Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.283.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Uključio se i Pavuna; Točno 1% fizičara su gay-evi, oni znaju što je pravo, a to je hetero naravno. 

14 godina
odjavljen
Epic, cijela ta šarada je Hdzovo maslo. Oni su donijeli zakon o tablama, nitko se nije bunio. Dođe Sdp na vlast, a Hdz cima ljude da se.bune i iz prikrajka sere po svima. Zna se tko je zakuhao, a narod kao marva dozvoljava da ga se koristi kao silu za dobivanje mandata.

Ne branim Sdp, pun mi je qrac i jednih i drugih, ali da sam Vukovarac, natjerao bih onog buljavog idiota Karamarka da pojede lampaš.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Ranko Kukumar kaže...

Uključio se i Pavuna; Točno 1% fizičara su gay-evi, oni znaju što je pravo, a to je hetero naravno. 

Promil je 0.1%.

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
protjeran
Pranja kaže...
Epic, cijela ta šarada je Hdzovo maslo. Oni su donijeli zakon o tablama, nitko se nije bunio. Dođe Sdp na vlast, a Hdz cima ljude da se.bune i iz prikrajka sere po svima. Zna se tko je zakuhao, a narod kao marva dozvoljava da ga se koristi kao silu za dobivanje mandata.

Ne branim Sdp, pun mi je qrac i jednih i drugih, ali da sam Vukovarac, natjerao bih onog buljavog idiota Karamarka da pojede lampaš.

Meni su isti i jedni i drugi.

Ali ja ne govorim o HDZ-u i SDP-u. Nego medijima, i to općenito zadnjih tjedan dana, ne samo o ćirilici. Pogledaj malo, prolistaj Jutarnji, Index i slične.

Jedini Večernji ima članke osoba s obje strane.

16 godina
neaktivan

Najzgodnije od svega mi je (ako je autentična), snimka gdje je Tuđman Jastrebovu molbu za evakuacijom Vukovara(višestruku) forwardirao na fax-mašinu. Meni više od toga ne treba, ako sam Jastreb govori 20.kusur godina o tome.

U tom gradu, kad već ne možemo u državi, bi  samo radi toga zakonom trebalo zabraniti ogranak HDZ-a.

Također mi je prilična sprdačina (pazi sad!) da vrhovnom zapovjedniku oružanih snaga, što je presidente Josipović po slovu Ustava (ili čega već?) netko (ljudi kojima je on izravni zapovjednik?! i pod čijim su oružjem/prisegom) priječi put, postavlja fizičke "balvane", žive zidove, s njima (kolonom Vlade) se prepire, šalje u kameru premijera u tri krasna itd.

U isto to vrijeme Thompsonu (utajivač poreza) se aplaudira, Čermaku (o njegovom poduzetničkom duhu tog doba bi se dala Britannica napisati) se aplaudira, mislim, to da nije žalosno, imali bi materijala za novog Montya. Jedno totalno rasulo, prvenstveno intelektualne prirode, narod je jednostavno apokaliptično glup i do zla Boga izmanipuliran u tom kraju.

Netko bi im trebao spržiti molbe sa početka posta ili ih puštati na razglas svaki dan, kao i Glavaševićeve očajničke jecaje. Možda bi mu onda barem sinu dopustili da na taj dan ponosno kroči gradom, gdje i s kim hoće..

EDIT: Ovo moram staviti, a čuj ovog redikula..

"Osjećaji su pomiješani, i ljutnja i bol i patnja, meni je drago da se pokazala razlika između nevukovarske i vukovarske Hrvatske. Vidjeli ste i sami gdje je bio narod. Idemo našim putem dalje do ostvarenja cilja", izjavio je kratko Josić.

Cilj bi bio dovesti HDZ na vlast? Ja drugi baš i ne vidim u ovom trenutku. A za izjavu (ne)vukovarske bi mu (besplatno) Ostojić neke (po mogućnosti što jače) medikamente (sedative?) pripisati, tj. na trošak države.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:11 (thedream).
15 godina

Drago, budući si ti najčešće (od modova) ovdje, najbolje bi bilo da prekineš svaku daljnju raspravu o Vukovaru. Danas se tamo desila velika sramota i ne vidim smisla da se ista nastavlja i tu na stranicama Foruma.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
protjeran
thedream kaže...

Najzgodnije od svega mi je (ako je autentična), snimka gdje je Tuđman Jastrebovu molbu za evakuacijom Vukovara(višestruku) forwardirao na fax-mašinu. Meni više od toga ne treba, ako sam Jastreb govori 20.kusur godina o tome

Evo ti cijeli razgovor pa zaključi sam. Naravno ''gospodin'' Šprajc, kao inače, pokušava izmanipulirati javnost. Kako su pametno iskidani važni dijelovi, i to nekad usred rečenice. Oko faksa ti je kraj videa i objašnjenje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:21 (epic).
14 godina
odjavljen

http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=119836

Tu je jedan malo duzi tekst o tome ako se nekome da citati.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
neaktivan
Pranja kaže...
...
thedream kaže...
....

Lijepo sroceno.

Jedino, ja bih HDZ zakonom zabranio na razini cijele drzave, prvo zbog nebuloze o nekakvih 100 bogatih obitelji, zbog ovoga sto govori Jastreb (a vjerujem da je istina), zbog toga sto su izglasali postavljanje cirilicnih ploca u Vukovaru, a sad licemjerno kenjkaju sa strane, itd.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
1domagoj1 kaže...

Lijepo sroceno.

Jedino, ja bih HDZ zakonom zabranio na razini cijele drzave, prvo zbog nebuloze o nekakvih 100 bogatih obitelji

200 obitelji i 5 sportova.

Samo, ruku na srce, to nije bilo (barem direktno) HDZovo maslo, već Tuđmanovo.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Bukva kaže...
...

- čak nije povezano s troslovnom kraticom, tj koliko vidim nitko na poziciji nije imun na 'iskorištavanje prilike', sistem... no takvog su ga (upravo zato) kreirali, istovremeno kad i kovanicu 'sitnozubi'.

Vlast kvari. Kazna (kontrola-odgovornost) mora postojati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
thedream kaže...

Najzgodnije od svega mi je (ako je autentična), snimka gdje je Tuđman Jastrebovu molbu za evakuacijom Vukovara(višestruku) forwardirao na fax-mašinu. Meni više od toga ne treba, ako sam Jastreb govori 20.kusur godina o tome.

U tom gradu, kad već ne možemo u državi, bi  samo radi toga zakonom trebalo zabraniti ogranak HDZ-a.

Također mi je prilična sprdačina (pazi sad!) da vrhovnom zapovjedniku oružanih snaga, što je presidente Josipović po slovu Ustava (ili čega već?) netko (ljudi kojima je on izravni zapovjednik?! i pod čijim su oružjem/prisegom) priječi put, postavlja fizičke "balvane", žive zidove, s njima (kolonom Vlade) se prepire, šalje u kameru premijera u tri krasna itd.

U isto to vrijeme Thompsonu (utajivač poreza) se aplaudira, Čermaku (o njegovom poduzetničkom duhu tog doba bi se dala Britannica napisati) se aplaudira, mislim, to da nije žalosno, imali bi materijala za novog Montya. Jedno totalno rasulo, prvenstveno intelektualne prirode, narod je jednostavno apokaliptično glup i do zla Boga izmanipuliran u tom kraju.

Netko bi im trebao spržiti molbe sa početka posta ili ih puštati na razglas svaki dan, kao i Glavaševićeve očajničke jecaje. Možda bi mu onda barem sinu dopustili da na taj dan ponosno kroči gradom, gdje i s kim hoće..

EDIT: Ovo moram staviti, a čuj ovog redikula..

"Osjećaji su pomiješani, i ljutnja i bol i patnja, meni je drago da se pokazala razlika između nevukovarske i vukovarske Hrvatske. Vidjeli ste i sami gdje je bio narod. Idemo našim putem dalje do ostvarenja cilja", izjavio je kratko Josić.

Cilj bi bio dovesti HDZ na vlast? Ja drugi baš i ne vidim u ovom trenutku. A za izjavu (ne)vukovarske bi mu (besplatno) Ostojić neke (po mogućnosti što jače) medikamente (sedative?) pripisati, tj. na trošak države.

Ni meni nije jasno sve ovo sto si napisao. Izgleda da pravi Hrvati podupiru zlocince, kriminalce i slicne. Dovoljno je da se deklariras kao pravi Hrvat i sve ti je oprosteno. Pa makar radi tebe (jer si mi upropastio firmu di sam radio, jer si mi dao otkaz, jer si opljackao drzavu koja mi je trebala pomagati kad mi je najvise trebalo) ostao bez posla, gladan, bez krova nad glavom, sve ti je oprosteno i dam ti svu svoju ljubav i potporu, zato jer si stavi ruku na srce dok si recitirao Himnu. O glupog li naroda mila majko.

Nekidan, kad je bila utakmica, po radio postajama je bilo nabrijavanje pred utakmicu navijackim "hitovima". Ja u maslinama, slusam radio i sad ide "Malo nas je, al nas ima" i sad ovi nabrajaju kao velike hrvatske Ljude. I onda pocmu sa Sanaderom, Tudjmanom, Kuharicem i ostalim kriminalcima :) Stari i ja smo se pogledali i zavarili. Falio mi je neki facepalm meme da mu posaljem :)

Rvat katolik!
14 godina
odjavljen

Domagoj, ja bih Hdz zabranio samo zbog stete koju su napravili dok su bili na vlasti. Pohapsio bih i sve njihove clanove i zaplijenio im imovinu. Oni su i krivi zbog trenutnog stanja u drzavi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 17:50 (Pranja).
18 godina
neaktivan
Bukva kaže...

U pravu si.

No, ako i maknemo tu tocku, opet bi ih trebalo zakonom zabraniti, imaju vise skandala od sicilijske mafije, da se posluzim tom izrekom.

16 godina
epic kaže...
Samo znaš što je problem.

Da je netko ovdje napisao o ovom događaju: Tuđman govno, Tuđman nije htio razgovarati s Dedakovićem, Tuđman ne želi izvući djecu iz Vukovara a Dedaković ga moli. Bilo bi 15 TU-ova. Onda da netko stavi dokaz upravo suprotan tome, nikome ništa. Opet ista priča Tuđman nije htio ovo, nije ono...

Misli čovjek informatički forum, ljudi su skloniji razmišljanju svojom glavom ovdje, razmatranju argumenata i dokaza, kad ... Gore nego forum.hr, samo što je ovdje zatupljenost jednostrana. Nažalost, istina. Zatupljenost maksimalna, da ne znam koliko dokaza staviš ovi bi nastavili k'o Maksim po diviziji.

Dok Tito, jedan od najvećih zločinaca 20. stoljeća, kriv za nekoliko stotina tisuća žrtava pokolja, heroj, borac za dobrobit naroda. Tuđman naravno genocidaš, pljačkaš, itd. Kakav mentalni sklop, bili bi svi redom visokopozicionirani u Savezu komunista Hrvatske u to doba.

Iznesi dokaze za ovo što tvrdiš ili se ispričaj.

12 godina
neaktivan
epic kaže...

Evo ti cijeli razgovor pa zaključi sam. Naravno ''gospodin'' Šprajc, kao inače, pokušava izmanipulirati javnost. Kako su pametno iskidani važni dijelovi, i to nekad usred rečenice. Oko faksa ti je kraj videa i objašnjenje.

Nije on ništa izvukao ni izmanipulirao. Vukovar je žrtvovan da bi se vidjeli razmjeri rata u Europi kao i Dubrovnik. Pitaj bilo koga tko je bio tamo.

Par dana prije pada dodatne brigade su čekale dozvolu da uđu u Vukovar. Bilo ih je dovoljno za obranu. Trebali su krenuti ujutro a par minuta prije akcije Tuđman potpisao "primirje" i morali su odstupiti. Čak nisu ni javili u Vukovar. Jastreb je čekao te jedinice i zvao više puta i na kraju su mu dečki s centrale javili da od svega ništa.

Svi mi to znamo al šta ti znači kad je već sve gotovo, a oni koji su odgovorni su davno mrtvi.

A što se tiče ovog danas imam samo jednu riječ za to- SRAMOTA, ništa drugo nego ogromna sramota. Umjesto da odaju počast oni se igraju tko je jači. Sve skupa ih može bit sram. Oni će određivati nekome dal će ići u Vukovar ili ne. I ne govorim sad o političkom vrhu. Nisu pustili ni Jastreba ni Čermaka al su se ljudi počeli bunit pa su se oni probili dalje.

Hrpetina seljačina je okaljala ovaj dan do kraja. Odvratno i jadno da se nisu u stanju ponašati ljudski jedan jedini dan. Nebi im ništa rekla da su to napravili jučer ili sutra. Ali da nisu bili u stanju jedan dan se ostaviti p**darija e pa stvarno je toliko gnjusno da mi je muka cijeli dan. {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 18:10 (ddarknessfairyy).
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Nebi im ništa rekla da su to napravili jučer ili sutra. Ali da nisu bili u stanju jedan dan se ostaviti p**darija e pa stvarno je toliko gnjusno da mi je muka cijeli dan. {#}

To su ti pravi 'Rvati katolici u ime obitelji HDZ.

twice the pride double the fall
17 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Iznesi dokaze za ovo što tvrdiš ili se ispričaj.

Stavio ti je pranja link, a i ja video.

18 godina

Mala pauzica (ide elevator music...♫ ♪ ♬)

18 godina

I tak... 

18 godina
neaktivan
17 godina

Društvo nam je otišlo u klinac, no s njim i nada da ćemo nekim čudom se popraviti u neko buduće vrijeme jer će djeca i unuci otplaćivati dugove "divnih" političara:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/oni-su-nas-unistili/712256.aspx

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
Drago kaže...

Mala pauzica (ide elevator music...♫ ♪ ♬)

-a baš sam se navuko na mjuzu.. (da pustiš opet, par dana? lakše je obaviti poslove, bez destrukcije koju ova tema izaziva).

genije_čudo_prirode kaže...

Društvo nam je otišlo u klinac, ..

- naravno, inače bi tema bila dosadna.

- svi velikani, žele ostaviti trag za sobom, ove cifre pokazuju, kako su naše vladajuće graniture zapravo velikani. Natjecanje tko će više.. osnova olimpijskog duha.

btw, deficit je 'lakoćemo', kaže sLinić, valjda on zna.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:09 (ihush).
15 godina
ihush kaže...
btw, deficit je 'lakoćemo', kaže sLinić, valjda on zna.

- Na kraju ove rečenice ti fali nešto, ovo: "{#}".

- Kakvo je stanje trenutno, vozimo se u autobusu koji nema vozača (pravoga) i koji juri prema provaliji, svi bi htjeli "voziti" (kormilariti, upravljati), ali nitko ustvari nije pravi (sposoban, ima znanje) vozač (vođa).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:21 (Valentin17).
13 godina
protjeran

Osuđeni ste na propast i kraj priče...išao bih mnalo u dubinu,ali ovdje ako realno opišeš stvari,dobiješ ban za "psovanje i prostačenje"..Hvlala Bogu,postoje Forumi,manje "čistunjavi" {#}

14 godina
odjavljen
genije_čudo_prirode kaže...

Društvo nam je otišlo u klinac, no s njim i nada da ćemo nekim čudom se popraviti u neko buduće vrijeme jer će djeca i unuci otplaćivati dugove "divnih" političara:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/oni-su-nas-unistili/712256.aspx

Ne mora biti tako-riješenje je avionska karta u jednom smjeru.

13 godina
protjeran

Tak oje Pranja..teško je očeivati promjenu mentaliteta na Balkanu.Lakše je pinklec na rame i u neke bolje prostore..{#}

17 godina
odjavljen
redneck kaže...

Tak oje Pranja..teško je očeivati promjenu mentaliteta na Balkanu.Lakše je pinklec na rame i u neke bolje prostore..{#}

Pa to je jasno, da. To će neki napraviti kad HDZ opet dođe na vlast na idućim izborima i u narednoj godini ne samo dovrši put države u bankrot, već i vjerojatan izazak iz EU i transfer društva u radikalno nacionalističko, konzervativno i etnički čisto.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
neaktivan
Tonči kaže...
redneck kaže...

Pa to je jasno, da. To će neki napraviti kad HDZ opet dođe na vlast na idućim izborima i u narednoj godini ne samo dovrši put države u bankrot, već i vjerojatan izazak iz EU i transfer društva u radikalno nacionalističko, konzervativno i etnički čisto.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...
redneck kaže...

nisam mislio na politički predznak,nego na konformizam proizišao iz komunizma,i naviku svih naroda na Balkanu da država rješava njihove probleme..Radne navike,proizišle isto iz komunizma su katastrofa,kao i navike cijenjenja ljudskog rada..Uvijek su političari na Balkanskim prostorima iskorištavali narod i potplaćivali,ga,onda je došlo ono poznato u prošlom sustavu..Ne može me država manje plati,nego što ja mogu malo raditi..

Hrvatski narod jhe vrijedan,ako se cijeni njegov rad,to je dokazano vani,a to što novopečeni "poduzetnici" žele za 3-5 godina stvoriti imperij,preko kičme radnika...zato je država i ošla u qrc..

Uhhhh,opet prostačim..{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice