od tvojih naklapanja neintelektualca :)

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Budalaštine.

..

18 godina
The Black Iso kaže...

Budalaštine.

Cekaj, sta nisi ti imao neke argumente ili se pozivao na iste?

Na ovo si spao? 

Malo gloatanja, sorry. Nadam se da si nesto naucio.

- Psiho246
16 godina
18 godina
odjavljen

http://danas.net.hr/hrvatska/agencije-za-zastitu-osobnih-podataka-i-mi-smo-zaprepasteni-nismo-trazili-micanje-imovinskih-kartica

Povjerenstvo imalo rok od osam dana da bi u potpunosti udovoljilo rješenju AZOP-a da se uklone samo dijelovi iz imovinskih kartica dužnosnika, a posebno kako bi se onemogućila pretraga određenih podataka o njima na internetu.
Taj rok im nije bio dostatan da pronađu odgovarajuće tehničko rješenje

Jebote, njima nije bilo dovoljno 8 dana da "pronađu odgovarajuće tehničko rješenje".

Kao da sad redakciji Bug-a stigne nalog iz MUP-a da ne smiju više prikazivati onaj gornji baner na početnoj stranici pa onda domagoj odluči ugasiti cijeli portal na 4 mjeseca dok pronađu odgovarajuće tehničko rješenje.

Nije ni čudo što rezultati popisa stanovništva budu gotovi taman kad kreće novi popis...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Mladen kaže...

Izjavu o porezu su također već iskomentirali ostali, pa samo da dodam ... to je jedan od osnovnih i najjednostavnijih načina iskazivanja domoljublja, poštovati zakone vlastite države i plaćati porez.

Zapravo nije.. Domoljublje je privrženost narodu, a ne nužno državi. Kultura, jezik i sl., a ne političko-birokratsko-uhljebnička tvorevina. To bi prije spadalo u neki legalizam u pravnom smislu. Ostalo 5+

p.s. jesi ti Bobo? Ako jesi - javi se..

18 godina
odjavljen
bed kaže...

Zapravo nije.. Domoljublje je privrženost narodu, a ne nužno državi.

Mislim da je osnovna odlika domoljublja pošten život, plaćanje državi ono što ju ide, pridržavanje zakona i sl... Neki od najvećih "domoljuba" koje poznam ne poštuju ništa od toga. A mala mi je utjeha što znaju kad je okrunjen kralj Tomislav i kad je bila seljačka buna...

Freak Show Inc.
17 godina

Friday, nije to banner.. to je eskjuel select from * .. (generički template, sad treba nešto umjesto zvjezdice, filter i provjera autentifikacije za pravo pristupa pojedinom podatku, npr broj reg. tablice policiji ili stanje bubrega doktorici).

Njima je tih 8 dana, kao 8 sekundi, treptaj... upravo kao ovaj smajlić . Prvo neki odbor, pa termini sastanka, pa se netko sjeti da bi nove vizitke, a dužnosnici već love free weekend i sunčano vrijeme za nestanu prema jugu.. do jeseni možda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice