Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.200.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Flying Elephant kaže...

1) Jednaka prava za sve, kako si ti došao do toga da to neće biti slućaj? Ili još gore, ako misliš da je "jednaka prava za sve" trenutno stanje, i da će se promjeniti ako "oni" dođu na vlast? Da sam ja bio u jednoj od dosadašnjih vlada od osamostaljenja - bilo bi i očekivano da budem na tankom ledu. Nije cilj samo njihova pljačka, to što su oni imaju, stekli pljačkom ili ne, je sića naspram onog iznosa za koji je oštećen Hrvatski narod od osamostaljenja pa naovamo.

2) Mislim da si ti uočio nešto čega nema, ili namjerno to iznosiš da bih, iz nepoznatih razloga diskreditirao njihov pokret. U svakoj predizbornoj kampanji političari idu za tim da ako ih postavimo na neki položaj da će nam biti bolje, da će biti posla, prosperiteta.... u zadnje vrijeme nisu ni toliko maštoviti. Dok se pokret ZAJEDNO fokusira na vraćanje moći u ruke naroda.

3) Istina, već sam spominjao taj "logoraški mentalitet", gdje logoraši valjda do zadnje sekunde misle da će nekako izvuči, iako pokapaju mrtve, isto je i sa tim radnicima koji su bili u lošoj situaciji, seljacima, malim i srednjim poduzetnicima, radnicima u toj tvornici. Danas mi njih "pokopavamo", sutra smo mi na redu. ZAJEDNO adresira i kritizira takav stav jer nas je doveo tu gdje jesmo.

1. Zar ti tekst na stranicama nije dovoljna implikacija? Meni se cini da se, standardno, uzdize malen covjek a pokopava veliki kapitalist... to je najobicnije mazanje ociju, u sekundi kad netko zavrsi u saboru onda se perspektiva promjeni pa je mali covjek odjednom lijencina koja samo sise resurse drzave, a veliki kapitalist je u biti spasioc-investitor drzave i drzavnog kapitala.

2. Meni nit' iz dzepa nit' u dzep... nikoga ne mogu diskreditirati kad nisam nikakav strucnjak niti iznosim ovo javno, vec sam forumsko laprdalo (op.a. ucinio bi si uslugu da si to otvoreno priznas kao sto sam ja sebi). Ako necijem ugledu steti ista sto sam napisao, nek me prozove pa cemo se ben' vucarat po sudovima ako treba....

3. Taj stav ne kritizira samo ZAJEDNO - taj stav kritizira apsolutno svaki covjek koji radi od nine-to-five, a onda na TV-u gleda gdje se provode bogatasi i njihova djeca...

They say freak, when you're singled out...
12 godina
protjeran
Drago kaže...

Prosječan Hrvat koji je u prosjeku glasao za sve te koji su njime vladali.

Kako su oni koji aktivno glasaju za "veleizdajničke politike" svojih vlada okej, ako su same vlade "veleizdajničke"?

Iz kojeg si dupeta izvukao ekonomsku računicu o "prostranom stanu", famoznom "Das Autu" i (lol) - plazmi? Koji su to hrvatski "resursi"? Jel' voda, kojom smo "bogati"? Prosječan Hrvat, btw, u 88% slučajeva ima vlastitu nekretninu u kojoj živi, a prosječan Nijemac sa svojim Das Autom u manje od 50% slučajeva. 

Dajte, laprdala, informirajte se o bilo čemu prije nego počnete pisati. Ovo su montypythonovske fore i to iz Brianovog života gdje Palestinom baulja milijun "mesija" i sedam milijuna "frakcija" i svi znaju sve, a Rimljani ih ispravljaju u gramatici i uče kako se pravilno na latinskom piše "Rimljani, idite kući!".

Ekipa koja ne zna dupe obrisati dijeli savjete i vodi revolucije po forumima. 

Je glasao je, ali oni su  zaduženi samo za tekuću politiku za pretvorbu i privatizaciju onakvog kalibra im treba suglasje naroda, kojeg nisu imali, znači - veleizdaja.

Već sam spomenuo da su Hrvati i sada u ovoj situaciji bogati, imaju vlastite kuće i stanove, ali nastavimo sjediti na dupetu i možemo uživati u proleterizaciji Hrvatskog naroda koji će ostati i bez tih kuća i stanova. Neznam što si time htio reći, da je još uvijek dobro ili da je ok što nije još gore i da se ne trebamo žaliti, ili još gore vratiti što je naše? Ili možda nešto drugo?

OK, možda sam stvarno dio ekipe "koja nezna dupe obrisat", pod time misliš na moju relativnu mladost? (imam 18 godina) Možda nisam baš najkompetentnija osoba za dizanje revolucija po forumima, iako to ne pokušavam. Ali, primjetio sam da je i ekipi na ovom forumu relativno dobro, spremni su malo tu i tamo pljuvati po vladi, tek tako da prođe vrijeme, ali ništa konkretno nisu spremni poduzeti zbog već spomenutog fenomena. Iskreno, i meni je dobro, financiraju me roditelji, ali za razliku od nekih ja imam nagon za život, umjesto nagona za preživljavanje i za razliku od većine hrvatske mladeži ja na svoje potrebe gledam malo dalje od đeparca za kavu i cigare. Čak i da je to samo neka vrsta mladenačkog bunta koji će proći ćim dobijem priliku raditi za 1600 kuna gledajući na ovo razdoblje sa osmjehom, valjda imam pravo na njega.

I da.... nisam primjetio da je ostala ekipa nešto previše informirana, i da se takva ekipa sankcinira, mislim da vam nije ni u interesu da vam na forumu sudjeluju samo ljudi koji su überinformirani.

18 godina
Flying Elephant kaže...

Je glasao je, ali oni su  zaduženi samo za tekuću politiku za pretvorbu i privatizaciju onakvog kalibra im treba suglasje naroda, kojeg nisu imali, znači - veleizdaja.

Već sam spomenuo da su Hrvati i sada u ovoj situaciji bogati, imaju vlastite kuće i stanove, ali nastavimo sjediti na dupetu i možemo uživati u proleterizaciji Hrvatskog naroda koji će ostati i bez tih kuća i stanova. Neznam što si time htio reći, da je još uvijek dobro ili da je ok što nije još gore i da se ne trebamo žaliti, ili još gore vratiti što je naše? Ili možda nešto drugo?

OK, možda sam stvarno dio ekipe "koja nezna dupe obrisat", pod time misliš na moju relativnu mladost? (imam 18 godina) Možda nisam baš najkompetentnija osoba za dizanje revolucija po forumima, iako to ne pokušavam. Ali, primjetio sam da je i ekipi na ovom forumu relativno dobro, spremni su malo tu i tamo pljuvati po vladi, tek tako da prođe vrijeme, ali ništa konkretno nisu spremni poduzeti zbog već spomenutog fenomena. Iskreno, i meni je dobro, financiraju me roditelji, ali za razliku od nekih ja imam nagon za život, umjesto nagona za preživljavanje i za razliku od većine hrvatske mladeži ja na svoje potrebe gledam malo dalje od đeparca za kavu i cigare. Čak i da je to samo neka vrsta mladenačkog bunta koji će proći ćim dobijem priliku raditi za 1600 kuna gledajući na ovo razdoblje sa osmjehom, valjda imam pravo na njega.

I da.... nisam primjetio da je ostala ekipa nešto previše informirana, i da se takva ekipa sankcinira, mislim da vam nije ni u interesu da vam na forumu sudjeluju samo ljudi koji su überinformirani.

Zašto nam ne bi bilo u interesu da sudjeluju samo oni "überinformirani"? Nije dobro ako je previše dobro? 

Nevezano uz ovu zadnuju rečenicu, ti imaš dva problema. 

Jedan je osnovna logika, a drugi je informiranost. Takve čitam na svim forumima i komentarima pod vijesti na svim mogućim portalima, i onda i na informatičkom portalu gdje silom prilika imamo i ovaj ventil za frustracije koji se zove "Što se događa s našim društvom?" moram čitati iste bemislene, besplodne tirade koje sam pročitao na dvadeset drugih mjesta. 

Ako te zanimaju društvene znanosti, a nisi potkovan u njima i ne razumiješ apsolutno ništa što se događa u svijetu oko tebe - informiraj se. 

Umjesto toga, ti si "aktivist", ali bez ikakvog dubinskog razumijevanja niti što je to što ga tišti niti protiv čega se točno buni. Protiv "onih na vlasti". 

Pa jadan si, brate, pogotovu kada umjesto eksplikacije kreneš s kafanskom klasifikacijom, pa su sve vlade "veleizdajničke". Ta riječ ima svoje stvarno značenje, a ti preneseno u trećoj derivaciji koristiš kao stvarno, izvorno jer nisi u stanju objasniti što te muči i ZAŠTO je to problem. 

Idete u mistiku i svjetske zavjere - iluminati, masoni, ljudi-gušteri, a uopće ne razumiješ kako funkcionira ni društveno uređenje u kojem živiš, ni zašto tako funkcionira. 

Upiši sociologiju, politologiju, povijest - bilo što što ima veze s ovim što te zanima, pa nakon 4-5 godina studiranja i razumijevanja osnova, onda dijeli lekcije po forumima i javnim nastupima. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:52 (Drago).
12 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

1. Zar ti tekst na stranicama nije dovoljna implikacija? Meni se cini da se, standardno, uzdize malen covjek a pokopava veliki kapitalist... to je najobicnije mazanje ociju, u sekundi kad netko zavrsi u saboru onda se perspektiva promjeni pa je mali covjek odjednom lijencina koja samo sise resurse drzave, a veliki kapitalist je u biti spasioc-investitor drzave i drzavnog kapitala.

2. Meni nit' iz dzepa nit' u dzep... nikoga ne mogu diskreditirati kad nisam nikakav strucnjak niti iznosim ovo javno, vec sam forumsko laprdalo (op.a. ucinio bi si uslugu da si to otvoreno priznas kao sto sam ja sebi). Ako necijem ugledu steti ista sto sam napisao, nek me prozove pa cemo se ben' vucarat po sudovima ako treba....

3. Taj stav ne kritizira samo ZAJEDNO - taj stav kritizira apsolutno svaki covjek koji radi od nine-to-five, a onda na TV-u gleda gdje se provode bogatasi i njihova djeca...

1) Nitko ne podkopava "velike kapitaliste".

2) Ja sam forumsko laprdalo!!!

16 godina
neaktivan
Flying Elephant kaže...
Sve stoji, ali adresiras potpuno drugi problem.

Prosječan Hrvat bi si bez veleizdajničke politike svih dosadašnjih vlada, bez pretjerivanja, mogao priuštiti prostran stan, Das Auto i plazmu i tu nema ničeg lošeg. Kada imaš resurse, kada proizvodiš nešto, OK je da i uživaš u plodovima svoga rada. Naravno, uvijek će biti nezasitnih, ali mislim da se prije treba pozabaviti onima koji su gladni, ne onima koji su nezasitni.

Dobro su ti odgovorili ostali, ali ovo adresiranje da malo pojasnim.

Upravo su svi ti koji traže svojih 5 minuta slave na račun pljuvanja po X, a uzdizanjem Y, dio problema koji je usađen u Kiflistance - maštanje i život u fantaziji i iluzijama. Deus ti je ljepo reko da nema logike u izdizanju "puk vulgaris" i zazivanju demokratičnosti, a istovremeno tražeći krivca i ukidanjem prava nekom drugom, neznam što ne kužiš.

Ljepo je živjet u bajkama "što bi bilo da sam ja premijer" ali što prije prepustiš te bajke djeci koja pišu zadaćnice i okreneš se real worldu koji nudi priliku svima koji žele raditi bit će ti ljepše u životu. Ne zato što ćeš zarađivat za plazme i aute nego zato što ćeš bit zadovoljan samim sobom i tu ćeš tražiti sreću. Ne u BMWu ni novom namještaju, ne u iluzijama Kardashiansa nego u svom radu i trudu - i plodovima tog tvog truda.

Gledao sam Cliff Richardsa na dvdu i komentar frendice je bio "on ima miljone" (u tom smislu). A to što je vjerojatno (ne nužno on) od treće godine za gitarom i što je utrošio čitav život da bi svirao instrument (s time i riskirao) to nitko ne računa. Probaj okretat olovku 20 godina i kladim se da ćeš poludit. Ja sviram po sat dnevno i dosta mi je, sad zamisli čovjeka kojem se čitav život vrti oko 6 žica. A kolko ih tek pokušava i riskira sve pa ostanu gladni kruha.

Poanta je da nam društvo živi u iluzijama. Završavaju se faksevi poput ekonomije (to je dobar faks al nažalost će mi trenutno poslužiti u poanti jer je isforsiran) ne zbog ljubavi prema ekonomiji već zbog iluzije da će se kupat u lovi - svi samo traže easy money. Svi žele isto, svoj stan/kuću, auto, dizajnersku kuhinju, i to je ok, treba imat cilj, ali puno je bitnije bit zadovoljan sobom nego tražit zadovoljstvo u tim "hollywood" stvarima koje nemaju smisla. Kolko ljudi radi u HEPu (državnim firmama) jer vole svoj posao, a koliko jer je sigurna plaća i jer mogu na pauzu od 4 sata. To drži čovjeka par godina al neproduktivan čovjek gubi motiv za radom i životom i samo trune.

Frend radi u trgovini sa nekakvim djelovima za brodove i jahte. Ima onak, prosječnu plaću i nije baš pri lovi. Uz full time job kojeg radim (prodaja nekretnina) i volim, dobio sam priliku okupiti development team za dizajn i izgradnju brodova za tretman balastnih voda za jednu norvešku kompaniju. I ja koji nemam veze s tim (osim common sense) prihvatim zadatak (priliku za nešto novo stvoriti i naučiti!), a on kojem je to budućnost i struka (magistrirao je brodogradnju - smjer elektrika) se nešto nećka i kao on sad neće jer ima obaveza na poslu. Ok, to je riziko, moraš radit dva posla dnevno (mada je ovaj drugi doslovce obaveza od sat-dva crtanja u sketchupu kojeg sam prvi put otvorio pred 3 tjedna), ali ne da nema pravo kukat kako mu je teško, nego bi si trebao izgrist jaja jer je glup ko porez.

Ovo drugo u tvom odgovoru - kada proizvodiš nešto - u tome i jest poanta. Nitko ništa ne proizvodi i svi čekaju da im država nešto dadne - najbolje u obliku novca, a u međuvremenu dižu kredite i maštaju o autima i dvorcima.

Nisu u RH ljudi u banani jer su nezadovoljni državom, u klincu su jer su nezadovoljni sobom. Država je samo (uz todorića, hdz..) dežurni crni pero.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
12 godina
protjeran
Drago kaže...

Zašto nam ne bi bilo u interesu da sudjeluju samo oni "überinformirani"? Nije dobro ako je previše dobro? 

Nevezano uz ovu zadnuju rečenicu, ti imaš dva problema. 

Jedan je osnovna logika, a drugi je informiranost. Takve čitam na svim forumima i komentarima pod vijesti na svim mogućim portalima, i onda i na informatičkom portalu gdje silom prilika imamo i ovaj ventil za frustracije koji se zove "Što se događa s našim društvom?" moram čitati iste bemislene, besplodne tirade koje sam pročitao na dvadeset drugih mjesta. 

Ako te zanimaju društvene znanosti, a nisi potkovan u njima i ne razumiješ apsolutno ništa što se događa u svijetu oko tebe - informiraj se. 

Umjesto toga, ti si "aktivist", ali bez ikakvog dubinskog razumijevanja niti što je to što ga tišti niti protiv čega se točno buni. Protiv "onih na vlasti". 

Pa jadan si, brate, pogotovu kada umjesto eksplikacije kreneš s kafanskom klasifikacijom, pa su sve vlade "veleizdajničke". Ta riječ ima svoje stvarno značenje, a ti preneseno u trećoj derivaciji koristiš kao stvarno, izvorno jer nisi u stanju objasniti što te muči i ZAŠTO je to problem. 

Idete u mistiku i svjetske zavjere - iluminati, masoni, ljudi-gušteri, a uopće ne razumiješ kako funkcionira ni društveno uređenje u kojem živiš, ni zašto tako funkcionira. 

Upiši sociologiju, politologiju, povijest - bilo što što ima veze s ovim što te zanima, pa nakon 4-5 godina studiranja i razumijevanja osnova, onda dijeli lekcije po forumima i javnim nastupima. 

1) Mislio sam na posjećenost koja bi opala kada nebi bilo forumskih laprdala, samoprozvanih i onih koji to nisu spremni priznati.

2) OK, gdje točno pokazujem slabu informiranost u vezi situacije u društvu i svijetu? Ne kažem da sam informiran, ali neznam što smatrate pod "infomriranim". Gledanje dnevnika, gledanje dnevnika + neki dnevni list od početka do kraja, dnevnik, dnevni list od početka do kraja, 3 fakulteta i barem 5 portala dnevno? Ja smatram da se ne pretjerano ne isplati biti informiran, em oduzima dosta vremena, zdravlja, živaca i nezanemarivu količinu novca. I to sve da bih mogao kvalitetnije laprdat po forumu? Radije kupim knjgu Dalai Lame i cijeli mjesec kontempliram nad pročitanim i pratim svoj razvoj, i više sam zadovoljan sam sa sobom.

Vi imate fakultete i informirate se, mislim da ste jednom spomenuli kako ste glasali za SDP. Eto, korisnost fakultetske diplome, osim ako se ne grijete na drvo, = 0.

Takvih koji "ne razumiju" je nekih 95%, i oni izlaze na izbore i oni su glasali za HDZSDP. Šta ćemo sada? Ali oni koji "ne razumiju" se dijele na one koji su spremi i dalje trpit i oni koji žele promjene, iako imaju za kavu sa društvom i još uvijek su kreditno sposobni kupit glupost koja im ne treba.

17 godina
neaktivan
Flying Elephant kaže...
I to sve da bih mogao kvalitetnije laprdat po forumu?

Sve to da bi mogao razumjeti drustvo i svijet u kojem zivis i da bi ti bile jasnije neke drustvene pojave/dogadanja oko tebe umjesto posezanja za zavjerama. A tada posljedicno mozes i kvalitetnije laprdati po forumu.

12 godina
protjeran
Makavelii kaže...

Sve to da bi mogao razumjeti drustvo i svijet u kojem zivis i da bi ti bile jasnije neke drustvene pojave/dogadanja oko tebe umjesto posezanja za zavjerama. A tada posljedicno mozes i kvalitetnije laprdati po forumu.

Sva sreća pa je svijet pun takvih, kladim se da bi svjet postao utopija kad bi baš svi završili politologiju i nakon toga glasali za HDZSDP.

Dali si svjestan da lako možeš biti etiketiran kao teoretičar zavjera zbog nekih svojih postova?

13 godina
neaktivan

Jednostavno nešto će morati potaknuti razmišljanje kod ljudi pa možda otkriju, upiranje prstom u krivce nije baš neki način za promjenu treba početi od sebe...Možda da se netko sjeti da imamo demokraciju, da može izaći na izbore 70-80 % glasača, pa da onda ni mrtvi nemogu pomoči određenim "opcijama"...

Samo laprdanje od izbora do izbora ništa ne mjenja....

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 0:00 (battery992).
12 godina
protjeran
battery992 kaže...

Jednostavno nešto će morati potaknuti razmišljanje kod ljudi pa možda otkriju, upiranje prstom u krivce nije baš neki način za promjenu treba početi od sebe...Možda da se netko sjeti da imamo demokraciju, da može izaći na izbore 70-80 % glasača, pa da onda ni mrtvi nemogu pomoči određenim "opcijama"...

Prvi korak pokreta ZAJEDNO je skupljanje referendumskih potpisa za prijevremne izbore, poništavanje privatizacije i osiguravanje mehanizama koji će osigurati da se provodi prava demokracija. Narod nije ni svijestan što mu je sve oduzeto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 0:17 (Flying Elephant).
13 godina
neaktivan
Flying Elephant kaže...
battery992 kaže...

Prvi korak pokreta ZAJEDNO je skupljanje referendumskih potpisa za prijevremne izbore, poništavanje privatizacije i osiguravanje mehanizama koji će osigurati da se provodi šrava demokracija. Narod nije ni svijestan što mu je sve oduzeto.

A šta mu je oduzeto...Tko je sve na izborima svim tim glasao...i kome je bilo mrsko otići glasat...Meni smeta to što je narod navikao na partiju, ne vidi dalje od svoga nosa (večina)...

To je kompliciranija problematika, post-partijskog sustava i nemarnog naroda, večini je samo do kuknjave{#}

16 godina
Za laprdanje po informatickom forumu na offtopic temi treba imati 3 fakulteta? Pa vi ste svi neki nobelovci tu... Nije mi jasno kako nam je drzava u k pored vas lumena.
Potpis!
17 godina
neaktivan

Da li je ovo njihov plan http://www.cpi.hr/download/links/hr/5000.pdf

Malo sam pročitao i nekako mi se čini da nema ništa konkretnije od "treba prestrojiti županije"

Imaju li neki drugi pregledni dokument gdje izlažu svoje ideje? Pogledao sam FB stranicu i odmah odustao kada sam vidio tiradu o snimanju kontrolora i pdv-u za javni prijevoz.

17 godina
I opet Drago o tome da hoce samo nobelovce za forumase. Pa da pogasis sve druge, ne bi ti ostalo 2% ljudi tu na forumu.
Rvat katolik!
17 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo pametnije prepustiti drzavu pokretu otpora na celu sa komandirom Samilom koji je drug, covjek i komunista nego pokretu Zajedno {#}

16 godina

Miley Cyrus na mtv video awardsu? Kud taj debilizam vodi? Hoce li za par godina biti skroz normalno izvesti duplu penetraciju na pozornici? Meni se čini da neće trebati proći još par stotina godina dok se usjevi počnu navodnjavati red bullom i coca colom.

Potpis!
12 godina
protjeran
battery992 kaže...

A šta mu je oduzeto...Tko je sve na izborima svim tim glasao...i kome je bilo mrsko otići glasat...Meni smeta to što je narod navikao na partiju, ne vidi dalje od svoga nosa (večina)...

To je kompliciranija problematika, post-partijskog sustava i nemarnog naroda, večini je samo do kuknjave{#}

Oduzeto nam je vlasništvo i resursima i sloboda kreiranja novca. Veleizdajnicima nedostaju referendumi za pretvorbu, privatizaciju, blokadu hnb-a, početak pregovora sa NATO i EU, punomoć za potpis pregovora sa NATO i EU. Jedino što bih ih sudac trebao pitati je da prezentiraju sprovedene referendume za sve ove radnje kojih, naravno, nikad nije bilo.

OK, pogriješili smo, nemarni smo i šta sada? Oćemo sjest i čekat ovrhe i deložacije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 8:26 (Flying Elephant).
17 godina
neaktivan

Koliko od Vas misli da može skupiti dovoljan broj ljudi za prosvjed?Ja mislim da se u našoj državi jedino nešto promijeniti ako smo svi složni.Činjenica je da bi brat bratu nož u leđa zabio da mu se ukaže prilika za profit i to je jedino zlo ovog društva MATERIJALIZAM............a ne ova ili ona vlada,nakraju krajeva oni su izabrani od većine naroda i isto tako mislim da bi se mogli smjeniti od strane naroda da postoji volja.

Vlada bi ipak trebala predstavljati svoj narod a ne samo sebe i svoje interese.

So say We All
18 godina
Deus ex machina kaže...
scena - gegam, jos uvijek lagano pod gasom, ujutro do grada, pomalo uzivam u suncu i vjetricu, kad odjednom nalijecem na sise... mnogo sisa.... vise sisa nego sto sam ikad pomislio da cu vidjeti to nedjeljno jutro...

Dat feeling kad ti dan pocne dobro, setas okolo i vec se osjecas kao da si vlasnik svemira, i onda kao as na desetku - naletis na paradu sisa.....

Dat feeling? Dat feeling?

Pa dobro Deuse... Koliko inače sisa vidiš u prosječno nedjeljno jutro?

Gledam te!
18 godina
skyreeper kaže...

Koliko od Vas misli da može skupiti dovoljan broj ljudi za prosvjed?Ja mislim da se u našoj državi jedino nešto promijeniti ako smo svi složni.Činjenica je da bi brat bratu nož u leđa zabio da mu se ukaže prilika za profit i to je jedino zlo ovog društva MATERIJALIZAM............a ne ova ili ona vlada,nakraju krajeva oni su izabrani od većine naroda i isto tako mislim da bi se mogli smjeniti od strane naroda da postoji volja.

Vlada bi ipak trebala predstavljati svoj narod a ne samo sebe i svoje interese.

Koji su to interesi naroda?

15 godina
neaktivan

LCD - Plazma.

Faith divides us - Death unites us.
17 godina
protjeran

http://www.index.hr/vijesti/clanak/eu-diplomati-zgrozeni-ponasanjem-zagreba-kad-izostane-milijun-eura-iz-fondova-bit-ce-panika/696994.aspx

"Čuđenje se pomalo pretvara u zgražanje"

"Poštivanje dogovora i obaveza je ono što razlikuje EU od Balkana"

Samo čekam dežurne koji su govorili napokon EU da dovedemo državu u red, u civilizirano društvo i maknemo se iz mahale Balkana, a koji su sada protiv izručenja Perkovića (i protiv važećeg pristupnog ugovora) da dokažu svoju dvoličnost... Samo naprijed.

A complex man drawn off of simplicity.
18 godina
Old Iggy kaže...

Ne mogu skuziti jel to pitanje ozbiljno, retoricko ili sarkasticno?

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Miley Cyrus na mtv video awardsu? Kud taj debilizam vodi? Hoce li za par godina biti skroz normalno izvesti duplu penetraciju na pozornici? Meni se čini da neće trebati proći još par stotina godina dok se usjevi počnu navodnjavati red bullom i coca colom.

Dječji uzor, nema šta {#}

Evo link videa koji je ništa drugo nego još jedan dokaz da će svijet da ode u {#} kada je djeca između 5 i 10 godina budu počela oponašati.

18 godina

The war criminals in Washington and other Western capitals are determined to maintain their lie that the Syrian government used chemical weapons. Having failed in efforts to intimidate the UN chemical inspectors in Syria, Washington has demanded that UN Secretary General Ban Ki-moon withdraw the chemical weapons inspectors before they can assess the evidence and make their report. The UN Secretary General stood up to the Washington war criminals and rejected their demand. ...

The US and UK governments have revealed none of the “conclusive evidence” they claim to have that the Syrian government used chemical weapons. Listening to their voices, observing their body language, and looking into their eyes, it is completely obvious that John Kerry and his British and German puppets are lying through their teeth. This is a far more shameful situation than the massive lies that former Secretary of State Colin Powell told the UN about Iraqi weapons of mass destruction. Colin Powell claims that he was deceived by the White House and did not know that he was lying. Kerry and the British, French, and German puppets know full well that they are lying.

http://www.paulcraigroberts.org/2013/08/26/syria-another-western-war-crime-in-the-making-paul-craig-roberts/

Naravno, cijene naftice se nabrijavaju:
In another seeming echo of 2003, oil prices are edging up amid concerns about wider disruption in the Middle East from any foreign intervention in Syria. Crude prices rose above $106 a barrel today, part of a 15% or so increase over the last three months, AP reports.

Might is Right, jel {#}:
Downing Street said that Cameron would not necessarily wait for the publication of the UN report on the use of chemical weapons in Syria before deciding what action to take.

Sto Kinezi kazu na sve to:
Xinhua said that Western countries were rushing to conclusions about who may have used chemical weapons before U.N. inspectors had completed their investigation.
"Such rhetoric, as well as the recent flurry of consultations between Washington and its allies, indicates that they have put the arrow on the bowstring and would shoot even without a U.N. mandate," Xinhua said in an English-language commentary.
"That would be irresponsible and dangerous. For starters, the current scenario is reminiscent of the lead-up to the Iraq War, which the United States staged with allegations about weapons of mass destruction that later turned out to be false."
Xinhua commentaries do not carry the same weight as government statements, but they can be read as a reflection of official Chinese thinking.

11:09 AM BST:
In Damascus Walid Muallem, the Syrian foreign minister, is holding a press conference. Sky News are covering it live.
He says the UN weapons inspectors told the Syrians which sites they wanted to visit. The Syrians agreed.
Yesterday the weapons inspectors visited a site under the control of Syrian forces. There were no problems.
But there was a problem when they visited an area outside Syrian control.
Last night the UN team said they wanted to visit another area. But this was under the control of armed groups, and they could not guarantee the team's safety.

http://www.theguardian.com/world/middle-east-live/2013/aug/27/syria-crisis-military-intervention-un-inspectors#block-521c8281e4b0ca9a4cf92f3f

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:34 (1domagoj1).
18 godina
1domagoj1 kaže...
Old Iggy kaže...

Ne mogu skuziti jel to pitanje ozbiljno, retoricko ili sarkasticno?

Svo troje. Narod ne može definirati svoje interese jer bez obzira kolika ta grupa bila interesi su različiti.

Reći "interesi naroda" je isto kao reći "nedefinirano".

18 godina
Old Iggy kaže...

Svo troje. Narod ne može definirati svoje interese jer bez obzira kolika ta grupa bila interesi su različiti.

Istina.

Ja sam vise na umu imao: veci BDP, cim manja nezaposlenost i sl. kao interese naroda.

18 godina
Ezio kaže...
Za laprdanje po informatickom forumu na offtopic temi treba imati 3 fakulteta? Pa vi ste svi neki nobelovci tu... Nije mi jasno kako nam je drzava u k pored vas lumena.

Ponavljaš se.

Ne moraš imati tri fakulteta, ali ako ti je do laprdanja idi na neki drugi forum. Ne moraš biti nobelovac da ne bi bio laprdalo, samo se pokušaj malo kontrolirati ili promijeni forum.

This space for rent!
15 godina
1domagoj1 kaže...

Istina.

Ja sam vise na umu imao: veci BDP, cim manja nezaposlenost i sl. kao interese naroda.

Ima ekipe koja je zainteresirana za free pr0n 24 sata dnevno. Da li se i ovo može podvući pod interes naroda?{#}

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
1domagoj1 kaže...
Old Iggy kaže...

Istina.

To su generički zahtjevi svake osobe bilo gdje u svijetu s IQ-om većim od broja cipela.

Problem su odluke potrebne za takvo što, a koje u dobrom dijelu slučajeva mogu biti dijametralno suprotne s time što bi "narod" htio, na stranu što dobar dio toga nije u domeni politike, tj. u domeni je u koju politika ne bi smjela zalaziti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice