Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.523.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Kod nas se dosta ratovalo pa se ljudima zgadilo oružje, u Americi "ratuju" samo s limenkama, papirnatim metama i divljači.

Zadnji veći rat na američkom tlu je bio Građanski rat otprije 150 godina, nuff said.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina

Rekao bih da ovaj Hladni Čelik pati od "Zlobni svijet" razmišljanja, sto je svojevrsna negativna anomalija u razmišljanju uzrokovana bombardiranjem vijesti iz crne kronike. To potvrđuje konstantno lobiranje osobne zaštite sa ekstremnim rješenjima iako se gotovo nikađa  neće susresti sa situacijom da to vatreno rješenje (oružje) uptrijebi. Tako naš Čelik među čak i statistički, kako i zdravorazumski odbacivih zločina potvrđuje svoje pretjerane afinitete prema, u ovom slučaju oružju.

Druga krajnost je fenomen "Pravednog svijeta" gdje pojedinci racinaliziraju tragičan zločin prebacujući dio krivnje na žrtvu misleći da će izbnegavanjem takvog ponašanja izbjeći nevolje.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Dr. Zoidberg kaže...

6 Spectacularly Bad Ideas Movies Convinced You Are Badass

#1: Using a high caliber handgun.

"Fully loaded, a Desert Eagle weighs 5 fucking pounds -- it's like taking a Chihuahua out of your pocket every time you wanna shoot something."

Kak te uopče ni sramota,Izlanuo se da spominješ tu pretešku pljucu koja je samo za šminkere to sigurno.Pa imamo mi hrvati svoju odličnu pljucu, jedan od najboljih na svijetu to sigurno dakle HS Produkt i njihova HS te XDM serija pljuca.{#}

http://www.hs-produkt.hr/

http://www.springfield-armory.com/xd.php

Ak se neko slučajno napali na curu s pljucom za pasom nek mu ne bude neugodno fučkaj ga.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina
protjeran

Hm, čovjek nikada ne zna u kakvim situacijam će se naći. Crna kronika je dosadana, nikada ne daje detalje nego samo suhoparne podatke, te nije baš nešto da se time bombardira, više se bomabardira sa političkim, selebriti i gej temama, gdje se ekipi baca kost da se eto malo zabavlja...

...čovjek ne traži niti želi situacije gdje mu život ili tjelesni integritet ovisi o niti, nego ga one jednostavno snađu. Život čovjeka nanase na put gdje zbog na primjer svoga posla mora biti uvijek spreman uzvratiti od sebe bilo kakvu ugrozu.

Što je bilo s onim u Zadru, kada su gluho doba noći, vandali navalili na burek?Link Frajera i njegovog sina spasio nož.

Link 2

Druga situacija iz susjedstva.Opet je nož spasio stvar. Narkić ušao pod okriljem noć u stan jedne mirne građanske obitelji, te je glava kuće bila primorana nožem se braniti od uljeza, koji je htio ne znam što u tuđem domu usred noći? Bogeski je optužen za ubojstvo za koje može dobiti od 5 do 15 godina ćuze, zato što je štitio familiju. A jadni napadač nakon što je pet puta uboden nožem, još je mogao preći sto metara, te je tek onda  otegnuo papake.(znači ovaj što se branio nože, ne zna ubosti na pravo mjesto i nema kvalitetan nož, koji dobro reže...). Krimnalac je imao problem, jer nije mogao naći posao, jer nitko neće zaposliti bivšeg robijaša, pa se počeo droksati. Tako barem kažem njegov tata. Opet su drugi krivi.

rambox kaže...

.... da spominješ tu pretešku pljucu koja je samo za šminkere to sigurno.Pa imamo mi hrvati svoju odličnu pljucu, jedan od najboljih na svijetu to sigurno dakle HS Produkt i njihova HS te XDM serija pljuca.{#}

Slažem se. Dobar je to gun.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
14 godina
odjavljen
Ma samo treba ostati u kuci i nema sanse da ti se nesto desi. Kakvo oruzje.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Ma O.K., ljudi kužim ironiju, ali nemojte od oružja stvarati bauk.

Oružje danas ima raznovrsnog, te svatko od nas bi mogao pronaći što mu najbolje leži, te se uvježbati toliko da može sebe obraniti od potencijalnog napadača koji bez imalo skrupula želi nauditi.

Tako na primjer NRA osim što brani prava iz Ustava, ljude podučava kako ga koristiti.

Nije oružje samo za Ramba, vojnike, murje, zaštitare, lovce...nego, za sve ljude koji eto, u određenom trenutku ne mogu čekati reakciju policije, nego rađe uzmu stvar u svoje ruke. Velike se rasprave vode u USA zbog toga, a gdje neće na jednom Balkanu.

Ili pak primjer Cold Steela, bez uvijenosti reklamiraju svoje proizvode ne samo u svrhu noža kao alata, nego kao oružja(-opasnog oružja) koej može u određenim dead situcijama, spasiti čovjeka od sigurne smrti ili ranjavanja. I ne samo da prodaju noževe i druge stvari, nego čak ljude ohrabruju da ih koriste, te ih kao NRA podučavaju kako ih koristi.

Od društva koje stigmatizira oružje, te od drugih čeka da riješe njegove probleme, ništa drugo ne mogu očekivati, osim odvraćanja od legalnog vatrenog oružja, jer tobože ljudima ne treba  oružje za samoobranu, kao kada djevojkama poput Anotnije Bilić kažu da se ne furaju autostopom, umjesto da su im rekle da se naoružaju. Ne baš sada vatrenim oružje(ali zašto ne), ali paper sprejom ili hladnim oružjem svakako.

{#}

U kojem svijetu ti živiš?! Pa danas preko 70% gradskih djevojaka ne znaju sebi ispeći jaje a kamo da nauče koristiti jedan pištolj. Koliko to situacija doživimo u životu da nam zatreba pištolj, nož..... Ja, van službe NIKADA!!! Bolje ga je neimati kod sebe nego ga iskoristiti na neku budalu koja ti se nakači pa da nesposobno pravosuđe trenira strogoću "kako nismo to trebali uraditi jer smo bili primjerni građani i sada će nas oni naučiti pameti". Obzirom da nam je svima jasno kakve imamo sudije, čovjeku u takvoj situaciji dođe da im skrpi sve po spisku kao ona budala Šešelj!

13 godina
protjeran

Gle, tko želi može naučiti koristiti vatreno oružje, nije problem, nego ljudima se po pravilu stvara odbojnost prema oružju, jer eto "ono nikada ne zatreba ili vrlo rijetko".

Moj način razmišljanja ide u pravcu toga da nikada ne treba koristi oružje, osim kada određena situacija to zahtjeva. Već sam rekao nitko ne želi niti traži sukob, ali jednostavno život nije film, niti bajka, nego borba. Borba za opstanak.

Gle, ima ekipe kaj nosi nož, ne kao oružje, nego kao alat za svakodnevne situacije(otvaranje raznih kutija, raznovrsno rezanje i presjecanje, otvaanje pisama), pogotvo ona ekipa kaj se fura na survival.

Svako neka ponaosob da se odluči, što želi.

Što se tiče pravosuđa, bolje na robiji,nego u bolnici ili groblju.

A Šešelj je papak i terorist.

16 godina
neaktivan

Slušaj, ja sam službeno gotovo svaki dan u jednom od najstrožijih zatvora i mogu svima poručiti: "NIJE TEŠKA ROBIJA TEŠKI SU ROBIJAŠI!" Pa vi nemate pojma o kakvom se to mjestu radi! Ja nikada sebi ne bih oprostio da mi klinac nađe pištolj i ubije sebe ili nekoga drugog iz obitelji. Ja više volim da provedem dan sa njim tako što ću ga naučiti da sa vlati trave izvadi cvrčka iz rupe u zemlji nego da nosi nož u školu!

