Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.513.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
wyks kaže...

Umirovljenica "živi" od sunca i vode.

Neka stave kameru kod Fude Trovača na remizi gdje u sitne sate naša "zrakcionistica/suncetarijanka" naučuje velike ćevape s komentarom da je po' somuna za p*ičke.

Ili će crknuti od svoje gluposti ako ima istine.

Pored svih negativnih katastrofa (prirodnih, zločinačkih, slučajnosti) i pozitivnih događanja (prijatelji, ljubav, odmor, putovanja, umjetnost) zanimljivo je kako ljudi i dalje moraju činiti umobolno debilne stvari kako bi othranili svoj ego i osjećali se posebno i originalno, pritom jedinu specijalnu oznaku koju zarade je ona "we don't say retarded, we say "SPECIAL"".

Mogu bez ustezanja reći da mi neće biti žao tragičnog završetka, ali mi je žao što očito nema bližnijh koji bi joj rekli da je belosvetska glupača i da "slap some sense into her".

Naravno, mora se pojaviti ovakav komentar, ne bi to bilo to inace: "Znanstveno je dokazana činjenica da ljudski organizama može izdržati bez hrane (samo na vodi) oko 40 dana. Nakon 40. dana potroše se sve zalihe koje se mogu utrošiti za funkcioniranje bazalnog metabolizma, a time i za življenje. Nakon toga organizmu preostaje samo još početi nagrizati vlastiti SŽS, a jednom kada počnu propadati živci, propada i cijelo tijelo i nastupa egzitus. Dokaze o tome je dala medicinska znanost kao i Biblija. Isus je postio 40 dana. Pitam se pitam kako je znao da ne smije prijeći tu granicu? Odgovor se nameće sam... :)"

Inace tijelo ima malu stopericu koju stisne kad netko prestane jesi i kad prode tocno 40 dana, tijelo pocne jesti samo sebe. Bezobzira imao netko 50 kila ili 150 kila... {#}

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
14 godina
odjavljen

Pa i da jede samo povrće, opet bi si naštetila jer tijelo počinje koristiti proteine iz mišića.

A to neki ne znaju pa se čude kako im salo sa trbušine nije nestalo nakon što su 4 tjedna jeli samo kupus.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
18 godina
neaktivan

vrati se na helij, to ti bolje ide...

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
18 godina
1domagoj1 kaže...
wyks kaže...

Inace tijelo ima malu stopericu koju stisne kad netko prestane jesi i kad prode tocno 40 dana, tijelo pocne jesti samo sebe. Bezobzira imao netko 50 kila ili 150 kila... {#}

Mene su učili da zapravo jednako prežive bez hrane debeli i mršavi (pod uvjetom da imaju istu ili sličnu muskulaturu) jer mozak za rad treba glukozu, a nju dobiva razgradnjom proteina iz mišića, odnosno unutarnjih organa. 

Međdžutim!!!1

http://skeptics.stackexchange.com/questions/5760/can-fat-people-survive-starvation-longer-than-skinny-ones

Čini se da metabolizacija kod debelih ljudi uistinu ide drugačije nego kod mršavih i da oni nekom magijom (a magija bi vjerojatno bila ketogenički proces - pogledaj ketogena dijeta - http://en.wikipedia.org/wiki/Ketogenic_diet) troše više masti nego proteina za preživljavanje. 

Naravno, problem je što su svi rezultati dobiveni usporedbom različitih slučajeva, odnosno, nitko se nije sjetio (zašto?!?!?!?) staviti debele i mršave ljudove zajedno i izgladnjivati ih do smrti s kalendarom i štopericom, kako bismo imali pouzdane rezultate.

Mengele-znanstvenici - podij je vaš!

This space for rent!
16 godina
neaktivan

Za vrijeme rata u BIH (koji sam proveo u Zenici) 1993/1994, tokom 2 mjeseca ( mislim da je to bio siječanj/veljača 1994) jeo sam jednom sedmično. Bio sam pri kraju, ozbiljno! Nije bilo ni soli pa su mi se svi zubi počeli klimati. Srećom, u proljeće 1994 blokada je prestala pa smo dobili hranu (pa su nam spašeni i životi i zubi{#}).

18 godina
Drago kaže...

http://skeptics.stackexchange.com/questions/5760/can-fat-people-survive-starvation-longer-than-skinny-ones

Čini se da metabolizacija kod debelih ljudi uistinu ide drugačije nego kod mršavih i da oni nekom magijom (a magija bi vjerojatno bila ketogenički proces - pogledaj ketogena dijeta - http://en.wikipedia.org/wiki/Ketogenic_diet) troše više masti nego proteina za preživljavanje. 

Kad nestane UH, odnosno, kad se ne unose hranom, jetra pretvara masćuku u ketone kojima se mozak hrani. Samo je problem sto ces vjerovatno morat gurat ćepiće u dupe jer bez vlakana probava bude gadna (čitaj: kakaš kamenje) :)

Također, upitno je kako živčani sustav funkcionira bez iona jer bez njih nema struje...

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 13:22 (tnakir).
17 godina
Drago kaže...

staviti debele i mršave ljudove zajedno i izgladnjivati ih do smrti s kalendarom i štopericom, kako bismo imali pouzdane rezultate.

Mengele-znanstvenici - podij je vaš!

Priroda to radi jednom godišnje. Ovi što se prije toga najedu ko Čobanković i Šuker zajedno prežive, ovi ostali baš i ne...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
neaktivan

Malo nevezeno za bilo koju raspravu, kad je gadgeterija "prodana" tportalu, sad je http://gadgeterija.tportal.hr/ službena adresa

17 godina
protjeran
13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Za vrijeme rata u BIH (koji sam proveo u Zenici) 1993/1994, tokom 2 mjeseca ( mislim da je to bio siječanj/veljača 1994) jeo sam jednom sedmično. Bio sam pri kraju, ozbiljno! Nije bilo ni soli pa su mi se svi zubi počeli klimati. Srećom, u proljeće 1994 blokada je prestala pa smo dobili hranu (pa su nam spašeni i životi i zubi{#}).

Nije ni u Lašvanskoj dolini bilo bolje, jedini razlog što je bilo više hrane za sve je taj što je svakim danom bilo manje ljudi da ju jede...a pred kraj rata sve je bilo na izmaku, osim hrane...ali koja korist od toga što si sit, kad nemaš metaka, a i ljudstvo je bilo koma, svaki poginuli je bio ne zamjenjiv, i svaka nas je pogibija stavljala u lošiji položaj, ali eto preživismo:)

18 godina

Lupaš bez veze, a s obzirom na nebulozne tekstove iz kojih se napajaš, kao ovaj, nije ni čudo (Otajstvo?).

Gdje su to i kada SDP-ovci rekli da će legalizirati istospolne brakove? 

Još 2011., odmah nakon izbora, javno su rekli da se u zakon još neće unositi odredba o usvajanju djece za istospolne partnere, niti su najavili legalizaciju brakova, a Opačićka je prošle godine reiterirala da ne namjeravaju omogućiti posvajanje djece istospolnim parovima: http://www.jutarnji.hr/opacic-gay-parovima-ne-bi-dopustila-posvajanje-djece--udruge--opacic-potvrduje-sveprisutne-stereotipe-i-predrasude-u-drustvu/1019854/. (Idiotski od nje, politikantski i jedan od razlog zbog kojega ne glasam za SDP).

Dapače - ja ne mogu naći niti jedan tekst iz 2011. u kojemu SDP u sklopu predizborne kampanje najavljuje legalizaciju istospolnih brakova ili posvajanje djece za istospolne brakove. 

Komentar ti je, dakle, kao i Dnevno.hr odakle si skupio svoje mišljenje, totalna budalaština. 

Da ne bi tko pomislio da sam birač SDP-a - nisam za njih glasao zadnjih 12 godina niti jednom niti za njihovog predsjedničkog ili bilo kojeg drugog kandidata.

Reagiram jednostavno zato jer me nervira ovakvo paušalno gluparanje bez ikakvog mozga i memorije o tome što je bilo ne prije 10 ili 50 godina, nego što je rečeno prije par mjeseci ili prošle godine. 

Ako bi se "bavio politikom" i davao nekakve političke procjene, onda, brate, izgradi memoriju bolju od one koju ima zlatna ribica. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 20:30 (Drago).
18 godina

Da pojasnim malo o čemu se radi - niti postoji u Ustavu odredba koja govori o istospolnim brakovima, pa da se ona mora mijenjati, niti postoji zakon, niti je u pripremi (rekao i Bauk - pa naljutio LGBT zajednicu) koji legalizira istospolni brak.

Čitava ova furtutma oko POSVE NEPOTREBNE izmjene ustava je isfabricirana od strane ekstremne vjerske desnice jer niti itko predlaže istospolne brakove, niti to namjerava niti je to itko najavio. 

Desnica radikalizira i dijeli društvo nebitnim govnarijama radeći za HDZ i desne prirepke i to NEMA VEZE s LGBT-om već s borbom za iduće izbore. 

Njihovom biračkom tijelu to ionako nije ni bitno, a ostatku glasačkih praznoglavaca u državi se, očito, može sve prodati, kao što zorno pokazuje Epicov primjer koji stvarno misli da je SDP najavio nekakve "pederske brakove" pa se sad predomišlja. 

This space for rent!
17 godina
odjavljen

Ja se držim podalje od izbora. Glasovao jednom na lokalnima i usrao motku pa više ne diram u taj WC...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 21:19 (Tonči).
17 godina
Tonči kaže...

Ja se držim podalje od izbora. Glasovao jednom na lokalnima i usrao motku pa više ne diram u taj WC...

Jel se budiš obliven hladnim znojem?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
odjavljen
Bukva kaže...
Tonči kaže...

Jel se budiš obliven hladnim znojem?

On se budi s pršutom na čelu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Desnica radikalizira i dijeli društvo nebitnim govnarijama radeći za HDZ i desne prirepke i to NEMA VEZE s LGBT-om već s borbom za iduće izbore. 

Njihovom biračkom tijelu to ionako nije ni bitno, a ostatku glasačkih praznoglavaca u državi se, očito, može sve prodati, kao što zorno pokazuje Epicov primjer koji stvarno misli da je SDP najavio nekakve "pederske brakove" pa se sad predomišlja. 

Bitno je da se laprda o glupostima ,nemamo većih briga u državi ...

Ali nije ni Karačmarko blesav: kad se nema konkretnih rješenja ,dobri su i pederi.

Sve je dobro ako to pomogne maknuti komunjare ... {#}

Tonči kaže...

Da znam i ja dosta takvih ,ali bitno da znate grintati nakon izbora ,u stilu ''pa ko ga je izabrao ,mamicu mu''.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 21:59 (kizo2703).
14 godina

Što će ti izbori kada imaš samo Kurtu i Murtu? Kome to uopće treba?

Sjaši jedan, uzjaši drugi {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
kizo2703 kaže...
..

..

-tko laprda? Misliš kradeze ili vrba (neko drvo, bjelogorica... ah da, hrast?). Zašto se obazireš na njih, ignoriraj ih.

-čime se bavi vlada? Brodogradnjom, štrajkovima, kurikulumom, ustavom.. to su ozbiljen teme na koje se treba koncentrirati ne na tamo neke opozicijske karače i osuđenike (u postupku do pravomoćnosti).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-tko laprda? Misliš kradeze ili vrba (neko drvo, bjelogorica... ah da, hrast?). Zašto se obazireš na njih, ignoriraj ih.

-čime se bavi vlada? Brodogradnjom, štrajkovima, kurikulumom, ustavom.. to su ozbiljen teme na koje se treba koncentrirati ne na tamo neke opozicijske karače i osuđenike (u postupku do pravomoćnosti).

Svi skupa - vladi paše ,bar se ne priča o novom rebalansu; kradeze i vrba - bolje pričat o pederima ,pa ih nitko ne pita za mentalno zdravlje i imaju li kakav konkretni program ,''pošto su ovi nesposobni i trebamo (opet) izbore''.

Sindikati i štrajkovi - očito je i ostalim sindikalcima Ribić postal dosadan i proziran ,pa su njega i njegovo zazivanje općih štrajkova lagano odyebali.

Brodogradnja?! Kaj više država ima s tim? Samo su zakasnili 20 godina i prosuli bezveze 30 milijardi kuna.

Kurikulum i Ustav?! Daj nemoj bit smiješan! (ili dosadan ,biraj sam)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 23:35 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Svi skupa - vladi paše ,bar se ne priča o novom rebalansu; kradeze i vrba - bolje pričat o pederima ,pa ih nitko ne pita za mentalno zdravlje i imaju li kakav konkretni program ,''pošto su ovi nesposobni i trebamo (opet) izbore''.

Sindikati i štrajkovi - očito je i ostalim sindikalcima Ribić postal dosadan i proziran ,pa su njega i njegovo zazivanje općih štrajkova lagano odyebali.

Brodogradnja?! Kaj više država ima s tim? Samo su zakasnili 20 godina i prosuli bezveze 30 milijardi kuna.

Kurikulum i Ustav?! Daj nemoj bit smiješan! (ili dosadan ,biraj sam)

Teško će nam izbori pomoći, kad je narod nesposoban da misli, barem večina...i koja korist, ode SDP dođe HDZ, i jedni i drugi mutavi...

Ponekad mi neka vojna hunta izgleda kao najbolje rješenje...jer Hrvati očito nisu sposobni za demokraciju, polovici su jednu paartiju zamijenile dvije, jedan mali dijelič razmišlja glavomi gleda program stranaka i ljude koji ih vode, a ostatak nema interesa za izbore, ali znaju pljuvat po svemu a sami ni da mednu...

Pored vojne hunte druga ideja je da se uvedu test inteligencije i psihički pregled kao uvjeti ulaska na biračku listu...ovako ništa, guske srljale u maglu, a sada se nesposobne vrte u krug...Dok oni "snalažljivi" pokradoše sve što mogu...

17 godina
protjeran
Drago kaže...

Lupaš bez veze, a s obzirom na nebulozne tekstove iz kojih se napajaš, kao ovaj, nije ni čudo (Otajstvo?).

Gdje su to i kada SDP-ovci rekli da će legalizirati istospolne brakove? 

Još 2011., odmah nakon izbora, javno su rekli da se u zakon još neće unositi odredba o usvajanju djece za istospolne partnere, niti su najavili legalizaciju brakova, a Opačićka je prošle godine reiterirala da ne namjeravaju omogućiti posvajanje djece istospolnim parovima: http://www.jutarnji.hr/opacic-gay-parovima-ne-bi-dopustila-posvajanje-djece--udruge--opacic-potvrduje-sveprisutne-stereotipe-i-predrasude-u-drustvu/1019854/. (Idiotski od nje, politikantski i jedan od razlog zbog kojega ne glasam za SDP).

Dapače - ja ne mogu naći niti jedan tekst iz 2011. u kojemu SDP u sklopu predizborne kampanje najavljuje legalizaciju istospolnih brakova ili posvajanje djece za istospolne brakove. 

Komentar ti je, dakle, kao i Dnevno.hr odakle si skupio svoje mišljenje, totalna budalaština. 

Da ne bi tko pomislio da sam birač SDP-a - nisam za njih glasao zadnjih 12 godina niti jednom niti za njihovog predsjedničkog ili bilo kojeg drugog kandidata.

Reagiram jednostavno zato jer me nervira ovakvo paušalno gluparanje bez ikakvog mozga i memorije o tome što je bilo ne prije 10 ili 50 godina, nego što je rečeno prije par mjeseci ili prošle godine. 

Ako bi se "bavio politikom" i davao nekakve političke procjene, onda, brate, izgradi memoriju bolju od one koju ima zlatna ribica. 

Što si se uzbudio.

U tekstu piše da se za njih pravi ''Zakon o životnim partnerstvima'', znači govorimo o registriranoj zajednici. Ako se radi oko te registrirane zajednice koja se neće zvati brak i koja neće imati sva ista prava kao brak, zašto je onda prema nekim drugim SDP/HNS-ovcima diskriminantno da je brak samo zajednica žene i muškarca i da to ugrožava njihova ''temeljna'' prava?

I to napominjanje da nisi glasao za SDP bi te trebalo kao učinit još objektivnijim?

A complex man drawn off of simplicity.
18 godina
neaktivan

Meh, kao sto rekoh, kruha i igara, a s obzirom da smo mi Hrvati, nama je dovoljno samo ovo "igara", "kruha" ocito ne treba. Samo nek se narod zabavlja. Jucer su bili ustase i cetnici, danas homoseksualci, sutra cirilica vs. not cirilica, preksutra budu Hrvati i Srbi, nakon toga HDZ vs. SDP, pa nakon toga dobijemo nekoga tko je krao milijune, itd., itd. u krug dok nam zivot prolazi pred ocima u jadu i mrznji prema drugacijem i dok nam drugi na zivo gule kozu i pritom nas guze, a mi sve to odradujemo sa smjeskom. Bravo!

16 godina
neaktivan

epic, tvoj EPROM je stvarno bio pod uticajem UV svjetla!{#}

17 godina
protjeran
Drago kaže...

Da pojasnim malo o čemu se radi - niti postoji u Ustavu odredba koja govori o istospolnim brakovima, pa da se ona mora mijenjati, niti postoji zakon, niti je u pripremi (rekao i Bauk - pa naljutio LGBT zajednicu) koji legalizira istospolni brak.

Čitava ova furtutma oko POSVE NEPOTREBNE izmjene ustava je isfabricirana od strane ekstremne vjerske desnice jer niti itko predlaže istospolne brakove, niti to namjerava niti je to itko najavio

Nije niti u Francuskoj prije 6-7 godina nitko namjeravao od vladajućih predložiti istospolne brakove, pa vidi ih sad. Bez ikakvog pitanja naroda referendumom nego eto, poslije anketa pokazuje da 53% podržava gay brak. A da mi je znati tko je naručio tu anketu.

Daj malo gledaj na duže staze, što si kratkovidan. Nije vama do toga što je nepotrebno (diskutabilno) nego zato što se protivite zahtjevu.

A complex man drawn off of simplicity.
18 godina
neaktivan
epic kaže...

...

Daj malo gledaj na duže staze, što si kratkovidan. Nije vama do toga što je nepotrebno (diskutabilno) nego zato što se protivite zahtjevu.

Secem neki dan od okretista u Ozaljskoj kroz Tratinsku prema Ciboni. Na putu (2 km i nesto sitno) sam sreo 3 (slovima: troje) ljudi koji su prosili. Od toga jedan covjek bez noge i dvije zene s djetetom (ne Ciganke) u kasnim dvadesetima, ranim tridesetima.

Vec vidim kako ce ova ustavna promjena na duze staze njima osigurati stalan posao, pristojnu placu i rijesiti stambeno pitanje. Kao i onoj majci s djetetom iz Splita koja zivi pod stepenicama. Kao i onim 3-4 ljudi koji redovito prose na potezu Glavni kolodvor - Importane pothodnik - preko Miramarske - Martinovka - FER (10 min mi treba pjesice do faksa). Kao uostalom i onih 400 000 ljudi na burzi rada.

18 godina
epic kaže...
Nije niti u Francuskoj prije 6-7 godina nitko namjeravao od vladajućih predložiti istospolne brakove, pa vidi ih sad. Bez ikakvog pitanja naroda referendumom nego eto, poslije anketa pokazuje da 53% podržava gay brak. A da mi je znati tko je naručio tu anketu.

Kakve veze imaju narod i referendum s pravima manjina?

Gledam te!
16 godina
neaktivan

Možda, na duže staze, svi postanemo gay?!{#}

17 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...
Drago kaže...

Ali nije ni Karačmarko blesav: kad se nema konkretnih rješenja ,dobri su i pederi.

Sve je dobro ako to pomogne maknuti komunjare ... {#}

Tonči kaže...

Da znam i ja dosta takvih ,ali bitno da znate grintati nakon izbora ,u stilu ''pa ko ga je izabrao ,mamicu mu''.

Ne. Za HDZ nikad nisam niti ću glasovati, a Kerum je 2009. bio jedini izbor koji naizgled nije bio posve sulud. Malo eksperimentalan. Eksperiment je loše krenuo. Ne vjerujem da će nam sada biti bolje. Glasovao sam i sada, opcija nije pobijedila, ali ću odabir zadržati za sebe, čisto zato jer se svi uvijek pokažu lošim izborom, ma kako se dobrima činili na izborima.

Iskreno, ne vjerujem pretjerano u političku budućnost zemlje barem u narednih 25 godina.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Iskreno, ne vjerujem pretjerano u političku budućnost zemlje barem u narednih 25 godina.

Nitko mislim ne vjeruje više u ovu sadašnju partitokratsku konstelaciju (konsternaciju?), a ni tzv. samostalni kandidati/liste ne vrijede ništa, to je velika navlakuša. Kao, idemo glasati za pojedinca, no pojedinac je u pravilu gori izbor od nekoga s stranačkom pozadinom (koji je isto loš izbor u nas). Ja vjerujem u političku budućnost ove zemlje, ali onu za koju će se narod izboriti jednom kad prekipi.

Parva Diplodocus
18 godina
Anonimni_Korisnik_2013 kaže...
Tonči kaže...

Nitko mislim ne vjeruje više u ovu sadašnju partitokratsku konstelaciju (konsternaciju?), a ni tzv. samostalni kandidati/liste ne vrijede ništa, to je velika navlakuša. Kao, idemo glasati za pojedinca, no pojedinac je u pravilu gori izbor od nekoga s stranačkom pozadinom (koji je isto loš izbor u nas). Ja vjerujem u političku budućnost ove zemlje, ali onu za koju će se narod izboriti jednom kad prekipi.

Naivan si.

Famozni "narod" nema nikakvu stvarnu ideju što žele ni kako žele, a kako su podobrazovani i općenito podkapacitirani, dobili bismo parabalane (tko je gledao Agoru prije neki dan  na TV), pravovjernu grupicu s dna društvene kace koji bi se osvećivali svima zbog toga što im je tako kako im je. 

Nikad nije sam "narod" artikulirao svoje želje, već su oni iz intelektualnih, političkih i poslovnih elita artikulirali to za njih, ili su ih uvjerili da su artikulirali njihove želje. Tako ide od Francuske revolucije do svih revolucija od tada i kroz sve promjene vlasti i uređenja. 

Osim toga, iskustvo s ljudima općenito mi govori da je uvijek prisutna nevjerojatno jaka količina "miswanta" - pogrešnih želja gdje ljudi žele nešto što misle da je dobro za njih, a uopće im ne odgovara. 

Na našem primjeru to je kapitalizam koji nemilice mrvi baš one najjadnije i najneobrazovanije koji su ga zdušno podržavali, ne shvaćajući da je socijalizam i socijalna država napravljena upravo zbog njih - ekipe sa osnovnim i strukovnim srednjim školama (ili i ibez toga), a ne zbog Marxa i Engelsa  ili bilo koga od tzv. srednje klase koja je uobličila ideju takvog društva, a kojoj je život podjednak i u kapitalizmu i u socijalizmu.

Nekadašnji proleterijatat, a sadašnji prekarijat, nema pojma o tome pa čak nije u stanju uočiti što im je važno ("pederski brakovi" - lol) i misle da rade u svoju korist, a zakopavaju se sve dublje. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 10:31 (Drago).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice