Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.309.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ne znam samo zašto se ljudi lože da će KGK nešto promijeniti? Prvo, nema ovlasti za to. Drugo, nema program. Treće i ne treba pored prvog i drugog.

11 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
phoenix2003 kaže...

Ne znam samo zašto se ljudi lože da će KGK nešto promijeniti? Prvo, nema ovlasti za to. Drugo, nema program. Treće i ne treba pored prvog i drugog.

Ne lože se ljudi,normalnom čovjeku je svejedno tko će ga predstavljat(ako ga ne dira to u nijednom segmentu),dok u drugu ruku imaš onih koji pate od nekih patriotskih i domoljubnih stvari,jer eto,nemaju pametnijeg posla negoli ljubit zastavu i stavljat desnu ruku na srce dok im je lijeva u tuđem džepu.

16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ostojić treba dati ostavku isti tren i ići na presađivanje jaja od neke curice-dontorice (i dalje će biti veća od njegovih 3 do 4 puta).

Ovo je možda i najopasnija stvar koju je hrvatska policija ikad napravila, ali  mislim da zapravo i nismo svjesni razmjera ovog uhićenja danas. Ne radi se tu uopće o tom frajeru, već o tome što je on tamo radio, kako je radio, i zbog čega je uhićen. Stajao je, mirno prosvjedovao, napadnut je,i samo on je uhićen.

Danas mi je nakon dugo vremena došlo rigati na neku dnevnu vijest.

In the name of tragedy...
17 godina
neaktivan
phoenix2003, vjerojatno su čuli su onu staru pjesmu "Žena zna" od Ivane Banfić pa zabrijali, a s obzirom da je Kolinda '67 godište paše tu i "Žena 90ih", također od Ivane Banfić. Vidi YouTube, imaju ih tamo na izvol'te...
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
15 godina
thedream kaže...
Drago kaže...

Ostojić treba dati ostavku isti tren i ići na presađivanje jaja od neke curice-dontorice (i dalje će biti veća od njegovih 3 do 4 puta).

Ovo je možda i najopasnija stvar koju je hrvatska policija ikad napravila, ali  mislim da zapravo i nismo svjesni razmjera ovog uhićenja danas. Ne radi se tu uopće o tom frajeru, već o tome što je on tamo radio, kako je radio, i zbog čega je uhićen. Stajao je, mirno prosvjedovao, napadnut je,i samo on je uhićen.

Danas mi je nakon dugo vremena došlo rigati na neku dnevnu vijest.

Ako me pitate, iskreno se bojim što sutra nosi.

Ja u ovakvoj Hrvatskoj kakvu su si ti "domoljubi" stvorili, ne devesprve, nego nakon tih godina - ne želim i nadam se neću živjeti.

Stvorena je na žrtvi palih boraca koji su išli iz jednog razloga u rat - iz domoljublja. Ono čega ona banda u Savskoj i svi koji predstavlja određenu skupinu nemaju.

Gadi mi se.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
neaktivan

Ne moram te podsjećati da je dobar dio tih ljudi u šatoru legalno i legitimno izabranom predsjedniku države i ministrima pripriječio put u Vukovaru, doslovce im zabranivši prolazak ulicom, i za to nisu snosili apsolutno nikakvu odgovornost.

Možda sam po ovom pitanju sloboda preoštar, ali već tada je Milanović (ali i Josipović) pokazao da je apsolutno slučajan premijer i potpuno nezreo za bilo kakvu odgovornost. Trebao je kao premijer doslovce narediti policiji da im raskrči put.

Ovu logorsku vatricu u Savskoj je već nakon prvog dana, kako luda Rudanica sugerira, trebalo šmrkom rastjerati. Doslovce provesti zakon za neprijavljen skup, i šmrkom potjerati. Pa neka ih onda nasred trga organizirano dođe 100.000, ako dobiju dozvolu.

Velim, malo sam možda preoštar.

In the name of tragedy...
13 godina
CyberPlague kaže...

Nekidan ja u Konzumu,a pokraj mene moj susjed,ratni invalid(opeko se juhom u menzi ''93) naručuje 4 odojka koja šalje u Savsku.
I eto danas baš čitam kako je jedan branitelj,pirotehničar stradao nagazivši na PP minu za dnevnicu od 180kn.

jegiba, neki od nas, ustvari većina, su poslije rata nastavili raditi i nikad od države nisu tražili ništa

16 godina
neaktivan
dad0r kaže...

"DOMOVINSKI rat i žrtve naših branitelja temelj su na kojem želim nastaviti graditi bolju Hrvatsku!", stoji na stranici predsjednik.hr.

Počela je Kolindica laprdati govna koja 'rvati katolici gutaju ko rupa bez dna.

Ne razumijem, možeš objasnit?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
thedream kaže...

Ne moram te podsjećati da je dobar dio tih ljudi u šatoru legalno i legitimno izabranom predsjedniku države i ministrima pripriječio put u Vukovaru, doslovce im zabranivši prolazak ulicom, i za to nisu snosili apsolutno nikakvu odgovornost.

Možda sam po ovom pitanju sloboda preoštar, ali već tada je Milanović (ali i Josipović) pokazao da je apsolutno slučajan premijer i potpuno nezreo za bilo kakvu odgovornost. Trebao je kao premijer doslovce narediti policiji da im raskrči put.

Ovu logorsku vatricu u Savskoj je već nakon prvog dana, kako luda Rudanica sugerira, trebalo šmrkom rastjerati. Doslovce provesti zakon za neprijavljen skup, i šmrkom potjerati. Pa neka ih onda nasred trga organizirano dođe 100.000, ako dobiju dozvolu.

Da malo preoštar, znaš i sam što bi se onda dogodilo a to sigurno nije  nikome nije u interesu.

@sudy freak, kolega nemoj baš tako nazivati ( banda ) ekipu iz Savske, više manje s svime što si napisao slažem se ali ipak u diskusiji na javnom forumu mora postojati granica kada već neke riječi prelaze u krive vode.

13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Stvorena je na žrtvi palih boraca koji su išli iz jednog razloga u rat - iz domoljublja. Ono čega ona banda u Savskoj i svi koji predstavlja određenu skupinu nemaju.

Ne ideš se kupati iz tijeloljublja već zato što nešto smrdi.

18 godina
thedream kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ostojic-nema-prijave-protiv-grahovca-zatrazio-sam-nadzor-nad-policajcima-koji-su-ga-priveli/802372.aspx

Institucije rade svoj posao! To jest, možda... Zanima me koliki je u kladarama koeficijent da će itko biti kažnjen zbog ove sramote.

This space for rent!
15 godina

Spin ili realnost? Fascinantno mi je kako ekipa prima velike sume novca a ne radi ništa. Na koji način se vrednuje njihov rad? Po rezultatu, sada već bivše predsjednika, na izborima dosta ove ekipe bi trebalo vratiti novce. Vjerujem da će i nova garnitura nastaviti u istom smjeru.

Inače sam čuo trač da će jedna od savjetnica zasjesti u fotelju na HRT-u.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
mario.L_hr kaže...

Spin ili realnost? Fascinantno mi je kako ekipa prima velike sume novca a ne radi ništa. Na koji način se vrednuje njihov rad? Po rezultatu, sada već bivše predsjednika, na izborima dosta ove ekipe bi trebalo vratiti novce. Vjerujem da će i nova garnitura nastaviti u istom smjeru.

Revolving doors...

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

Revolving doors...

Može pojašnjenje?

17 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Da malo preoštar, znaš i sam što bi se onda dogodilo a to sigurno nije  nikome nije u interesu.

@sudy freak, kolega nemoj baš tako nazivati ( banda ) ekipu iz Savske, više manje s svime što si napisao slažem se ali ipak u diskusiji na javnom forumu mora postojati granica kada već neke riječi prelaze u krive vode.

Šta bi se dogodilo? Jel ti stvarno misliš da će im ''doletit'' stotine autobusa da ih spase? Daj molim te.

Samo kaj Ostojić i ostatak društva jednostavno nemaju muda.

A i ne zaboravimo jednu ''sitnicu'': Karamarko je u MUP-u 2011. postavil svoje ljude na svim razinama zapovjedanja, pa bi se za bilo kakvu pripremu bilo kakve akcije odmah znalo u šatoru.

Kao što je i Zoran Erceg već pisal, stalno nama koji smo samo formalni članovi udruga šalju pozive da dođemo ''stražariti'', pogotovo onima koji su u Zagrebu i okolici.

I baš, koliko se vidi, nema puno ''stražara''.

Jer većina nas radimo i imamo pametnijeg posla.

Oni jesu: banda, šatoraši, čergari ..... možeš nastaviti ako hoćeš.

Drago kaže...

Institucije rade svoj posao! To jest, možda... Zanima me koliki je u kladarama koeficijent da će itko biti kažnjen zbog ove sramote.

Ma daj, i to je samo zbog graje koja se digla na internetu! Da nije bilo toga, ko zna kak bi malac završil.

mario.L_hr kaže...

Ajde molim te! Kao da se to nije moglo saznati? Samo sada treba malo pljuvati, pošto od pojeftinjenja ureda neće sigurno biti ništa, isto kao ni od seljenja u Visoku.

Sad treba raji dati malo ''nečega'' da se zabavlja.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 22:48 (kizo2703).
18 godina
mario.L_hr kaže...
Drago kaže...

Revolving doors...

Može pojašnjenje?

http://en.wikipedia.org/wiki/Revolving_door_%28politics%29

This space for rent!
17 godina
mario.L_hr kaže...
Drago kaže...

Revolving doors...

Može pojašnjenje?

-na izlazu se moraš paziti...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

Što mene netko ne uzme za savjetnika? Mogu trkeljati satima a kad dođemo na moje igralište mogu naprašiti poneku guzicu a i ova okretna vrata su mi superiška.

16 godina
mario.L_hr kaže...

pa i nisu im neke plaće. ne znam ni zašto ih se uspoređuje sa ministarskim plaćama kad ni oni ništa ne rade.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
..ni oni ništa ne rade.

-e jesi neki.. nije razlika u tome dali rade, nego koliko štete mogu napraviti. Vlada ima instrumente, prezidente ne baš, tako da su po posljedicama misnistri daleko odgovorniji pa time zaslužuju bar 6x višu naknadu za taj trud/odgovornost (neću reći plaću, jer oni to rade više iz altruizma..).

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 22:34 (ihush).
15 godina
Ezio kaže...

pa i nisu im neke plaće. ne znam ni zašto ih se uspoređuje sa ministarskim plaćama kad ni oni ništa ne rade.

Daj nemoj ke_njat. U ovakvoj situaciji kakva je u HR imaš ljude koji ne zarade u cijeloj godini koliko ovi u mjeseca dana zarade. Još se prešetavaju po domjencima i večerama te na kulturnim događanjima i to besplatno (nije besplatno sve to mi platimo). Da ne spominjem ostale pogodnosti koj ne ulaze u plaću (putni nalozi, korištenje državnih resursa za odmore i ine situacije, korištenje službenih vozila ili troškovi korištenja vlastitog vozila,.... da ne spominjem neke opskurnije).

I sad ti kažeš da to nije ništa.

@kizo: Ne mislim da je to bilo samo sada niti da će sada stati. Šokira me činjenica da se za takve pozicije dobija takva lova. Obzirom na ovlasti predsjednika države, hrpa ovih savjetnika je nepotrebna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 22:37 (mario.L_hr).
18 godina

.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

@kizo: Ne mislim da je to bilo samo sada niti da će sada stati. Šokira me činjenica da se za takve pozicije dobija takva lova. Obzirom na ovlasti predsjednika države, hrpa ovih savjetnika je nepotrebna.

Negdje sam danas već pročital o tome: plaće su (proporcionalno) iste kakve su bile i za vrijeme Tuđmana, kad su ti savjetnici imali veću moć od ministara.

Promjenili su Ustav, skratili krila predsjedniku, ali nisu dirali u zakon koji regulira te savjetnike i njihova primanja.

Jel to slučajno? Čisto sumnjam. Pa si ti misli.

Još bi čovjek mogel tolerirati kaj to nije napravljeno odmah, za vrijeme Račanove vlade. Ali, nakon njih je HDZ bil na vlasti 8 godina i nikome nije palo na pamet propitat se koliko zarađuju i što rade savjetnici u uredu predsjednika, pogotovo kad je on iz oporbe?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 22:52 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...

Negdje sam danas već pročital o tome: plaće su (proporcionalno) iste kakve su bile i za vrijeme Tuđmana, kad su ti savjetnici imali veću moć od ministara.

Promjenili su Ustav, skratili krila predsjedniku, ali nisu dirali u zakon koji regulira te savjetnike i njihova primanja.

Jel to slučajno? Čisto sumnjam. Pa si ti misli.

Slučajno nije to je 100% sigurno. Ponekad mi se čini da se savjetnička mjesta jednostavno izmišljaju i služe za uhljebljavanje.

15 godina
neaktivan

Moderni robovlasnički sistem  za  100 godina će o nama pričati i misliti isto kao i mi sad o robovima  i što se onda čudite kako se robovi nisu pobunili, Pa ne bunimo se ni mi nego im dozvoljavamo da od nas rade što hoće što svjesno što nesvjesno

Nekad su robove držali batinom a danas kreditnom karticom

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 22:55 (expert man).
16 godina
ihush kaže...
Ezio kaže...
..ni oni ništa ne rade.

-e jesi neki.. nije razlika u tome dali rade, nego koliko štete mogu napraviti. Vlada ima instrumente, prezidente ne baš, tako da su po posljedicama misnistri daleko odgovorniji pa time zaslužuju bar 6x višu naknadu za taj trud/odgovornost (neću reći plaću, jer oni to rade više iz altruizma..).

po meni je veći problem što 6 mjeseci nakon prestanka rada dobivaju pun iznos plaće, a 6 mjeseci pola. 

Potpis!
15 godina
picajzla0707 kaže...
CyberPlague kaže...

Nekidan ja u Konzumu,a pokraj mene moj susjed,ratni invalid(opeko se juhom u menzi ''93) naručuje 4 odojka koja šalje u Savsku.
I eto danas baš čitam kako je jedan branitelj,pirotehničar stradao nagazivši na PP minu za dnevnicu od 180kn.

jegiba, neki od nas, ustvari većina, su poslije rata nastavili raditi i nikad od države nisu tražili ništa

Takvim braniteljima, koji su nažalost kod nas samo tiha većina, skidam kapu do poda.

Takvih je u svakoj sredini jako malo, jer su dopustili glasnim zviždačima i kojekakvim laprdavcima da ih "zastupaju".

nj0fra kaže...
dad0r kaže...

"DOMOVINSKI rat i žrtve naših branitelja temelj su na kojem želim nastaviti graditi bolju Hrvatsku!", stoji na stranici predsjednik.hr.

Počela je Kolindica laprdati govna koja 'rvati katolici gutaju ko rupa bez dna.

Ne razumijem, možeš objasnit?

Ja ću ti objasnit

Tiby kaže...

Reci mi koju su drugu titulu zaslužili i elaboriraj tvrdnju.

Ti isti su prva crta obrane HDZ-a i predstavljaju mašineriju na kojoj dobivaju svoje glasove.

Kako je kolega kizo ranije spomenuo, ti su isti u svakoj "aferi" ili bojkotu predstavnika vlasti ili predstavnika države.
Gle, ironično, države za koju su se tobože "borili".

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 23:19 (sudy_freak).
17 godina
Drago kaže...

.

- cager zaglavljen, moraš ga kvrcnuti da proradi..

mario.L_hr kaže...
..jednostavno izmišljaju i služe za uhljebljavanje.

ovo +

Ezio kaže...
.. 6 mjeseci nakon prestanka rada dobivaju pun iznos plaće, a 6 mjeseci pola. 

ovo = sića za državni nivo, kao i Dikobrazov đeparac..

nije problem ta šaka ljudi, (ok nekoliko šaka), nego još nekoliko nula iza kad kreneš dalje, šire, niže, odbori, lokalno, organizacije, društva, udruge, zadruge, povjerenstva.. nebrojeno. Tako da ni pituranje tunela ne ispadne nešto strašno kad se to počne prebrojavati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 23:21 (ihush).
15 godina
sudy_freak kaže...

Prosvjednik iz Savske uhićen nakon 20 minuta

Ma jebem ti ovu državu i onoga koji ju je stvorio.

Ona bagra tamo mjesecima može raditi što im volja, žderati i lokati na račun svih nas, a čovjek koji ukazuje na kontra biva odmah uhićen.

I što je najjače, za Vlade SDP-a. Pa kad HDZ radi što hoće kad nije na vlasti... Što će tek biti kad se ta guja vrati nazad.

Sve više vidim smisao u ovoj slici.

Nastavak

Ako tko poznaje gospođu/gospođicu crne kose koja se raspravlja s dotičnim herojom, pomilujte ju i pomažite bolesničkim pomazanjem.
Za nju nema spasa.

Gospodin Zoran je rekao, ukratko.

Ovo više nije niti smiješno niti tragično. Ovo postaje kritično!

11 godina
neaktivan
Ezio kaže...

po meni je veći problem što 6 mjeseci nakon prestanka rada dobivaju pun iznos plaće, a 6 mjeseci pola. 

...posebno kada znaš da tržište rade vapi za takvim uhljebinama... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice