I ti si jedan od onih koji misle da realan sektor živi isključivo od javnog? 
ne striktno ali donekle da, ali svakako sam za kresanje javnog, samo me strah da to neće nakraju povući sve kvragu
Naravno da će doći do pada prihoda, ali ideja jest time doći do smanjivanja opterećenja, što je najbitnije u cijeloj priči.
Mi već jesmo otišli kvragu, samo nisu došli još svi računi.
da samo što ću se sad ja koji sam u privatnom sektoru i koji sam gurao cijeli javni, trpio "uspjehe" vlade (zaduživanja uz moje prihode da bi nahranili uhljebe), opet morati još više gutati go*na, zbog ekipe koja je bila ko bubreg u loju, koju nije brinuo tečaj CHF-a i igrao ponekad ententini sa računima... po meni prvo treba naći način za vratit pokradeno, malo politikanere stavit u poziciju da kazneno i imovinski odgovaraju za svoje loše odluke, pa mislim da bi nam onda krenulo na bolje... iako ljepo je maštati....

no bolesnicim ili pacijentima koji bi od nje imali itekakve koristi to je od presudne važnosti.Dakle to je itekako bitno pitanje, jer bolesniku treba omogučit da si pomogne na bilo koji način. Ovako se ljudima samo tovare kaznene prijave, i to zbog blesavih zakona bilo u nekoj normalnoj državi ili kod nas u očerupanoj Hrvatskoj.

Rvat katolik!

daj ne laprdaj gluposti na kubik, pa sve je odavno jasno i kakve su prakse u državama koje su to dopustile.U uređenoj državi to se sve fino sredi i organizira(recimo Nizozemska pa neke Američke države te Kanada itd), no u banana državi kao Hrvatska kod nas vrlo malo stvari ide u pravom smjeru.Ako smo mi u dreku do koljena, i očito nismo sposobni za samostalno vodit uređenu državu e to je onda druga priča.
pa ko uopče spominje oče li to bit biznis ili neče, kad je to na kraju potpuno nebitno, uostalom a kaj danas nije biznis???Logika ti je u teškoj banani, bitno je da bolesnici i ljudi koji imaju problema, da mogu legalno nabavit ili kupit Kanabis=koji im pomaže tu je kvaka jel kužiš?