Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.045.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
ihush kaže...

imamo još jednog službenog kretena (njegove riječi), Kotromanović. Ulovljen kako tanka na croduxovoj pumpi... yupi.

Nakon Grubija i raznih pevaljki, sad i ministar... ali, fotka? Mora biti uz pristanak, po pozi je to i vidljivo.. pa pitanje, dali je for free ili postoji neki fee? Grubi i Seve kažu đabe.. (jer je manji PDV), može li to reči i ministar? Zašto (jer on je jedan od najpoštenijih..., da), jer sjećam se njemačkog oktoberfesta i afere oko plaćene runde... pa dali će institucije trenirati strogoću? Dali je kreten? Dali ga sad svatko može javno etiketirati 'kreten' titulom bez straha od sankcija ili tužbe? (jer to su njegove riječi, 'mislim da sam kreten' .. dodao bih, mislim dakle jesam! jer ne mislim na vrijeme...).

Šteta, što i naši najpozotivniji političari moraju stati u neki drek.. pa zar je tako teško razmisliti dok traje mandat?

Kreten, bolje ministar Kreten, zbog izjave koja slijedi nakon kaj je sebe nazvao kretenom: "... a točim gorivo na tim pumpama [Crodux] 10 godina od kad znam za sebe.Za mene je to nabolje gorivo na svijetu i drugo me ne interesira ništa. Ne interesiraju me analize kvalitete goriva, meni se nikad nije dogodilo da moj auto stane." Sve ovo nakon službene izjave da je najnekvalitetnije gorivo na Crodux pumpama. Kreten

Old Iggy kaže...
bed kaže...
Old Iggy kaže...
...

Baš je ostala ekipa sposobna..  U čemu se očituje sposobnost, progurati zakone u osobnom interesu? Lijepo se odjenuti? Kakva to sposobnost krasi ijednog kandidata? Bolje živiš kad su tako sposobni? Uz takvu sposobnost, ja bih radije poštenog..

Znači, bitno je da je pošten i to je to? Ne mora imati političke veze, sposobnosti upravljanja ljudima, snalaženja u teškim situacijama, diplomatsku edukaciju i slično?

Trebalo bi da je prvo pošten političar; predsjednik, premijer, a trebao bi biti i sposoban. Do sada smo imali prvo "sposobne" te malo ili, u većini slučajeva, nimalo poštene. Možda je vrijeme za poštene.

Ali čisto sumnjam i da se takav/i i pojavi da bi narod glasao za njega/njih. E moj narode 

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
17 godina
nine kaže...

tnakir kaže...

..Nemoj me krivo shvatiti, ja sam za legalizaciju marihuane..

Mislim da bi se legalizacija pokazala prije svega kao ekonomski dobar potez.

Navodno je industrijska konoplja ekonomski isplativija od lana, tako da da, ne znam sto jos uvijek cekaju sa tim.

A sto se tice legalizacije marihuane, ok, nek stave porez na nju i nek to ide (skupa sa PDV-om) u proracun. Samo mislim da se drzava ne bu obogatila od desetak tisuca ljudi koji vole zapaliti joint tu i tamo. Referiram na Colorado model legalizacije.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 12:24 (tnakir).
15 godina
tnakir kaže...

...Samo mislim da se drzava ne bu obogatila od desetak tisuca ljudi koji vole zapaliti joint tu i tamo.

pogledaj nizozemski turizam, kaj milijuni ljudi tamo dolaze da bi pogledali vjetrenjače?  

mi smo atraktivna turistička destinacija, pogotovo za mlade. mislim da bi ovo bilo kvalitetno proširenje ponude. teško je predvidjeti cifre, ali mislim da bi se osjetilo u državnoj blagajni.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
veliki bebač kaže...

Old Iggy kaže...

Znači, bitno je da je pošten i to je to? Ne mora imati političke veze, sposobnosti upravljanja ljudima, snalaženja u teškim situacijama, diplomatsku edukaciju i slično?

Trebalo bi da je prvo pošten političar; predsjednik, premijer, a trebao bi biti i sposoban. Do sada smo imali prvo "sposobne" te malo ili, u većini slučajeva, nimalo poštene. Možda je vrijeme za poštene.

Ali čisto sumnjam i da se takav/i i pojavi da bi narod glasao za njega/njih. E moj narode 

Naravno da je bitno poštenje, no poštenje je daleko od imalo dovoljnog.

Problem je način izbora - bez obzira koliko bio pošten, moraš imati enormnu podršku iza sebe.

16 godina
nine kaže...
tnakir kaže...

...Samo mislim da se drzava ne bu obogatila od desetak tisuca ljudi koji vole zapaliti joint tu i tamo.

pogledaj nizozemski turizam, kaj milijuni ljudi tamo dolaze da bi pogledali vjetrenjače?  

mi smo atraktivna turistička destinacija, pogotovo za mlade. mislim da bi ovo bilo kvalitetno proširenje ponude. teško je predvidjeti cifre, ali mislim da bi se osjetilo u državnoj blagajni.

-hmmm, da. Dakle turizam za sex&drougs kao Zrče. Ako bi mogao birati, radije npr Disneyland, Kineski zid, Ajfelov toranj, Plitvička jezera, hrana.. itd. Mlađariji se može svidjeti, kratkoročno, kao i Vilenjaku. ... no nije život samo 'u cloudu'. Obrnuto, doktori nam ako mogu bježe, sad se gasi SI rafinerija, ... marica je rješenje kako to zaboraviti, ne kako rješiti..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...

-hmmm, da. Dakle turizam za sex&drougs kao Zrče. Ako bi mogao birati, radije npr Disneyland, Kineski zid, Ajfelov toranj, Plitvička jezera, hrana.. itd. Mlađariji se može svidjeti, kratkoročno, kao i Vilenjaku. ... no nije život samo 'u cloudu'. Obrnuto, doktori nam ako mogu bježe, sad se gasi SI rafinerija, ... marica je rješenje kako to zaboraviti, ne kako rješiti..

ma u principu se slažem, ali i mislim da nismo u poziciji da biramo od kud će nam se sliti još koja extra kuna.. treba grabiti kaj se može

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

Budemo vidili sto ce ostat od turizma nakon sto ovi pocmu sijat platforme po moru. Nekako sumnjam da ce strancima biti napeto bukirati apartmane sa pogledom na naftne bušotine :) Možda nam seks i drugs turizam jedino i preostane.

Rvat katolik!
17 godina

http://www.jutarnji.hr/-ubio-je-u-samoobrani--imao-je-pravo-oruzjem-zastititi-sebe-i-obitelj-/1270578/

Sjećam se ovoga slučaja iz Splita. Za one koji možda nisu shvatili, Radanoviću je grijeh bio taj što premda je branitelj, imao je "pogrešna" krvna zrnca da bi ostao u svom stanu, pa su ga "kolege" pokušale izbaciti iz njegovog vlastitog stana. 

Bizarno je da se 20 godina ovo vuče po sudu i premda je presuda jedina logična (svi oni koji se zgražaju nad američkim zakonima o pravu nošenja i posjedovanja oružja i castle defense doktrini neka malo prouče naš i druge evropske bizarne zakone po kojima u praksi trebaš pustiti da te ubiju oni koji već naoružani dolaze u tvoj stan) - kakve koristi od ovakve presude?

Tipu je uništen život jer je morao čekati 20 (slovima: DVADESET) godina da se pitanje riješi, a za to vrijeme je odselio (s pravom, očito, jer u devedestima nikad ne bi dočekao pravdu), a i ovakva zakašnjela "pravda" je totalno smeće. 

U ovoj državi je sve trulo i to više nema veze s socijalizmom ili liberalnim kapitalizmom, već s time što se zakoni ne provode, provode uz ogromno zakašnjenje kada je njihova provedba posve nebitna i što smo kao narod pokvareni i lišeni civiliziranosti koja je karakteristična za dobro uređene države i koja jamči da sistem funkcionira bila na vlasti stranka A, B, C ili ŽNJ.

This space for rent!
17 godina

Pa i budalama je jasno da nam je sudstvo u rasulu i da nam je drustvo, da prostis, u ku*cu.

Sto se cudis? Naravno, ostecena stranka (i njena obitelj) u ovom slucaju ce dobiti govno, a ne odstetu.

Ako institucije ne poduzimaju nista po pitanju ovoga, sto se ocekuje od pojedinaca kao sto smo ti i ja?

Btw jel krenula sa radom ona neka sluzba/servis preko kojeg mozes pratit koliko je koji slucaj u procesu, odnosno, koliko koji sudac slucajeva rijesava i slicno?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 13:15 (tnakir).
16 godina
Drago kaže...

.. lišeni civiliziranosti koja je karakteristična za dobro uređene države i koja jamči da sistem funkcionira bila na vlasti stranka A, B, C ili ŽNJ.

to priželjkujem čitavo vrijeme. I dalje su lokalni močnici oni koji drmaju, al ode Bandić, možda će i Kalmeta.. tko zna. Do tad kao pod JingisKanom (osim što je on možda bio pravedniji).

17 godina
ihush kaže...
Drago kaže...

.. lišeni civiliziranosti koja je karakteristična za dobro uređene države i koja jamči da sistem funkcionira bila na vlasti stranka A, B, C ili ŽNJ.

to priželjkujem čitavo vrijeme. I dalje su lokalni močnici oni koji drmaju, al ode Bandić, možda će i Kalmeta.. tko zna. Do tad kao pod JingisKanom (osim što je on možda bio pravedniji).

Problem je u tome sto svaka vukojebina ima svog lokalnog mocnika. Ode jedan, dodje drugi... Ima li tome kraja?

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...

Problem je u tome sto svaka vukojebina ima svog lokalnog mocnika. Ode jedan, dodje drugi... Ima li tome kraja?

Što krule kaže, okrutejebo...

This space for rent!
15 godina
tnakir kaže...

Ima. Kraj će biti kad nam političari počnu odlaziti u inozemstvo. To je signal da smo došli do dna i da za njih više nema kruha u HR.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
tnakir kaže...

Ima. Kraj će biti kad nam političari počnu odlaziti u inozemstvo. To je signal da smo došli do dna i da za njih više nema kruha u HR.

Da ali ce vecina Hrvata (bar onih pametnih, ili bar neuhljebljenih) i sama vec davno biti u inozemstvu, pa nas nece bit briga :)

Ovakva situacija moze puknit tek kada ne bude novaca za place uhljeba i za penzije. Onda ce nastat generalno sran.je. Do tada... 

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan

Jednu stvar ste zaboravili kad počne nestajati resursa za uhljebe i lokalne, a i državne  moćnike onda će početi i državu rasprodavati pa će i more otiću u koncesiju i zemlja i sve, ali realno Thats not gonna happen  ljudi su možda naivni i neupućeni ali da su toliko

glupi sumnjam kad počne neko ozbiljno s**je narod će se dignuti  ili možda neće  pa već sad rasprodavaju državu

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 15:10 (expert man).
15 godina
neaktivan

Sve sam više ubijeđen da je sve ovo prirodan proces propadanja.

15 godina

Upravo sam dobio "Pismo od Branka Roglića, Vuka Vukovića i Gordane Deranje" u kojem mi objašnjavaju za koga trebam glasati. Pismo je poslano sa e-maila firme Orbico (orbico@orbico.hr). Nebitno je tko je njihov favorit ali ovo je čisti spam. Najbolje što s navedenom firmom uopće ne surađujem ili komuniciram. kad će već jednom proći ti izbori. Pun mi ih je "low IQ" (da ne kažem qrac).

17 godina

E, i  ja sam isto dobio taj mail iako nikada nisam imao nikakvog kontakta ni s Orbicom niti s bilo kojim od to troje. 

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

E, i  ja sam isto dobio taj mail iako nikada nisam imao nikakvog kontakta ni s Orbicom niti s bilo kojim od to troje. 

Znači da spadamo u istu skupinu (korpulentni muškarci u najboljim godinama).

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 15:57 (mario.L_hr).
17 godina
tnakir kaže...
rambox kaže...

Pogledaj ovaj dole dokumentarac(pod uvjetom da razmeš engleski), da dobro vidiš CNN praktički favorizira Kanabis nije neka zezancija. Oni to rade s dobrim razlogom, jer Kanabis itekako pomaže a oni su to pokazali na poznatom primjeru epilepsije. Posebno obrati pažnju na Izraelski primjer, pa onda tamo u njihovim određenim bolnicama pacijenti konzumiraju Kanabis direktno u bolnici.

1. Obozavam kako se nasi mladi brinu za bolesne i kako im zele pomoci legalizacijom marihuane. Jel se tako borite i za druge lijekove ili samo ove prirodne?

2. Nemoj me krivo shvatiti, ja sam za legalizaciju marihuane, pa tko ce pusit nek pusi, isto kao i sa duhanom i kao sa alkoholom. Fuck, ja sam i za legalizaciju teskih droga pa tko je dovoljno glup nek izvoli (samo tim istima ne bih ukljucio lijecenje u sklopu HZZO). 

3. Cijela prica oko legalizacije marihuane se odnosi na odredjeni promil ljudi. Postoje pitanja koja se odnose na puno veci postotak i koji je bitniji od ove price i njih treba rijesavati. Ne kazem da male probleme treba ignorirati, samo ne treba na njih trositi toliko vremena i rijeci.

Pa za svaki ljek se treba borit ako pomaže, bez obzira jel ovakav ili onakav prirodan ili ne, ali hebiga od prirodnog farmaceuti ne mogu skupljat veliku lovu od patentata ili licenci tu je kvaka. Vezano za mlade ja više ne spadam u tu skupinu, no ti po godištu itekako spadaš kaj drugo dakle spreman si za borbu i nema frke.

Vezano za ovaj Izraleski primjer lječenja kanabisom, jesi videl onaj dio kad CNN reporter pita američkoj doktora u Izraelskoj bolnici, ej doktore pa kad budemo mi u Americi imali ovak nekaj kao Izraelci.Američki doktor ne zna kaj bi točno rekel pa onda dodaje a valjda nadam se, no po mom mišljenju to neče bit tak brzo fučkaj ga.

nine kaže...

Mislim da bi se legalizacija pokazala prije svega kao ekonomski dobar potez.

Pa normalno da bi to sigurno, sve se svodi na neku zaradu bez obzira jel je rekreacija u pitanju, ili ljekovito djelovanje a to je najbitnije.Uostalom pogledaj kolko se love vrti oko alkohola i cigareta, a to su tek proizvodi sa vrlo visokim stupnjem ovisnosti.Ko ne zna o čem se tu radi, slobodno nek si pogleda odličan film "The Insider", i kaj se sve radi sa dodavanjem raznih kemikalija u cigarete=dodatno povečava ovisnost.Taj film je čista istina bez uljepšavanja, jer je film i rađen po istinitim događajima i tu je onda sve jasno.

Kanabis= fuj drogetina prve klase, a ljekovitost ko ga hebe

Alkohol i cigarete=fučkaj ga sad nek se loče i pušibitno da se lova okreče

Kaj se tiče legalizacije marihuane, pa kod nas je i Industrijska konoplja kao neka pandorina kutija, a stvari tu vrlo jednostavne no ne u očerupanoj Hrvatskoj.Hebiga indijska konoplja je pokvarena i bezobrazna biljka, pa ne treba apsolutno nikakve pesticide zamisli ti koje dubre od biljke. Dakle onaj koji to uzgaja ima manje troškove jer ne treba pesticide, ali kome če onda industrija pesticida prodavat svoje otrove možda Klingoncima jel.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
16 godina
mario.L_hr kaže...
Drago kaže...

Znači da spadamo u istu skupinu (korpulentni muškarci u najboljim godinama).

-ne nego IQ (profiliralo vas).. lako manipulativni mužjaci koje jedan mail može navuči na 1-2 .. neki predlažu zaokruživanje pod 3.

btw, na poslovni mail, nema spama, ako je na osobni prijavi abuseu.

15 godina
ihush kaže...

-ne nego IQ (profiliralo vas).. lako manipulativni mužjaci koje jedan mail može navuči na 1-2 .. neki predlažu zaokruživanje pod 3.

btw, na poslovni mail, nema spama, ako je na osobni prijavi abuseu.

Jel ja to osjetim tračak ljubomore?

Što se tiče spama zar i e-mail u kojem mi je nepostojeći rođak iz Afrike ostavio milijune nije spam ako mi dođe na poslovni e-mail?

16 godina
mario.L_hr kaže...
..

Jel ja to osjetim tračak ljubomore?

Što se tiče spama zar i e-mail u kojem mi je nepostojeći rođak iz Afrike ostavio milijune nije spam ako mi dođe na poslovni e-mail?

-1 naravno. (osjećam se nedovoljno atraktivan, mužjak.. s premalim/nezanimljivim...  IQom, a uvjek su neke atraktivne ženke na reklami)

-2 također.. jer je javni podatak, zakonski.. nema spama na poslovni mail/tel/fax tj svatko te može bilo kad zivkati i nuditi bilo što. Osobni tel i sl prijavljuješ uznemiravanje ili abuse (odjavu s mailing liste itd.).

13 godina
neaktivan

nakon debate na novoj tv odlučio sam poništiti listić

međutim nakon sučeljavanja na hrt promijenjenog sam mišljenja

Glasam da za kolindu ne zato jer je odlučna i sposobna 

već zato jel bi ju jebo i ima dobre sise

nešto sam otkrio o sebi ne gledam ja svako sučeljavanje jer sam domoljub već zato što sam teški mazohist.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan

Čovječe, nisam mogao vjerovati koliko je vještačka i kako je samo prozirna njena priča i nemoguća obećanja koja daje. A tek onaj pakosni smiješak koji ne skida sa lica!

"Sazvat ću sjednicu Vlade.""Sazvat ću sjednicu Vijeća nacionalne sigurnosti." I?! Što onda?!

15 godina
neaktivan

@Ikarus01 Ovakve komentare nema smisla pisati neznam što želiš postići s ovime. Zna se da je kolinda HDZ-ova kandidatkinja a hdz je osuđen kao zločinačka organizacija i baš zbog ovakvih kao ti koji se sprdaju sa izborima država nam propada

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 22:23 (expert man).
15 godina
phoenix2003 kaže...

Čovječe, nisam mogao vjerovati koliko je vještačka i kako je samo prozirna njena priča i nemoguća obećanja koja daje. A tek onaj pakosni smiješak koji ne skida sa lica!

"Sazvat ću sjednicu Vlade.""Sazvat ću sjednicu Vijeća nacionalne sigurnosti." I?! Što onda?!

Ako sam dobro shvatio ti si iz BiH. Čini mi se da si se malo previše ufurao u ove izbore.

Svatko od njih priča ono što misli da bi ljudi željeli čuti. Kad prođu izbori sve će zaboraviti. Zar nije i kod vas tako?

Osobno ne znam da li ići na izbore ili ne. Niti jedna varijanta (čak i kada su bili 4 kandidata) mi se ne čini dovoljno dobrom da bi bila predsjednik RH. Nekako mislim da bi najbolji rezultat  bio neriješeno i da nitko ne bude predsjednik.

15 godina
neaktivan

Obavezno izađite na izbore jer i sa nevažećim listićem pokazujete neki protest protiv ponuđenih kandidata a ako se odlučite na nekoga od ponuđenih kandidata dobro razmislite jer SVI ONI LAŽU I SVE OBEĆAVAJU A KADA DOBIJU IZBORE ONDA KO J*B*E NAROD  sjetite se samo Milanovićevog plana 21 obećali su da nema povećanja PDV-a a čim su dobili vlast pdv je skočio na 25%  a hdz je osuđen kao zločinačka organizacija zato pazite kome dajete glas procijenite sami jer od nedjelje ćemo 5 godina morati trpiti ono za što je većina odlučila. Najgori su mi oni što ne žele izaći na izbore i onda se žale na stanje u zemlji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 22:46 (expert man).
13 godina
neaktivan
expert man kaže...

@Ikarus01 Ovakve komentare nema smisla pisati neznam što želiš postići s ovime. Zna se da je kolinda HDZ-ova kandidatkinja a hdz je osuđen kao zločinačka organizacija i baš zbog ovakvih kao ti koji se sprdaju sa izborima država nam propada

ajde mi onda reci za koga glasam i za njega ću glasati :-)

očekivao sam kvalitetne kandidate i program dobio sam kiflu

stoga se odlučujem za opciju bewbz,tj. ako mi ti ne kažeš za koga glasati.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan

Ija sam ali: ......

Napisao sam u predhodnom postu ne želim nikome govoriti za koga da glasa sam odluči ali kad odlučuješ nemoj se glupirati nego dobro razmisli što dobivaš, a što gubiš glasom za jednog od kandidata i onda odluči   ali nemoj nikako ne izaći na izbore jer čak i nevažećim listićem pokazuješ da ne podržavaš aktualne kandidate.

EDIT: Najgore je pitati nekoga za koga da glasam ja osobno takva pitanja nemogu smisliti jer pitanje: Za koga da glasam.? Znači ići kao ovca za hranom  i biti glup

bar se je danas uz pomoć interneta i tehnologije lako o svemu informiati i sam zaključiti što bi trebalo napraviti

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 22:57 (expert man).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice