Nije loše, jer će spasiti unaprijed mnoge koji bi se mogli zaletjeti i zaposliti u takvoj firmi.
Ali to opet ne spasava zaposlenike koji ne dobivaju novce koje su zaradili. Ne mogu vjerovati da drzava to ne moze regulirati. Firma u kojoj sam prije radio je ostala duzna 1.000.000 kn poreza i doprinosa i tu nitko nista nema za reci. Divno uredjena drzava, nema sta.
Hoce li stup srama pomoci njima? http://www.index.hr/vijesti/clanak/vec-11-mjeseci-radnice-adrie-nisu-primile-placu-zivimo-na-rubu-trazimo-pravdu/690391.aspx

kakve gluposti ko da ovi u EU uopče i mogu naredit zabranu tucanja na nekoj več odavno čisto nudističkoj plaži.Ovako je sigurno bolje pa da, redoviti gosti više neče dolazit i neče trošit lovu tako im i treba kad su bezobrazni svingeri. To je za nas u Hrvatskoj odlično jel gosti ionako sam stvaraju buku, a usput su i perverznjaci a šta če zaradit lokalni mještani pa ništ živit če od zraka i gledanja u EU zastavu kaj drugo.
You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
ja sam taj post malo poluozbiljno napisal pa ko skuži ok a ko ne skuži nikom ništa.Znači nama treba EU da bi provodili zakone jel, ako smo na to spali onda smo več odavno propali zapravo skoro če i to nažalost.