Ugl. posve nebitna stvar.
Omalovažavanje problema koji uzrokuje da 10% nacije NE SMIJE imati djecu je jednako idiotsko i nehumano kao i oni koju tu ZABRANU podržavaju.
Antoan Prgorepa.
Predlažem da se osnuju posebni šalteri i odjeli u svom javnim službama samo za Antoana Prgorepu.
On neće imati osobnu iskaznicu već Antoanovu iskaznicu.
On neće imati rodni list već Antoanov List.
On se neće smjeti oženiti u općini već će se na okrajku grada sagraditi posebni stacionar za ljude sa Antoanovom Osobnom Iskaznicom i u njoj neće dobiti vjenčani list već Antoanov list o civilnoj zajednici.
Je li Antoan čovjek ili je Antoan - Antoanov Antoan?
Je li za Antoane vrijedi da pijan ne smije voziti automobil ili mora imati Antoanovu vozačku i poseban odjeljak za Antoanove prekršaje.
Kako Država i ljudi općenito imaju obraza očekivati da osoba kojoj je ZABRANJENO voditi NORMALAN život ispunjava svoje obaveze?
Ja da sam homoseksualac nikad ne bih platio ni porez niti bih poštivao zakone.
Antoan se neće O-ženiti, već će se Antoan-ženiti, ali dobiti dijete ne smije JER MU JE ZABRANJENO.
Živimo u demokraciji, koliko god to tebi išlo na živce ne vlada jednoumlje i totalitarizam, većina (koja god bude) će odlučiti o postavljenjom pitanju. Govori dosta o tebi ovo iracionalno vrijeđanje... I ako ti ovdje kao predstavljaš racionalnog čovjeka jadan li ti je ovaj svijet.
Ne razumijem ovo zuto i zeleno, nekako mi je nekompatibilno jedno s drugim.
Logika nije pojam kojeg možeš tražiti kod ljudi koji drugima ZABRANJUJU osnovna životna prava.
Čovjek je društveno biće koje ima sposobnost odgajanja mladih.
DRUŠTVO ZABRANJUJE osobama da budu društvene i da odgajaju mlade.
Pojedinci imaju manje prava od mačaka.
Meni je dosta i jednih i drugi, više su mi se popeli na vrh glave s tim prepucavanjem.
Ne možeš proći ulicom a da ti netko ne uvaljuje letke o ovome i onome, da te ne traže da nešto potpišeš, da ovo da ono...
Dosadili su već i Bogu i vragu.
I meni je dosta, ali iz totalno drugačijih razloga nego tebi.
Meni je sramota da netko uopće mora djeliti letke kako bi mu se dalo PRAVO DA ODGAJA DJECU.

Potpis!