Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.316.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Ako FERovci preferiraju znanost i logiku, to vjerovatno znači da su u velikoj većini anarhisti ili?{#}

18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Anarchist Prince kaže...

Ako FERovci preferiraju znanost i logiku, to vjerovatno znači da su u velikoj većini anarhisti ili?{#}

Tko zna... Ne raspravljamo bas o tim temama na faksu, prica se uglavnom o ispitima, labosima ili projektima na kojima se radi. Nije nam politika bas neki dir. Sem onima u upravi jer su zastranili pa su ih pocele privlaciti takve ideje (politika i sl.).

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 17:47 (1domagoj1).
12 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
Anarchist Prince kaže...

Tko zna... Ne raspravljamo bas o tim temama na faksu, prica se uglavnom o ispitima, labosima ili projektima na kojima se radi. Nije nam politika bas neki dir. Sem onima u upravi jer su zastranili pa su ih pocele privlaciti takve ideje (politika i sl.).

Nedeklarirani anarhisti znači. :D

17 godina
Anarchist Prince kaže...

, odupiranja nasilnicima, komuniciranje s roditeljima, dostojanstvenog istraživanja vlastite seksualnosti, pronalaženju posla ili stana i još brdo vještina koje su im potrebne za život.

A kako točno škola roditelje sprječava trenutno da oni svoju djecu to nauče?

DmL kaže...

Jesam li ja jedini dvadesetogodišnjak koji još uvijek jede Čokolino?

25 godina na plećima, još drmam po čokolinu =)

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina

Eto kak kod nas radi pravna država,Nevinašce ovo če bit teško sranje za stanare koji moraju na ulicu. Baš me zanima kolko specijalaca dolazi kao zaštita, u provođenju deložacije valjda če pedeset vitezova u crnom oklopu bit dost jel.Ovo je baš intresantno vlasnici zemlje di je zgrada nikla bez dozvole,(a di je bila inspekcija u toku gradnje?) več su kao odštetu dobili u toj zgradi tri stana pa šest poslovnih prostora i dvije garaže ali traže još para siromačeki jadni pohlepni.{#}{#}

http://www.24sata.hr/news/pocinje-delozacija-14-obitelji-iz-zgrade-na-splitskim-krizinama-344464

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
protjeran
Bukva kaže...
Anarchist Prince kaže...

, odupiranja nasilnicima, komuniciranje s roditeljima, dostojanstvenog istraživanja vlastite seksualnosti, pronalaženju posla ili stana i još brdo vještina koje su im potrebne za život.

A kako točno škola roditelje sprječava trenutno da oni svoju djecu to nauče?

Što spriječava roditelje da svoju djecu nauče fiziku, kemiju, matetatiku, bilogiju, hrvatski...?

17 godina
Anarchist Prince kaže...

Što spriječava roditelje da svoju djecu nauče fiziku, kemiju, matetatiku, bilogiju, hrvatski...?

To što 99% roditelja ne zna beknuti o ijednom tom predmetu...

Imam završen prediplomski sveučilišni studij, autor sam nekolicine znanstvenih članaka (koji su objavljeni), radim kao razvojni inžinjer, u slobodno vrijeme tu i tamo pročitam koju knjigu s tematikom iz kvantne fizike; pa svejedno, kad je u pitanju kemija, dalje od valencija ne bih znao pisnuti.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
neaktivan
Anarchist Prince kaže...

Ne, u velikoj većini su konzerve jer ih ima gro s kamena (trolololo). Uostalom, nema ti logike u povezivanje znanosti i anarhizma. To kao da kažeš: ferovci preferiraju znanost i logiku pa to vjerojatno znači da vole jesti sarmu. Non sequitur, rekli bi učeni ljudi.

Uostalom, what in the actual fuck? Ama ono konstantno trubiš o tom faking homeschoolingu i kako je javno obrazovanje sranje, a planiraš upisati državni faks? Aj sljedeći put kad te po tristoti put banaju, uzmi nick "Irony Man", zaslužio si ga debelo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 19:18 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan

Cupavi ferovci u kariranim kosuljama. Tako nekako je napisao Garfield LS, hehe...

The only thing I put before me is do re.
12 godina
protjeran
Bukva kaže...
Anarchist Prince kaže...

Ali ti isti roditelji su pohađali državne škole. Danas državne škole imaju puno više uspjeha? 

i_rambo_plache kaže...
Anarchist Prince kaže...

Ne, u velikoj većini su konzerve jer ih ima gro s kamena (trolololo). Uostalom, nema ti logike u povezivanje znanosti i anarhizma. To kao da kažeš: ferovci preferiraju znanost i logiku pa to vjerojatno znači da vole jesti sarmu. Non sequitur, rekli bi učeni ljudi.

Uostalom, what in the actual fuck? Ama ono konstantno trubiš o tom faking homeschoolingu i kako je javno obrazovanje sranje, a planiraš upisati državni faks? Aj sljedeći put kad te po tristoti put banaju, uzmi nick "Irony Man", zaslužio si ga debelo.

Pa etatizam je nelogičan, barem meni, zato povezujem logiku i anarhizam.

12 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Cupavi ferovci u kariranim kosuljama. Tako nekako je napisao Garfield LS, hehe...

Ovo je ekstreman slućaj, ali svatko ima pravo na svoje dijete.

Kršćanske škole promoviraju Isusa i Bibliju, muslimanske promoviraju Islam. Vojne škole treniraju djecu da budu vojnci i uče ih na vojni život. Državne škole indoktriniraju djecu i uče ih da budu zavisni o državi i poštuju je i njene zakone kao da je ona neko univerzalno dobro. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:31 (Anarchist Prince).
16 godina
Anarchist Prince kaže...
Bukva kaže...
Anarchist Prince kaže...

Ali ti isti roditelji su pohađali državne škole. Danas državne škole imaju puno više uspjeha?

Ako nisi znao, u školama predaju ljudi koji imaju fakultetsko obrazovanje iz onoga što predaju. Stoga je vrlo malo vjerojatno da će jedan ili dva roditelja biti kompetentni za predavanje svih predmeta.

12 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
Anarchist Prince kaže...
Bukva kaže...
Anarchist Prince kaže...

Ako nisi znao, u školama predaju ljudi koji imaju fakultetsko obrazovanje iz onoga što predaju. Stoga je vrlo malo vjerojatno da će jedan ili dva roditelja biti kompetentni za predavanje svih predmeta.

Dobro, kakve to ima veze? Znači ja trebam magistriati matematiku da bih nekoga podučio Pitagorin poučak ili trigonometriju? Gluposti. Čak i da nemam pojma, uzmem knjigu ili neki materijal za učenje, sjednem sa djetetom, malo se potrudim, naučimo nešto novo i ja i dijete, vjerovatno bih imao i više uspjeha nego netko tko možda ima ono što predaje u malom prstu, ali takvi se, statistički, ako gledamo SAD, rijetko nađu u javnim školama, tamo idu oni koji nisu baš imali dobre performanse na fakultetima iz područja koja predaju. Osim toga, u SAD-u se snižavaju kriteriji potrebni za posao učitelja zato što oko 2/3 njih ne prolazi.

I da... često se spominje nasilje i iskorištavaje djece u Katoličkoj Crkvi, što je, naravno strašno, ali rijetko ćeš čuti išta o državnim školama gdje su statistički djeca u većoj opasnosti. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:50 (Anarchist Prince).
17 godina
Anarchist Prince kaže...

Dobro, kakve to ima veze? Znači ja trebam magistriati matematiku da bih nekoga podučio Pitagorin poučak ili trigonometriju? Gluposti. Čak i da nemam pojma, uzmem knjigu ili neki materijal za učenje, sjednem sa djetetom, malo se potrudim, naučimo nešto novo i ja i dijete, vjerovatno bih imao i više uspjeha nego netko tko možda ima ono što predaje u malom prstu

LOL. Vidi se da si još debelo zelen. Nađi posao, radi od 8-16, pa vidi kako će ti se dati čitati o oprašivanju cvijeća. Ili još gore, radi prekovremeno do 8, pa se zabavljaj takvim stvarima nakon posla. Oh, how - yes no.

A da ne počnem o nekim soft-skillovima koje škola usputno donese tipa socijalizacija.

Daj mi zapravo samo objasni kako ti misliš bi trebao izgledati jedan dan u životu roditelja koji radi, podučava svoje dijete, uči o tome što dijete treba naučiti, usavršava sam sebe u svome poslu i obavlja kućanske poslove. Koliko bi dan trebao imati sati 40-45?

17 godina
odjavljen
Anarchist Prince kaže...
Osim toga, u SAD-u se snižavaju kriteriji potrebni za posao učitelja zato što oko 2/3 njih ne prolazi.

Da, treba sniziti kriterije i glupanima omogućiti da budu učitelji...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Bukva kaže...
..

Daj mi zapravo samo objasni kako ti misliš bi trebao izgledati jedan dan u životu roditelja koji radi, podučava svoje dijete, uči o tome što dijete treba naučiti, usavršava sam sebe u svome poslu i obavlja kućanske poslove. Koliko bi dan trebao imati sati 40-45?

-mlad si ali dobro odlično računaš... zaokruženo 48h, jer postoji i forum.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
protjeran
Bukva kaže...
Anarchist Prince kaže...

Dobro, kakve to ima veze? Znači ja trebam magistriati matematiku da bih nekoga podučio Pitagorin poučak ili trigonometriju? Gluposti. Čak i da nemam pojma, uzmem knjigu ili neki materijal za učenje, sjednem sa djetetom, malo se potrudim, naučimo nešto novo i ja i dijete, vjerovatno bih imao i više uspjeha nego netko tko možda ima ono što predaje u malom prstu

LOL. Vidi se da si još debelo zelen. Nađi posao, radi od 8-16, pa vidi kako će ti se dati čitati o oprašivanju cvijeća. Ili još gore, radi prekovremeno do 8, pa se zabavljaj takvim stvarima nakon posla. Oh, how - yes no.

A da ne počnem o nekim soft-skillovima koje škola usputno donese tipa socijalizacija.

Što ako bi radio "samo" 5 sati? 3 sata od 8 ti onako uzima država kroz poreze i razna davanja, između ostalog za katastrofalno loše javno obrazovanje, tada bi vjerovatno imao vremena za vlastito dijete. Naravno i dalje bi mogao raditi 8 ili 12 sati, ali to je tvoj problem jer kapital stavljaš ispred vlastitog djeteta. 

Što se tiče socijalizacije, to nije nešto što donosi škola, socijalizirai se može bilo gdje gdje se nalazi još jedno ili više duge djece. 

Čim sam pročitao prve dvije rečenice, znao sam da ih ne sljedi dobar argument. Ako smatraš da sam zelen, možda bi bilo dobro da si nakon valjanog argumenta to spomenuo, ovako nema baš nekog smisla, nije cool. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 23:32 (Anarchist Prince).
18 godina

NSU princ, kućno obrazovan tako da ne zna razliku između č i ć, dijeli savjete za uređenje države i tuđih života. 

Inače, na ovom forumu posta isključivo u ovoj temi i pod ranijim nickovima o chemtrailsima i tako tim zanimljivim temama, nikad ništa o računalima. 

Šta si se na nas navrzo? Imaš forume za pčelarstvo ili hulahopke, pa ih tamo davi sa svojim opsesijama koje ni tamo jednako ne spadaju.

This space for rent!
14 godina
odjavljen

Drago, bolje je da je koncentriran samo na ovu temu nego da ti gmiže po ostatku foruma.

Zamisli samo što bi bilo da uletava u druge teme i piše da Gigabyte ploče truju ljude,MS Industrial napajanja pokušavaju zavladati svijetom te kako je dobro snifati kalofonij tijekom lemljenja.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
Anarchist Prince kaže...

Što ako bi radio "samo" 5 sati? 3 sata od 8 ti onako uzima država kroz poreze i razna davanja, između ostalog za katastrofalno loše javno obrazovanje, tada bi vjerovatno imao vremena za vlastito dijete.

Misliš, cca 7 sati i 55 minuta? Ostalo ide na zdravstvo, policiju, vojsku... Malo ide u školstvo.

Na stranu što ogromna većina roditelja nema znanje dovoljno za edukaciju djeteta.

Npr., neki imaju problema s matematikom za prvi razred osnovne.

18 godina

Haha space buda koji si ti hipster. Uvik kontra, nikad mainstream!!! {#}

- Psiho246
13 godina
neaktivan

HAHA roditelji uče djecu, a ko će roditelje naučit

17 godina
Drago kaže...

NSU princ, .. 

- ponedjeljak... može neki hint, štos je? Ne valjda onaj tutač ko zaporožac, nešto interno za S.Budu?

klok kaže...

HAHA roditelji uče djecu, a ko će roditelje naučit

- djeca. Učenje je dvosmjerni proces, interaktivnost, multidisclipinarnost i još par kompliciranih termina.. (ili će copypasteati odgovore koji su nekad bili na posljednjoj strani knjige). Sve u stilu zen-a, umijeća ratovanja i kurikulumskih mudrolija. ''jer djecu treba tretirati kao male ljude'', na što bi i sLinić mogao pridodati PDV.

15 godina

Tko o čemu, mi ponovno o ustašama-četnicima-partizanima. Pa ljudi, 2013.-ta je, do kad ćemo raspravljati o II svjetskom ratu?

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Tko o čemu, mi ponovno o ustašama-četnicima-partizanima. Pa ljudi, 2013.-ta je, do kad ćemo raspravljati o II svjetskom ratu?

A gle - obiteljaši više nisu aktualni ni poželjni ,pošto ugrožavaju HDZ ,ćiriličari također ,pa ajmo po ovoj nenarodnoj vlasti poznatom ''municijom''. {#}

A to su ipak ,ZNA SETM ,ustaše-četnici-partizani!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 16:27 (kizo2703).
12 godina
protjeran
Drago kaže...

NSU princ, kućno obrazovan tako da ne zna razliku između č i ć, dijeli savjete za uređenje države i tuđih života. 

Inače, na ovom forumu posta isključivo u ovoj temi i pod ranijim nickovima o chemtrailsima i tako tim zanimljivim temama, nikad ništa o računalima. 

Šta si se na nas navrzo? Imaš forume za pčelarstvo ili hulahopke, pa ih tamo davi sa svojim opsesijama koje ni tamo jednako ne spadaju.

Nemogu Vam pomoći ako ste protumačili moje postove kao djeljenje stavova za uređenje tuđih života, jer oni to nisu. Naslov je "Što se događa sa našim društvom?", ako ja adresiram problem na svoj način, ne znači da se mješam u tuđe živote. To je kao da kažeš nekome da se mješa u tvoj život zbog nekog određenog stava koji iznosi, mislim da ste  i sami toga svjesni, ali iz nekog razloga ste odlučili objaviti to što ste objavili. Poštujem Vas kao čovjeka, ali imate dosta ovakvih podmuklih postova koji blago zamućuju istinu. Bilo bi ljepo kada bi se etatisti prestali mješati u tuđe živote i pustiti na miru one koji smatraju da im ne treba parazit od države.

Postao sam o računalima i igrama, ali ne tako često.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 20:33 (Anarchist Prince).
17 godina
Anarchist Prince kaže...
..Poštujem Vas kao čovjeka, --

- opet (početnička) greška. Drago ti je poznati shapeshifter/gmaz iz roda pterodactylusa. Obitava po zabitim klisurama i opskurnim forumima u lovu na budiste. Ne gledaj ga u oči, .. i ne okreći se ... (ahh).

- ni ja ne znam razliku c i c, mislim da sam upravo shvatio NSU...

18 godina
neaktivan

ETATIZAM, Etatizam, etatizam! ... mama??

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 20:41 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Anarchist Prince kaže...
Postao sam o računalima i igrama, ali ne tako često.

Ne samo da si mamlaz, nego i lažeš.

Došao si na forum "bug/forum" piskarat o glupostima u "što se događa" i NI JEDNOM nisi postao baš ništa nigdje osim u ovoj temi.

Ti si mučki provokator, lažov. Treba ti dat ban jer lažeš.

100% Što se događa, 100% često, 100% lažov 100% Što se događa, 100% često, 100% lažov
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 20:46 (ivan dragi).
12 godina
protjeran
ivan dragi kaže...

Ne samo da si mamlaz, nego i lažeš.

Došao si na forum "bug/forum" piskarat o glupostima u "što se događa" i NI JEDNOM nisi postao baš ništa nigdje osim u ovoj temi.

Ti si mučki provokator, lažov. Treba ti dat ban jer lažeš.

Mislio sam na svoje prošle račune, njih 5 ako se ne varam.

Čak sam na trenutak posumnjao da si samo sarkastičan. :D

Nisi li? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice