Ha gle, sumnjam da ce obican poslodavac imat uvid u takve stvari.
Mislim da je to rezervirano za pozicije moci i novca.
Ma negdje sam citao, ne mogu sad naci da ga hebes, postoje firme koje se bave agregacijom podataka, pa na temelju toga formiraju grupe, tj. profile ljudi. I onda ovisno o tvojim pretrazivanjima svrstava te u odredeni profil ljudi, pa te informacije prodaju i sl.
Mozda ne poslodavac, ali banke bi vrlo lako mogle. Ispunjavas sve uvjete za kredit, ali eto nesto si krivo googlao i odbiju ti kredit. Mozda zvuci sci-fi, paranoicno i ne znam ni ja sto, ali je i u proslosti puno toga zvucalo sci-fi pa sad to imamo. A sve mi se cini da prema tako necemu i idemo.
A mozda ce takvu mogucnost imati samo pozicije moci i novca. Ma nebitno, dok god postoji mogucnost takve manipulacije, to nije dobro.
Evo recimo ovo je lijep primjer: http://www.aolstalker.com/
"In August 2006, the online world was jarred when AOL accidentally released three months' worth of aggregated search data from 650,000 of its users, publishing all the details in an online database.
That database is still searchable. It is an absolute eye-opener to see the potential for privacy nightmares." - dakle bilo je slucajno, ali nebitno, stvari su vani i gotovo. Sve je tu, jos samo korisnike treba povezati sa stvarnim osobama, a s obzirom da je to AOL-ova baza podataka, sumnjam da je to veliki problem.

Republikanci i Demokrati dakle imaš dvije partije jel i to je to pa izaberi.A di su uopče razlike između te dvije skupine, kad sve pobrojiš nema tu nikave razlike svi ti političari zastupaju/rade za velike močnike i močne kompanije koji ih drže na koncu. Dakle tu je elita bogataša i bogatuna+Holiwoodske zvjezde za zabavu priprostog naroda jel, i da normalno tu su mediji od kojih je večina na debeloj ali lukavo kontroliranoj uzici.