17 godina
odjavljen

Zatvori su super prema onome kako je nekima vani...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
protjeran

Hm, pa slažem se sa svim, što si napisao, ali opet velim, moj razmišljanje ide u tom smjeru da mi je lakše ići u buksu zbog šugavog sudstva, koji štiti napadača, nego da mi moji crnu vudu predu ili pak da ostanem invalid do kraja života.

Isto tako mislim da djetetu u osnovnoj školi ne trebaju noževi, nego su mu dovoljne šake, ali kako bude rastao možda će ne svojom krivnjom ponekad se naći u situacijama koje zahtjevaju upotrebu nekog obramenog sredstva. Ni Luka Ritz nije bio naoružan, čak, štoviše on je nije ni htio braniti. Velim to je izbor čovjeka, netko vjeruje da mu se ništa loše ne može dogoditi u ovom našem vrlom svijetu, ali isto tako znam tipa koji je morao ići naoružan u srednju školu vatrenim oružjem, jer su mu fizički prijetili, ili pak ekipu koja naoružana ide na svoj posao, jer šugavi zakondavac je donio zakon, da eto zaštitaru ne treba oružje, osim kada stoji 12h u banci kao vesela hostesa koja se mora svim smješkati. A kamoli još da nekoga upuca.

{#}

17 godina

Ma atomsku bombu dat klincu u srednjoj... 

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Hm, pa slažem se sa svim, što si napisao, ali opet velim, moj razmišljanje ide u tom smjeru da mi je lakše ići u buksu zbog šugavog sudstva, koji štiti napadača, nego da mi moji crnu vudu predu ili pak da ostanem invalid do kraja života.

Isto tako mislim da djetetu u osnovnoj školi ne trebaju noževi, nego su mu dovoljne šake, ali kako bude rastao možda će ne svojom krivnjom ponekad se naći u situacijama koje zahtjevaju upotrebu nekog obramenog sredstva. Ni Luka Ritz nije bio naoružan, čak, štoviše on je nije ni htio braniti. Velim to je izbor čovjeka, netko vjeruje da mu se ništa loše ne može dogoditi u ovom našem vrlom svijetu, ali isto tako znam tipa koji je morao ići naoružan u srednju školu vatrenim oružjem, jer su mu fizički prijetili, ili pak ekipu koja naoružana ide na svoj posao, jer šugavi zakondavac je donio zakon, da eto zaštitaru ne treba oružje, osim kada stoji 12h u banci kao vesela hostesa koja se mora svim smješkati. A kamoli još da nekoga upuca.

{#}

Jednog dana kada postaneš roditelj bolje ti je da kontrolišeš sa kim ti se dijete druži i da mu rasporediš učenje i treninge (između ostalog i borilački sport) tako da nema vremena da zgubidani po gradi i traži nekog drugog Luku. Kad ga neko otrese, nemoj onda druge ljude da kriviš jer ćeš jedini krivac biti ti!

18 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Sustav u kojem "baka" ima za vatreno oružje je poprilično primamljiv...

Mislim da ta osoba u životu nije gladi vidla, a kamoli da počnemo o nekim apokaliptičnim pričama o tome da smo spali na to da sutra jedni druge jedemo...

inače u hrvatskoj je vrlo malo bakica čiji sinovi i muževi imaju ratnoga plijena na tavanu a sve je puno samoživih hells angels bakica koje ne znaju što s tolikim mirovinama pa iz čiste obijesti, raskalašenog načina života pljačkaju banke, siluju po kućama i unucima kradu lizaljke...

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
18 godina
Cold Steel kaže...
Što je bilo s onim u Zadru, kada su gluho doba noći, vandali navalili na burek?Link Frajera i njegovog sina spasio nož.

Link 2

Druga situacija iz susjedstva.Opet je nož spasio stvar. Narkić ušao pod

Bereš trešnje u amazonskoj prašumi.

Iliti, biraš apsurdno specifične slučajeve kako bi potkrijepio svoju opsesivnost.

Rezultatima pridodaješ pogrešne uzroke vadeći još pogrešnije zaključke.

Nije rijetkost da ljudi u dokolici pronađu nešto što im da svrhu bivljenja, tvoj nadimak, potpis i 90% poruka daju dovoljno temelja za "opravdanu sumnju".

Svatko nešto voli, svatko se sa nečime ne slaže. Anomalično je postati opsesivan, anomaličnije je misliti da je ikoga drugoga briga za vlastitu opsesiju.

Uzork gotovo svih problema jest egoizam vlastitog uma koji se hrani u niši pronađene zanimacije nakon što je promašio polje produktivnijih aktivnosti.

Pogrešna svrhovitost vodi u pregorljivu aktivnost, koja ne nalazeći povratne akcije vodi prema ogorčenosti.

Ljudi odite crtati ili učite violinu. Ja vam kupim što vam je draže, ali ako pomislite da će me biti briga što ste s time napravili razbiti ću poklon.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 23:02 (wyks).
13 godina
protjeran

Želiš ukazati na nešto što ja nisam rekao ni mislio.

Svakako dijete ne valja odgajti u duhu bitange, nego baš naprotiv po principu nenasilja, ali nekada kada dolazi do fizičkih ugroza pojedinca od drugog razjarenog napadača ili više njih pogodno je koristi obrameno sredstvo da se ublaži ili potpuno ukloni izvor iz kojeg dolazi napad.

U borilačke vještine su vrlo korisne, ali u realnim situacijama, malo koriste kada je više napadača ili kada je prevelika razlika u jačini između napadnutog i napadača. Na primjer napadać može biti veći, viši, snažniji, spretniji....od onoga kojeg napada. Tu dolazi do izražaja oružje i njegova upotreba za koju se, ja osobno zalažem, jer jednostavno poništi veliku razliku u prednosti koju možda ima napadač. Može, naravno da se svašta dogodi, da se primjerice to oružje okrene i protiv onoga koji ga koristi, ali opet o tome se može nagađati i još o milion mali stvarih koji se mogu dogditi u žaru borbe.

Inače, za moje probleme nije mi krivo društvo, religija, stranke, susjedne države, dragi Bog, niti itko drugi, nego ja sam.

wyks kaže...

Bereš trešnje u amazonskoj prašumi.

Iliti, biraš apsurdno specifične slučajeve kako bi potkrijepio svoju opsesivnost.

Rezultatima pridodaješ pogrešne uzroke vadeći još pogrešnije zaključke.

....

Pa ako želimo razgovarati o upotrebi oružja u svrhu samoobranu, ne mogu govoriti o ničemu drugome. Ti "specifični slučajevi" dokazuju svrhu upotrebe određene vrste obramenog sredstva. Imaš na youtubu hrpu video materijala koji dokazuju svrhu i korist upotrebe vatrenog oružja kontra svakojakih ugroza. Alternativa u tim slučajevima nekorištenja oružja bi bila možda tragična pod napadnutog, da nije postupio kako je postupio.

U jednoj temi kada je ženska pitala o nabavci cucka između ostalog i svrhu samoobrane, osim cucka sam joj i predložio da razmisli o nabavci nekog obramenog sredstva...

18 godina
neaktivan

Upravo zato što ekipa nosi noževe van po difoltu, za "obranu", dešavaju se takve situacije da se pijane prepirke pretvore u dvoboj mesara. Od starijih generacija sam čuo (možda čak i ovdje na forumu) da je prije par desetaka godina bilo jednako mnogo incidenata, ali nitko nije pogibao jer nitko nije nosio noževe, boksere i pištolje.

Iako mi je smiješna pomisao da netko prije izlaska stavlja holster s nožem ispod jakne kao must-have accesoire, donekle razumijem Cold Steelea kad si tumači da se nožem štiti. Doduše, opet mislim da situacija kod nas nije toliko crna i da je puno efektivnije izbjegavati budale nego si biti mačo s nožem u džepu. Također smatram da osoba koja jedino priča o noževima i samoobrani u ovoj temi, ili prodaje noževe ili ima neki poriv da ubije neku divljač ili čovjeka on his propertah; za trofej naravno.

Obrana od lopine je drugačija stvar - mislim da bi svatko instinktivno posegnuo za najbližim predmetom u namjeri da zaustavi lopinu i smatram da ako ti netko provali u kuću sa šrafcigerom, da imaš pravo razoriti ga i granatom ako nemaš s ničim drugim.

Cold Steel kaže...

Ne baš sada vatrenim oružje(ali zašto ne), ali paper sprejom ili hladnim oružjem svakako.

Najbolji paper sprej je toilet paper sprej?

##################################

BTW, ima netko komentara na HRV - SCO?

Meni je logično da igra varira budući da relacija dobar igrač - dobar izbornik ne vrijedi, ali ono što mi je danas upalo u oko, ili bolje rečeno u uho, je zabrinjavajuć ton hrvatskih navijača. Iako je sigurno pogubno za moral kad zadnja momčad utrpa komad nakon kojeg smo bespomoćni, repertoar navijača koji se sastojao od skandiranja neugodnosti Sammiru, Štimcu i uvijek popularnog "za dom spremni" nije baš nešto što igračima diže moral. Škotima su navijači bili dodatni igrač, nama su bili -3 igrač. Ne kužim mentalni sklop ljudi koji kupe kartu za 50-100 kn da bi mogli pokazati svoje U i izraziti nezadovoljstvo sa Sammirom...

Fuck flowers
16 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Evo samo stvorena za tebe na National Geographic ide emisija "Dooms day preppers"!

17 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...
.............

Samo ovo: tebe bi trebalo baciti u Siriju ,mislim da bi te prošla volja za bilo kakvim oružjem.

i_rambo_plache kaže...

Ne kužim mentalni sklop ljudi koji kupe kartu za 50-100 kn da bi mogli pokazati svoje U i izraziti nezadovoljstvo sa Sammirom...

Ah ,ko će kome nego Rvat svome?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 23:34 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Upravo zato što ekipa nosi noževe van po difoltu, za "obranu", dešavaju se takve situacije da se pijane prepirke pretvore u dvoboj mesara. Od starijih generacija sam čuo (možda čak i ovdje na forumu) da je prije par desetaka godina bilo jednako mnogo incidenata, ali nitko nije pogibao jer nitko nije nosio noževe, boksere i pištolje.

Iako mi je smiješna pomisao da netko prije izlaska stavlja holster s nožem ispod jakne kao must-have accesoire, donekle razumijem Cold Steelea kad si tumači da se nožem štiti. Doduše, opet mislim da situacija kod nas nije toliko crna i da je puno efektivnije izbjegavati budale nego si biti mačo s nožem u džepu. Također smatram da osoba koja jedino priča o noževima i samoobrani u ovoj temi, ili prodaje noževe ili ima neki poriv da ubije neku divljač ili čovjeka on his propertah; za trofej naravno.

Obrana od lopine je drugačija stvar - mislim da bi svatko instinktivno posegnuo za najbližim predmetom u namjeri da zaustavi lopinu i smatram da ako ti netko provali u kuću sa šrafcigerom, da imaš pravo razoriti ga i granatom ako nemaš s ničim drugim.

Cold Steel kaže...

Ne baš sada vatrenim oružje(ali zašto ne), ali paper sprejom ili hladnim oružjem svakako.

Najbolji paper sprej je toilet paper sprej?

##################################

Meni je logično da igra varira budući da relacija dobar igrač - dobar izbornik ne vrijedi, ali ono što mi je danas upalo u oko, ili bolje rečeno u uho, je zabrinjavajuć ton hrvatskih navijača. Iako je sigurno pogubno za moral kad zadnja momčad utrpa komad nakon kojeg smo bespomoćni, repertoar navijača koji se sastojao od skandiranja neugodnosti Sammiru, Štimcu i uvijek popularnog "za dom spremni" nije baš nešto što igračima diže moral. Škotima su navijači bili dodatni igrač, nama su bili -3 igrač. Ne kužim mentalni sklop ljudi koji kupe kartu za 50-100 kn da bi mogli pokazati svoje U i izraziti nezadovoljstvo sa Sammirom...

To je naš popularni sindrom "lako ćemo"...što se tiče navijača, pa to su Hrvati dok nam dobro donosiš dobar si, bez obzira bio ti cranac, srbin, vanzemaljac...al kad neide onda si četnik, crnjo, lopov, peder...

Osobno oduvijek sam mislio da je Štimac loš za izbornika, a nažalost svaku tekmu nam to dokazuje, dugo nismo ništa dobro odigrali...(onaj blijesak protiv Srbije ne brojim)...

13 godina
protjeran

-nisam mislio na nekakve situacije, gdje ti možeš izbjeći budalu ili budale, nego na one graničen situacije kada ti i zakon dopušta da se braniš, ali eto sudac na kraju presudi u koristi onoga koji napada ili osudi napača na malu kaznu. Vidi samo kako su prošli oni koji su cipelarili kod savkog mosta Luku Ritza.

-ekipa ne nosi samo nož za samobranu, nego više kao alat kada ide u ribičiju, izlet, kada se bavi nekim poslom gdje često treba upotreba noža za nekaj prerezati i tome slično. Rijetki to nose za samobranu. Drugo su balvudrija, huligani i ostal i bed gajsi.

O, Bože, ne bih nikoga ubijao, niti čovjeka niti životinju.

{#}

A ni noževe, niti bilo što drugo ne prodajem.

-O.K. za provalnika se slažemo i to mi je drago.

{#}

phoenix2003 kaže...

Evo samo stvorena za tebe na National Geographic ide emisija "Dooms day preppers"!

{#}

Slažem se, dragi.Odlični su.

Mada misli da oni ponekad u nekim stvarim pretjeruju, osim kada govore o padu cijelog sustava na neko vrijeme, te postoji mogućnost velikih nereda, pa se valja braniti oružjem....nešto slično kao neredi 1992 u LA.

@Kizo protiv ratova sam. I nisam žedan krvi, dapače mislim da je jedino plemenitio dati krv u medicinske svrhe.

18 godina
neaktivan

Hladno i vatreno oružje kao načini rješavanja sukoba su za p*čke. Probleme rješavajte šakama!{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Hladno i vatreno oružje kao načini rješavanja sukoba su za p*čke. Probleme rješavajte šakama!{#}

Pa uglavnom "face" okolo nose noževe i pištolje, to je hrabrost danas...uostalom, najbolje na sve načine izbječ problem u biti bolje biti kukavica, nedavno kod nas jedan manijak napao dečka ali nije znao da ddečko ima plavi pojas u karateu i naravno dečko ga "opere"....i šta se desi dođe nakon par dana manijak sa petoricom svojih manijakalnih prijatelja od kojih su par imali noževe i pištolje i polome momka, velike face...

To mi samo govori da je danas bolje trenirati sprint na xxx metara nego bilo koju borilačku vještinu...

18 godina

Najpogubnija situacija u mom životu bila je kada je prijatelj, neznajući da sam u grah ubacio crvene i žut čilije kao i ljutu češnjovku, ubacio i ljubičasti feferon.

Razmišljanje o možebitnom narkiću koji će mi u gluvo doba noći doći sisati krv ili ukrasti sliku Gospe oduzima mi predragocijeno vrijeme koje sam mogao utoršiti češkajući jaja plastičnim, dječijim grabljicama za plažu dok na gramofonu kojeg je dedo donio kad je četrs'pete turstički bio u Trstu sviraju uspješnice raznih vokalno-instrumentanih sastava sa prošlogodišnjeg Zadarfesta.

16 godina
neaktivan
battery992 kaže...
AA-d00d kaže...

To mi samo govori da je danas bolje trenirati sprint na xxx metara nego bilo koju borilačku vještinu...

Ako si jači, nisi brži - Ako si brži, nisi jači!{#}

18 godina
neaktivan
battery992 kaže...
AA-d00d kaže...

Pa uglavnom "face" okolo nose noževe i pištolje, to je hrabrost danas...uostalom, najbolje na sve načine izbječ problem u biti bolje biti kukavica, nedavno kod nas jedan manijak napao dečka ali nije znao da ddečko ima plavi pojas u karateu i naravno dečko ga "opere"....i šta se desi dođe nakon par dana manijak sa petoricom svojih manijakalnih prijatelja od kojih su par imali noževe i pištolje i polome momka, velike face...

Ta šestorica su onda p*čke i po'.

Ovo sa šakama je bila inače šala, izbjegavam sukove kako god mogu i životu nikad nisam sudjelovao (niti bio blizu) tučnjave *knocks on wood*{#}.

Nisam fizički jak i općenito me strah da mi netko ne polomi kosti i slično tako da sam i ja p*čka ali druge vrste{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan

Mislim da moraš imati ozbiljnih metalnih problema ako te palio/jako interesira oružje. Ono, ako se ložiš na pucanje, karakteristike, moć i potencijale oružja nešto definiitivno nije u redu. Gledam nekog tipa na Discoveryju jučer, tip ima emisiju u kojoj testira oružje. To je sick.

Parva Diplodocus
17 godina
neaktivan
Imaš onog ludog rusa koji testira svakojako oružje i stavlja klipove na YouTube. Ne mogu se sad sjetit kako mu se točno zove kanal.
Nikad dosta. Nikad, nikad dosta. Oko vrata imaš srebro, a htio bi tozla...
17 godina
neaktivan
Na mobu sam pa nemam EDIT, ali ipak sam se sjetio kome se radi. Lik je inače kralj svemira i svaka bi ga majka za zeta poželjela. SUBSCRIBE!

Professional Russian
https://www.youtube.com/user/FPSRussia
Nikad dosta. Nikad, nikad dosta. Oko vrata imaš srebro, a htio bi tozla...
18 godina

Umirovljenica "živi" od sunca i vode.

Neka stave kameru kod Fude Trovača na remizi gdje u sitne sate naša "zrakcionistica/suncetarijanka" naučuje velike ćevape s komentarom da je po' somuna za p*ičke.

Ili će crknuti od svoje gluposti ako ima istine.

Pored svih negativnih katastrofa (prirodnih, zločinačkih, slučajnosti) i pozitivnih događanja (prijatelji, ljubav, odmor, putovanja, umjetnost) zanimljivo je kako ljudi i dalje moraju činiti umobolno debilne stvari kako bi othranili svoj ego i osjećali se posebno i originalno, pritom jedinu specijalnu oznaku koju zarade je ona "we don't say retarded, we say "SPECIAL"".

Mogu bez ustezanja reći da mi neće biti žao tragičnog završetka, ali mi je žao što očito nema bližnijh koji bi joj rekli da je belosvetska glupača i da "slap some sense into her".

15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Umirovljenica "živi" od sunca i vode.

Neka stave kameru kod Fude Trovača na remizi gdje u sitne sate naša "zrakcionistica/suncetarijanka" naučuje velike ćevape s komentarom da je po' somuna za p*ičke.

Ili će crknuti od svoje gluposti ako ima istine.

Pored svih negativnih katastrofa (prirodnih, zločinačkih, slučajnosti) i pozitivnih događanja (prijatelji, ljubav, odmor, putovanja, umjetnost) zanimljivo je kako ljudi i dalje moraju činiti umobolno debilne stvari kako bi othranili svoj ego i osjećali se posebno i originalno, pritom jedinu specijalnu oznaku koju zarade je ona "we don't say retarded, we say "SPECIAL"".

Mogu bez ustezanja reći da mi neće biti žao tragičnog završetka, ali mi je žao što očito nema bližnijh koji bi joj rekli da je belosvetska glupača i da "slap some sense into her".

Najbolji komentar je ispod - "Što je tu čudno, večina hrvata živi od sunca i mora" {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice