Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.019.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
izith kaže...
redneck kaže...

Nego,primjetio sam da Moderatori na Ovaj portal stavljaju prilično lijepe cure iz igri,kojimane mogu niš zamjeriti..no ovdje drže vodu homo skupini,pa se sad pitam,zašto se umjesto lijepih cura,ne stavi neki obnaženi mladić??

mislim diskriminacija je očigledna..što na to kažu homo predstavnici???{#}

A ljudima nikad ugoditi..što god rekao,postali kao nježne primadone..{#}

Ne, mi koji zastupamo toleranciju i razum nismo "homo skupina". To što si ti "hetero" ne znači da su automatski svi s kojima se ne slažeš "homo".

A taj tvoj panični strah od obnaženih mladića je isto indikativan, čika Freud bi možda mogao tu pomoći razjasniti ga.

nisam mislio na tebe,niti nazočne..Zašto si osjetio potrebu odgovoriti onda na moju izjavu..?..Frojd??...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:29 (redneck).
17 godina
Ako misliš da moderatori negdje drugdje "drže štangu" nekome, prijavi ih, postoji procedura za to. A tvoja predmetna izjava je prilično nedvosmislena, i vidi se da si mislio na ovu temu i na to da moderatori zagovaraju suprotno mišljenje tvojem. Tako da - EOD što se tiče tvojih provala šovinizma.
13 godina
protjeran

Ne plakati..dosta za danas,ne želim buditi duhove,niti stvarati tenziju,Referendum bude svoje rekao,demokracija neka učini svoje..

i da,iako je Hrvatska sekularna država po uređenju,postoji i onaj tradicionalno vrijedniji dio,koji sve više počinjem poštivati u Islamu,a to je da tradicionalnost nema alternative..sve povrh toga je sebičluk i šugavi liberalizam..ništa

dobro po ljude i društvo kao takvo..

Svoje rekao,dalje kaže većina..pozdrav{#}

15 godina
neaktivan
redneck kaže...
g12356 kaže...
ksoric kaže...
redneck kaže...
ksoric kaže...

Možda u nekoj drugoj zajednici. U ovoj bi taj isti odvjetnik prvi ostao bez licence i bio bi izbačen iz komore zbog "govora mržnje".

Toliko o toleranciji i prihvaćanju različitosti.

Zabrinjavajuće je to,nastranu sad sa homo zajednicom,što manjina vrši nasilje nad većinom.I čak više nije dopušteno raspravljati po tom pitanju,odmah ti priljepe etiketu,reci nešto žešće,odmah se neka udruga digne na stražnje noge i tuži te,a Sud te osudi,da dokaže kako je u skladu sa "liberalnim pogledima i tendencijama"..Ma horror živi kamo sve ide..{#}

Ovo je najopasnije od svega.

A   većina neka skuži da demokracija,barem ona predstavnička   nije niti tiranija manjine a niti tiranija većine.Dobra demokracija je ona koja je znači "ni vrit ni mimo".

tko govori o tiraniji??Odi u Iran,pa češ doznati pravi smisao značenja te riječi,a demokracija znači,ono,za što većina glasa ili odluči ili se izjasni...jasna i definirana,nit blizu tvoje ddefinicije..

A kako ti ova definicija zvuči:

Demokracija je politički sustav u kojem se dobivaju politička moć i političke odluke  razmjerno  po podršci naroda.

a da se naučiš oko toga što je tiranija većine pogledaj ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tyranny_of_the_majority

A i spominješ Iran...samo zato što je kod njih to gorje ne znači da si mi možemo dopustit da se postupno njima približavamo.U biti čim dalje od njih i takvoga načina razmišljanja tim bolje.

Evo još malo o tiraniji većine:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/616838-Tiranija-vecine

A najbolja alternativa tradicionalnim vrijednostima je zdrav mozak.A da tog kako ga ti zoveš "šugavog" liberalizma nema ti vjerojatno nebi imao pravo izražavati svoje mišljenje po ovakvim internetskim forumima,ili bilo gdje drugdje,nego bi ležao u nekakvoj srednjovjekovnoj tamnici.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:47 (g12356).
17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Mislim da si ti jedan od rijetkih koji se nije puno mislio oko nadimka...

