Nikad me politika nije interesirala ali oduvijek su mi fascinantne YU vanjsko-trgovinske veze i relacije, valjda dijelom i zbog smjera na dodipl. Nekad se baš zapitam wtf, kad čujem zemlju i što smo ondje izvozili, i to vrlo uspješno..
Istina.
Ma joj ajde, guramo se u taj posrnuli EU (koji cine Njemacka, Francuska, VB koja zeli van, Italija i mozda jos koja drzava, ovo sve drugo su nerazvijeni priljepci, ukljucujuci nas) i opcenito posrnulom "zapadu" u paksu, a vise imamo koristi od jedne faking Gane za koju niti ne znam gdje je tocno na karti (ali upravo sam isao googlati xD). Hebo te takva logika (ne direktno tebe, tako se kaze :D).

Stručnjak za odmaganje...

vezano za vijesti oko zadnjeg kolosalnog zviždačkog poduhvata da nije prpa možda jel?.

a nisu ga niti zarobili jednostavno se povukel u zavjetrinu vjerojatno u dogovoru s Kinezima ipak je na njihovom terenu jel.Sad više ništa ne vrjedi da ga CIA i likvidira, tak bi samo Ameri priznali svoje radnje iako se tu zapravo nema šta nit potvrdit sve je poznato odavno a sad i službeno.