Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.018.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Tom Keruze kaže...

p.s. ako ne dobijem barem 15 td-ova, proglasit ću ovaj forum homofobnim, mjestom gdje obitavaju katotalibani i ostali mrzitelji svega što je p****sko

he's right

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:26 (ElektričnaOvca).
16 godina
neaktivan
Tom Keruze kaže...

Nisam rekao da si gay, ne moraš dijeliti moja stajališta, a što se gluposti tiče ne sprdaš se sa njom nego doprinosiš istoj. Nisi ti kizo toliko jak da bi glupost za tebe bila nedostižna, bez brige.

Ne čini me sretnim, zapravo sam totalno indiferentan glede toga, a što se sina tiče, ima ga i Elton John i njegov muž, tako da ne znam zašto to spominješ.

Meni ne smetaju niti pederi niti homići niti sadomazohisti. Smetaju mi ljudi koji omalovažavaju tuđe stavove i tuđa mišljenja i svoja nazivaju progresivnima i jedinima koji su ispravni. Ako kažeš gay is ok, IQ ti odmah skoči za 20 bodova. Ako kažeš da si za da gajevi posvajaju djecu, IQ ti dodatno skoči za 20 bodova. Bitch please!!!

Onog dana kada ćete   se naučiti pristojnosti, kada ćete poštivat tuđe stavove i kada ćete napokon shvatiti što znači pojam tolerancija, onda ćemo moći raspravljati i ljudskim pravima i o mnogim drugim zanimljivim stvarima, a do tog dana ostaje samo flejm, nažalost.

p.s. ako ne dobijem barem 15 td-ova, proglasit ću ovaj forum homofobnim, mjestom gdje obitavaju katotalibani i ostali mrzitelji svega što je p****sko

S obzirom da ti kultura baš i nije na visini ,neću se puno mučit: ti možeš imati stavove kakve hoćeš ,proglašavati glupanima i gayevima koga hoćeš (pa i mene)

,bitno je samo da nikoga ne nazoveš  pederom - to je karakterna osobina i uvreda!!

I molim ,te ,nakon ovakvog posta (ili ovog - nešto smo nervozni?) ,ne spominji pristojnost i toleranciju!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 18:43 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Tom Keruze kaže...
....

Onog dana kada ćete   se naučiti pristojnosti, kada ćete poštivat tuđe stavove i kada ćete napokon shvatiti što znači pojam tolerancija, onda ćemo moći raspravljati i ljudskim pravima i o mnogim drugim zanimljivim stvarima, a do tog dana ostaje samo flejm, nažalost.

...

Tolerancija je za metroseksualce.

Uopce mi ne pada na pamet postivati tudje stavove, samo zato jer su tudji. Mogu postivati neciji razum, logiku, pamet, empatiju... a ne stav. Stav ima svatko, i ironicno, najjaci stavovi su o stvarima o kojima se opcenito nema pojma.

Uglavnom - ako to znaci da nemam tolerancije, nema problema, evo istupit cu lijepo naprijed kao covjek s 0 tolerancije, jer to je istina.

Nemam ni gram postovanja za ljude koji su dobrovoljno glupi, niti za njihove bedaste stavove, niti za njihovo njakanje koje je tu tek tako da se cuju i osjete vazni.

Napisi neki stav koji ima smisla, logike, i vodi se principom slobode - pa onda mozemo razgovarati o nekakvom postivanju.

They say freak, when you're singled out...
12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Pismenost i poznavanje hrvatskog jezika autora poruke je ''malo'' jača:

"Bogu hvala na odluci Ustavnog suda zbog odluke o zdrastvenom odgoju i Božji blagoslov svim sucima Ustavnog suda i ljubljenom hrvatskom puku"

{#}

Meni si se rugao da sam "grammar nazi", a sada se ti hvataš za isto. Opet dvostruka mjerila. Meni smeta pravopisna grješka uvijek, pa tako i na ovom ekranu, ali tebi samo selektivno.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
16 godina
neaktivan
farty kaže...

Meni si se rugao da sam "grammar nazi", a sada se ti hvataš za isto. Opet dvostruka mjerila. Meni smeta pravopisna grješka uvijek, pa tako i na ovom ekranu, ali tebi samo selektivno.

Ne ispravljam nikoga na forumu ,niti bilo gdje drugdje na netu (za razliku od tebe) - po tome ,ne možeš me nazvati grammar nazijem.

Firma o kojoj pričamo i kojoj se rugam naziva se ''medijskom kućom'' ,a takvi bi morali znati barem pisati gramatički točno.

A sad ,da malo ipak budem grammar nazi - po kojem se to pravopisu piše ''grješka''?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 19:05 (kizo2703).
16 godina
Deus ex machina kaže...

Uopce mi ne pada na pamet postivati tudje stavove, samo zato jer su tudji. Mogu postivati neciji razum, logiku, pamet, empatiju... a ne stav

Ovo nema smisla

Stav je produkt navedenih karakteristika. Poštivanje nečijeg stava znači uvažavanje tuđeg mišljenja. Osnova tolerancije. Može smatrati mišljenje krivim pa dokazivati suprotno.

Ako ne uvažavaš tuđe mišljenje onda si vjerojatno direktor svemira.

Potpis!
13 godina
Ezio kaže...
Deus ex machina kaže...

Uopce mi ne pada na pamet postivati tudje stavove, samo zato jer su tudji. Mogu postivati neciji razum, logiku, pamet, empatiju... a ne stav

Ovo nema smisla

Stav je produkt navedenih karakteristika. Poštivanje nečijeg stava znači uvažavanje tuđeg mišljenja. Osnova tolerancije. Može smatrati mišljenje krivim pa dokazivati suprotno.

Stavove prvenstveno karakterizira afektivna komponenta - postoji više definicija, no ukratko se može reći da je stav afektivna pristranost (pozitivna/negativna) prema nekome/nečemu. Stav ima i kognitivnu komponentu (u to bi se uklopilo mišljenje), no ta komponenta može biti izrazito ''slaba'', a stav svejedno vrlo izražen/snažan. Stoga sam stav praktički ne govori puno o nečijem mišljenju kao takvom, nečiji kognitivni procesi uključeni u izgradnju i održanje stava mogu biti temeljeni na maloj količini informacija, irelevantnim informacijama, relevantnim ali krivo protumačenim informacijama, itd. Sam stav, ako je dovoljno izražen, doprinosi ''iskrivljavanju''(adaptaciji) svih naknadnih informacija koje nisu u podudarnosti sa samim stavom, u svrhu umanjivanja kognitivne disonance. Iz tih je razloga neke stavove izrazito teško mijenjati, pogotovo kod ljudi koji su kognitivno i svojom ličnošću manje fleksibilni (u teoriji ličnosti bi to bila dimenzija ''otvorenost za iskustva'', misli se prvenstveno na intelektualna iskustva).  

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 19:41 (ElektričnaOvca).
13 godina
15 godina

@ElektričnaOvca

Ma ne mislim konkretno na sve učenike, nego baš na te problematične koji spadaju u tu prvu grupu. Oni su produkt roditeljevih nemara, a nastavnik kad je vidio da može jednom, zašto ne bi i opet ako se ovaj neće opametit.

Iako bi mogli reć da postoji i još jedna grupa problematičnih, kod kojih roditelji nemaju love i ne vode brigu za malog, a mali se ne interesira za školu i učenje, ne trudi se itd. 

Uglavnom, problem je velik i nije ga lako riješiti. Da ima velik udio nekompetentnih i nezainteresiranih učitelja, ima. Neki ne znaju radit s učenicima, neki ne znaju predmet održat zanimljivim učenicima koliko toliko, nego puka čitanja/prepisivanja sa slajdova ili nekad grafoskopa.

Ne znam uopće zašto sam išao išta više pisat osim odgovora da se može rušit.

15 godina
Tom Keruze kaže...

Oladi malo čovječe. Greške se događaju i što sad. Ja bi rekao da te dupe boli od nečeg drugog (if you know what i mean). Pošalji mi broj od svojeg psihijatra i stvar riješena.

Onaj koji bi trebao oladiti si ti, ali mene to puno ne dira. Greške se događaj, kažeš. Pa eto ja ti želim da ti se greška dogodi kod izbora rupe (no big deal). Kad smo već kod insinuiranja malo sam konzultirao stručnjake i većina se slaže da tvoj nick u stvari znači "Turi mi kitu". Pokušao sam im objasniti da je to nemoguće jer ti zastupaš suprotne stavove i drugi svjetonazor. A oni će meni da je to najbolji način prikrivanja.{#}

Što se tiče mog psihijatra, čovjek je digao ruke od mene i otvorio auto praonu.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Batista kaže...

Citam ovu vijest i jednostavno me neka zelja obuzme da sakupim ekipu za ciscenje takvih huligana...

Mr. Muscolo crew
Potpis!
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ovo nema smisla

Misljenje mi nije dovoljno samo po sebi da bi ga postivao, osim ako naravno nije jednako mojem. Ova iznimka naravno lezi pored ostalog na confirmation biasu, ali glavna poanta je u tome da sam, sukladno svojim mentalnim kapacitetima, vrlo strog u analizi onoga sto znam, mislim i vjerujem.

Ako imas drugacije misljenje od moga - imas punu sansu dokazati mi zasto sam ja u krivu a ti u pravu. Iste sekunde kad mi pokazes nedostatak logike u mojem, ili bolju logiku u tvojem razmisljanju - odbacit cu svoje i zamjeniti ga tvojim.

Po meni - ovo je osnova covjeka koji zeli rasti kao osoba, a takva vrst ucenja nabrzaka stvori cvrste, kvalitetne stavove koje nije jednostavno 'razbiti'.

S druge strane, nije mi strano napisati/reci da mi treba vremena da promislim ili da sam bio u krivu. Nemam nikakvog ponosa oko nekog misljenja zato jer je moje. Uostalom, i nije bas moje. Dosta misljenja sam jednostavno pokupio od drugih ljudi jer imaju smisla i logicno stoje jedna uz drugo.

They say freak, when you're singled out...
13 godina
mystik kaže...

@ElektričnaOvca

Ma ne mislim konkretno na sve učenike, nego baš na te problematične koji spadaju u tu prvu grupu. Oni su produkt roditeljevih nemara, a nastavnik kad je vidio da može jednom, zašto ne bi i opet ako se ovaj neće opametit.

Iako bi mogli reć da postoji i još jedna grupa problematičnih, kod kojih roditelji nemaju love i ne vode brigu za malog, a mali se ne interesira za školu i učenje, ne trudi se itd. 

Uglavnom, problem je velik i nije ga lako riješiti. Da ima velik udio nekompetentnih i nezainteresiranih učitelja, ima. Neki ne znaju radit s učenicima, neki ne znaju predmet održat zanimljivim učenicima koliko toliko, nego puka čitanja/prepisivanja sa slajdova ili nekad grafoskopa.

Ne znam uopće zašto sam išao išta više pisat osim odgovora da se može rušit.

Ma kužim ja tebe, samo treba imati na umu da klinci nisu nikome alibi, ni blizu, ja recimo dobijem osip kada čujem ''ove nove generacije bla bla'' - škole su odgojno-obrazovne ustanove, a ulogu roditelja ne treba previše objašnjavati. Naravno, određeni postotak (koji bi trebao biti malen, inače je sustav negdje s*ebao) učenika će uvijek biti problematičan. Nemam sada volje pisati naširoko, ionako se slažemo da je problem višestruk, no samo ću reći da već sada imamo problema sa više generacija loše educiranih, koji odgajaju svoju djecu i podučavaju djecu po školama. Dobrom dijelu njih ni pozitivne promjene ne možeš argumentirati. Što će se događati dalje ako nastavimo ovim smjerom i tempom je vrlo jednostavna matematika (barem za neke :P).   

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Kad smo već kod insinuiranja malo sam konzultirao stručnjake i većina se slaže da tvoj nick u stvari znači "Turi mi kitu". Pokušao sam im objasniti da je to nemoguće jer ti zastupaš suprotne stavove i drugi svjetonazor. A oni će meni da je to najbolji način prikrivanja.{#}

Što se tiče mog psihijatra, čovjek je digao ruke od mene i otvorio auto praonu.

{#}{#}

Svaka čast!!

Za sve ostale ,nabrijane na promjenu Ustava:

The Day That Never Comes ,Metallica

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 22:09 (kizo2703).
17 godina
odjavljen
Drago kaže...

A što to znalči da je "kriv cijeli sustav"? Sustav je iz austrougarske i ja sam po njemu učio i zaključujem da naučiti baš sva slova (strava - čak 30 komada!)  do 6. razreda i razlomke po tom problematičnom "sustavu" baš i nije tako teško. 

Ja stvarno imam velikog problema shvatiti kako je ikoji ministar, od Vokićke do Jovanovića, kriv ako ima đaka koji nisu naučili slova do 6. osnovne, ili razlomke do srednje škole? 

Volio bih neko detaljnije objašnjenje. 

Koliko detaljno? Ja ne mislim da je samo ministar kriv, ali ministarstvo koje je nadležno jest. Satnica je loša. Profesorima se ostavlja premalo prostora. Ja sam odslušao opći gimnazijski program i uvijek smo negdje "marširali s gradivom". Sustav učenja u stilu "piši u školi, uči doma" je inherentno pogrešan. Učenje bi se trebalo odvijati aktivno na satu, kroz interakciju učenika i profesora, a u nižim razredima bez pritiska ocjena na djecu. Učenje u našem sustavu, koje u većini slučajeva ne ostavlja vremena i prilike za pitanja, konzultacije i komunikaciju, rezultira frustracijama, pogotovo kod djece koja ne mogu priuštiti repeticije, odnosno plaćanje privatnog školovanja kojim se nadoknađuju promašaji postavljenog plana i programa. Nema potrebe ni napominjadi da razredna odjeljenja od 30, 40 i 50 učenika nisu efikasna, da sve češće imamo utrku za mjesta u školama jer ih nedostaje i mnoga djeca bez obzira na sposobnosti ni ne dobiju priliku za obrazovanje koje žele. Istovremeno na biroima imamo stotine profesora bez posla i bilo kakve šanse da će ga dobiti u duboko korumpiranom sustavu škola, ravnatelja i politike.

Doduše, cijeli sustav određivanja životnog puta u 14. godini života je pogrešan. Djeca se u pubertetu drastično mijenjaju, afiniteti se mijenjaju, a odluke koje ne završe gimnazijom automatski postaju pogrešne u slučaju da im je samo odabirom srednje škole ograničen izbor za daljnje školovanje.

Trebamo više (duplo+?) ulaganja u obrazovanje, više škola, više gimnazija (općeg, šireg programa obrazovanja od obrtničkih i sl.), manje razrede, više sati matematike, hrvatskoga i sl. (nepismenost vidimo i na televiziji, a kamoli kod djece), manje sati beskonačnog ponavljanja jedne te iste knjige (vjeronauk 3 sata tjedno?!)...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 0:22 (Tonči).
17 godina
moderator
Ezio kaže...

Poštivanje nečijeg stava znači uvažavanje tuđeg mišljenja. Osnova tolerancije.

Poštuje se pravo na mišljenje, a ne mišljenje. Ako (ti) je mišljenje za qrac, zašto ga poštovati? (znaš ono o mišljenjima i analnim otvorima).

16 godina
neaktivan
Tonči ovo je drito u sridu. Sve što si rekao stoji k'o križ na Marjanu, ali realno, mislim da ne bu bilo ništa od toga, pošto se ljudi ne bune i ne traže promjene, a ako se ljudi ne bune (pod ljudi ovdje naravno mislim na većinu) teško da će se išta pomaknuti s mrtve točke, jer ispada da im je aktualno sranje skroz ok.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
16 godina
DrNasty kaže...
Ezio kaže...

Poštivanje nečijeg stava znači uvažavanje tuđeg mišljenja. Osnova tolerancije.

Poštuje se pravo na mišljenje, a ne mišljenje. Ako (ti) je mišljenje za qrac, zašto ga poštovati? (znaš ono o mišljenjima i analnim otvorima).

Ako si autoritet na svakom polju koji zna apsolutno sve o svemu onda možeš to reći. Uglavnom takvih ljudi baš i nema na Zemlji. Ali zato onih koji su si umislili da su jako pametni ima jako puno.

Ne govorim o nečijem mišljenju da sila nije jednaka umnošku mase i ubrzanja, nego o bezbroj situacija kad ne treba biti tvrdoglav jer možda ti misliš da je tuđe mišljenje za qrac a zapravo je tvoje za qrac. No toga još nisi svjestan i nećeš ni postati svjestan jer tuđe mišljenje u startu odbacuješ.

Potpis!
17 godina
moderator
Ezio kaže...

Ne govorim o nečijem mišljenju da sila nije jednaka umnošku mase i ubrzanja, nego o bezbroj situacija kad ne treba biti tvrdoglav jer možda ti misliš da je tuđe mišljenje za qrac a zapravo je tvoje za qrac. No toga još nisi svjestan i nećeš ni postati svjestan jer tuđe mišljenje u startu odbacuješ.

Krivo si protumačio moju izjavu.

Svako ima pravo na mišljenje (neće biti spaljen na lomači zbog njega), ali je to mišljenje (ako ga iznese) podložno kritici (ili nepoštivanju), baziranoj na saznanjima/zaključcima onog koji to mišljenje osporava/kritikuje/ne poštuje.

Tu onda dolazi rasprava, ono što je deus u postu dodatno obrazložio, pa da ne ponavljam.

Ne osporiti/poštovati nečije pogrešno mišljenje samo da bi bio tolerantan je besmisleno.

12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
farty kaže...

Ne ispravljam nikoga na forumu ,niti bilo gdje drugdje na netu (za razliku od tebe) - po tome ,ne možeš me nazvati grammar nazijem.

Firma o kojoj pričamo i kojoj se rugam naziva se ''medijskom kućom'' ,a takvi bi morali znati barem pisati gramatički točno.

A sad ,da malo ipak budem grammar nazi - po kojem se to pravopisu piše ''grješka''?

http://danas.net.hr/kultura/ne-cu-nije-greska-grjeska-je-necu (Stari, ali dobar članak.) Ali da ne čitaš baš cijeli, sažet ću ga u jedan citat "Hrvatski pravopis autorskoga trojca Babić Finka Moguš (čije četvrto izdanje iz 1994. jedino ima službeno odobrenje Ministarstva prosvjete za uporabu u školama", ja sam se u školi educirao o pravopisu po tom pravopisu, pa taj isti i poštujem (naravno, nisam savršen, i ja mogu imati koju grješku, ali se trudim).

Tonči kaže...

Doduše, cijeli sustav određivanja životnog puta u 14. godini života je pogrešan. Djeca se u pubertetu drastično mijenjaju, afiniteti se mijenjaju, a odluke koje ne završe gimnazijom automatski postaju pogrešne u slučaju da im je samo odabirom srednje škole ograničen izbor za daljnje školovanje.

Trebamo više (duplo+?) ulaganja u obrazovanje, više škola, više gimnazija (općeg, šireg programa obrazovanja od obrtničkih i sl.), manje razrede, više sati matematike, hrvatskoga i sl. (nepismenost vidimo i na televiziji, a kamoli kod djece), manje sati beskonačnog ponavljanja jedne te iste knjige (vjeronauk 3 sata tjedno?!)...

Sa skoro svime se slažem, ali imam potrebu nadodati da je sati hrvatskog jezika dovoljno, a nepismenost je prisutna zbog vjerovanja ljudi da mogu koristiti bilo koji od izdanih pravopisa. Imam još jednu misao za izreći, a ta je da vjeronauka u nijednoj školi, za koju sam ja čuo, nema 3 sata tjedno, već manje.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
13 godina

Jedva čekam da izađe ovaj objedinjeni pravopis.

Što se tiče vjeronauka, primjetio sam da u osnovnoj školi (od 1. do 4. barem) ima jednaku satnicu kao i engleski (2 sata). U svakom je slučaju previše, s obzirom da bi trebao biti 0 sati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 13:08 (ElektričnaOvca).
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Što se tiče vjeronauka, primjetio sam da u osnovnoj školi (od 1. do 4. barem) ima jednaku satnicu kao i engleski (2 sata). U svakom je slučaju previše, s obzirom da bi trebao biti 0 sati.

Kad vlada nema muda da raskine ugovor sa vatikanom

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan

hi  {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
Verbatim kaže...

hi {#}

Super slika. {#}

- Psiho246
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Za to nam ne treba vlada ,imamo Ustavni sud da preispita legalnost tih ugovora ,a pogotovo vjeronauka ,o kojemu nije bilo nikakve rasprave kod uvođenja.

Pa da vidimo jesu li nepristrani kao što tvrde.

HDZ-OV ALKEMIČAR O REFERENDUMU
Šeks danas: Dijaspora se ne računa
Šeks 2010.: godine: Dijaspora se računa

Ustavni sud 2010: za referendum je nužno deset posto potpisa od broja svih punoljetnih hrvatskih državljana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 15:36 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

1. Ako si autoritet na svakom polju koji zna apsolutno sve o svemu onda možeš to reći. Uglavnom takvih ljudi baš i nema na Zemlji. Ali zato onih koji su si umislili da su jako pametni ima jako puno.

2. Ne govorim o nečijem mišljenju da sila nije jednaka umnošku mase i ubrzanja, nego o bezbroj situacija kad ne treba biti tvrdoglav jer možda ti misliš da je tuđe mišljenje za qrac a zapravo je tvoje za qrac. No toga još nisi svjestan i nećeš ni postati svjestan jer tuđe mišljenje u startu odbacuješ.

1. slazem se

2. a kako razlikovati ono koje je za qrac i ono koje nije? ono koje je za to nije potkrepljeno nikakvim dokazima, cinjenicama, podacima, brojkama ... vec se bazira na "osjecajima" ili "vjerovanjima" koji su plod osobnih uvjerenja tih osoba i kao takovi mogu biti potpuno pogresni. 

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Čak i da raskinu s Vatikanom, kako će s ovima:

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Verbatim kaže...

hi {#}

Super slika. {#}

Ajmo ne mješati danas popularno kontroverne kategorije jer ovako ispada da se nešto podupire podupiranja radi.

Gay brakovi nemaju niti jednu negativnu posljedicu. Kao što te na gay brak nitko neće siliti niti ga zloupotrebljavati.

Fiktivni dogovor između ljudi koji regulira odnose između ljudi apsolutno nema veze sa zabranom supstanci koji razaraju tijelo - jer droga nije samo zelena boljčica zbog koje domaćini tuluma na koji si pozvan istovremeno jedu muffin i bijeli kinder bueno te ne mogu normalno komunicirati s ljudima osim što se smješkaju. Kao što ni seks nije samo odluka o apstinenciji, već, nažalost, veoma prakticiran zločin.

Također čak i ako imaš jasan valstiti stav oko ne korištenja droga, trebao bi pomoći onima koji ih koriste.

Droga je s razlogom zabranjena kao i zloupotreba seksa upravo zato jer te druga osoba može nasiliti na njega te ostaviti trajne fizičke i psihičke bolesti.

Ne vidim niti jednu realnu situaciju u kojoj bi te u skoroj budućnosti muškarac usred tuluma oženio protiv tvoje volje.

Ali s razlogom bi se bunio da ti tutne rohipnol i pročisti rektalni otvor, te bi imao apsolutno pravo tražiti odgovarajuću kaznu.

Slika je popularističko poglupljivanje teme za jeftine lajkove, jer dozvoljavanjem gay brakova ne nastaju žrtve.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
wyks kaže...
Psiho246 kaže...
Verbatim kaže...

hi {#}

Super slika. {#}

Ajmo ne mješati danas popularno kontroverne kategorije jer ovako ispada da se nešto podupire podupiranja radi.

Gay brakovi nemaju niti jednu negativnu posljedicu. Kao što te na gay brak nitko neće siliti niti ga zloupotrebljavati.

Fiktivni dogovor između ljudi koji regulira odnose između ljudi apsolutno nema veze sa zabranom supstanci koji razaraju tijelo - jer droga nije samo zelena boljčica zbog koje domaćini tuluma na koji si pozvan istovremeno jedu muffin i bijeli kinder bueno te ne mogu normalno komunicirati s ljudima osim što se smješkaju. Kao što ni seks nije samo odluka o apstinenciji, već, nažalost, veoma prakticiran zločin.

Također čak i ako imaš jasan valstiti stav oko ne korištenja droga, trebao bi pomoći onima koji ih koriste.

Droga je s razlogom zabranjena kao i zloupotreba seksa upravo zato jer te druga osoba može nasiliti na njega te ostaviti trajne fizičke i psihičke bolesti.

Ne vidim niti jednu realnu situaciju u kojoj bi te u skoroj budućnosti muškarac usred tuluma oženio protiv tvoje volje.

Ali s razlogom bi se bunio da ti tutne rohipnol i pročisti rektalni otvor, te bi imao apsolutno pravo tražiti odgovarajuću kaznu.

Slika je popularističko poglupljivanje teme za jeftine lajkove, jer dozvoljavanjem gay brakova ne nastaju žrtve.

Upecao se kao ribica. {#}

Bas sam htio vidjeti kako ces jos jednom licemjerno braniti slobode necega, dok ces na drugom kraju ogranicavati slobode drugoga jer je to tvoj stav i jer ti tako mislis (bez pravog misljenja).

Vidim ukomponirao si svjetonazorska "misljenja" kako je droga=lose u svoje vlastito "misljenje" bez ikakve dublje analize ili pravih argumenata.

Zanima me kako objasnjavas dekriminalizaciju marihuane u hrvatskoj?
Znaci u jednom trenutku je marihuana bila "s razlogom" ilegalna, a u drugom je postala legalna za sve osim za prodaju i proizvodnju. Logika? I think not.

Sto je s hranom koju svakodnevno jedemo a napucana je kancerogenim sranjima? Zasto to s "razlogom" nije ilegalno jer radi stetu tvojem tijelu bas kao i neke droge? Fast food?

Za takve stvari ne vidim da po forumu vodis bitku sa ovako cvrstim stavom.

Procitaj si post ponovno i razmisli dobro o tome sto si napisao. Procitaj ovo boldano.

To je isto kao da ja sada kazem da treba zabraniti gay ljude jer eto gay me moze rektalno napastovati.

U jednom slucaju imamo silovatelja koji koristi drogu kao alat silovanja, u drugom imamo silovatelja koji je gay.

Obojica su zapravo silovatelji, nije prvi drogirant, a drugi homoseksualac. Cin silovanja jest zabranjen i to je neosporivo.

Sta da te netko siluje sa zlicom, treba li zlice zabraniti?

Sto ako netko upotrijebi morfij kako bi te omamio i silovao? Morfij je najrasirenije sredstvo za ublazavanje bolova i smirenje koje se koristi u bolnicama kao anestezija za bolesnike. Treba li tu drogu zabraniti?

Oprosti ispitujem te previse pitanja, ali to je samo zato jer mi se cini da imas velike rupe u logici.

Sto je s drogama koje se koriste u rekreacijske svrhe a ne cine nikakvu stetu ili barem da ne stete osjetno, a pak ne proizvode ni agresiju u konzumentu? Ne bi li se trebao voditi za znanstvenim cinjenicama i misljenju struke kod ovakvih stvari?

Ili ti imas neko svoje misljenje sto struka jednostavno ne shvaca, a mi ostali bi trebali to prihvatiti jer ne znam ni sam?

Edit:

Treba li zabraniti Aspirin jer ako se nagutam dovoljno Aspirina mogu se predozirati i umrijeti?

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 15:41 (Psiho246).
17 godina
Drago kaže...

A što to znalči da je "kriv cijeli sustav"? Sustav je iz austrougarske

Što to nije dovoljan argument?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice