Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.137.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
1domagoj1 kaže...

Malo opet o Turskoj:

http://www.advance.hr/vijesti/istanbul-vojska-na-strani-demonstranata-vojnici-dijelili-gas-maske-prosvjednicima-odbili-primiti-ozlijedene-policajce-u-vojnu-bolnicu/

Usput, preporucam advance.hr za citanje, nije c/p kao nasi "mainstream" mediji (Jutarnji, Vecernji, 24 h...)

i space budha ga je preporučavao pa se i nije baš proslavio...  meni je dobar. imaju "mišljenje".

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina

tonči tako školovan momak, a unazad 6 mj. si nadrobio toliko gluposti na ovome forumu da je to zapravo postao crni humor  kad vidim tebe da nešto pametuješ.

takve sam čvokao i tlačio po osnovnoj/srednjoj/faksu....

plus ovaj nasty  kojem ispod imena piše moderator (valjda ga to moderator diže u nebesa neznam) pa ovak iritantno odgovara pritom nemisleći koje su posljedice došle u nečiju obitelj jer im je tata ratovao na bojištu.

može te biti sram.

meni onda daješ žuti karton na temelju čega? daj si ga sebi, to ti je moj onako čisto konstruktivan prijedlog.

rekao sam za koga sam glasao i zašto ,vidim to nekome smeta nekome ne.

za koga si ti danny glasao?ostojića? i nije pobijedio i šta bi ti sad?šta? jbg čekaj sad 4 godine pa možda tada tvoj kandidat pobijedi, napokon.

ili još bolje reci da niti nisi išao glasat to bi bio vrhunac tvoje rasprave.

moj ti je prijedlog da upališ xbox i zahalaš si buraz jednu dvije partije tam si najjači kaj ne.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan

Definitivno bi trebalo uvesti nekakav test inteligenicje ili nešto slično kako bi se dobilo pravo glasa {#}

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
18 godina
1domagoj1 kaže...

Malo opet o Turskoj:

http://www.advance.hr/vijesti/istanbul-vojska-na-strani-demonstranata-vojnici-dijelili-gas-maske-prosvjednicima-odbili-primiti-ozlijedene-policajce-u-vojnu-bolnicu/

Usput, preporucam advance.hr za citanje, nije c/p kao nasi "mainstream" mediji (Jutarnji, Vecernji, 24 h...)

Ima udrobljeno svašta i čini se više navijanja i wishful thinkinga nego stvarnosti. 

Sve ovo na osnovu nekoliko posjeta sajtu pa je moguće da je gornja "analiza" quitta....

This space for rent!
18 godina

Kao što rekoh, sasvim je očito da nisi na razini potrebnoj za sudjelovanje na ovoj temi. To btw nema apsolutno nikakve veze s tvojim stavovima i time što se ne slažemo, već isključivo s time što ne znaš raspravljati.

Nisi dao ni jedan argument od kad si došao na temu i više manje trošiš svoje a i naše vrijeme apsolutno ničim. Kad se potrudiš pa napišeš nešto konkretno o temi o kojoj si se educirao od tatice možda ćemo i raspravljati dalje.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
18 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tonči tako školovan momak, a unazad 6 mj. si nadrobio toliko gluposti na ovome forumu da je to zapravo postao crni humor  kad vidim tebe da nešto pametuješ.

takve sam čvokao i tlačio po osnovnoj/srednjoj/faksu....

Otpili onda s foruma i vrati se u školu (treba ti barem za osnove pravopisa).

18 godina
Drago kaže...
Ima udrobljeno svašta i čini se više navijanja i wishful thinkinga nego stvarnosti. 

Sve ovo na osnovu nekoliko posjeta sajtu pa je moguće da je gornja "analiza" quitta....

No kao sto rekoh, nije c/p pa stoga vrijedi procitat. Drzim se one da treba citati informacije iz sto vise izvora.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina

Eto imamo osnovu i korijen svih problema u Pranji, Zengeu i rednecku koji daju za pravo kriminalcima samo zato je viču protiv komunjara. Ti isti bi posljedično za vlastitu korist počinili isti kriminal opravdavajući se da budale treba iskoristiti. Istovremeno je primjetno klanjanje moći jer je srž karakterna mana malih ljudi.

Na njih i njihovu glasnost vežu se ljudi sa iskvarenim pogledom uzrokovanim lošim konzervativnim odgojem. Oni nisu za najradikalnije poteze prve skupine no i dalje  ne prihvaćaju civilizacijske norme no osim kućnog učenja nemaju drugog argumenta. Jednostavo je u srži da je to  nešto krivo, dok niti ne pokušavaju shvatiti da tolerancija ne znači poštivanje  zločinačkih, nacističkih ideja kao što liberalnost ne znači bezuvjetno podupiranje svih pokreta. Nedostaje kritičko razmišljanje kojim bi takvi pojedinci shvatili da su neke ideje jednostavno zle, no drugačije se  niti nisu mogli razviti u okolini koja ih jasno uči isključivosti da je, konkretno, homoseksualizam neprirodan. Takvo mišljenje se utiskuje agresivnošću, a to ne samo da je odlika primitivizma već ih je posljedično veoma teško promjeniti.

Najveći problem takvog odgoja je apsolutno nepostojanje čvrstog osjećaja moralnosti već je taj osjećaj promjenjiv i podložan okolini. Primjerice izjava "Neka nas krade Sanader ali glavno da nije komunjara."

Još jedan argument da je agresivni obiteljski odgoj katastrofalan su izjave pojedinih primoraca kako su cijelu kontinentalnu Hrvatsku trebali poklati četnici jer nisu antifašisti. Dokaz da glupost i agresija mogu čovječne ideje pretvoriti u čudovišne.

Čak ako i stavimo na stranu netolerantne i fašističke probleme u nas, ostaje masa zlobe gdje se djeca pozivaju na pravila i prijete tužbama profesorima dok na odmoru varaju mlađe na Pokemon kartama jer su vidjeli oca koji vadi 7. podčlanak iz zakona kako bi prevario osiguranje i tužio susjeda zbog razbijenog žmigavca, dok ga vozi sa 4 Ožujske u organizmu.

Kako kaže @ivandragi, dok je tata jedini uzor korijen zla nikne, društvo ga zalijeva, a nekritično obrazovanje daje poljanu da korov buja.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

No kao sto rekoh, nije c/p pa stoga vrijedi procitat. Drzim se one da treba citati informacije iz sto vise izvora.

Za Advance.hr je samo bitno da je negdje ,netko protiv vlasti i automatski je ''dobar'' i navija se za njega.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
protjeran

Tekst je na mjestu. Pa kakve prosere brother & sister Pusići provaljuju to nema nigdje.

Najjače mi je daleko, na Nultoj točki su pričali o tome, kad su Gotovina i Markač bili drugostupanjskom presudom oslobođeni, naš glavni junak Zoran Pusić je osobno zvao Sava Štrbca da mu se ispriča na oslobađajućoj presudi. Svi znamo tko (što) je bio Savo u to doba i što je radio.

A complex man drawn off of simplicity.
18 godina
kizo2703 kaže...

Za Advance.hr je samo bitno da je negdje ,netko protiv vlasti i automatski je ''dobar'' i navija se za njega.

A cuj, ako je vlast losa, onda je to ok stajaliste {#}, ali nisam bas jako dobro informiran o stanju u Turskoj pa ne mogu puno reci o tome.

17 godina
neaktivan
epic kaže...

Tekst je na mjestu. Pa kakve prosere brother & sister Pusići provaljuju to nema nigdje.

Nismo ni sumnjali da je svakoj pravoj Rvatini tekst na mjestu. To ,kaj je pun gluposti i netočnosti ,nije bitno.

1domagoj1 kaže...

A cuj, ako je vlast losa, onda je to ok stajaliste {#}, ali nisam bas jako dobro informiran o stanju u Turskoj pa ne mogu puno reci o tome.

Politički ,da ,vlast je loša. Hapšenja neistomišljenika ,ubojstva novinara i političkih protivnika koja se ne istražuju.

Ali ekonomski nije. Turski BDP je u stalnom rastu i za prošlu godinu je 8,9%. Industrijski rast je 28%.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 15:40 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nisi dao ni jedan argument od kad si došao na temu i više manje trošiš svoje a i naše vrijeme apsolutno ničim. Kad se potrudiš pa napišeš nešto konkretno o temi o kojoj si se educirao od tatice možda ćemo i raspravljati dalje.

Evo ja sam kolegi Bukva dao argument na stranici dvije ranije pa nije ništa na to odgovorio, samo je lupio TD, kao i vas 4-5 ostalih.. očito nema smisla, svatko od nas ima svoje mišljenje i stoji kod toga..ni najmanje ne mislim da ću nešto promijeniti ali eto..

Ne znam kakvi ste vi to ljudi koji su za Hrvatsku kada podržavate svakog tko je protiv Hrvatske države.. 

Ili ste isti kao oni?

Evo primjera kako to radi ministar Jovanović, pokazuje narodu kako zakon treba poštivati..

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/88211-vlast-rusi-ustavni-poredak-jovanovic-u-skole-ponovno-uveo-ukinuti-zdravstveni-odgoj.html

Jer biti će onako kako ON kaže, a ne kako Ustav nalaže..

Lagano idemo ka diktaturi trenutne vlasti, a velika većina vas to podržava.. a mi koji smo protiv toga ( za obitelj, samostalnu Hrvatsku, protiv jugonostalgičara) smo zatucani, glupi, konzervativni..

18 godina
kizo2703 kaže...

1. Nismo ni sumnjali da je svakoj pravoj Rvatini tekst na mjestu. To ,kaj je pun gluposti i netočnosti ,nije bitno.

2. Politički ,da ,vlast je loša. Hapšenja neistomišljenika ,ubojstva novinara i političkih protivnika koja se ne istražuju.

Ali ekonomski nije. Turski BDP je u stalnom rastu i za prošlu godinu je 8,9%. Industrijski rast je 28%.

1. Mozes pojasniti? Nisam u najboljem toku, jbg, moram se koncentrirati na faks u zadnje vrijeme.

2. Veoma dobra primjedba! No, misljenja sam (a ocito da ovi prosvjedi to i pokazuju) da vlast treba biti dobra i politicki i ekonomski. Ali isto tako izgleda da je u dobrom dijelu slucajeva to medusobno iskljucivo.

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

1. Mozes pojasniti? Nisam u najboljem toku, jbg, moram se koncentrirati na faks u zadnje vrijeme.

2. Veoma dobra primjedba! No, misljenja sam (a ocito da ovi prosvjedi to i pokazuju) da vlast treba biti dobra i politicki i ekonomski. Ali isto tako izgleda da je u dobrom dijelu slucajeva to medusobno iskljucivo.

1. Komentar ovog posta.

2. Postoji mnogo zemalja gdje su politička i ekonomska situacija totalno u raskoraku. Najbolji primjer je Kina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 16:10 (kizo2703).
13 godina
NeoOS kaže...

Lagano idemo ka diktaturi trenutne vlasti, a velika većina vas to podržava.. a mi koji smo protiv toga ( za obitelj, samostalnu Hrvatsku, protiv jugonostalgičara) smo zatucani, glupi, konzervativni..

Mislim da se ne moraš brinuti - vas sa naprednim stavovima ima jako puno, kroz nekoliko generacija će vaši pametni geni u potpunosti prevladati (uz božju pomoć i bježaniju razarača obitelji i jugonostalgičara) te ćete onda zasigurno prosperirati. U slučaju da ipak, nekim čudom, propadnete, možete kriviti nas za preveliku devastaciju svega svetoga.

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
NeoOS kaže...
...

Evo primjera kako to radi ministar Jovanović, pokazuje narodu kako zakon treba poštivati..

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/88211-vlast-rusi-ustavni-poredak-jovanovic-u-skole-ponovno-uveo-ukinuti-zdravstveni-odgoj.html

"Ova vlast sve očitije pokazuje koliko je protiv demokracije. Prije izbora su najavljivali olakšavanje organiziranja referenduma i demokratičnije izborno zakonodavstvo, a sada rade sve suprotno. Očito je da nisu shvatili što je demokracija i da pokušavaju srušiti vladavinu naroda, zbog čega pozivam sve na referendumsku akciju, jer je to borba za demokraciju." - a ocito je da ni Ilčić nije shvatio sto je to demokracija jer demokracija ne znaci nametanje misljenja i volje vecine manjini, jel...

"Oni se usude reći da znaju bolje od naroda, te da zato ne slušaju narod. Narod je, kao, glup, pa se ne treba osvrtati na njegovo mišljenje." - ovo se ustvari zove psihologija gomile ili psihologija mase. Ako jedan baci kamen, svi ce poceti bacati kamenje. Ne mora masa nuzno biti negativne prirode, ali najcesce jest jer je mrznja izrazito jaka emocija, kao i lako potpaljiva. Uglavnom, ako jedan pocne raditi gluposti, vecina ce poceti - zato se kaze da je narod "glup".

Uzeh, bezveze ovih par recenica iz konteksta cisto da ih malo prokomentiram, nije nuzno usko povezano s temom.

Uglavnom, da, ako je ovo istina treba ga opaliti po prstima. Zesce. Eh sad, za obitelj, da opet ne pokrecemo nepotrebnu raspravu, sve je vec receno. Samostalnu Hrvatsku, ah, od 1. srpnja vise toga nema (u punom smislu te rijeci), a i daleko nas je ta samostalnost odvela. Zasto ste protiv jugonostalgicara? Pa nek se ljudi vesele. Znas onu: "svaka budala ima svoje veselje". Napomena: ne mislim da je itko stvarno budala, vec zelim naglasiti da se svatko moze veseliti cemu god zeli i zasto bi mu itko to uskratio...

18 godina
kizo2703 kaže...

1. Komentar ovog posta.

2. Postoji mnogo zemalja gdje su politička i ekonomska situacija totalno u raskoraku. Najbolji primjer je Kina.

1. Ma to sam skuzio, nego me zanima na koje se "gluposti i netocnosti" referiras.

2. Svakako.

17 godina
NeoOS kaže...
Danny_HR kaže...

Ne znam kakvi ste vi to ljudi koji su za Hrvatsku kada podržavate svakog tko je protiv Hrvatske države.. 

Ili ste isti kao oni?

A kakav si ti kad ti je tulavi zdravstveni odgoj bitniji od matematike fizike, biologije, zemljopisa i hrvatskog jezika, da samo o tome tupiš?
Brojanje (upitnih i neprovjerenih) čistokrvnih krvnih zrnaca i etiketiranje davno nepostojećom političkom ideologijom nije argumentacija,
a ja tu samo vidim "konunjare, srbende". Prouči ustav na koji se pozivaš, pa onda se vrati sa citatom koji podržava tvoje stajalište.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
protjeran
wyks kaže...

Eto imamo osnovu i korijen svih problema u Pranji, Zengeu i rednecku koji daju za pravo kriminalcima samo zato je viču protiv komunjara. Ti isti bi posljedično za vlastitu korist počinili isti kriminal opravdavajući se da budale treba iskoristiti. Istovremeno je primjetno klanjanje moći jer je srž karakterna mana malih ljudi.

Na njih i njihovu glasnost vežu se ljudi sa iskvarenim pogledom uzrokovanim lošim konzervativnim odgojem. Oni nisu za najradikalnije poteze prve skupine no i dalje  ne prihvaćaju civilizacijske norme no osim kućnog učenja nemaju drugog argumenta. Jednostavo je u srži da je to  nešto krivo, dok niti ne pokušavaju shvatiti da tolerancija ne znači poštivanje  zločinačkih, nacističkih ideja kao što liberalnost ne znači bezuvjetno podupiranje svih pokreta. Nedostaje kritičko razmišljanje kojim bi takvi pojedinci shvatili da su neke ideje jednostavno zle, no drugačije se  niti nisu mogli razviti u okolini koja ih jasno uči isključivosti da je, konkretno, homoseksualizam neprirodan. Takvo mišljenje se utiskuje agresivnošću, a to ne samo da je odlika primitivizma već ih je posljedično veoma teško promjeniti.

Najveći problem takvog odgoja je apsolutno nepostojanje čvrstog osjećaja moralnosti već je taj osjećaj promjenjiv i podložan okolini. Primjerice izjava "Neka nas krade Sanader ali glavno da nije komunjara."

Još jedan argument da je agresivni obiteljski odgoj katastrofalan su izjave pojedinih primoraca kako su cijelu kontinentalnu Hrvatsku trebali poklati četnici jer nisu antifašisti. Dokaz da glupost i agresija mogu čovječne ideje pretvoriti u čudovišne.

Čak ako i stavimo na stranu netolerantne i fašističke probleme u nas, ostaje masa zlobe gdje se djeca pozivaju na pravila i prijete tužbama profesorima dok na odmoru varaju mlađe na Pokemon kartama jer su vidjeli oca koji vadi 7. podčlanak iz zakona kako bi prevario osiguranje i tužio susjeda zbog razbijenog žmigavca, dok ga vozi sa 4 Ožujske u organizmu.

Kako kaže @ivandragi, dok je tata jedini uzor korijen zla nikne, društvo ga zalijeva, a nekritično obrazovanje daje poljanu da korov buja.

Licemjeran,si kukavica,a samo zato,jer nisi one po kojima pljuješ,pozvao na topic da mogu svoje argumente navesti.

Kukavan si zato,jer ljudima priljepljuješ stavove,koje u biti nemaju..Gdje sam ja to izrijekom,trolu jedan rekao da sam "uz kriminalce a protiv komunjara"

Protiv sam pedera,a to što si se ti našao povrijeđen mojim stavom,jer,očito ne možeš provariti stav normalne većine,uz to si i osobno povrijeđen,jer eto netko se našao pa te ne voli,sad tu gnojiš kao curica,naravno dok oponenata nema..

Jadan si do bola..{#}

13 godina

E, onaj ko piše ovdje dok su drugi offline je kukavni papak - čisto da se zna. Lako tako.

13 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...

E, onaj ko piše ovdje dok su drugi offline je kukavni papak - čisto da se zna. Lako tako.

Jasna stvar..Lako je nasr*ti hrpetinu laži i insinuacija i nekog "proglasiti" negativcem,dok ga nema..sasvim slučajno sam upao i vidio kako papak pljucka po nekim ljudima i meni..

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

1. Ma to sam skuzio, nego me zanima na koje se "gluposti i netocnosti" referiras.

Iz teksta:

''Bitno je da je Hrvatska osuđena''

''Nakon postignutoga cilja, za koji ste zaslužni Vi i Vaša politika, ništa više ne će biti isto. Zadivljujuće je kako je samo Vaša stranka imala takvu viziju. Ona nam je dala za predsjednika Stjepana Mesića, koji je jasno i duboko mrzio onaj dio hrvatskog naroda iz kojega dolazi ova šestorka. Da bi ta mržnja bila okrunjena i dala svoj konačni rezultat, te da bi cijeli hrvatski narod ispaštao barem još jedno stoljeće – za agresiju na susjede''

Nisam znao da gospoda predstavljaju Hrvatsku.

Pročitaj tekst - uglavnom ,malo previše navijački ,kao i neke izjave iz HDZ-a neki dan ,da je ova vlast kriva za osudu jel im nije pomagala - a nitko od njih nije ni tražio ništa od izbora i promjene vlasti 2011.

A pomagao im nije nitko niti prije ,kada je na vlasti bio HDZ ,i kada jesu bili tražili pomoć od tadašnje vlade.

Uostalom ,tko ih je poslao u Haag?

NeoOS kaže...

Koliko znam ,a znam jel živim sa nastavnicom u školi ,ništa nije ponovno uvedeno. Samo je u većini škola nastava zdravstvenog odgoja već završena u ovoj školskoj godini.

Ustav ne nalaže ništa u ovom slučaju.

Da ,podržavam da mi dijete u školi uči znanstvene činjenice ,a ne bajke.

Diktatura? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 16:48 (kizo2703).
13 godina
redneck kaže...

Jasna stvar..Lako je nasr*ti hrpetinu laži i insinuacija i nekog "proglasiti" negativcem,dok ga nema..sasvim slučajno sam upao i vidio kako papak pljucka po nekim ljudima i meni..

ja imam mali križ kraj monitora koji zacrveni svaki put kada netko posta ovdje - zgodna stvar

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 16:38 (ElektričnaOvca).
17 godina
NeoOS kaže..

Evo ja sam kolegi Bukva dao argument na stranici dvije ranije pa nije ništa na to odgovorio, samo je lupio TD, kao i vas 4-5 ostalih.. očito nema smisla, svatko od nas ima svoje mišljenje i stoji kod toga..ni najmanje ne mislim da ću nešto promijeniti ali eto..

Ili ste isti kao oni?

Nisam uopće primjetio tvoj post, a kamoli da sam ti lupio TD. Inače, ja niti nemam neki običaj stiskanja uppova i downova osim ako me neki post nije nešto posebno oborio s nogu. Nekako su mi to više srednjoškolske face igre i fore, a ne nešto čemu je mjesto u diskusiji na forumu.

Da se vratim na taj tvoj post - što se tiče ove presude za BiH, ne znam... Nisam upućen u to i tko god mi bolje uvjerljivije objasni situaciju tom taboru ću se prikloniti. Međutim, znam, što se tiče Markača i Gotovine da je HDZ masovno failo, a trenutna vlast ih je izvukla iz deep... Jel... Poznanik je relativno blizu što se tiče pravnih krugova trenutne vlasti. Njima je doslovno bio sveti cilj izvući ponajviše Gotovinu iz Haaga jer su znali da u suprotnom će ih razapeti na slijedećih 10 godina.  HDZ je samo plaćao odvjetnike (i to na način da se ni ne zna gdje je lova išla i kome i za što), a za ostalo u Haagu nisu niti prismdrili osim ako im nije bilo potrebno da, jel, viču na trgovima.

Kako rekoh, ne znam što se događalo u ovom slučaju, međutim, čisto se zapitaj, zašto Gotovina koji je de facto bio maskota desnice po dolasku u RH je doslovno opalio šamarčinu desnici.

Osim toga, s obzirom koliko traju procesi u Haagu, veliko veeeeliko je pitanje koliko je zapravo i današnja vlast mogla ikako pomoći u tom procesu, a koliko zapravo leži krivnja na prošloj (samo, nažalost, ova ekipa nije bila niti približno toliko od "državnog pitanja" kao Gotovina).

Što se mene osobno tiče, upoznao sam na fakultetu jedan dobar broj ljudi koji su iz Bosne i Hercogovine (uključujući u jednom trenutku i cimer je bio preko granice) i iz njihovih priča imam neku sliku što se tamo događalo. Definitivno da je bilo kojekakvih zločina i sa jedne i sa druge strane. Isto tako ako si malo dulje pratio ovu temu, tamo pred koji mjesec sam ovdje tvrdio da ako idemo strogo činjenično stanje gledati da smo mi isto tako u Domovinskom ratu napravili agresiju na BiH (bez da sam uopće znao da se proces vodi u Haagu). Isto tako, sve više i više mi je taj isti sud rupa na svirali koja, po meni, doduše znam da zvučim ko teoretičar zavjere, služi čisto da butt hurtanoj Srbiji međunarodna zajednica malo briše suze s očiju i da im priča kako su i oni važni.

Isto tako, recimo, u toj raspravi sam se zakačio sa Dragom oko podrijetla Ustaša i ja i dalje mislim da sam ja u pravu (nastavak pokreta još od preporoda s time da su se ugledali na europske pokrete vs da ustaše nikle iz sveopćeg europskog pokreta), ali, naravno, da uvažavam i njegove stavove jer ne djeluju "kao da ih je voda donijela" (kao npr. ove gore članke koji su totalno baljezganje).

Bez obzira na sve gore rečeno, tvrditi da vlast je "ne-hrvatska" jer u njeno vrijeme neki sudski proces se nije odvio kako se tebi sviđa (a pritop zanemarujući činjenično stanje), je... Kako bi gore spomenuti Drago reko, postoje određena istraživanja koja dokazuju da ljudi... Jelte...

Isto tako ja mogu ići tvojom logikom i pitati te - Kakav si ti Hrvat koji glasa za onoga koji je tu Hrvatsku opljačkao?

I da, svatko kome se glavni argument svodi na jugonostalgičare, pedere i crvene je za mene glup, zatucan, i.... Glup općenito. Glup do bola. Retardirano glup. I to nema veze sa lijevim i desnim, HDZom i SDPom. Iako trenutno bih radije na kukuruzu klečo nego dao glas desnici, recimo, kad je Kosor preuzela HDZ da je kojim slučajem raspisala izbore, vrlo vjerojatno bi dobila moj glas (iako bih se sada zbog toga lupao po glavu, ali u tome trenutku bih bio glasač desnice).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
epic kaže...

Nismo ni sumnjali da je svakoj pravoj Rvatini tekst na mjestu. To ,kaj je pun gluposti i netočnosti ,nije bitno.

Da pola napora tvoga krštenja drugih imenima, ''Rvatina'', ''katotaliban'', uložiš u obrazloženje, npr. zašto je tekst pun gluposti i netočnosti nepotrebni postovi bi se smanjili upola.

Ja u tekstu ne vidim niti jednu netočnost, ovaj tekst točno opisuje ponašanje i odnošenje Pusića prema državi, stalno je blačući i lažima pokušavati, usprkos svih kontrirajućih dokaza, dokazati da je Hrvatska izborila nezavisnost pomoću agresije na BiH i pomoću udruženog zločinačkog pothvata. Pa daj malo pročitaj njihove izjave i informiraj se prije vrijeđanja i agresije. Svakog državljanina ove zemlje bi ovo trebalo smetati, bez obzira na (ne)vjeru i nacionalnost.

Da si imalo pratio suđenja, a koliko vidim nisi im ni primirisao, vidio bi da je obrana apsolutno svaki argument tužiteljstva oborila i čak uhvatila neke svjedoke, nizozemske i birtanske oficire, u laži. Ali, eto sad je u trendu neka vaša izmišljena fabula ''razumnih'' protiv ''Rvatina, katotalibana''. Zločina je bilo i sa naše strane, i to nitko ne može osporiti. Ali, ulaziti u drugu (lažnu) krajnost je u najmanju ruku bezobrazno i nezahvalno.

18 godina
Bukva kaže...
...

Isto tako, recimo, u toj raspravi sam se zakačio sa Dragom oko podrijetla Ustaša i ja i dalje mislim da sam ja u pravu (nastavak pokreta još od preporoda s time da su se ugledali na europske pokrete vs da ustaše nikle iz sveopćeg europskog pokreta), ali, naravno, da uvažavam i njegove stavove jer ne djeluju "kao da ih je voda donijela" (kao npr. ove gore članke koji su totalno baljezganje).

...

Moze link na te postove, interesira me rasprava?

Evo jos nesto o stanju u Turskoj:

http://defnesumanblogs.com/2013/06/01/what-is-happenning-in-istanbul/

17 godina
protjeran
Bukva kaže.....

Preporučam ti, ako te zanima, u vezi sukoba u BiH na forum.hr, pdf politika, forumaš ''marasovac'' piše o svim tim sukobima i općenito o situacijama u DR-u uz obavezne dokaze, linkove na pdf-ove i razne druge file-ove. Uglavnom, ima toga masu.

A, ova vlada koja je ''izvukla'' Gotovinu i Markača iz deep sh., je li to ista ta vlada koja je obrani ovih šest generala naplačivala kopiranje državnih papira koji pomažu u obaranju presude uzp-a i pomažu za neke od optuženika, te također nije htjela dati stručnjaka za pomoć u obaranju neke teze tužiteljstva.

Pa je li smiješno i prozirno da na jednom ovakvom velikom slučaju sudi jedan stalni sudac Haaga (koji se ne slaže s presudom) i dvojica koje su doveli tko zna odakle. Samo priglup čovjek ne može zaključiti da netko deseti odlučuje preko ta dva ''sudca''.

17 godina
neaktivan
epic kaže...

Ja u tekstu ne vidim niti jednu netočnost, ovaj tekst točno opisuje ponašanje i odnošenje Pusića prema državi, stalno je blačući i lažima pokušavati, usprkos svih kontrirajućih dokaza, dokazati da je Hrvatska izborila nezavisnost pomoću agresije na BiH i pomoću udruženog zločinačkog pothvata. 

Jedno jedino pitanje: šta Zoran Pusić ima sa sadašnjom vlašću ,koju se u tekstu optužuje?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice