Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.523.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

Helij se dodaje u boce zbog bolesti koje nastaju pod visokim tlakom.

Inače, imao sam samo jedan zaron u životu i to je bilo jedno od najboljih iskustva koje sam imao. Toplo preporučam ako ste u mogućnosti.

I da... I dalje sam trebao kiskik, vjerovali ili ne...{#}{#}

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
moderator
Bukva kaže...

I da... I dalje sam trebao kiskik, vjerovali ili ne...{#}{#}

Nisi onda dovoljno duboko zaronio. ;)

16 godina
Danny_HR kaže...

P.S. Ezio, ne znam zašto odbacuješ Wikipediu kao relevantan izvor 

nemam nista protiv wikipedije. samo su mi smiješni likovi što se brojkama i stručnim nazivljem razbacuju kao da su upravo napisali doktorat na tu temu ili su sveučilišni profesori dotičnog predmeta. kad se vec prepisuju brojke sa interneta onda je korektno dati link a ne pisati kao da se svakodnevno barata sa tim informacijama i ismijavati covjeka koji ih ne zna.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ova tema je puna sveznajućih pametnjakovića. odu lijepo na wiki pa tu prepisuju stvari koje su procitali dve i pol sekunde prije. ko da smo svi mi ostali budale...

da nema wikipedije, ova tema bi imala 70% manje postova.

Nebi vjerovao ,ali to su stvari koje se uče i u školi!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
Ezio kaže...

nemam nista protiv wikipedije. samo su mi smiješni likovi što se brojkama i stručnim nazivljem razbacuju kao da su upravo napisali doktorat na tu temu ili su sveučilišni profesori dotičnog predmeta. kad se vec prepisuju brojke sa interneta onda je korektno dati link a ne pisati kao da se svakodnevno barata sa tim informacijama i ismijavati covjeka koji ih ne zna.

Izmišljaš gluposti - pranja je dobio sasvim korektan odgovor na svoju izjavu o ''heliju umjesto kisika'', na što je onda izjavio kako je forum pun disleksičara (što je ujedno i posebna vrsta ironije :D).

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
neaktivan

Kad si već spomenuo Pranju... nešto ga dugo nema. Nadam se da nije probao disati helij. {#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina

Tko zna, možda u Australiji fakat dišu na helij... Čudna su to stvorenja, ti klokani...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina

S nadzorne kamere....

This space for rent!
14 godina
odjavljen
Drago kaže...

S nadzorne kamere....

To mi je susjed. On voli silikon i ljepilo,a ja više volim helij i ksenon.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 14:41 (Pranja).
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Drago kaže...

S nadzorne kamere....

To mi je susjed. On voli silikon i ljepilo,a ja više volim helij i kseon.

Hoćeš valjda da kažeš Xenon (čita se Zenon)?

14 godina
odjavljen
phoenix2003 kaže...

Hoćeš valjda da kažeš Xenon (čita se Zenon)?

Tipfeler. Mislio sam na ksenon. Ja volim samo plemenite plinove.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

S nadzorne kamere....

Nego Pranja, kad te već netko slika, pa okreni se prema kameri, i reci momku da sjaši da te bolje vidimo.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
neaktivan

bande bakica koje nemaju za grincajg pljačkaju po gradu

"Ukoliko raspolažete informacijama o identitetu zločinačke bake dojavite na broj telefona 192 ili e-mail zagrebacka@policija.hr"

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
16 godina
neaktivan

A u pozadini šiša ma ma ma ma maaa baker..

..hands in the air and all your money!!{#}

go grandma, go grandma!

Faith divides us. Death unites us.
18 godina

Kome je žao gosn Fioliča(Sanaderovog pajdaša), jer je njegova firma recimo "pokradena" ili "ilegalno pomužena" nek odma digne ruku što višlje fučkaj ga.{#}{#}

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/pali-sverceri-sperme-uspjeli-zaraditi-cetiri-milijuna-kuna-318283

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina
protjeran

Šteta, što vlasnik te zlatarne ne živi u drugom vrijednosnom sustavu, koji ovake akcije ne gleda baš dobronamjerno i komplicira stvar sa videokamerama, nego jednostavno građane motivira da umjesto cinkanja zločinačkih baka, te bakice roknu sa .357 kalibrom ili nečim sličnim.

{#}

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
18 godina
Cold Steel kaže...

Šteta, što vlasnik te zlatarne ne živi u drugom vrijednosnom sustavu, koji ovake akcije ne gleda baš dobronamjerno i komplicira stvar sa videokamerama, nego jednostavno građane motivira da umjesto cinkanja zločinačkih baka, te bakice roknu sa .357 kalibrom ili nečim sličnim.

{#}

{#}

Jbte, kad je meni strašno čitati tvoje postove, kako li je tek Električnoj ovci?

Dude, ozbiljno - potraži pomoć.

Gledam te!
13 godina
protjeran

Zašto?

Što je to teško Eovci?

{#}

14 godina

I'm allright, fala na brizi :D.

Btw, nekako mislim da vlasnik te zlatarne i živi u drugom vrijednosnom sustavu :P

17 godina
neaktivan

6 Spectacularly Bad Ideas Movies Convinced You Are Badass

#1: Using a high caliber handgun.

"Fully loaded, a Desert Eagle weighs 5 fucking pounds -- it's like taking a Chihuahua out of your pocket every time you wanna shoot something."

18 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

{#}

{#}

sustav u kojem je baka primorana pljačkati zlatarnice neće biti dostatno čuvati kamerama već tenkovima u dogledno vrijeme... IMO naravno ili možda i ne, ipak smo mi ovdje kmetskog mentaliteta, naviknuti na silovanja i poniženje ukoliko je došlo od strane kakvog autoriteta...

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 17:31 ((s)izgoreo).
14 godina
(s)izgoreo kaže...

sustav u kojem je baka primorana pljačkati zlatarnice neće biti dostatno čuvati kamerama već tenkovima u dogledno vrijeme... IMO naravno ili možda i ne, ipak smo mi ovdje kmetskog mentaliteta, naviknuti na silovanja i poniženje ukoliko je došlo od strane kakvog autoriteta...

što bi rekli u narodu: ''bitno je da ima seksa''

17 godina
(s)izgoreo kaže...

sustav u kojem je baka primorana pljačkati zlatarnice

Sustav u kojem "baka" ima za vatreno oružje je poprilično primamljiv...

Mislim da ta osoba u životu nije gladi vidla, a kamoli da počnemo o nekim apokaliptičnim pričama o tome da smo spali na to da sutra jedni druge jedemo...

13 godina
protjeran

Čvrsto vjerujem u pravo samoobrane svog tjelesnog integriteta, uže familije i moje imovine, od trenutnih napada kriminalaca. Ne vjerujem u krvnu osvetu.

{#}

Ljudi ako im je loše neka se pobune, glasuju za neke druge, dižu revolucije, odnosno neka rade što god žele, mene to previše ne dira, jer je to sve izvan moje domene i ne vjerujem u te revolucije koje uvijek završe u moru krvi ili u relaciji to bi gori, sad je doli.  Oni juriš na Banske dvore, a ja čuvam odstupnicu i branim mostobran iz topline svoje sobe i eventualno lajkam plemenite akcije na fejsu.

{#}

Kriminalna bakica nije to radila zbog gladi, nego zbog svoje klepotmanije i poroka. Što je tvoje-sada je moje, a što je moje-slobodno uzmi.

Formula: neradnika, pijanca, drogiraša, kockara i bandita svih vrsta i političkih boja.

{#}

17 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Čvrsto vjerujem u pravo samoobrane svog tjelesnog integriteta, uže familije i moje imovine, od trenutnih napada kriminalaca. Ne vjerujem u krvnu osvetu.

Daj zahtjev na policiji ,prođi preglede i ispit ,i kupi Magnum .357. I uživaj u ''sigurnosti''.

BTW ,čemu Magnum .357? Uzmi odmah .44 ,da budeš siguran da se pljačkaš više ne digne (ako ga pogodiš).

18 godina
kizo2703 kaže...

Daj zahtjev na policiji ,prođi preglede i ispit ,i kupi Magnum .357. I uživaj u ''sigurnosti''.

BTW ,čemu Magnum .357? Uzmi odmah .44 ,da budeš siguran da se pljačkaš više ne digne (ako ga pogodiš).

Upitno je hoće li mu odobriti. A 90% ljudi stvarno ni ne zna koristiti iste. {#}

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Upitno je hoće li mu odobriti. A 90% ljudi stvarno ni ne zna koristiti iste. {#}

Pa zato i jesam sve uredno naveo - prođe li psihofizičke testove i psihološku procjenu ,dobit će dozvolu.

Bolje nego da kupi AK47 od ''susjeda u podrumu''.

Malo si još rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 18:13 (kizo2703).
18 godina
kizo2703 kaže...
Old Iggy kaže...

Pa zato i jesam sve uredno naveo - prođe li psihofizičke testove i psihološku procjenu ,dobit će dozvolu.

Bolje nego da kupi AK47 od ''susjeda u podrumu''.

Mora imati i dobre razloge - nije to samo tak. {#}

Ovo "za samoobranu" ne prolazi.

17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Mora imati i dobre razloge - nije to samo tak. {#}

Ovo "za samoobranu" ne prolazi.

Naravno da mora ,bez daljneg.

13 godina
protjeran

Ma O.K., ljudi kužim ironiju, ali nemojte od oružja stvarati bauk.

Oružje danas ima raznovrsnog, te svatko od nas bi mogao pronaći što mu najbolje leži, te se uvježbati toliko da može sebe obraniti od potencijalnog napadača koji bez imalo skrupula želi nauditi.

Tako na primjer NRA osim što brani prava iz Ustava, ljude podučava kako ga koristiti.

Nije oružje samo za Ramba, vojnike, murje, zaštitare, lovce...nego, za sve ljude koji eto, u određenom trenutku ne mogu čekati reakciju policije, nego rađe uzmu stvar u svoje ruke. Velike se rasprave vode u USA zbog toga, a gdje neće na jednom Balkanu.

Ili pak primjer Cold Steela, bez uvijenosti reklamiraju svoje proizvode ne samo u svrhu noža kao alata, nego kao oružja(-opasnog oružja) koej može u određenim dead situcijama, spasiti čovjeka od sigurne smrti ili ranjavanja. I ne samo da prodaju noževe i druge stvari, nego čak ljude ohrabruju da ih koriste, te ih kao NRA podučavaju kako ih koristi.

Od društva koje stigmatizira oružje, te od drugih čeka da riješe njegove probleme, ništa drugo ne mogu očekivati, osim odvraćanja od legalnog vatrenog oružja, jer tobože ljudima ne treba  oružje za samoobranu, kao kada djevojkama poput Anotnije Bilić kažu da se ne furaju autostopom, umjesto da su im rekle da se naoružaju. Ne baš sada vatrenim oružje(ali zašto ne), ali paper sprejom ili hladnim oružjem svakako.

{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice