1) Jednaka prava za sve, kako si ti došao do toga da to neće biti slućaj? Ili još gore, ako misliš da je "jednaka prava za sve" trenutno stanje, i da će se promjeniti ako "oni" dođu na vlast? Da sam ja bio u jednoj od dosadašnjih vlada od osamostaljenja - bilo bi i očekivano da budem na tankom ledu. Nije cilj samo njihova pljačka, to što su oni imaju, stekli pljačkom ili ne, je sića naspram onog iznosa za koji je oštećen Hrvatski narod od osamostaljenja pa naovamo.
2) Mislim da si ti uočio nešto čega nema, ili namjerno to iznosiš da bih, iz nepoznatih razloga diskreditirao njihov pokret. U svakoj predizbornoj kampanji političari idu za tim da ako ih postavimo na neki položaj da će nam biti bolje, da će biti posla, prosperiteta.... u zadnje vrijeme nisu ni toliko maštoviti. Dok se pokret ZAJEDNO fokusira na vraćanje moći u ruke naroda.
3) Istina, već sam spominjao taj "logoraški mentalitet", gdje logoraši valjda do zadnje sekunde misle da će nekako izvuči, iako pokapaju mrtve, isto je i sa tim radnicima koji su bili u lošoj situaciji, seljacima, malim i srednjim poduzetnicima, radnicima u toj tvornici. Danas mi njih "pokopavamo", sutra smo mi na redu. ZAJEDNO adresira i kritizira takav stav jer nas je doveo tu gdje jesmo.
1. Zar ti tekst na stranicama nije dovoljna implikacija? Meni se cini da se, standardno, uzdize malen covjek a pokopava veliki kapitalist... to je najobicnije mazanje ociju, u sekundi kad netko zavrsi u saboru onda se perspektiva promjeni pa je mali covjek odjednom lijencina koja samo sise resurse drzave, a veliki kapitalist je u biti spasioc-investitor drzave i drzavnog kapitala.
2. Meni nit' iz dzepa nit' u dzep... nikoga ne mogu diskreditirati kad nisam nikakav strucnjak niti iznosim ovo javno, vec sam forumsko laprdalo (op.a. ucinio bi si uslugu da si to otvoreno priznas kao sto sam ja sebi). Ako necijem ugledu steti ista sto sam napisao, nek me prozove pa cemo se ben' vucarat po sudovima ako treba....
3. Taj stav ne kritizira samo ZAJEDNO - taj stav kritizira apsolutno svaki covjek koji radi od nine-to-five, a onda na TV-u gleda gdje se provode bogatasi i njihova djeca...

Potpis!

kada je djeca između 5 i 10 godina budu počela oponašati.
: