Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.328.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
1domagoj1 kaže...
AA-d00d kaže...

Zar jedan metak stvarno nije bio dovoljan za psa (možda bi preživio nakon hitne operacije)? 5 ispucaja je već iživljavanje.

A ocito da nije.

Mislim, reagirali su oni kako su jedino i mogli, iako je Tonci spomenuo i taser, ali nisu takvu situaciju trebali niti stvoriti.

Da ga yebeš jedan metak bi sigurno bio dovoljan. Onesposobilo bi ga 100%, mislim nije to medvjed koji bi te napao kao da mu ništa nije bilo.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
18 godina

To sto je policajac upucao Rotweilera je nevazno, iako tuzno.

Razumljivo je da se policajac isao braniti, iako inace za to postoji pepper spray i taser gun, mozda je situacija bila takva da su se policajci morali drzati klasicnog oruzja.

Stvar je u tome da je ovaj covjek ocigledno uhicen bez valjanog razloga, te mu je kao posljedica toga upucan pas koji je takoder nevin. Policija nema sta hapsiti covjeka koji snima s mobitelom.

Ja ne vidim kako se zakon kojeg je Phoenix postao moze odraziti na ovu situaciju. Kako je to ova osoba tocno sprecavala policiju da radi svoj posao? Misle li policajci da fotoaparat moze ukrasti dusu, kao sto su to indijanci mislili prije par sto godina?

- Psiho246
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
AA-d00d kaže...

phoenix2003 kaže...

O pa nisam znao da se civili koji se nadu u krugu intervencije hapse po kratkom postupku. Mislio sam da ih se upozori da se maknu jer bi mogli dobiti metak u bulju. Sori, stvarno nisam znao da je hapsenje standardni postupak. Isprike jos jednom.

Boldano: nazalost, to nije izgovor. Mogu imati los dan, ali se to ne smije vidjeti na njihovim postupcima.

Pa šta si mislio?! Možda ih časte pivom? Istraži malo pojam "konkludentna radnja".

18 godina
neaktivan

Haha, evo izgleda da je frajer ipak kriv:

http://www.dailybreeze.com/news/ci_23578147/hawthorne-police-kill-dog-during-arrest-owner

Kaze: "Officers told him to turn down the music because they were trying to hear what was happening down the street. Rosby pulled forward, parked and got out with his dog, but left the music still playing loudly."

Ok, razlog je valjan, ali evo zanimljivog dijela: "Once police arrested the suspected robber, officers motioned to Rosby and began walking toward him. Swain said they intended to arrest him and told him to put the dog in his car. He complied."

Znaci tek nakon sto su rijesili situaciju i hapsili pljackasa oni idu ovome gasiti muziku. I vidi vraga, ocito da murjak ipak moze traziti od vlasnika da osigura psa, sto je i trazio, ali slampavo obavio (prozori su ostali otvoreni). Ne znas tko je slampaviji u cijeloj prici, murjaci ili frajer.

EDIT: Oh i kaze: "Rosby spent the night in jail on suspicion of obstruction and was released at 5 a.m. Monday." - znaci ipak su ga pustili. Rofl.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 0:38 (1domagoj1).
16 godina
neaktivan

{#} ....

17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

{#} ....

A ti bi još o koncentracijskim logorima, vojskama, predsjednicima, "crnokošuljašima"?

12 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

{#} ....

Ovo je jedna od svega nekoliko tema na forumu koje će se ugasit samo ako će se cijeli forum gasit, this thread is never dead - što je žalosno zapravo. Rađe bih da nema sranja u društvu pa da nemamo ovdje o čemu raspravljati. Ili možda ne bih... :/

U svakom slučaju, zadnjih dana nas bombardiraju s EU-om i brandiraju ga kao nešto jako dobro kroz medije, bila je i proslava i sve. Evo jedan radikalni pogled na sve to, jedna komična podudarnost i jedan potencijalno zanimljiv razvoj događaja:

http://h-alter.org/vijesti/politika/dobrodosli-u-bescutni-birokratski-moloh

http://m.dalmacijanews.com/article/?url=%2F&article-id=58621 

http://www.greeneuropeanjournal.eu/turning-bitter-into-sweet-an-opportunity-for-the-greens/

A evo i jedna vrhunska fora kojom sam fasciniran od jučer, koja je malo ili nimalo vezana uz EU, ali jbg.

Parva Diplodocus
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 9:24 (Anonimni_Korisnik_2013).
14 godina
odjavljen
17 godina
Psiho246 kaže...

To sto je policajac upucao Rotweilera je nevazno, iako tuzno.

Razumljivo je da se policajac isao braniti, iako inace za to postoji pepper spray i taser gun, mozda je situacija bila takva da su se policajci morali drzati klasicnog oruzja.

Stvar je u tome da je ovaj covjek ocigledno uhicen bez valjanog razloga, te mu je kao posljedica toga upucan pas koji je takoder nevin. Policija nema sta hapsiti covjeka koji snima s mobitelom.

Ja ne vidim kako se zakon kojeg je Phoenix postao moze odraziti na ovu situaciju. Kako je to ova osoba tocno sprecavala policiju da radi svoj posao? Misle li policajci da fotoaparat moze ukrasti dusu, kao sto su to indijanci mislili prije par sto godina?

-klasična situacija (slična nogomentnom autu-golu-faulu..) svatko vidi ono što želi i tumači prema tomu..

-upucvanje psa je samo za sebe OK (opravdano).

-ono što je zapravo problem je privođenje čovjeka bez vidljivog razloga, tj mi razlog ne znamo, možda je opravdan, možda nije. ... i tu počinje prepucavanje.

-nitko ne razmišlja o ''big picrure''.. na početku snimke, vidljiv je još jedan snimatelj (lijevo do kuće), nije priveden. Kao i snimak koji gledamo, tj to su znači barem tri osobe koje su snimale međusobno udeljene 5-10m... po tomu, nije uopće razlog snimanje, uz domagojev link na US-zakon koji to dozvoljava, odnosno svako spriječavanje policije u tomu je kršenje zakona.

-bez drugih infoa, (po viđenome) policija nije imala opravdani razlog privoditi osobu i tu je njihova greška. Pas je samo posljedica ali opravdana i ne treba to gledati kao jedno djelo jer su pravno odvojena (samo što je ovdje to uzrok).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
odjavljen
Diplomat kaže...

Što je najbolja stvar,ne stoje samo oni,nego i poštanski promet-baš sam danas imao razgovor s FedExom i kažu da je totalno rasulo,da ne znaju ni kada će pustiti pošiljke,kako će ih cariniti itd.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
odjavljen
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
neaktivan

Presudu u korist bankama, ali se nadam obrnutoj presudi.

18 godina
neaktivan

Turci su zasad uspjeli sačuvati Gezi, nepravomoćna presuda je donesena:

http://www.reuters.com/article/2013/07/03/us-turkey-court-taksim-idUSBRE9620T220130703

Egipat preko puta gori, silovanja su normativ.

o ispovijesti žrtava i na 3:26 racionalizacija silovanjâ momka divne zalizane kose i još zalizanijeg mozga. Njega bi trebalo zguziti 10 gejeva jer kako je obučen – sam je to tražio.

~~~ Prorok Muhammed Ali Baba Vanga ~~~
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Turci su zasad uspjeli sačuvati Gezi, nepravomoćna presuda je donesena:

http://www.reuters.com/article/2013/07/03/us-turkey-court-taksim-idUSBRE9620T220130703

Egipat preko puta gori, silovanja su normativ.

o ispovijesti žrtava i na 3:26 racionalizacija silovanjâ momka divne zalizane kose i još zalizanijeg mozga. Njega bi trebalo zguziti 10 gejeva jer kako je obučen – sam je to tražio.

Žalosno. U tijeku je državni udar u egiptu, imate uživo snimke na netu. Bojim se iti pomislit koliko će se silovanja dogodit večeras ukoliko ima žena koje su izašle na ulicu ( a sigurno ima) http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-u-egiptu-u-tijeku-drzavni-udar-krvoprolice-je-neizbjezno/686828.aspx

Ne razumijem što se dogodi u glavama ljudi da idu nekoga silovat nasred ulice grupno? Nisam za nasilje al uveo bi posebne vrste zatvora za takve. Općenito muslimanska kultura je ostala negdje u 13. stoljeću. Žalosno je koliko su zaostali ti ljudi, stvarno žalosno.

Live and let live.
17 godina
odjavljen

cecenac, u Egiptu imaš i dosta kršćana. Nema nikakvog "krvavog udara" i kako prenosi Index. Ljudi su na trgu, vatromet je, mašu zastavicama, a predsjednik je pritvoren i oporba sastanči...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 20:35 (Tonči).
17 godina
odjavljen
Anonimni_Korisnik_2013 kaže...
phoenix2003 kaže...

{#} ....

Ovo je jedna od svega nekoliko tema na forumu koje će se ugasit samo ako će se cijeli forum gasit, this thread is never dead - što je žalosno zapravo. Rađe bih da nema sranja u društvu pa da nemamo ovdje o čemu raspravljati. Ili možda ne bih... :/

U svakom slučaju, zadnjih dana nas bombardiraju s EU-om i brandiraju ga kao nešto jako dobro kroz medije, bila je i proslava i sve. Evo jedan radikalni pogled na sve to, jedna komična podudarnost i jedan potencijalno zanimljiv razvoj događaja:

http://h-alter.org/vijesti/politika/dobrodosli-u-bescutni-birokratski-moloh

http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/164875/Djecja-bolest-euroskepticizma-u-ljevicarstvu.html

14 godina
odjavljen
Tonči kaže...

cecenac, u Egiptu imaš i dosta kršćana. Nema nikakvog "krvavog udara" i kako prenosi Index. Ljudi su na trgu, vatromet je, mašu zastavicama, a predsjednik je pritvoren i oporba sastanči...

Tako je. U 10 min se na natu nađu informacije o pravom stanju stvari-jedino što je u Egiptu krvavo je nečiji proljev.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
neaktivan

Da, koliko vidim nesto tamo masu sa zastavicama, pucne tu i tamo koja raketa, ne vidi se sto tocno svjetina radi (mozda u toj rulji netko nekoga pandrci po glavi), ali u principu stoje, zvizde... Ne znam samo kako da ovdje linkam stream, na Youtubeu ne vidim da ga ima.

17 godina
odjavljen

Zapravo, to su efekti. To su sve isti ljudi, ali umnoženi tehnikama kojima se vojska množi u filmovima. U stvarnosti, trg je prekriven spaljenim i raskomadanim leševima zbog krvavog sukoba vojske i predsjednika; naime, predsjednik i njegova osobna garda koja broji 299 vojnika, snažno se oduprla vojsci i narodu koristeći mikrovalna i elektromagnetska oružja. Tenkovi nemaju šanse pred rail gunovima, a živa sila se topi mikrovalovima.

18 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zapravo, to su efekti. To su sve isti ljudi, ali umnoženi tehnikama kojima se vojska množi u filmovima. U stvarnosti, trg je prekriven spaljenim i raskomadanim leševima zbog krvavog sukoba vojske i predsjednika; naime, predsjednik i njegova osobna garda koja broji 299 vojnika, snažno se oduprla vojsci i narodu koristeći mikrovalna i elektromagnetska oružja. Tenkovi nemaju šanse pred rail gunovima, a živa sila se topi mikrovalovima.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
phoenix2003 kaže...

{#} ....

A ti bi još o koncentracijskim logorima, vojskama, predsjednicima, "crnokošuljašima"?

Jel boli?!

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ma pisao sam potresen videima o silovanju.. subjektivan sam bio malo. Svejedno je žalosno stanje u toj državi. Bio to miran prosvjed ili nešto što će se pretvorit u krvoproliće, gledajući ona videa siguran sam da će deseci žena biti silovani večeras da ih niko tamo neće branit, najmanje država.

Live and let live.
17 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...
Tonči kaže...

Indexova verzija... {#}

14 godina
phoenix2003 kaže...
4ucker kaže...
phoenix2003 kaže...

{#} ....

Jel boli?!

Boli nas glava od silnih idiotarija koje si iznio, dobili smo svi encefalitis zbog tebe.

Imaj milosti, nemoj više o tim temama{#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 21:11 (pr0n_addict).
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
Psiho246 kaže...

.......

..........

Vidi link. Ovo sam na brzinu našao http://www.vus.hr/uploads/file/UPRAVA_NM/KRIMINALISTIKA%20SKRIPTA.pdf  Stranica 19. Osiguranje mjesta događaja

Vjeruj mi, 13 godina radim taj posao i čovjek nije džaba uhićen. Velika je razlika u ometanju i napadu na ovlašteno službeno lice. Ja da sam bio na njihovom mjestu isto bih postupio. Kako znamo da on već nije bio udaljavan sa mjesta događaja pa se opet vratio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 21:30 (phoenix2003).
17 godina
phoenix2003 kaže...
..

Vidi link. Ovo sam na brzinu našao http://www.vus.hr/uploads/file/UPRAVA_NM/KRIMINALISTIKA%20SKRIPTA.pdf  Stranica 19. Osiguranje mjesta događaja

Vjeruj mi, 13 godina radim taj posao i čovjek nije džaba uhićen. Velika je razlika u ometanju i napadu na ovlašteno službeno lice. Ja da sam bio na njihovom mjestu isto bih postupio. Kako znamo da on već nije bio udaljavan sa mjesta događaja pa se opet vratio?

- 1. čitaj s razumijevanjem.

- 2. komentiraj ono što znamo-vidimo, nazovimo to činjenice, dok ono što ne znamo je obično nagađanje.

USA (i njihovi zakoni, jurisdikcija...), snimka (i barem 3 snimatelja) na kojoj nema baš nikakvog vidljivog razloga takvom uhićenju. Ako ti vidiš nešto.... navedi. Jednako tako, možemo reči da je on možda kriv za pogrešno parkiranje (zavoj), možda zbog šetnje ulicom, možda zato jer ima dlakave noge ili crnu boju kože... a možda su u šumici. Međutim, na snimci koju vidimo u linku, nema vidljivog razloga.

.. pa tad ima smisla nastaviti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Tonči kaže...

Zapravo, to su efekti.....

"wat"?

Zalostan je dan kad ova tema postaje smjesnija od "Humor".

They say freak, when you're singled out...
14 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Zalostan je dan kad ova tema postaje smjesnija od "Humor".

Život je smiješan. 

17 godina
odjavljen

A gle ihush, očito je da je lik vrlo mirno došao do njih, okrenuo se leđima i sam stavio ruke nazad. Dakle, ne samo da zna proceduru, nego je i vidno spreman biti priveden.

18 godina
Tonči kaže...

A gle ihush, očito je da je lik vrlo mirno došao do njih, okrenuo se leđima i sam stavio ruke nazad. Dakle, ne samo da zna proceduru, nego je i vidno spreman biti priveden.

A da mu oni to nisu naredili mozda, a on je mirno pratio upute bez opiranja?

- Psiho246
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice