Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.142.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ne valja kucni odgoj. Ove generacije od sredine devedesetih su se odgajale tako da gledaju samo svoje dupe. To je propala generacija niskoristi.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 20:31 (Ezio).
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Ezio kaže...
Ne valja kucni odgoj. Ove generacije od sredine devedesetih su se odgajale tako da gledaju samo svoje dupe. To je propala generacija niskoristi.

Genralizacija je gotovo uvijek loša i netočna osim kada kažeš da su sve žene zaposlene u bordelu k*urve osim Biserke iz računovodstva.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
wyks kaže...
Ezio kaže...

Genralizacija je gotovo uvijek loša i netočna osim kada kažeš da su sve žene zaposlene u bordelu k*urve osim Biserke iz računovodstva.

Nisam mislio na sve. Samo 98% generacije je takvo.
Potpis!
17 godina
protjeran

O diskriminaciji nema govora. U Hrvatskoj homoseksualci imaju sva ista prava kao i heteroseksualci. MOGU stupiti u bračnu zajednicu i MOGU imati djecu isto kao i heteroseksualci. Heteroseksualci NE MOGU stupiti u brak s istospolnom osobom i ne mogu imati djecu s njima, ako bi iz nekog razloga htjeli, isto kao homoseksualci.

Ustvari oni traže veća prava, što je diskriminacija ostalih.

A complex man drawn off of simplicity.
14 godina
wyks kaže...

Naćuo sam kako je i Biserka mutila s tipovima koji su postavili fiskalnu blagajnu.{#}

17 godina
neaktivan
epic kaže...

MOGU stupiti u bračnu zajednicu i MOGU imati djecu isto kao i heteroseksualci.

Malo pročitaj zakon o istospolnim zajednicama ,prije nego počneš pričati napamet!

diskriminacija ostalih .... {#}{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 21:08 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Usađuju im nove krive vrijednosti, da je OK ak malo lažeš, kradeš, vrijeđaš, potuči se... da dobiješ  što želiš. Al najgore je kaj su i starci postali takvi, u manjoj mjeri nego mladi. Evo, baš danas, maloprije, mi otac kaže da laži, ne budi pošten jer tak nećeš postići ništa. U jednu ruku je i dobro rekao. Cijelo društvo se pogoršalo. Evo primjer svećenika koji bi trebali biti moralni uzor, moj ima ljubavnicu, dijete, a aute mijenja kao auto salon

Nema akcije bez reakcije
17 godina
Tiby kaže...
wyks kaže...

Naćuo sam kako je i Biserka mutila s tipovima koji su postavili fiskalnu blagajnu.{#}

Ako je ispostavila račun sa valjanim JIR i zaštitnim kodom, nema problem sa zakonske strane.

Ukoliko sumnjaš da ti je Biserka uručila nevaljani račun, valjanost možeš provjeriti na web adresi Porezne uprave Republike Hrvatske - http://www.provjeri-racun.hr/provjeraracuna

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
neaktivan
veliki bebač kaže...

..... koji bi trebali biti ....

Distorzija u razmisljanju ("should").

Ili hoces, ili neces. Sjedenje na ogradi ne doprinosi nicemu... http://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_distortion

They say freak, when you're singled out...
17 godina
neaktivan

Ajde pokusajte raspravljali bez keljenja linkova. Kak to drugacije ide uzivo?

The only thing I put before me is do re.
17 godina
epic kaže...

http://www.24sata.hr/svijet/od-25-tuljana-koji-su-navodno-ubili-osamu-ziva-su-sedmorica-316782

Ništa čudno. Ubrzo će fasovat i preostala sedmorica koji su ubili fiktivnog lika bin Ladena.

Ma sve to oko tog Bin Ladena,Izlanuo se je tolko izlizano i prozirno da je za ponevjerovat bajke za malu djecu itd.Nevinašce

Vezano za ove specijalce hm, poslali su ih sa starim helikopterom u vrlo opasno područje suprotno preprorukama pa onda "obična nesreča" kaj drugo.{#}{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ajde pokusajte raspravljali bez keljenja linkova. Kak to drugacije ide uzivo?

Pa lijepo sam objasnio o cemu se radi, prije linka. Ova vrsta distorzije u razmisljanju ne trazi 20 stranica za objasnjavanje, nego je tako jednostavna:

"trebao bi" je cista greska. Ili hoces, ili neces - to sto ti se vrzma u glavi ne mijenja ama bas nista. Dakle, own it.

14 godina
wyks kaže...

Ako je ispostavila račun sa valjanim JIR i zaštitnim kodom, nema problem sa zakonske strane.

Ukoliko sumnjaš da ti je Biserka uručila nevaljani račun, valjanost možeš provjeriti na web adresi Porezne uprave Republike Hrvatske - http://www.provjeri-racun.hr/provjeraracuna

Račun mi nije bio ni na kraj pameti ono se odnosilo na nešto drugo.

17 godina
protjeran

Nulta točka, HRT1 sada. Pogledajte, oba dvije strane.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 21:21 (epic).
17 godina
neaktivan
epic kaže...

U današnjoj situaciji u Hrvatskoj ,totalno nebitno i marginalno. Mlaćenje prazne slame ,ponovno.

17 godina
epic kaže...

Nismo više u Jugoslaviji fučkaj ga,Izlanuo se pa da imaš samo jedan TV izbor i ništ drugo eto ti i na Z1 TV malo ležernija emisija uživo upravo na tu temu.{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Nismo više u Jugoslaviji fučkaj ga,Izlanuo se pa da imaš samo jedan TV izbor i ništ drugo eto ti i na Z1 TV malo ležernija emisija uživo upravo na tu temu.{#}

Aha ,to je ona Bandićvizija ..... i sad trenutno tam možeš samo gledat Mamića i društvo.

17 godina
kizo2703 kaže...
rambox kaže...

Aha ,to je ona Bandićvizija ..... i sad trenutno tam možeš samo gledat Mamića i društvo.

Tak je da Bandič je vlasnik Z1 pa i Jabuka TV i TV Net,Izlanuo se a SDP kontrolira HTV normalno a Bandič veze nema s SPD-om nikad nisu niti mlada stabla sadili zajedno. Smijeh

Danas SDP pere ruke od Bandiča jel, a do nedavno im je bio praktički glavni jahač u stranci(onda je bio dobar a ne đubre) no sad je Bandič đubre i sve najgore. No dobro sad če opet taj najgori jahač, bit ponovo gradonačelnik Zagreba vjerojatno i to zahvaljujuči besplatnoj izbornoj promiđbi SDP-a(?) sa vrlo sposobnim Milanovičem na čelu kaj drugo.Smijeh

17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
rambox kaže...

Vidjeli smo stav HRT-a državne televizije koja bi trebala biti objektivna na Dnevniku jučer.

16 godina
neaktivan
epic kaže...

Vidjeli smo stav HRT-a državne televizije koja bi trebala biti objektivna na Dnevniku jučer.

Pa objektivna je.

Call spade a "spade". Politicki bi bilo suprotno, going around the bush i da im je pimplao na finjaka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 22:11 (Deus ex machina).
17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Pa objektivna je.

Call spade a "spade". Politicki bi bilo suprotno, going around the bush i da im je pimplao na finjaka.

Šprajc je od Dnevnika napravio vlastiti blog.

17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

U današnjoj situaciji u Hrvatskoj ,totalno nebitno i marginalno. Mlaćenje prazne slame ,ponovno.

Ne bih rekao da je nebitno, ali da, ima puno važnijih tema o kojima se treba raspravljati.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Tak je da Bandič je vlasnik Z1 pa i Jabuka TV i TV Net,Izlanuo se a SDP kontrolira HTV normalno a Bandič veze nema s SPD-om nikad nisu niti mlada stabla sadili zajedno. Smijeh

Danas SDP pere ruke od Bandiča jel, a do nedavno im je bio praktički glavni jahač u stranci(onda je bio dobar a ne đubre) no sad je Bandič đubre i sve najgore. No dobro sad če opet taj najgori jahač, bit ponovo gradonačelnik Zagreba vjerojatno i to zahvaljujuči besplatnoj izbornoj promiđbi SDP-a(?) sa vrlo sposobnim Milanovičem na čelu kaj drugo.

Bandić ,sa mekim Ć

Nitko ne niječe da je SDP stvorio Bandića i ,pa čak ni ''nesposobni'' Milanović.

O reklami bi se dalo pričati ,ali pošto više (hvala bogu) nisam zagrepčan ,potpuno mi je svejedno.

Svatko ima onakvu vlast kakvu bira i kakvu zaslužuje.

Žalosno je jedino što će velika većina zagrepčana eskivirati izbore i ovaj put ,a onda grintati protiv Bandića i ''seljačina'' koji su ga izabrali!

Opaska o Z1 kao Bandićviziji je išla zato jel je smiješno prikazati 800k kuna troškova ,a samo na Z1 se već dva mjeseca vrte emisje pune Bandića po cijeli dan.

O plakatima po čitavom gradu ,na panoima koji su stavljeni čak i na mjesta gdje nitko drugi nije mogao dobiti dozvolu za to da ne pričamo.

epic kaže...

Ne bih rekao da je nebitno, ali da, ima puno važnijih tema o kojima se treba raspravljati.

Nebitna stvar koja samo služi daljnim podjelama u društvu.

Nisu vam dosta crveni i crni plavi ,ustaše i partizani ,za i protiv EU. Ajmo se sad klat i zbog braka.

Dajte se probudite!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 23:53 (kizo2703).
17 godina
protjeran

Nadam se da ste pogledali Nultu točku. Ako ne, imate emisije na zahtjev, na HRT stranici. Gospođi Hrabar naklon do poda, žena je pobila sve argumente opozicije i poklopila kolegici s istog Pravnog fakulteta Zg. Ili je opozicija bila totalno nestručna.

16 godina
neaktivan
epic kaže...

Šprajc je od Dnevnika napravio vlastiti blog.

OK, pa argumentiraj. Na koji nacin bi ti objektivno iznio ono sto se trenutno dogadja?

Kako ja to vidim, da se skupljaju potpisi da bi se ogranicila prava hrvatskim drzavljanima drugih nacionalnosti - bilo bi sasvim realno i objektivno to nazvati ksenofobicnim.

17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

OK, pa argumentiraj. Na koji nacin bi ti objektivno iznio ono sto se trenutno dogadja?

Kako ja to vidim, da se skupljaju potpisi da bi se ogranicila prava hrvatskim drzavljanima drugih nacionalnosti - bilo bi sasvim realno i objektivno to nazvati ksenofobicnim.

Izvijestiti o referendumu, pitanje referenduma, tko ga provodi, izvijestiti o opoziciji i njihovim stajalištem. Nikakvi javni blog voditelja.

16 godina
neaktivan
epic kaže...

Izvijestiti o referendumu, pitanje referenduma, tko ga provodi, izvijestiti o opoziciji i njihovim stajalištem. Nikakvi javni blog voditelja.

Duznost novinara je informirati javnost - sto je potpuno suprotno s onime sto "U ime obitelji provodi", sto se klasificira kao manipulacija i dezinformiranje.

Informirati javnost da se udruga bori za homofobne ciljeve je objektivno i informativno. Ako malo proucis naokolo iskustva ljudi, vidjet ces kako se jednostavno manipulira (neukim) ljudima da potpisu, pa ljudi misle da potpisuju "za obitelj", a u praksi dume nemaju sto to znaci - jer im se tako i govori. Potpisite za obitelj! Ni meni ne zvuci lose, zvuci mi kao nesto stvarno vrijedno potpisa...

Sprajc je, kako sam rekao, nazvao spadu spadom. Homofobno je. Ako se nekom ne svidja biti zvan homofobom - onda nek ne bude homofob. Jednostavno je, isto kao i pretilost: ako ne zelis biti smatran debelim - smrsavi.

Prvi i jedini osvrt na zadnju recenicu - prestani "poentirati" kako voditelj vodi javni blog jer mi tratis vrijeme osobnim interpretacijama koje bi sad ja kao trebao razoruzavati; ne pada mi na pamet.

Fokusiraj se na cinjenice, jer mi se ne diskutira sa fantazijama.

17 godina
neaktivan
epic kaže...

O diskriminaciji nema govora. U Hrvatskoj homoseksualci imaju sva ista prava kao i heteroseksualci. MOGU stupiti u bračnu zajednicu i MOGU imati djecu isto kao i heteroseksualci. Heteroseksualci NE MOGU stupiti u brak s istospolnom osobom i ne mogu imati djecu s njima, ako bi iz nekog razloga htjeli, isto kao homoseksualci.

Nije diskriminiacija. A sada ti razložim zašto.

Koja prava dobiju oni, dobiti će i heteroseksualci. :)

Znači dva muška heterića će se moć mužiti i imati dječicu {#}

Dakle po tvojoj logici oni se samo bore za veća prava za svih :P

17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Duznost novinara je informirati javnost - sto je potpuno suprotno s onime sto "U ime obitelji provodi", sto se klasificira kao manipulacija i dezinformiranje.

Informirati javnost da se udruga bori za homofobne ciljeve je objektivno i informativno. Ako malo proucis naokolo iskustva ljudi, vidjet ces kako se jednostavno manipulira (neukim) ljudima da potpisu, pa ljudi misle da potpisuju "za obitelj", a u praksi dume nemaju sto to znaci - jer im se tako i govori. Potpisite za obitelj! Ni meni ne zvuci lose, zvuci mi kao nesto stvarno vrijedno potpisa...

Sprajc je, kako sam rekao, nazvao spadu spadom. Homofobno je. Ako se nekom ne svidja biti zvan homofobom - onda nek ne bude homofob. Jednostavno je, isto kao i pretilost: ako ne zelis biti smatran debelim - smrsavi.

Prvi i jedini osvrt na zadnju recenicu - prestani "poentirati" kako voditelj vodi javni blog jer mi tratis vrijeme osobnim interpretacijama koje bi sad ja kao trebao razoruzavati; ne pada mi na pamet.

Fokusiraj se na cinjenice, jer mi se ne diskutira sa fantazijama.

Dobro, odustajem. 550 000 ljudi su homofobi. Malo je licemjerno govoriti o dezinformiranju i manipulacijama s obzirom na što se sve događalo za vrijeme skupljanja potpisa od strane većine medija. Ali, eto tebi je zahtjev homofoban što implicira da je Obiteljski zakon (kojeg nitko dosada nije doveo u sumnju) homofoban zajedno s 550 000 ljudi i očito si to dobro upečatio u glavu. Tako da nema smisla raspravljat. I valja napomenuti da se referendumom samo pokušava prepisati što piše u Obiteljskom zakonu u Ustav RH (razloge neću govoriti jer su sto puta rečeni).

17 godina
protjeran
Dr. Zoidberg kaže...

Nije diskriminiacija. A sada ti razložim zašto.

Koja prava dobiju oni, dobiti će i heteroseksualci. :)

Znači dva muška heterića će se moć mužiti i imati dječicu {#}

Dakle po tvojoj logici oni se samo bore za veća prava za svih :P

Dakle, po tome se definicije braka mogu proširivati do beskonačnosti. Što opet uključuje incestuozne partnere te poligamiju. Jako pametno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice