Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.300.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

odlogiraj se.

fra Krsto Narkoman
12 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
kivic15 kaže...

odlogiraj se.

Što ako je to usluga koju ću obaviti za sebe? Odlogirat ću se i idem prat auto. :) Ali vratiti ću se. :D

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
12 godina
neaktivan

mogu zamislit koliko je problema imao instruktor s tobom.....

fra Krsto Narkoman
16 godina
Anarchist Prince kaže...
sirka666 kaže...
Anarchist Prince kaže...

Neću im pokazati osobnu. 

Zašto ne?

Ne identificiram se sa dokumentima izdanim od strane države. Formalno niti pravno ne spadam u sustav zvan Republika Hrvatska, onaj lik na osobnoj iskaznici mogu biti samo ako želim ili ne biti ako ne želim.

To otmica, a i moguće verbalno nasilje, za što ih mogu tužiti, MUP ne stoji iza njih.

Kome? Jer sam prilicno siguran da "formalno niti pravno ne spadas u sustav zvan Republika Hrvatska". Znaci mogu ti izbit bubrege na nos i ne mozes im nista. Kako ti se svidjaju te jabuke. Slozi se prvo sam sa sobom ako mislis ic na takva mjesta...Koristenje velikih rijeci slozenih u naizgled komplicirane recenice ne znaci da si u pravu. Mislis da ni sam ne znas sto to znaci. And here we go again...

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
A to sta neki briju o teorijama zavjere, eksperimente i ostale gamadi neka drzi za sebe i svoju glavu. Jer da nije bilo cjepiva, ginuli bi od boginja, djecija paraliza bi bila svakodnevnica. Cjepljenjem je iskorjenjena Difterija, Pertusis i donekle uklonjen Tetanus i stvoren imunitet na njega. 

Ja ne znam kako ljudi prihvate da 100 milijuna ljudi može biti alergično na kikiriki ili jagode, ali to što 0.1-2% ljudi ima nuspojave od cjepljenja je namjerno trovanje.

Da i je istina, to bi bilo najgluplje trovanje u povijesti, jer je uspješnost na razini statističke greške, dok je neuspješnost savršena - 98%.

CIJEPLJENJE - TRUJTE LJUDE DA UMRU OD STAROSTI!

Najbolja zavjera na svijetu - izliječiš ljude da prožive kompletan život i imaju 14 unučadi jer ništa nije mučnije nego kad 32 člana obitelji plače kad baka Jelica umre od starosti u 96-oj godini.

Anarchist Prince kaže...

a i moguće verbalno nasilje, za što ih mogu tužiti, MUP ne stoji iza njih.

Znači tužiti ćeš sudu jer te organ suda lišio slobode bez tvoje volje?

Ti si dijete uvjerljivo najveći kreten ovdje.

A sad se nemoj tužit moderatorima jer sam te nazvao kretenom, već po svojoj logici tužbu podnesi meni.

Za kraj budi frajer pa javno prereži zdravstveno osiguranje i domovnicu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ja ne znam kako ljudi prihvate da 100 milijuna ljudi može biti alergično na kikiriki ili jagode, ali to što 0.1-2% ljudi ima nuspojave od cjepljenja je namjerno trovanje.

Da i je istina, to bi bilo najgluplje trovanje u povijesti, jer je uspješnost na razini statističke greške, dok je neuspješnost savršena - 98%.

Jedna od klasičnih nuspojava WWW-a - svi misle da sve znaju!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
17 godina
neaktivan

Ma ne moraju ni na Internet.

Nekidan je FOX imao live intervju sa stručnjacima o nestanku ovog aviona.

Pitanje voditelja je bilo: "Kruže neke teorije o nestanku koje zvuče nevjerojatno, mala crna rupa, novi Bermudski trokut, preslikavanje serije "Lost" na stvarnost. Znamo da su takve teroije nestvarne, NO JESU LI ZBILJA? (Are they really)"

Mislim kako osoba, koja radi na TV-u  i prošla je nekakvo školstvo može uopće ozbiljno postaviti ilispominjati takva pitanja i teorije? Meni bi mozak puknuo.

Stručnjakinja mu je odgovorila u 6 sekundi - "Crna rupa bi progutala naš bliži svemir, Bermudski trokut je uzrokovan vrmenim, a Lost je fiktivna serija."

I onda se čula zaglupljujuća šutnja.

Tako i sa tim cjepivima.

Postoji ljudi koji dobiju proljev i užasne bolove i plinove jer popiju mlijeko, postoje ljudi koji zbog celijakije ne mogu jesti običan kruh, ali neobično reagiranje na lijek protiv nečega što je pobilo milijarde ljudi je teorija Svjetskih vlada.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina

Inaće, podržavam cijepljenje u potpunosti.
Isto tako, jasno mi je da postoje i različita mišljenja o tome.
No kod nas je situacija da postovi o "zavjerama" imaju najviše likeova , dok nekolicina komentara koji govore kako je cijepljenje dobra stvar biva masovno dislikeana.
Na Redditu, gdje je ova vijest bila top tema toga dana, situacija je bila potpuno drugačija: pozitivni komentari su bili najviše "upvoteani".

Koji je razlog tome? Zašto kod nas prevladava takav nedostatak kritičkog razmišljanja? Ukoliko se i pojavi neki konstruktivni komentar, odmah ga svi ostali popljuju.
Kad otvorim neki portal, prvo me u komentarima dočeka val negativnosti, nasilja i primitivizma. "ubij pedere/pedofile/kurve/nasilnike/političare; bilo koga o kome se govori u članku.

Za sve su nam krivi masoni/židovi/ameri/, uvijek postoje nekakve zavjere, svi su se urotili protiv nas...

-I svi se slažu s tim.

Ako većina ljudi kod nas tako razmišlja, onda nije niti čudno što je kod nas sve u "banani".

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 16:57 (Shamrock).
18 godina

A ovog Anarhiste, kako je samo smiješan i kako sam sebi u usta uskače.

Najprije ne priznaje sustav, a onda bi tužio putem istog sustava kojeg ne priznaje.

Ne priznaje sustav, a svejedno uživa u svim beneficijama koje mu je isti sustav pružio.

Mlad dečko. Proći će i taj pubertet jednog dana.

Rvat katolik!
18 godina
tnakir kaže...

Najprije ne priznaje sustav, a onda bi tužio putem istog sustava kojeg ne priznaje.

Ne priznaje sustav, a svejedno uživa u svim beneficijama koje mu je isti sustav pružio.

A proći će ga, samo je pitanje koliko će se "uvalit'" prije toga...

15 godina
Shamrock kaže...

Inaće, podržavam cijepljenje u potpunosti.
Isto tako, jasno mi je da postoje i različita mišljenja o tome.
No kod nas je situacija da postovi o "zavjerama" imaju najviše likeova , dok nekolicina komentara koji govore kako je cijepljenje dobra stvar biva masovno dislikeana.
Na Redditu, gdje je ova vijest bila top tema toga dana, situacija je bila potpuno drugačija: pozitivni komentari su bili najviše "upvoteani".

S moje točke gledišta nije problem u cijepljenju. Problem je u tome kako se to cijepljenje izvodi. Trpanje hrpe cjepiva u koktele n u 1 nije rješenje (znam to iz prve ruke, bezveze mi je ponavljati istu stvar u ovoj temi). Ukoliko se želi dobro, onima na koje se cijepljenje odnosi, trebalo bi napraviti reviziju kalendara cijepljenja i prilagoditi je onima za koje je cijepljenje namijenjeno a ne farmaceutima i liječnicima.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina

Koji je glavni vražji odjevni predmet? Tajice kaže jedna teta {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Pero Dinamit kaže...

I ja se borim protiv istog uz parolu: "Skinite tajice, ostanite u tangama."

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

i časne se oblače kao betmen,pa nitko ništa xD

fra Krsto Narkoman
15 godina

Putin Laughs Right In This Journalist's Face

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZjmiyOgO66g

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 14:52 (lmutak).
12 godina
protjeran
wyks kaže...

Tako i sa tim cjepivima.

Postoji ljudi koji dobiju proljev i užasne bolove i plinove jer popiju mlijeko, postoje ljudi koji zbog celijakije ne mogu jesti običan kruh, ali neobično reagiranje na lijek protiv nečega što je pobilo milijarde ljudi je teorija Svjetskih vlada.

OK, ali na koga spada odgovornost ako dijete loše reagira na cijepivo i ostane zakinuto za cijeli život? Doktori? Roditelji? Država? Problem je odgovornost koju nitko nije preuzeo. Tu je i pitanje sloboda. To što je svakodnevna aktivnost i zdrava hrana zdrava, ne znači da ja tebe imam pravo tjerati van u štenju ili ti braniti da jedeš čips i piješ pivo.

btw. http://oppthrvatska.org/nova-strategija-cijepljenje/

Kako su samo zlobni... {#}

tnakir kaže...

Onaj tko se zapetlja u nešto, neka se sam i iskoprcava, slobodni smo i odgovorni ljudi.

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 12:09 (Anarchist Prince).
16 godina
neaktivan
Anarchist Prince kaže...
OK, ali na koga spada odgovornost ako dijete loše reagira na cijepivo i ostane zakinuto za cijeli život? Doktori? Roditelji? Država? Problem je odgovornost koju nitko nije preuzeo. Tu je i pitanje sloboda. To što je svakodnevna aktivnost i zdrava hrana zdrava, ne znači da ja tebe imam pravo tjerati van u štenju ili ti braniti da jedeš čips i piješ pivo.

btw. http://oppthrvatska.org/nova-strategija-cijepljenje/

Kako su samo zlobni... {#}

Ajme brate...

Kako misliš zakinuto? To što je dobilo osip pa mora mazat kremu mjesec dana? To što mu ostane kvržica? Jao.. morat će invalidsku penziju tražit. Biće tolko retardirano i zakinuto da ćemo propast zbog to troje klinaca šta će imat reakciju.

Ajde da ih cjepe protiv bora ili sjede kose... ali radi se o potenciajlno katastrofalnim bolestima koje mogu izbrisat grad u mjesec dana jer eto "moje dete neče da se cepi".

Ali eto, traži azil u Ugandu, Somaliju ili negdje di se nitko ne cijepi pa živi. Imaš izbor, ili ti je ovdje super, guzca na toplom ali ti se malo kenjavi.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
Anarchist Prince kaže...

OK, ali na koga spada odgovornost ako dijete loše reagira na cijepivo i ostane zakinuto za cijeli život? Doktori? Roditelji? Država? Problem je odgovornost koju nitko nije preuzeo.

Na sve koje si naveo.

Hoćeš li preuzeti odgovornost u suprotnom smjeru?

12 godina
neaktivan

I šta kad netko preuzme odgovornost?Hoće li on popravit sve posljedice?Hoće li za to dobit kaznu?Ako netko loše reagira na cjepivo,tko je tu kriv?Ok,prisiljavanje na cijepljenje je bolesno,pogotovo kad znaš da osoba koja se cijepi ima nuspojave,ali inače......A evo i njega sa slobodom....I ti imaš slobodu,pa vidim kako ju koristiš,tako što prosipaš pamet po forumu,a u stvarnosti kad vidiš policiju,napuniš gaće....

fra Krsto Narkoman
18 godina
kivic15 kaže...

Ok,prisiljavanje na cijepljenje je bolesno,pogotovo kad znaš da osoba koja se cijepi ima nuspojave,ali inače...

Tad nema cijepljenja.

14 godina
Old Iggy kaže...
Anarchist Prince kaže...

OK, ali na koga spada odgovornost ako dijete loše reagira na cijepivo i ostane zakinuto za cijeli život? Doktori? Roditelji? Država? Problem je odgovornost koju nitko nije preuzeo.

Na sve koje si naveo.

Hoćeš li preuzeti odgovornost u suprotnom smjeru?

Odgovornost na reakciju za koju nitko ne moze znat hoce li se ili nece dogodit. Dajte prekinite pisati stvari u koje se ne razumijete 5%. Nema krivnje, isto kao sta i nema krivnje kada covjek nakon sta je 1000 puta popio aspirin 1001 put dobije Anafilakticki sok i jedva ostane ziv ili ne ostane. 

Klince se ne cjepi protiv svega samo protiv Djecije paralize, Tuberkuloze, Difterije, Hripavca i tetanusa... nista vise, niti manje... I to je to, najveca nuspojava je visoka temperatura. Ne cijepi se jedino kada je slab imunoloski sustav ili kada ima neku kronicnu bolest koja sprecava da se cijepi. 

Odgovornosti tu nema, ako se ne cijepi taj klinac je opasnost za sve oko sebe... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
kivic15 kaže...

Ok,prisiljavanje na cijepljenje je bolesno,pogotovo kad znaš da osoba koja se cijepi ima nuspojave,ali inače...

Tad nema cijepljenja.

ima,ali samo ako te nuspojave nisu dokazane od strane doktora...

fra Krsto Narkoman
18 godina
SimeKZ kaže...

Odgovornosti tu nema, ako se ne cijepi taj klinac je opasnost za sve oko sebe... 

Nisi me shvatio, ima odgovornosti svih ukoliko se problem dogodi.

15 godina
NWO: DOMINO EFFECT (2013 Full Documentary)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 16:32 (lmutak).
17 godina
neaktivan

1. Cijeli program anti-vakcinatora se temelji na činjenici da je velik postotak zdrave populacije kojima barataju u svrhu ne-cijepljenja, postignut upravo obaveznim cijepljenjem. Bez toga, rasprave ne bi bilo. Kao da djeca sude roditelje jer se njih nije pitalo za rađanje. Malverzacija pojedinca ne umanjuje općečovječnu korisnost, jer je malverzacija pojedinca prisutna i kad Ivica uzme dio džeparca brata Perice bez njegova znanja - neizbježan i očekivan rizik u svakom poslu.

NAGLASAK - ne postoji općečovječnija korisnost od spriječavanja zaraznih bolesti.

2. Inficiranjem zaraznom bolesti prestaje osobna sloboda, a počinje odgovorno ponašanje prema okolini.

3. Zadnji veliki virus Variola vera major na godišnjoj razini između kraja '40-ih do sredine '60-ih inficirao je od 50 milijuna godišnje do 15 mlijuna godišnje sa smrtnošću 20-60% odraslih i 80% djece. Oko 400 milijuna ljudi je umrlo samo u 20 stoljeću - više od svih ratova skupa, ali u kraćem vremenu.

Konačno je cijepljenjem - što je bio (prvi) pravi zajednički podvig kompletne civilizacije - istrebljen 1979.

4. Šansa za nuspojavu u OPV tretmanu (oralna vakcinacija) za polio je 1:750 000 i tada rezultira paralizom, dok je kod IPV (vakcinacija injekcijom) nemoguće imati nuspojave.

5. Zaključak je - cjepiva su sa 100% uspješnošću riješila jedan smrtonosan virus (koji je prije samo 40 godina pobio stanovništvo jedne USA i trećinu Europe) i sa 99% uspješnosti jedan koji izaziva visok postotak invalidnosti.

6. Što ste VI učinili? Osim što ste otkrili zavjeru koja je spašavanjem 200 milijuna ljudi (ako je od 1900-1970 umrlo oko 400 milijuna, onda je od 1970-2000 trebalo poginuti još 200 milijuna) navodno ubila njih 17?

13 godina
neaktivan
14 godina

Sta je da je, covjek je samo govorio istinu, ne treba ga radi toga smjenjivati.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Shamrock kaže...

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/hvala-ti-hrvatska-svi-ce-biti-cjepljeni---329487.html

(Naravno, top komentari su o zavjerama, GMO-u, kontroli populacije...)

Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

Jedan od pametnijih zakona. 

Nema cjepiva koje skodi to vam svima valjda mora biti jasno.

...

Reci ti meni onda, kada su sva cjepiva neškodljiva, zašto ti UVIJEK prije cijepljenja djeteta liječnik turne papir, na koji se MORAŠ potpisati, da se oni odriču odgovornosti od poslijedica, a ti ih prenosiš na sebe, ako se što djetetu dogodi kao poslijedica cijepljenja. Liječnici se ograđuju isto kako se ograđuju dobavljači, farmaceutske tvrtke.

Ako sam PRISILJEN cijepiti svoje dijete, kako je ustavni sud odredio, zašto onda države ne preuzme odgovornost ako mi dijete dobi trajne poslijedice.

U 13 zemalja EU NIJE obavezno cijepljenje. Ni USA nema obavezno cjepljenje djece!

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
14 godina
veliki bebač kaže...
SimeKZ kaže...
Shamrock kaže...

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/hvala-ti-hrvatska-svi-ce-biti-cjepljeni---329487.html

(Naravno, top komentari su o zavjerama, GMO-u, kontroli populacije...)

Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

Jedan od pametnijih zakona. 

Nema cjepiva koje skodi to vam svima valjda mora biti jasno.

...

Reci ti meni onda, kada su sva cjepiva neškodljiva, zašto ti UVIJEK prije cijepljenja djeteta liječnik turne papir, na koji se MORAŠ potpisati, da se oni odriču odgovornosti od poslijedica, a ti ih prenosiš na sebe, ako se što djetetu dogodi kao poslijedica cijepljenja. Liječnici se ograđuju isto kako se ograđuju dobavljači, farmaceutske tvrtke.

Ako sam PRISILJEN cijepiti svoje dijete, kako je ustavni sud odredio, zašto onda države ne preuzme odgovornost ako mi dijete dobi trajne poslijedice.

U 13 zemalja EU NIJE obavezno cijepljenje. Ni USA nema obavezno cjepljenje djece!

Zato jer za svaku nuspojavu liječnik ne moze biti kriv ! A to sta ti potpisujes je suglasnost da ti dijete ne boluje od bilo koje kronicne bolesti koja uz cjepivo moze stetno djelvoati na dijete. 

Zasto bi drzava preuzimala odgovornost na nesto sta se dogada u vrlo malom postotku ljudi i sta ti NE MOZES ZNAT hoce li se ili nece dogoditi. 

USA nema obavezno cjepljenje jer ga tamo moras platit isto kao i svaku zdravstvenu skrb... 13 zemalja nema obavezno, ali su tamo ljudi malo normalniji nego ovdje i ne plase se glupostima ko ovdje da nas svi truju, ubijaju, vjezbaju, eksperimentiraju... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
18 godina
veliki bebač kaže...

Interesantno kako ja takav papir nikad nisam dobio, ni za jedno cijepljenje nijednog djeteta.

BTW, u USA ništa nije obavezno, no mnoge države ne daju upis djece u školi ili vrtić bez istoga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice