Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.326.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Pero Dinamit kaže...

U Australiji igrajući tamo neki kriket? {#}

Kriket? LOL.

Tamo se igra ragbi.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
Pranja kaže...

Kriket? LOL.

Tamo se igra ragbi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Australia_national_cricket_team

16 godina
neaktivan

jel legalno zavezat debila za pramac i gađat ga harpunom?

http://www.podvodni.hr/more/prilozi/1214-harpunom-ozlijeden-dobri-dupin-bojan

pa kolki retard moraš bit da gađaš dupina???

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Ravno ranjavanju drugog covjeka, dupini su nevjerojatno inteligentne zivotinje, mozda inteligentne kao i ljudi, svjesne same sebe - kad se gledaju u ogledalo znaju da su to oni ili kad gledaju drugog dupina na televiziji znaju da je to drugi dupin. Cak si i daju imena medusobno te zovu jedni druge njima, nesto za sto se do nedavno mislilo da su jedino ljudi sposobni raditi od svih vrsta. Na dupine sam posebno osjetljiv od svih zivotinja. Takvima bih opalio takvu kaznu da bi morali dici kredit u tri razlicite banke da ju otplate.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Cak si i daju imena medusobno te zovu jedni druge njima, nesto za sto se do nedavno mislilo da su jedino ljudi sposobni raditi od svih vrsta.

Tako je, ovaj se zove Bojan!

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
17 godina
Pranja kaže...

Ah, ta liga. 22 muškarca u šorcevima koji napucavaju napuhanu mješinu po livadi.

Ne pratim to.

Sad je na TV-u bila košarka. KO-ŠA-RKA. Košarka.

I Hrvatska je prošla u polufinale nakon 18 godina.

Vrijeme je da i prvi HDZ-ovac ne ukrade nešto, pa makar i kikiriki sa presice.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
odjavljen
wyks kaže...

Sad je na TV-u bila košarka. KO-ŠA-RKA. Košarka.

I Hrvatska je prošla u polufinale nakon 18 godina.

Vrijeme je da i prvi HDZ-ovac ne ukrade nešto, pa makar i kikiriki sa presice.

Ne zanima me.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
Pranja kaže...

Ne zanima me.

Ni mene ne zanima što tebe ne zanima. {#}

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Pranja kaže...

Ne zanima me.

Ni mene ne zanima što tebe ne zanima. {#}

Mene ne zanima što tebe ne zanima što mene ne zanima.

18 godina
ivan dragi kaže...

To ti baš ne spada pod taj termin retard,Nevinašce nego se radi o nasilno/poremečenim osobama ili gamadi prve klase koji ubijaju ili muče životinje iz zabave zato jer mogu tak to ide.Ako si normalan jel onda nečeš iz zabave ili dosade, ič ubijat bilo koje životinje a slično je i u nekim primjerima di je korist u pitanju.Da ti neko da mjesečnu plaču 20 000kuna, a posao ti je da na živo dereš kožu raznim životinjama radi krzna normalno uh pa ko če još normalan radit takav posel jel?

Uglavnom tak nekaj normalna osoba ne može radit to sigurno, zamisli si nekog ko se ujutro budi pa redovito odlazi na posel radit tak nekaj okrutnog prema živoj životinji.Ako još do sad nisi pogledal ovaj dole dokumentarac svakak si to pogledaj kaj drugo. Imaš tam i hrvatske titlove ako ti trebaju, e sad s obzirom na sadržaj očeš li moč pogledat cijeli dokumentarac to je skroz drugo pitanje.{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/pronaden-kraj-vrsara-vatrenim-oruzjem-ubijen-dobri-dupin-clanak-615648

Sječam se jednog nedavnog primjera, di je neki idijot malog i zdravog živog mačiča stavil u plastičnu vrečicu za smeče pa to sve zavezal i bacil u kontejner.To se dogodilo negdje u Zagrebu jel, uglavnom jedna cura je naletila na to i spasila mačiča kaj drugo. Dakle eto to rade prave bezosječajne i poremečene osobe, znači živu životinju bacaju u smeče ko da je to komad plastike jezuš kristuš.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:45 (rambox).
14 godina
odjavljen

Eto, Bojan je dobro: http://www.vecernji.hr/regije/harpunom-pogodeni-dupin-bojan-uspjesno-se-oporavio-clanak-614513

Netko je valjda naletio na staru vijest.

12 godina
neaktivan
rambox kaže...

To ti baš ne spada pod taj termin retard,Nevinašce nego se radi o nasilno/poremečenim osobama ili gamadi prve klase koji ubijaju ili muče životinje iz zabave zato jer mogu tak to ide.Ako si normalan jel onda nečeš iz zabave ili dosade, ič ubijat bilo koje životinje a slično je i u nekim primjerima di je korist u pitanju.Da ti neko da mjesečnu plaču 20 000kuna, a posao ti je da na živo dereš kožu raznim životinjama radi krzna normalno uh pa ko če još normalan radit takav posel jel?

http://www.vecernji.hr/vijesti/pronaden-kraj-vrsara-vatrenim-oruzjem-ubijen-dobri-dupin-clanak-615648

To su psihopati koji svoje frustracije liječe na životinjama. Ljudi su jedina vrsta koja napada/uništava druga živa bića iz zabave. Fuj.

Ovaj video neću ni pokušavat otvorit, nemam želudac za takvo nešto.

Pranja kaže...

Eto, Bojan je dobro: http://www.vecernji.hr/regije/harpunom-pogodeni-dupin-bojan-uspjesno-se-oporavio-clanak-614513

Netko je valjda naletio na staru vijest.

Za Bojana je stara vijest, al su danas našli drugog kojeg je netko upucao. 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 22:01 (ddarknessfairyy).
18 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
rambox kaže...

To su psihopati koji svoje frustracije liječe na životinjama. Ljudi su jedina vrsta koja napada/uništava druga živa bića iz zabave. Fuj.

A mačke?

(mislim na ove manje)

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
12 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

A mačke?

(mislim na ove manje)

Mačke imaju lovački nagon(kao i psi s kokošima) ona lovi jer se tako prehranjivala tisučljećima, ali nema potrebu pojesti jer nije gladna. Mačke su živjele u čoporima(kao i velike mačke) i obično su ono što su ulovile pojele druge ako ona nije.

Čovjek dupine, mačke, pse ne ubija zbog lovačkog nagona već zbog čiste objesti. 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
18 godina
ddarknessfairyy kaže...
rambox kaže...

Pogledaj svejedno dokumentarac,Nevinašce pa nije cijeli brutalan i puno gadnih scena(ne gledaj te djelove) to je večinom otpada na manji dio jel.No to je teška realnost u praksi kaj drugo, sve za novac i profit pa onda i za hranu jel a koga uopče briga šta i životinje gadno pate to je potpuno nebitno.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 22:13 (rambox).
18 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
AA-d00d kaže...

A mačke?

(mislim na ove manje)

Mačke imaju lovački nagon(kao i psi s kokošima) ona lovi jer se tako prehranjivala tisučljećima, ali nema potrebu pojesti jer nije gladna. Mačke su živjele u čoporima(kao i velike mačke) i obično su ono što su ulovile pojele druge ako ona nije.

http://theoatmeal.com/comics/cats_actually_kill

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
12 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
ddarknessfairyy kaže...
AA-d00d kaže...

A mačke?

(mislim na ove manje)

http://theoatmeal.com/comics/cats_actually_kill

{#} {#}{#}{#} Zato ja imam psa a ne mačku {#}

17 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

http://www.environmentalgraffiti.com/bizarre/news-bottle-nosed-dolphins-only-animal-kills-fun

I delfini ubijaju iz zabave.

14 godina
protjeran

Mačke ne ubijaju iz zabave, jer tak samo troše dragocjenu energiju. Isto kao i svi drugi predatori.

Ili ubijaju da se prehrane, ili vježbaju lovačke vještine.

12 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Mačke ne ubijaju iz zabave, jer tak samo troše dragocjenu energiju. Isto kao i svi drugi predatori.

Ili ubijaju da se prehrane, ili vježbaju lovačke vještine.

Dakle: predatori ne troše dragocjenu energiju -> mačke su predatori -> mačke ne troše draocjenu energiju -> mačke ne ubijaju zbog zabave. Prema ovome, ako uzmemo početnu pretpostavku u obzir, mačka ne može ubiti neku drugu životinju bez da je to s dobrim (predatorskim) razlogom. :D

(ako sam presuptilan, stav ti ne drži vodu)

Parva Diplodocus
18 godina
neaktivan

Jos jedan dokaz da su dopini (uz covjeka) zivotinje s nevjerojatno razvijenom inteligencijom i svijescu. Iako nema cvrstih znanstvenih dokaza za to, rekao bih da su inteligencijom bliski ljudima. Tako da je meni osobno ubojstvo dupina jednako ubojstvu drugog covjeka. Dok se sjetim onih mutavih Japanaca sto rade dupinima, muka mi dode. Pogledati dokumentarac The Cove, objasnjava kako je sve to s dupinima u prvom redu i pocelo.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Jos jedan dokaz da su dopini (uz covjeka) zivotinje s nevjerojatno razvijenom inteligencijom i svijescu. Iako nema cvrstih znanstvenih dokaza za to, rekao bih da su inteligencijom bliski ljudima. Tako da je meni osobno ubojstvo dupina jednako ubojstvu drugog covjeka. Dok se sjetim onih mutavih Japanaca sto rade dupinima, muka mi dode. Pogledati dokumentarac The Cove, objasnjava kako je sve to s dupinima u prvom redu i pocelo.

Pf. Minus.

Kravi je OK prerezati vrat ili ih drzati trudnima 24/7, kokosku isto - ali ne daj boze da netko takne dupine.

Ne mozes zivotinje voljeti na pola, i onda pola ih smatrati inteligentnima, osjecajnima i sta ti ja ga znam sve ne, a drugu polovicu koja ti eto usputno sluzi kao hrana - ne. Delfini se u japanu jedu, a ti priupitaj nekog indijca sta misli o tome kako mi postupamo s kravama.

So I ran faster, but it caught me here.... yes, my loyalties turned... like my ankle, in a seventh grade...
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Pf. Minus.

Kravi je OK prerezati vrat ili ih drzati trudnima 24/7, kokosku isto - ali ne daj boze da netko takne dupine.

Ne mozes zivotinje voljeti na pola, i onda pola ih smatrati inteligentnima, osjecajnima i sta ti ja ga znam sve ne, a drugu polovicu koja ti eto usputno sluzi kao hrana - ne. Delfini se u japanu jedu, a ti priupitaj nekog indijca sta misli o tome kako mi postupamo s kravama.

Da ga je netko ubio za hranu okej, međutim nije. I tu leži sav problem.

Problem je kad se na životinjama iživljavaš bez razloga. Ubijati životinje za hranu je "nužno" zlo (nužno pod navodnike jer realno nije nužno).

Nekako u svemu treba pronaći mjeru i određenu granicu koju ne treba prelaziti, a u ovom slučaju to je granica u kojoj životinju ne ubijaš zbog realne potrebe nego iz zabave.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
odjavljen

Meso je nužno; ostavite se tih suludih veganskih gluposti... :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
neaktivan

I je i nije. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
12 godina
neaktivan

Meni nije nužno već ohoho godina, tako da... ;)

Parva Diplodocus
18 godina
Tonči kaže...

Meso je nužno; ostavite se tih suludih veganskih gluposti... :)

Nije nužno ako nisi hetrić {#}

Gledam te!
17 godina
neaktivan

Da ,još sad samo recite da se hranite zureći u sunce ,pošto ni ''vegan style'' nije dovoljno cool?! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
18 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Da ,još sad samo recite da se hranite zureći u sunce ,pošto ni ''vegan style'' nije dovoljno cool?! {#}

Nema to veze s time što je dovoljno kul ili ne, a usporedba sa zurenjem u sunce ne vrijedi.

Prouči tematiku prije nego što je komentiraš.

P.S. Jedem meso i ne govorim to da bih branio svoj način prehrane.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice