imamo još jednog službenog kretena (njegove riječi), Kotromanović. Ulovljen kako tanka na croduxovoj pumpi... yupi.
Nakon Grubija i raznih pevaljki, sad i ministar... ali, fotka? Mora biti uz pristanak, po pozi je to i vidljivo.. pa pitanje, dali je for free ili postoji neki fee? Grubi i Seve kažu đabe.. (jer je manji PDV), može li to reči i ministar? Zašto (jer on je jedan od najpoštenijih..., da), jer sjećam se njemačkog oktoberfesta i afere oko plaćene runde... pa dali će institucije trenirati strogoću? Dali je kreten? Dali ga sad svatko može javno etiketirati 'kreten' titulom bez straha od sankcija ili tužbe? (jer to su njegove riječi, 'mislim da sam kreten' .. dodao bih, mislim dakle jesam! jer ne mislim na vrijeme...).
Šteta, što i naši najpozotivniji političari moraju stati u neki drek.. pa zar je tako teško razmisliti dok traje mandat?
Kreten, bolje ministar Kreten, zbog izjave koja slijedi nakon kaj je sebe nazvao kretenom: "... a točim gorivo na tim pumpama [Crodux] 10 godina od kad znam za sebe.Za mene je to nabolje gorivo na svijetu i drugo me ne interesira ništa. Ne interesiraju me analize kvalitete goriva, meni se nikad nije dogodilo da moj auto stane." Sve ovo nakon službene izjave da je najnekvalitetnije gorivo na Crodux pumpama. Kreten
Baš je ostala ekipa sposobna.. U čemu se očituje sposobnost, progurati zakone u osobnom interesu? Lijepo se odjenuti? Kakva to sposobnost krasi ijednog kandidata? Bolje živiš kad su tako sposobni? Uz takvu sposobnost, ja bih radije poštenog..

Znači, bitno je da je pošten i to je to? Ne mora imati političke veze, sposobnosti upravljanja ljudima, snalaženja u teškim situacijama, diplomatsku edukaciju i slično?
Trebalo bi da je prvo pošten političar; predsjednik, premijer, a trebao bi biti i sposoban. Do sada smo imali prvo "sposobne" te malo ili, u većini slučajeva, nimalo poštene. Možda je vrijeme za poštene.
Ali čisto sumnjam i da se takav/i i pojavi da bi narod glasao za njega/njih. E moj narode

Vezano za mlade ja više ne spadam u tu skupinu, no ti po godištu itekako spadaš kaj drugo dakle spreman si za borbu i nema frke.

Stručnjak za odmaganje...

ali nemoj nikako ne izaći na izbore jer čak i nevažećim listićem pokazuješ da ne podržavaš aktualne kandidate.