Umirovljenica "živi" od sunca i vode.
Neka stave kameru kod Fude Trovača na remizi gdje u sitne sate naša "zrakcionistica/suncetarijanka" naučuje velike ćevape s komentarom da je po' somuna za p*ičke.
Ili će crknuti od svoje gluposti ako ima istine.
Pored svih negativnih katastrofa (prirodnih, zločinačkih, slučajnosti) i pozitivnih događanja (prijatelji, ljubav, odmor, putovanja, umjetnost) zanimljivo je kako ljudi i dalje moraju činiti umobolno debilne stvari kako bi othranili svoj ego i osjećali se posebno i originalno, pritom jedinu specijalnu oznaku koju zarade je ona "we don't say retarded, we say "SPECIAL"".
Mogu bez ustezanja reći da mi neće biti žao tragičnog završetka, ali mi je žao što očito nema bližnijh koji bi joj rekli da je belosvetska glupača i da "slap some sense into her".
Naravno, mora se pojaviti ovakav komentar, ne bi to bilo to inace: "Znanstveno je dokazana činjenica da ljudski organizama može izdržati bez hrane (samo na vodi) oko 40 dana. Nakon 40. dana potroše se sve zalihe koje se mogu utrošiti za funkcioniranje bazalnog metabolizma, a time i za življenje. Nakon toga organizmu preostaje samo još početi nagrizati vlastiti SŽS, a jednom kada počnu propadati živci, propada i cijelo tijelo i nastupa egzitus. Dokaze o tome je dala medicinska znanost kao i Biblija. Isus je postio 40 dana. Pitam se pitam kako je znao da ne smije prijeći tu granicu? Odgovor se nameće sam... :)"
Inace tijelo ima malu stopericu koju stisne kad netko prestane jesi i kad prode tocno 40 dana, tijelo pocne jesti samo sebe. Bezobzira imao netko 50 kila ili 150 kila... 

).