17 godina
Truth in engineering.
17 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Tko od ovih spada u tu kategoriju?

Baš me zanima što će ministar Jovanović reći? Na radiju sam čuo da je premijer izjavio da su oni radili sve po ustavu. Pa zar u ovoj državi ne postoje pravni stručnjaci koji su mogli protumačiti Ustav i dati pravni savjet o predmetnom Kurikulumu i njegovom uvođenju? Jadna smo mi država kad nam vlast (ne samo ova već i prethodne) ne provodi vlastiti Ustav.

Sarkazam, kolega. :D

Inače, Ustavni sud je seksualno-demokratski obrazovao ministra vlade i premijera.

http://blog.vecernji.hr/nikolina-nakic/2013/05/19/referendum-2013-ogledalo-nedemokracije/

A complex man drawn off of simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:57 (epic).
17 godina
redneck kaže...

Plačite,referendum ide na glasovanjje{#}

ljepota od boga,Prirode,ili bilo čega,ali sam zahvalan na njoj... {#}

Pfff lezbe, vidi se na prvu...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina

Najbolje od svega je što je frajer iz ove udruge u Ime obitelji prilikom obraćanja ispalio i - podržavaju nas i Thompson i Štimac. Prvi koji se razveo, drugi koji čeka vanbračno dijete sa malom koja bi mu po godinama mogla biti kćer. Ono, istospolne zajednice razaraju obitelj, ali vanbračne avanture ne. Da nije žalosno, bilo bi smješno.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan

I to je u crkvi bio vjenčan (smrtni grijeh koliko sam skužio razvrgnuti takav brak, ako ga uopće uspiješ - navodno je i to komplicirana procedura), oh happy daaaaay...oh happy day.. Dovoljno za potpis.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 15:13 (thedream).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

I to je u crkvi bio vjenčan (smrtni grijeh koliko sam skužio razvrgnuti takav brak, ako ga uopće uspiješ - navodno je i to komplicirana procedura), oh happy daaaaay...oh happy day.. Dovoljno za potpis.

Može se i nije smrtni grijeh, al je komplicirano do bola. Moja stara je dobila crkveni razvod.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan

Ustavni sud jeste politička institucija ,i većina sudaca ,iako su nestranački ljudi ,došli su na taj položaj zahvaljujući zalaganju političkih stranaka da imaju ''svoje'' ljude tamo.

Linkanje blogova kao argumentacija? {#}

Jedan od komentara:

''Brak je ustanovljen još u Zemaljskom raju, a takav će, bez izuzetka, biti i u Tisućgodišnjem kraljevstvu koje će uskoro Krist ustanoviti. Zapravo aktivirati, jer je već ustanovljen. Oni koji budu negirali brak kao Božju ustanovu jednostavno će biti protjerani u pakao gdje danas nažalost završava većina duša, jer su zahvaćene liberalnim svjetonazorom.
Povjest se vraća sve do Sodome, otud ova potreba ateista da ozakoni ono što se protivi Evanđelju.
Nikolina, navrati na moj blog. Samo klikni na nick.
PS. Uskoro počinju veće kazne za ubojstva i nakazna zakonodavstva mnogih državnih vlasti. Abortus i istospolna partnerstva najviše ljute Boga, pa slijede jako učestale oluje, poplave, požari, ratovi, pojava čireva na ljudima (Otk 16,2), jer sida nije bila dovoljna pedagoška opomena za ljude. I ostale kazne, koje su tako strašne da je bolje ne spominjati ih.
Hvala Nikolina što svojim pisanjem i molitvama doprinosiš da se kazne smanje.
U očekivanju skore Kristove Opomene (Upozorenja), i zatim Njegovog drugog dolaska, kad više neće doći kao Spasitelj, nego kao Sudac, pozdravljam te.''

Stvarno ,argumenti su vrhunski!! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 15:36 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
redneck kaže...
Danny_HR kaže...
Pranja kaže...

Mijenjanjem načina života i redefiniranja životnih prilika za većinu građana RH-eto,tako nas zlostavlja.

Na koji način brak, odnos, ljubav između dva nepoznata muškarca ili dvije žene mijenja tvoj način života ili životne prilike?

Vrlo ograničeno gledaš..ima uticaja na običaje i vrijednosti u društvu..Primjer,imaš klinca od 12-13 godina,koji puca od hormona,i samo bi ćunu zavalio u bilo što..E,sad se pojave ta dvojica iz tvoje priče i počnu mu mudrovati,kako je to dobro probati i sa prijateljem,vršnjakom,ali da ih nitko ne vidi..

Na taj način se vrše uticaji na društvo,a time i na pojedinca..

Po mojem,ja bi klincu savjetovao da proučava neku "zrelu" curicu od 16 godina,da upozna čari odnosa između cure i dečka,a koju godinu kasnije i da uživa punim jedrima u njoj..{#}

tradicionalne, jelte?

{#}

nemam puno vremena...

1. homoseksualnost nije bolest, niti fizicka niti psihicka. znanstveno je dokazano da nije "protu-prirodna" jer postoji i u zivotinjskom svijetu.. i to poprilicno. 

2. ljubavni zivot i intima svakog pojedinca je njegova/njena i nije predmet rasprave ostatka svijeta (ukoliko nisi starleta ili modni macak)

3. takodjer homoseksualnost/biseksualnost nije pomodarstvo (spomenuo si negdje da tradicija znaci "ne pratiti trendove". ja pomodan? ako netko mrzi trendove to sam ja) i oduvijek je postojala kroz povijest (grci, rimljani? dalje necemo niti poceti) - uglavnom je bila tesko prihvacena ili kaznjavana zbog neukosti

ti bi savjetovao djetetu "proucavati" osobu drugoga spola. neke ljude privlace osobe istoga spola kao sto tebe privlace osobe suprotnoga spola. to je tasko za razumijeti?

onaj tko pristane na seksualni cin s osobom istoga spola samo na "nagovor" neke osobe bez ikakve zelje za time je ili slabic u glavi, pijan, drogiran -  a i da pristane zbog tih razloga.. to je, za razliku od onoga sto vjera, drzava, partija/stranka i slicne institucija bezmozgastva traze od ljudi, puno manje zlo

ti daj jedan jedini argument koji je znanstveno potkovan, razuman (ne izvodi put prema svojem zakljucku vec idi korak po korak i racionaliziraj) i onda se moze pricati. i bez tradicije molim.

ako tebe ugrozava intima, ljubav, zajednistvo osoba koje nikako fizicki niti drustveno tebe ne ogranicava... e pa jbg.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
13 godina
redneck kaže...

Da,no zamisli situaciju gdje i još raznorodnije i čak čudotvornije seksualno orjentirane zajednice počnu tražiti svoja prava??

Prije par sto godina bi sve ove na lomaču sudovi osudili,danas je to kao "normalno"..što sutra dođe na red?

Kao onaj političar što je seksualno zlostavljao svoje pse u Sloveniji??

Ovo sam citirao kao podsjetnik svima koji eventualno imaju namjeru raspravljati sa forumašem redneckom o....well, ičemu.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan

Znači sirovi krumpir je prirodni način blokiranja nedopuštenih hetero misli.

Ne bi li bilo zakon da je krastavac blokator homo misli?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thedream kaže...

Može se i nije smrtni grijeh, al je komplicirano do bola. Moja stara je dobila crkveni razvod.

Pod navodnicima, naravno ( aludirao sam na reakciju okoline koja samo što ljude nije na lomači zapalila ili triput pljunula na pod svaki put kad bi ih sreli). Od najboljeg prijatelja roditelji također, znam što im je otprilike bilo za proći, bar iz njegove priče..

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 16:20 (thedream).
13 godina
wyks kaže...

Znači sirovi krumpir je prirodni način blokiranja nedopuštenih hetero misli.

Ne bi li bilo zakon da je krastavac blokator homo misli?

{#}

znači, tip si povisuje temperaturu kako bi smanjio libido - možda ih pojede više da mu bude baš loše {#}

15 godina

Pa zar mu nije bilo lakše reći zahebali smo se u proceduralnim pitanjima a sada ćemo napraviti sve po PS-u. Ja ovog ministra uopće ne kužim, ako uvodi nešto za što je znao (barem je trebao znati) da će dići prašinu i da će na noge dići sve one s desne strane zar je problem 10 puta provjeriti, prije uvođenja, da li je procedura OK ili ne. Sad je doživio situaciju da su pali zbog forme a ne sadržaja, po meni dovoljan razlog da netko podnese ostavku. Mad je od njega ne očekujem jer sve što je rekao nije ostvario (sjetimo se nogometne močvare, još uvijek isto smrdi).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Littlemanbeingerased kaže...

nemam puno vremena...

1. homoseksualnost nije bolest, niti fizicka niti psihicka. znanstveno je dokazano da nije "protu-prirodna" jer postoji i u zivotinjskom svijetu.. i to poprilicno. 

Ovo me smeta...

"...postoji u zivotinjskom svijetu...", a u mnogo slucajeva znamo rec - pa nismo zivotinje...

Recimo, ne smeta me sto osobe s istospolnom orijentacijom zele u najmanju ruku zivjeti.

Smeta me sto se neki od njih zele crkveno vjencat i svoju zajednicu imenovat kao brak i za to se bore. (neka tu zajednicu imenuju nekako drugacije)

Da mogu posvajat djecu... Ne znam, tu se ne mogu nikako odlucit. Sasvim je bolje da dijete ima skrbnika, al da zivi s dvojicom oceva - to mi nije okey jer to nikako nije prirodno.

i na kraju

Zadnje postavljenim linkom sam samo htjel doznacit kako se koplja lome oko gayeva i njihovim problemima, a nas hetero, skoro, pa ko fucka...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 16:27 (Batista).
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

znači, tip si povisuje temperaturu kako bi smanjio libido - možda ih pojede više da mu bude baš loše {#}

Treba staviti disklejmer da stručnjaci savjetuju jedenje isključivo domaćih krumpira, oguljenih, bez zelenih dijelova i klica te netom izvađenih iz zemlje. Zeleni dijelovi, klice i dugo stajanje povisuju količinu toksičnih supstanci.

Iako i takav krumpir može imati neugodne posljedice jer je kao takav teško probavljim te ima slične nuspojave kao grahorice samo nekoliko puta jače.

Znači frajer najvjerojatnije otjera ženu nusproduktima loše probave.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina

Ako koga zanima evo cijele materije vezane uz odluku ustavnog suda.

15 godina
neaktivan
orišBatista kaže...

nemam puno vremena...

Ovo me smeta...

"...postoji u zivotinjskom svijetu...", a u mnogo slucajeva znamo rec - pa nismo zivotinje...

Recimo, ne smeta me sto osobe s istospolnom orijentacijom zele u najmanju ruku zivjeti.

Smeta me sto se neki od njih zele crkveno vjencat i svoju zajednicu imenovat kao brak i za to se bore. (neka tu zajednicu imenuju nekako drugacije)

Da mogu posvajat djecu... Ne znam, tu se ne mogu nikako odlucit. Sasvim je bolje da dijete ima skrbnika, al da zivi s dvojicom oceva - to mi nije okey jer to nikako nije prirodno.

i na kraju

Zadnje postavljenim linkom sam samo htjel doznacit kako se koplja lome oko gayeva i njihovim problemima, a nas hetero, skoro, pa ko fucka...

Prvo govoriš kako nismo životinje a zatim govoriš o onome šta ti se "ne čini prirodno".

A zašto se veća pažnja daje problemima lgbt zajednice a ne problemima hetero ljudi? Jer budimo realni,mi heteroksualci nismo ugrožena vrsta,ma koliko gdo netko si to volio umišljati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 16:41 (g12356).
17 godina
g12356 kaže...

Prvo govoriš kako nismo životinje a zatim govoriš o onome šta ti se "ne čini prirodno".

Samo iz razloga sto muski spol ne moze ostat u drugom stanju.

Truth in engineering.
16 godina
mario.L_hr kaže...

..Mada je od njega ni od koga ne očekujem jer sve što je rekao (su rekli, množina ili prefix političar) nije ostvario (sjetimo se nogometne močvare, još uvijek isto smrdi).

- imaš par grešaka, srećom ispravljivih, lekše nego hrpe fu-pasa koje nam vlastodršci rade. U gornjem ispravku ne mislim samo na treutnu vlast, HDZ je ipak kapitalac, ali trenutno je opozicija i sudi mu se, dok je osnova demokracije pljuckanje po poziciji kad radi nešto loše (koliko god Drago, kvalitetno, objašnavao da su uzročnici problema ono drugi - slažem se.. no to ne znači da ovi mogu raditi protivno pravila ili da ne moraju raditi ništa, nasuprot). Da se vratimo na tadašnje vrijeme, vidjelo bi se kako sam upravo spominjao proceduru u kontekstu Jankovića Jovanovića.

- eh, da je nogometna močvara jedina koja čeka meliorativne mjere... kod nas je močvara svugdje, trulež, komarci koje od milja nazivaš 'kolibrić', kao i mračne zvijeri koje proždiru sve koji se odmaknu u tamu... To je osim kamenog dijela, zapravo bit područja od stolječa sedmog, tj zato se ni Rim nije širio preko brda. Nogometna je zapravo benigna, ostale su nepodnošljive. Nije lako biti u fotelji, ali nisam ih pištoljem natjerao. Primili su posao, dobijaju plaću, preuzeli su odgovornost kao i zasluge ukoliko uspiju. Kad ne uspiju, 'pametnije' je to reči (tko prizna pola mu se prašta = ČO, malo peplea i ideš dalje) ali prvo to treba doći iz dupeta do hipofize... Međutim, opet onaj posljednji kineski car i njegov Lancelot, ne shvaća .. ne nisu oni, nego oni drugi su nešto pogrešno, naravno. Uvjek su drugi... Šutnja je zlato.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:27 (ihush).
14 godina

Ja još nigdje nisam vidio da se gay community želi vjenčati u crkvi?

WordPress ❤
16 godina
Bukva kaže...
Pranja kaže...

Ne.

Daj dokaz a da ga nisi izvuka iz svoje guzice.

Evo dokle je došlo sa vašim liberalnim stavovima. Vama je sasvim normalno da ga diskutant prima čak i dok tipka na forumu, pa je kakti neki izazov dati argument dok ti je unutra?

Potpis!
13 godina
Batista kaže...

nemam puno vremena...

Ovo me smeta...

i na kraju

http://en.wikipedia.org/wiki/Human 

Ovo sa imenovanjem je, u stvari, klasičan zajeb jer bi se, u konačnici, postigao isti efekt kao priznavanjem da je brak zajednica odraslih osoba - znači, brak koji nije hetero bi trebali nazvati recimo ''mrkva'' i onda mu dati definiciju sa svim pravnim obilježjima kakvu ima i riječ ''brak''. Povrh toga, trebali bi kreirati i nadređeni pojam koji bi bio krovni za ''brak'' i ''mrkvu'' jer bi inače imali ogromnih problema kod bilo kakvog formalnog imenovanja - to bi onda značilo da se brak i mrkva svejedno moraju izjednačiti krovnim pojmom, te onda opet imamo inicijative i ljude koji bi govorili kako im smeta naziv.

Djeca sa samohranom majkom, djeca sa samohranim ocem, djeca koja odrastaju samo s bakom, ili samo s djedom, ili s dvije tetke,........... 

Ovdje se ne radi o davanju većih prava nekoj skupini, ovdje se radi o izjednačavanju prava.

16 godina
Batista kaže...

Koja su prava uskraćena heteroseksualcima?

Batista kaže...

Samo iz razloga sto muski spol ne moze ostat u drugom stanju.

Koliko vidim, dosta ljudi kao glavni argument protiv homoseksualnosti koristi se tom mogućnošću stvaranja novoga života. Hetero par je produktivan ljudskome društvu jer stvara novoga člana društva, a homo par je neproduktivan i zato treba biti u podređenome položaju u odnosu na hetero par. Vi mislite da ste toliko posebni zbog toga što možete stvoriti novog člana društva.

E pa iskreno, niste baš toliko posebni. Za napraviti dijete, posebno danas, ne treba baš previše sposobnosti. To može skoro svaka budala, pa čak i jedan trinaestogodišnjak.

Najveći problem je odgojiti dijete. Stvoriti dijete je jedna stvar, a napraviti od toga djeteta pojedinca koji će biti koristan član društva je sasvim druga stvar. To je već ozbiljnija investicija koja zahtijeva jako puno novca, vremena (skoro 20 god.), živaca i čega već ne. I ne vidim razloga zašto homoseksualni parovi to ne bi mogli raditi? Prijašnja iskustva su pokazala da oni u tome uspijevaju jednako, pa negdje čak i bolje nego heteroseksualni parovi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:09 (captain_soap_McTawish).
15 godina
ihush kaže...

- imaš par grešaka, srećom ispravljivih, lekše nego hrpe fu-pasa koje nam vlastodršci rade. U gornjem ispravku ne mislim samo na treutnu vlast, HDZ je ipak kapitalac, ali trenutno je opozicija i sudi mu se, dok je osnova demokracije pljuckanje po poziciji kad radi nešto loše (koliko god Drago, kvalitetno, objašnavao da su uzročnici problema ono drugi - slažem se.. no to ne znači da ovi mogu raditi protivno pravila ili da ne moraju raditi ništa, nasuprot). Da se vratimo na tadašnje vrijeme, vidjelo bi se kako sam upravo spominjao proceduru u kontekstu Jankovića.

- eh, da je nogometna močvara jedina koja čeka meliorativne mjere... kod nas je močvara svugdje, trulež, komarci koje od milja nazivaš 'kolibrić', kao i mračne zvijeri koje proždiru sve koji se odmaknu u tamu... To je osim kamenog dijela, zapravo bit područja od stolječa sedmog, tj zato se ni Rim nije širio preko brda. Nogometna je zapravo benigna, ostale su nepodnošljive. Nije lako biti u fotelji, ali nisam ih pištoljem natjerao. Primili su posao, dobijaju plaću, preuzeli su odgovornost kao i zasluge ukoliko uspiju. Kad ne uspiju, 'pametnije' je to reči (tko prizna pola mu se prašta = ČO, malo peplea i ideš dalje) ali prvo to treba doći iz dupeta do hipofize... Međutim, opet onaj posljednji kineski car i njegov Lancelot, ne shvaća .. ne nisu oni, nego oni drugi su nešto pogrešno, naravno. Uvjek su drugi... Šutnja je zlato.

Nazovi me kako god hoćeš (naivac, bedak,....) ali ja mislim da se čovjek ne treba primati posla kojeg ne zna raditi ili za kojeg nije kvalificiran.

To bi bilo isto kao da ja nudim projektiranje i izvođenje nuklearne centrale (NE Mrduša donja) po principu ključ u ruke. Nikad to nisam radio i nemam pojma kako bi to trebao napraviti (pojedine segmente riješim bez beda), tako da ni u ludilu ne bi to radio bez obzira što su veliki novci u pitanju. Život me je naučio da oni koji najviše galame najmanje rade.

16 godina
mario.L_hr kaže...
..

Nazovi me kako god hoćeš (naivac, bedak,....) ali ja mislim da se čovjek ne treba primati posla kojeg ne zna raditi ili za kojeg nije kvalificiran.

To bi bilo isto kao da ja nudim projektiranje i izvođenje nuklearne centrale (NE Mrduša donja) po principu ključ u ruke. Nikad to nisam radio i nemam pojma kako bi to trebao napraviti (pojedine segmente riješim bez beda), tako da ni u ludilu ne bi to radio bez obzira što su veliki novci u pitanju. Život me je naučio da oni koji najviše galame najmanje rade.

- i ja sam bedak, samo uz taj kriterij inzistiram i na odgovornosti... sve ide uz poziciju, i benefiti i neugodnosti, plaća i odgovornost (pa i zapovjedna kad konkretna osoba ne mora biti krivac ali je odgovorna, uz propust-nečinjenje i kriva).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice