- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste li čuli ikada za ovog lika o kojem se piše na blogu? http://ivankesic.bloger.index.hr/default.aspx
Samo sam ovo uspio naći u vezi njega: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=318405
Zanimljiva nesvakidašnja priča.
EDIT: na dnu imaju izvore, ali nisam još pogledao
Jeste li čuli ikada za ovog lika o kojem se piše na blogu? http://ivankesic.bloger.index.hr/default.aspx
Ne ,nismo. Uostalom ''vijest''' je iz 2006. godine. Prošlo svršeno vrijeme.
Samo sam ovo uspio naći u vezi njega: http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=318405
Zanimljiva nesvakidašnja priča.
EDIT: na dnu imaju izvore, ali nisam još pogledao
Uglavnom, pročitajte. Vrlo zanimljivo štivo u moru dosadnih negodovanja radi plaćanja poreza restorana.
Ako je ovo sve istina (u što sumnjam iako ima svako malo izvor i slike pa se može provjeriti) lik je sjebo apsolutno sve što se okrenulo protiv njega.
Inače, napisano je 2010.
Inače, napisano je 2010.
Ništa pametno ,osim što si dečko malo diže ego. Inače ,sad je kraj kolovoza 2013.
A inače ,Ruža Tomašić najavila odlazak u mirovinu.
Žena si je lijepo osigurala saborsku mirovinu - ipak je ta bolja od one koju bi dobila od kanadske policije.
A vi si mislite.
Stručnjak za odmaganje...
Tko zna, zna ....
Imam ja jednog frenda zidara koji kaže da će kopati i rukama i nogama da se dočepa sabora, samo zbog mirovine 
Ništa pametno ,osim što si dečko malo diže ego. Inače ,sad je kraj kolovoza 2013.
Kako misliš ništa pametno? Pa, ako je istina, student s IQ-om preko 160 je napravio magarce od policije, SAO-a, Židovske zajednice do apsolutno svih medija.
I potvrdio kako novine funkcioniraju, izvrtanje činjenica i izmišljanje lažnih tvrdnji samo da privuku čitatelje.
"Kinez Huang Jianjun tvrdio je da njegov spolni organ ima čudesne moći te da seksom može istjerati Sotonu.
Kinez Huang Jianjun uhićen je jer je djevojke nagovarao da mu plaćaju za seks kako bi iz on svojim penisom oslobodio Sotone.
Jedna od mnogih naivnih mušterija posjetila je Huanga u njegovoj hotelskoj sobi. On joj je naredio da se skine kako bi je mogao pregledati.
Utvrdio je da je problem u njezinoj vagini, a tu je izliku podvaljivao svim svojim klijenticama.
'Rekao je da je moja vagina puna problema koje izazivaju duhovi', kazala je 'pacijentica'. Huang joj je tada objasnio da te probleme može riješiti njegovim penisom i da mora spavati s njim kako bi bila izliječena.
Ubrzo nakon 'isterivanja sotone' žena ga je prijavila policiji. Samoprozvani istjerivač zla trenutačno boravi u pritvoru i čeka početak suđenja."
http://hot.net.hr/sexy/seks-na-eks/nevjerojatno-kako-ih-je-uspio-nagovoriti-na-seks
Lik je car, nagovorio ih je na sex i jos da mu placaju za njegove "usluge" istjerivanja sotone...

Sarkazam?! Očito ti je na ''Off''.
Nejde zajedno sa tvojim smislom za dizanje svjetske revolucije! 
pih, kakav sarkazam, u slucaju revolucije sam smrtno ozbiljan....

Jedna stvar mi je zanimljiva s bivšim predsjednikom RH (S. Mesić). U zadnje vrijeme stalno čitam njegove stavove o ovome i onome. Sve novine prenose što ima reći o hrpi pitanja. O nekim stvarima čak ne pitaju nikoga iz vladajuće garniture već je bitnije njegovo mišljenje.
Da li to on priprema teren za neku alternativu na idućim izborima ili koristi bivši položaj da bi stalno bio u medijima? Nemam ništa protiv toga da iznosi svoje mišljenje, ipak je on bio predsjednik u dva mandata, ali zar nije bivši predsjednik? Politička moć koju on ima bi trebala biti simbolična.
Politička moć koju on ima bi trebala biti simbolična.
Pa i jest.
bilo bi zanimljivo vidjeti joj ocjene iz indoktrinologije na fakultetu...
koji je htio izvršiti državni udar '94, kasnije se pridružio kontratuđmanovskim snagama, jer je trebalo spašavati tobože Hrvatsku od njezinog Stvoritelja-Tuđmana, te tako...
Da je uspio, danas ne bi bili u g***ima u kojima jesmo zbog Tuđmanove privatizacije...
"...koja voli sve što vole mladi..."
Ubio bih nekoga kad ovo kaze koliko se iznerviram. Sta svi mladi vole isto? Ili pravi anketu sta ko voli pa uzima prosjek i to voli? Kako to funkcionira?
Mogu se kladiti da priznaje da je Hrvat lajkujuci onu Facebook stranicu nedavno objavljenu u ovoj temi. Prava aktivistica, nema sta 
jos su bolji ovi kaj ostavljaju blesave i primitivne komentare podrske ispod clanka... 
jbte, kaj se mora dogoditi takvom mladom mozgu da postanes opsjednut nacionalnoscu i dogadajima iz vremena WWII i ustasama, cetnicima, nepostojecim komunistima koje vidi iza svakog ugla i slicnim sranjima, nevjerojatno.
Treba njoj muška ruka da joj zagusla po faci i potjera ju kuvat i rađat, iz dana u dan pokazuje da za drugo i nije.
Treba njoj muška ruka da joj zagusla po faci i potjera ju kuvat i rađat, iz dana u dan pokazuje da za drugo i nije.
Nemoj tako, ipak je studentica teologije u Splitu, i buduća profesorica vjeronauka u školi...
Nemoj tako, ipak je studentica teologije u Splitu, i buduća profesorica vjeronauka u školi...
Da ,nažalost. Pogledaj joj FB profil.
Jadni ti mladi mozgovi. 
Kad misliš da ne mogu gore, onda napišu ovo i shvatiš da uvijek može gore.
Koji glup naslov ovog dole članka,
pa to je za krepat od smjeha kakve šupljoglave hrastove bukve od novinara pa i urednika koji to nadgleda jezuš kristuš. Pa nije to Irak prije više od 20 godina, nemreju Ameri danas sami nikud jurišat i napadat kak im se sprdne fučkaj ga.Ameri danas imaju Afganistan jel i tam su se fino usrali, dakle di si bio nigdje kaj si radil ništa a Irak da ne spominjem to je tek bio pravi debakl prve klase. 
http://www.vecernji.hr/vijesti/sirija-dopusta-inspekciju-ali-sad-vec-ima-naciljane-mete-clanak-603118
Sa mi je ža šta sam već gotov s vjeronaukom. Neću ga moći slušati kod Ćurkovićke i dobivati U s križićem umjesto smajlića za dobar referat :(
danas je bilo uzasno u dubrovackom prometu. nabilo se 6 kruzera...kolaps na gradskim cestama. preko 300 taxista je kruzilo + busevi namijenjeni kruzerima.
kao i svake godine, stigao je gay kruzer. jako dobri gosti koji vole potrositi svoj novac. 
- Zašto govorim samo za dnevno.hr? Zato jer je hrvatski portal, ne jugoslavenski. Neovisan je, pošten i slobodan, nikada nije prešao na krivu stranu, za razliku od 'lijevih' medija koji su u vlasti stranih gazda, zagovaraju povratak nekakve Jugoslavije i sve što rade prilagođavaju potrebama svojih vlasnika - pojasnila je mlada splitska lavica.
...
Sve su ovo činjenice koje doista govore u prilog tome da se ova mlada Splićanka iz petnih žila, na svoj način, bori za svoju Hrvatsku, da cijelim svojim bićem istinski vjeruje u ono što radi i da je, unatoč mladim godinama, ne zanimaju naslovnice novina. Nadamo se da će Kristina Ćurković ustrajati u svojoj borbi i do kraja ostati samo svoja. Priželjkujemo i da svaki novi dan izrodi još poneku hrvatsku Kristinu i da naša mlada junakinja nikad ne ostane usamljena u svojoj borbi.

Ako ne spali grudnjak pred kamerama nije nikakva aktivistica 
Uglavnom, pročitajte. Vrlo zanimljivo štivo u moru dosadnih negodovanja radi plaćanja poreza restorana.
Ako je ovo sve istina (u što sumnjam iako ima svako malo izvor i slike pa se može provjeriti) lik je sjebo apsolutno sve što se okrenulo protiv njega.
Inače, napisano je 2010.
Tekst je glup do bola, prepun fikcije i naivnog, romanticnog tumacenja, kao i gramatickih pogresaka, a govor mrznje da ni ne spominjem.
Takodjer, ono najbitnije - inteligentna elita sebe ne smatra inteligentnima, nego normalnima. Kad si inteligentan, tebi je to normalno stanje, ne mozes uociti da si ikako poseban.
Ovaj tvoj lik ne da nema IQ 160, nego nema ni iznad 100, a ovaj visak od 60 nadopunjava egom velicine Arene.
P.S. Molim te, nemoj vise linkati ovakve propagandne subjektivne idiotarije, jer osobno imam neki gram postovanja za tebe i onda kao naivac odem s nekom vjerom procitati ono sto si linkao u nadi da cu ponesto novo nauciti... a onda mi ovako potrosis vrijeme uludo... pa nisam bas zadovoljan, u
materinu.
Ameri danas imaju Afganistan jel i tam su se fino usrali, dakle di si bio nigdje kaj si radil ništa a Irak da ne spominjem to je tek bio pravi debakl prve klase. 
Odi tamo, vidi, prezivi, vrati se - pa onda baljezgaj.
sto mislite kolke su sanse za nekakav scenarij u kojem bi u rat u siriji usla rusija i kina?
mislim, u slucaju americkog napada na siriju iran ulazi u rat jer imaju vojni sporazum sa sirijom o medusobnoj obrani u slucaju napada na jednu od te dvije drzave a i znaju da su oni sljedeci.. a i rusija i kina imaju svoje strateske interese u siriji i iranu i mislim da bas i nebi mirno gledali kako te dvije drzave padaju...
sto mislite kolke su sanse za nekakav scenarij u kojem bi u rat u siriji usla rusija i kina?
mislim, u slucaju americkog napada na siriju iran ulazi u rat jer imaju vojni sporazum sa sirijom o medusobnoj obrani u slucaju napada na jednu od te dvije drzave a i znaju da su oni sljedeci.. a i rusija i kina imaju svoje strateske interese u siriji i iranu i mislim da bas i nebi mirno gledali kako te dvije drzave padaju...
Iran samo ako skine 2-3 naftne bušotine od SAD-a (a ima ih dosta u dometu njihovih raketa) i SAD će biti u kolapsu, cijena barela nafte će im biti preko 10 dolara, Amerikanci će da polude i sve više ljudi šalju tamo. Rusija je već u punoj vojnoj spremnosti nekih desetak dana, samo to nema niti u jednim poznatijim vijestima, samo u lokalnim.
Sreca pa je zakon za svih jednak:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/282112/Supermarketima-tolerirat-ce-se-visak-u-kasi-ali-ne-placanje-robe-nece.html
I sreca da ce ipak smanjit drzavni aparat:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/282093/Vlada-odustala-od-teritorijalnog-preustroja-Hrvatske.html
Divota.