Hodor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krivo si napisao "podvozje". 
Kak ne kužiš? Ustaše i partizani ,drugi svjetski rat. (opet)
Kaj se nismo dovoljno klali?
Treba stavit neki edukacijski minimum za raspravljat o mrtvima. Ako su obje strane neadekvatno obrazovane, radije nek raspravljaju o smjesi za palačinke.
Ekipica, nije za zajebavat se s mrtvima. Šta je zločin, šta nije, jel sim, jel tam... vi tu brojite jasenovac i blajburg kao da se radi o muhama na šoferšajbi a ne nečijim familijama.
Zamisli retardirane teme, jel ok ubit 30.000 ljudi ili 500.000 ljudi ili 250 ljudi.. šta je tu "pravednije" i "opravdanije"
Ima čovjek pravo s ovim: http://wikileaks.org/Statement-from-Edward-Snowden-in.html?snow
Doduše, to je mogao očekivati...
Da, imaš pravo. Što ćemo sada?!
Ne brigaj, mozak čita samo prvi i zadnji znak!
Ne znam, imas neki prijedlog?!
Ovako ovlas citam temu u zadnje vrijeme, i moram priznati da mi uopce nije jasno o cemu se diskutira...
Ne kuže ni mnogi diskutanti ,tješi se. 
Ja sam shvatio da se diskutira o tome jesmo li sami u svemiru.
Ovako ovlas citam temu u zadnje vrijeme, i moram priznati da mi uopce nije jasno o cemu se diskutira...
Ne kuže ni mnogi diskutanti ,tješi se. 
Ja sam shvatio da se diskutira o tome jesmo li sami u svemiru.
-nismo sami, postoje još i partizani s ustašama, možda i mali zeleni greyevi (po novoj nomenklaturi). I to bi bilo manje više sve, osim zvjezdane prašine i crnih rupa (koje nekim čudom možemo opet povezati s partizanima i ustašama..).
You sir are a troll! 
Hell yeah, murica stajl.
Prvo, uopce mi nije jasno zasto su priveli lika koji ih je snimao, i to u zemlji navodno nevjerojatne demokracije i slobode govora. Da su kineski milicajci priveli kinezica koji je isto radio jos bi mi bilo i jasno, ali ovak... Uostalom, lik je prestao snimati nakon sto su mu vjerojatno to milicajci i doviknuli.
Drugo, kako si je jedan policijski sluzbenik uopce dozvolio da dovede u opasnost sebe i ljude oko sebe (i druge sluzbenike), a da nije prvo osigurao da vlasnik dobro zatvori psa i jos k tome rotvajlera?
Trece, ako su ga vec upucali, uz svu tu jeb*nu obuku su valjda sposobni upucati psa na jedan metar od sebe u glavu, a ako vec i nisu onda ga naknadno upucati da se ne muci.
Nekak mi se cini da je frajer tak prosao samo zato jer je crnac.
Hm, velišda je lik tak prošao kaj je ono crnac....pa ako je bilo kaj nelegalno, buju ovi policajci dobili po njoji, žišku.
Pa, frajer je provocirao, te ih snimao iz daljine i glumio klauna, oni dolaze do njega on se predaje, O.K., oni su ga slančili, te onda počne šou...
...hm, pa prvo frajera, treba ono, srediti...staviti ga u auto, te onda sve ostalo...
...hm, pa ne bu prvo sumljivca stavi u lisice, te onda uzeti njegove ključeve i zaključavati auto.
Prema pesu nije bilo reakcije, nije poticao od njega izvora napada.
Ali, onda je pesek skočio, te je policijski službenik morao braniti sebe i kolegu od moguće ugriza, jer nikada ne znaš, jer pas bijesan ili ima neku boleštinu. Pucali su po pravilima službe.
A ovo za pucanje u glavu, pa si ti kada pucao iz guna....mnogo bolji strijelci teško pogode metu kada se ista ne pomiče, a kamoli kada se miče, te si još ono nabrijan, te živci rade.
Meni se video sviđa, jer držim da tako treba postupati sa mogućim sumljivcima, te se u prikazanom sadržaju vidi čemu služi oružje.
Da nije ovdje bilo vatrenog oružja, teško bi se mogla otkloniti opasnost koja je prijetila, te još ovako efikasno.
Baš je bilo dobro ....bum-bum i gotovo.

Hell yeah, murica stajl.
Prvo, uopce mi nije jasno zasto su priveli lika koji ih je snimao, i to u zemlji navodno nevjerojatne demokracije i slobode govora. Da su kineski milicajci priveli kinezica koji je isto radio jos bi mi bilo i jasno, ali ovak... Uostalom, lik je prestao snimati nakon sto su mu vjerojatno to milicajci i doviknuli.
Drugo, kako si je jedan policijski sluzbenik uopce dozvolio da dovede u opasnost sebe i ljude oko sebe (i druge sluzbenike), a da nije prvo osigurao da vlasnik dobro zatvori psa i jos k tome rotvajlera?
Trece, ako su ga vec upucali, uz svu tu jeb*nu obuku su valjda sposobni upucati psa na jedan metar od sebe u glavu, a ako vec i nisu onda ga naknadno upucati da se ne muci.
Nekak mi se cini da je frajer tak prosao samo zato jer je crnac.
Članak 314. Kaznenog zakona Republike Hrvatske: "Prisila prema ovlaštenoj službenoj osobi".
Članak 314. Kaznenog zakona Republike Hrvatske: "Prisila prema ovlaštenoj službenoj osobi".
Jel je to bilo u SAD-u ili RH?
Lik je snimao, ok. Civil Rights Division of the Justice Department kaze da po Prvom Amandmanu gradani imaju pravo snimati policijske duznosnike na djelu, naravno pritom ih se ne smije ometati u sprovodenju zakona i sl. Nisam vidio da ih je lik ikako ometao. Nesto su mu doviknuli (tako se cini), nakon cega je lik prestao snimati i odveo je psa u auto. Jer ako te murjak upozori da ne snimas, mislim da ovisi od savezne drzave do drzave, ali poslusa ga se. Lik je ocito poslusao posto je prestao snimati. Onda su murjaci krenuli po njega iz samo njima znanih razloga, lik se nije niti sekunde odupirao niti je bilo kakav agresivan potez napravio. Stao je, ledima okrenut i piknuli su mu lisice. To je uznemirilo psa koji je iskocio kroz prozor auta (dakle murjak se nije pobrinuo da pas bude osiguran i da ne bude prijetnja za njega i okolinu, rotvajer nije pudlica dovraga) kojeg su onda upucali. I to na nacin da se zivotinja poslije jos mucila. Sudeci po videu, ovo je ilegalno uhicenje i ako zbilja i jest tako nadam se da ce ih lik tuziti i za materijalnu stetu (jer rotvajler kosta, kao i njegovo uzdrzavanje) i za dusevne boli te se nadam da ce dobiti poveliku odstetu.
A ovo za pucanje u glavu, pa si ti kada pucao iz guna....mnogo bolji strijelci teško pogode metu kada se ista ne pomiče, a kamoli kada se miče, te si još ono nabrijan, te živci rade.
Meni se video sviđa, jer držim da tako treba postupati sa mogućim sumljivcima, te se u prikazanom sadržaju vidi čemu služi oružje.
Da nije ovdje bilo vatrenog oružja, teško bi se mogla otkloniti opasnost koja je prijetila, te još ovako efikasno.
Baš je bilo dobro ....bum-bum i gotovo.

On kao polismen se mora pobrinuti za svoju sigurnost i sigurnost okoline. I to sto je pas iskocio iz auta je njegova krivica. Taj pas se mogao zaletiti medu onu rulju iza i izgristi ih. Dakle, trebao je psa osigurati prije, a ne naknadno kad je pas izazvao situaciju.
Sreca pa se bavim streljastvom kojih 11 godina i srecom pa prakticki nema oruzja iz kojeg nisam pucao, a da se moze nabaviti kod nas. Ako ovi klinci iz kluba bez problema (vise manje, vjetar ih zna zaje*avat) gadaju na 50 m centar na FITA meti koji je promjera 60 mm, onda fakat ne znam kakvi su to tvoji strijelci koji jedva pogode metu koja se ne mice (i to vatrenim oruzjem) na 1 m (koliko je ovaj pas bio od murjaka), ali skolovani sigurno nisu. Jadan ovaj svijet kad se takvima daje oruzje.
A za ovu zadnju izjavu: ili si zesci trol ili si zesce bolestan. Cini mi se ovo drugo.
..... Stao je, ledima okrenut i piknuli su mu lisice. To je uznemirilo psa koji je iskocio kroz prozor auta (dakle murjak se nije pobrinuo da pas bude osiguran i da ne bude prijetnja za njega i okolinu, rotvajer nije pudlica dovraga) kojeg su onda upucali. I to na nacin da se zivotinja poslije jos mucila. Sudeci po videu, ovo je ilegalno uhicenje i ako zbilja i jest tako nadam se da ce ih lik tuziti i za materijalnu stetu (jer rotvajler kosta, kao i njegovo uzdrzavanje) i za dusevne boli te se nadam da ce dobiti poveliku odstetu.
Policijski službenik nema ovlasti zatvarati njegov automobil.
Ne kužiš...kaj su murjaci trebali onda cijelu ulicu privesti, da ih netko ne bi sa leđa slučajno napao. Onako preventivno?
Upucali su onako kako jesu, samo da otklone opasnost od sebe...mislim kaj ti misliš da je ovo nikolinje?
Radiš svoj posao, napadnete zvijer, te još trebaš paziti, da ga dobro pogodiš da se to nekome svidi...

Ako ga je krenuo ugristi, reakcija je razumljiva, no ne znam zašto nije upotrijebio taser? Nije li to standardna oprema sada?
Koji crni tejzer u ovakvim situacijama, kaj ne vidiš da su imali duge cijevi...
....sigurno šetaju po mirnom hoodu sa takvom vrstom oružja, noseći tejzer da ne naude životinjama....
vi fakat niš ne kužite...

On kao polismen se mora pobrinuti za svoju sigurnost i sigurnost okoline. I to sto je pas iskocio iz auta je njegova krivica. Taj pas se mogao zaletiti medu onu rulju iza i izgristi ih. Dakle, trebao je psa osigurati prije, a ne naknadno kad je pas izazvao situaciju.
Sreca pa se bavim streljastvom kojih 11 godina i srecom pa prakticki nema oruzja iz kojeg nisam pucao, a da se moze nabaviti kod nas. Ako ovi klinci iz kluba bez problema (vise manje, vjetar ih zna zaje*avat) gadaju na 50 m centar na FITA meti koji je promjera 60 mm, onda fakat ne znam kakvi su to tvoji strijelci koji jedva pogode metu koja se ne mice (i to vatrenim oruzjem) na 1 m (koliko je ovaj pas bio od murjaka), ali skolovani sigurno nisu. Jadan ovaj svijet kad se takvima daje oruzje.
A za ovu zadnju izjavu: ili si zesci trol ili si zesce bolestan. Cini mi se ovo drugo.
-opet ti sigurnost okoline, on je trebao ovo, on je trebao ono...ne žikiš i to je to.
-ah, ti se baviš, super...čak si u pucao...O.K., i kaj sad?Argument?Gdje?Šta? Kaj?
-super, sad si sposban da daješ i dijagnoze. Znaš, one ti nisu javne...
Em, puca, em je doktor, em..joj na tom netu ima svega....
Uhvaćen si u nezanju pa sada briješ. I ljutiš se. Te se oćeš svađati.
Zloćko.
Ovo je čista krajnja nužda, ali ti to ne kužiš...a policajac je postupio po pravilima struke.
Krivog si našao veslati.
-opet ti sigurnost okoline, on je trebao ovo, on je trebao ono...ne žikiš i to je to.
-ah, ti se baviš, super...čak si u pucao...O.K., i kaj sad?Argument?Gdje?Šta? Kaj?
-super, sad si sposban da daješ i dijagnoze. Znaš, one ti nisu javne...
Em, puca, em je doktor, em..joj na tom netu ima svega....
Uhvaćen si u nezanju pa sada briješ. I ljutiš se. Te se oćeš svađati.
Zloćko.
Ovo je čista krajnja nužda, ali ti to ne kužiš...a policajac je postupio po pravilima struke.
Krivog si našao veslati.
Ja isto mislim da je ono drugo.
-Domagoj ne kuži, da policajac nije mogao ići zaključavati auto i dizati prozore, jer nema ovlasti za to, niti je mogao tražiti vlasnika kera da reagira, jer od cucka nije poticala nikakva opasnost, te ni jedan policajac ne bi potupio na svijetu kao on, koji sa foruma pametuje ljudima koji kvare doslovno svaki dan da osiguraj javni red i mir.
-kada je cucak skočio i auta, van trebalo je što brže otkloniti opasnot, te je murjak tako učinio.
Što je trebao? Zaključati auto, O.K. kako će doći i priči auto ako cucak neda i laje, da puste vlasnika da zaključa, prije auto, što ako je ovaj možda imao kod sebe u auto gun, mislim...ovako se može do sutra...
...te bi još trebao paziti da pesa humano ubi, jednim metkom, onako kao kaj se ubija ranjenu životinju, upucanu u lovu, dok je još živa...
isto kaj je bilo i sa kršćanstvom i utjecajem na zapadnu civilizaciju iste, frajer ono googl wiki majstor.Frajer se doslovno kuži u sve.
Te onda provocira i optužuje za trollanje....a ne kuži o čemu piše pa se ljuti...
....mislim i ja sam jučer pucao u LAS streljani i kaj sad i svi su bili u crnom dijelu mete, super...
-Domagoj ne kuži, da policajac nije mogao ići zaključavati auto i dizati prozore, jer nema ovlasti za to, niti je mogao tražiti vlasnika kera da reagira, jer od cucka nije poticala nikakva opasnost, te ni jedan policajac ne bi potupio na svijetu kao on, koji sa foruma pametuje ljudima koji kvare doslovno svaki dan da osiguraj javni red i mir.
...E bas je to mogao, da. Cak i da je zatvorio i prozor i sve, ta mrcina od cucka moze razbiti prozore. Naravno da ima ovlasti, ako te zaustavi i kaze ti spusti sajbu, moze ti isto tako bez problema narediti i da ju dignes.
To je kao da su dvojica u automobilu, a samo jednog uhapse, jer eto ovaj drugi sjedi i od njega ne potice nikakva opasnost, ali to sto moze izaci i spi*diti par metaka murjacima nikome nista. Ista stvar je i s pesom, sto su ocekivali da ce se doci maziti?
U prvom redu su pogrijesili jer su po svemu sudeci napravili ilegalno uhicenje te ce nadam se biti adekvatno i procesuirani.
Ako nista drugo hvala Bogu pa mi popovi nisu mozak isprali s tim svojim krscanstvom.

vidi se da je ofiser dva puta pokusao uzeti povodac sa poda..nije uspio.
lijep primjer do cega sve moze doci kada nitko i nigdje ne nosi zakonom propisanu brnjicu.
kao sto je automobil moguci stroj za ubijanje kada ga se nepropisno koristi, isto tako pitomi psic dimenzija junca, moze uz neplanirani podrazaj "skrenuti u suprotni trak".
onda kasnije idu price...eee da je vezao pojas...eee da je stavio brnjicu itd.
-oh, kaj ti valjaš, ma neka ti bude, mislim ti me nemreš uvrediti, da me počneš hvaliti, onda bih se trebao zamisliti..
-pa, niti najveći protivnici kršćanstva(zato se i toliko bune..) neće zanijekati utjecaj istoga na zapadnu civilizaciju, a ti si išao dokazivati, eto minorni utjecaj vjere na naš svijet.
-rotvajler razbije prozor pa se poreže, kaj nije mogao lakše na kvaku otvoriti vrata?
....

Zar jedan metak stvarno nije bio dovoljan za psa (možda bi preživio nakon hitne operacije)? 5 ispucaja je već iživljavanje.
Jel je to bilo u SAD-u ili RH?
Lik je snimao, ok. Civil Rights Division of the Justice Department kaze da po Prvom Amandmanu gradani imaju pravo snimati policijske duznosnike na djelu, naravno pritom ih se ne smije ometati u sprovodenju zakona i sl. Nisam vidio da ih je lik ikako ometao. ..........
Kakva su to pitanja?! Kako ti nije bilo jasno zašto su lišili slobode čovjeka, povukao sam paralelu sa zakonom u Hrvatskoj koji regulira tu oblast. Kazneni zakoni su gotovo isti svugde u svijetu.
Nisi vidio da ih je ometao?! Ako pažljivo pogledaš video snimak vidjećeš više policijskih automobila i grupu policajaca naoružanih dugima cijevima kako ulaze u jednu kuću spremni za borbu. Ova dva policajca su vršili vanjsko osiguranje i da je kojim slučajem hitac ispaljen iz kuće pogodio čovjeka sa psom, on ili njegova obitelj bi sigurno podnjeli tužbu a policajci bi bili kažnjeni radi nesavjesnog obavljanja dužnosti.
Ne mogu komentirati zašto su upucali psa. Mislim ipak da su imali zakonski osnov. Ko zna možda su hapsili ubojicu svog kolege pa im je svega bilo dosta?! Ali sa druge strane, vlasnik psa je bio dužan psu staviti brnjicu što ovaj nije učinio.
Zar jedan metak stvarno nije bio dovoljan za psa (možda bi preživio nakon hitne operacije)? 5 ispucaja je već iživljavanje.
A ocito da nije.
Mislim, reagirali su oni kako su jedino i mogli, iako je Tonci spomenuo i taser, ali nisu takvu situaciju trebali niti stvoriti.
Kakva su to pitanja?! Kako ti nije bilo jasno zašto su lišili slobode čovjeka, povukao sam paralelu sa zakonom u Hrvatskoj koji regulira tu oblast. Kazneni zakoni su gotovo isti svugde u svijetu.
Nisi vidio da ih je ometao?! Ako pažljivo pogledaš video snimak vidjećeš više policijskih automobila i grupu policajaca naoružanih dugima cijevima kako ulaze u jednu kuću spremni za borbu. Ova dva policajca su vršili vanjsko osiguranje i da je kojim slučajem hitac ispaljen iz kuće pogodio čovjeka sa psom, on ili njegova obitelj bi sigurno podnjeli tužbu a policajci bi bili kažnjeni radi nesavjesnog obavljanja dužnosti.
Ne mogu komentirati zašto su upucali psa. Mislim ipak da su imali zakonski osnov. Ko zna možda su hapsili ubojicu svog kolege pa im je svega bilo dosta?!
O pa nisam znao da se civili koji se nadu u krugu intervencije hapse po kratkom postupku. Mislio sam da ih se upozori da se maknu jer bi mogli dobiti metak u bulju. Sori, stvarno nisam znao da je hapsenje standardni postupak. Isprike jos jednom.
Boldano: nazalost, to nije izgovor. Mogu imati los dan, ali se to ne smije vidjeti na njihovim postupcima.
Potpis!
Rofl, dobra.