A nije niti HDZ ono što je prije bil.
Sumnjam da bi HDZ krao sad, ali smatram da su puno puno nesposobniji nego prije. HDZ nas sigurno neće izvuči iz krize (nemože nas niti jedna trenutna stranka, to se možemo samo mi sami, mali, smrtnici, "obični" ljudi"), osobno smatram da jedini ljudi koji bi nas mogli izvući iz krize su oni koji su pozatvarani u zatvore zbog lopovluka "ovog napaćenog naroda". Nemožeš pokrasti toliku količinu novca iz države, a da nisi iznimno sposoban, što Karamarko i sadašanja ekipa nisu jer su glupi ko stup, čak da bi nas i htjeli pokrasti, nisu sposobni za to.

i kaj ona priča to su političke parole za točno određeno glasačko krilo.Pa sve je odavno jasno za HDZ pljačku i rasprodaju, nema se tu kaj više reči, dakle svi su sve znali a Sanader je samo klasični žrtveni jarac za lakši ulazak u EU i točka. Uostalom nis ti ja HDZ-ovac, niti politički ničiji drugi pa me baš briga ko po kome politički udara,kaj me stalno bezveze guraš pod HDZ fore i fazone.Predsjednički izbori to smo več rješili, dakle naš predsjednik i ovlasti=nula bodova ali ipak Kolindica i samo zato kaj je žena+recimo Obama začin. Eto nas onda u vrlo uskom krugu zemalja(tam je i Švicarska), gdje su žene u ulozi predsjednika države i eto nema frke.

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton