Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.019.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Pranja kaže...

Hormoni suprotnog spola. Jesi disleksičan ili se samo takvim praviš?  Normalno da ako se muškarac napumpa testosteronima(muški hormoni) da mu neće biti ništa,ali ako počne uzimati estrogene (ženski hormoni) da će mu se početi sviđati muškarci.

A za ovo drugo-da ne duljim i da ti ne pišem neke riječi koje ne razumiješ- moguće je odgojem utjecati na određene dijelove mozga te tako trajno promijeniti ponašanje pojedinca.

kad vidim par gej osoba kako se ljube, količina senfa u krvi naglo poraste i pretvorim se u gorušicu

ova dvojica jedu senf lopatom

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
13 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
redneck kaže...

Kako god bilo,tko ne trza na ovakvo što,nema sa mnom što u društvu raditi..{#}

Tko god stvorio ovakvu ljepotu,samo mu mogu skinuti kapu..{#}

a kako se zove bolest kada vidiš ljepoticu prvo na što pomisliš su njezini roditelji? tu mora postojati nekakva patologija

Zahvalnost roditeljima na dobrim genima koje su pretočili u prelijepu djevojku,nazivaš patologijom..??

Toi je sam ozdravo rezoniranje,ali ti to ne možeš razumijet,jer je to osjećaj vezan za obitelji,ne rugla koja ti zastupaš..

17 godina
protjeran

Opće poznato je da su u Ustavnom sudu RH vatikanski masoni i katotalibani (TM).

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
Pranja kaže...

Hormoni suprotnog spola. Jesi disleksičan ili se samo takvim praviš?  Normalno da ako se muškarac napumpa testosteronima(muški hormoni) da mu neće biti ništa,ali ako počne uzimati estrogene (ženski hormoni) da će mu se početi sviđati muškarci.

A za ovo drugo-da ne duljim i da ti ne pišem neke riječi koje ne razumiješ- moguće je odgojem utjecati na određene dijelove mozga te tako trajno promijeniti ponašanje pojedinca.

Da jesam disleksičan, ali ne vidim kako to ima ikakve veze s ovime? Ili si možda čuo za jednu bolest za koju ni sam ne znaš što je pa ti je sad fora okolo pričati - e, jesi ba, disleksičan?

A što misliš što uzimaju ženske bodybuilderice? Posebno pripremljen gay-free testosteron? Jel ti isto tako znaš da salo pretvara testosteron u estrogen. Jesi ikada doživio da jedna pretila osoba odjednom zbog prekomjerne debljine promjeni spol?

Nenene, ti ne duljiš ne zato jer ja ne bih razumio, nego zato jer ti pojma više nemaš što i kako da izmisliš da okreneš vodu na svoj mlin. Ajde dokaži svima da možeš napisati nešto što ja ne razumijem. Baš me živo zanima što ćeš sada nadrobiti.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
protjeran

Plačite,referendum ide na glasovanjje{#}

ljepota od boga,Prirode,ili bilo čega,ali sam zahvalan na njoj... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 13:56 (redneck).
14 godina
odjavljen
redneck kaže...

Opan gangam style. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
Pranja kaže...

Pranja, pišeš abnormalne gluposti i fascinantno je čitati ovo. Narokaj se estrogenom pa vidi hoćeš li voljeti muškarce.

Efekti viška estrogena u muškaraca su sve samo ne ljubav prema istom spolu. Impotencija, depresija, smanjenje mišićne mase, debljina itd. itd.

Čisto da imaš informaciju, gayevi imaju jednake razine estrogena/testosterona u krvi kao i svaki prosječan "normalan" muškarac.

14 godina
odjavljen
eevek kaže...

Pranja, pišeš abnormalne gluposti i fascinantno je čitati ovo. Narokaj se estrogenom pa vidi hoćeš li voljeti muškarce.

Efekti viška estrogena u muškaraca su sve samo ne ljubav prema istom spolu. Impotencija, depresija, smanjenje mišićne mase, debljina itd. itd.

Čisto da imaš informaciju, gayevi imaju jednake razine estrogena/testosterona u krvi kao i svaki prosječan "normalan" muškarac.

Ne.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
redneck kaže...

Ništa od toga, frende. Previše se veselite

17 godina
Pranja kaže...

Ne.

Daj dokaz a da ga nisi izvuka iz svoje guzice.

Pogledaj ženski bodybuilding... Reci mi JEDNU žensku buildericu koja je nakon kure testosterona postala gay. JEDNU JEDINU.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
protjeran
eevek kaže...
redneck kaže...

Ništa od toga, frende. Previše se veselite

Ako se Hrvati već izjašnjavaju kao Katolici,onda neka i životu Hrvatskoj bude po katoličkim pravilima..{#}

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Nenene, ti ne duljiš ne zato jer ja ne bih razumio, nego zato jer ti pojma više nemaš što i kako da izmisliš da okreneš vodu na svoj mlin. Ajde dokaži svima da možeš napisati nešto što ja ne razumijem. Baš me živo zanima što ćeš sada nadrobiti.

Drobi od početka bez da poznaje i razumije ono što piše, pa samim time i njegov tekst predstavlja samo nakupinu slova bez konkretnog značenja. 

Tražio sam ga ranije da objasni, pa nije, pa sam tražio opet, pa je rekao da ja to ne kužim.

Spominje znanstvene dokaze a ne prilaže ih već o njima priča.

P.S. Nova studija pokazala je da su forumaši s crno-bijelim avatarima podložniji spontanoj promjeni seksualne orjentacije. Znanstveno dokazana činjenica, al neću linkat. Će da izađe na televizoru. Majkemi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Ako se Hrvati već izjašnjavaju kao Katolici,onda neka i životu Hrvatskoj bude po katoličkim pravilima..{#}

Hrvatska nije katolička zemlja, nit je zemlja za katolike.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
redneck kaže...

U Hrvatskoj nema niti 50% Katolika, a vjera nema mjesta u Ustavu niti može ovakav referendum promijeniti pogled na brak.

Štoviše, čak ako i dođe do referenduma, neće proći, uvjeren sam.

13 godina
protjeran

No ,dobro,na stranu referendum i ZA ili PROTIV,gej je okej,samo zato jer nama osta više lijepih cura..da opet neki biseri ne kažu da sam homobojažljiv{#}..No ugradnju u Ustav,će sačekati dok društvo još malo degradira u tradicionalnim vrijednostima...

Dotad ja u Iranu..{#}

mmmm,čekam da netko posta da ne stavljam dupli post..egejn..

dotad u interesu pravilnog usmjerenja...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:06 (redneck).
17 godina
Danny_HR kaže...

P.S. Nova studija pokazala je da su forumaši s crno-bijelim avatarima podložniji spontanoj promjeni seksualne orjentacije. Znanstveno dokazana činjenica, al neću linkat. Će da izađe na televizoru. Majkemi.

K vragu, sad se sve bojim da mi ne priđu dva tipa i ne počnu me uvjeravati da je fora dirati se tamo dolje s drugim muškarcima. Što ako postanem homo?

17 godina
neaktivan
redneck kaže...
ljepota od boga,Prirode,ili bilo čega,ali sam zahvalan na njoj... {#}

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina
odjavljen

Kad si mrtav ne znaš da si mrtav i nije ti teško, teško je drugima oko tebe.

Isto je i kad si glup.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Sva sreća pa nemam takav avatar. {#}

13 godina
protjeran

Nego,primjetio sam da Moderatori na Ovaj portal stavljaju prilično lijepe cure iz igri,kojimane mogu niš zamjeriti..no ovdje drže vodu homo skupini,pa se sad pitam,zašto se umjesto lijepih cura,ne stavi neki obnaženi mladić??

mislim diskriminacija je očigledna..što na to kažu homo predstavnici???{#}

A ljudima nikad ugoditi..što god rekao,postali kao nježne primadone..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:16 (redneck).
17 godina
Pranja kaže...

Daj se nauči raspravljati - ili daj link koji će potkrijepiti tvoje tvrdnje ili prestani stalno ponavljati jedno te isto na 10 stranica rasprave. Možeš ponavljati to u beskraj  - ponavljanjem neka tvrdnja ne postaje magično točna ako nije dokazana. 

Ženski hormoni (estrogen) izazivaju u muškarca ginekomastiju, veći postotak masnog tkiva, razne druge smetnje ali mu ne mijenjaju seksualnu orijetnaciju.  itaj bildere.

Tu spiku s hormonima i tobožnjom hormonskom terapijom (testosteron) za "liječenje" homoseksualizma su napustili u 50-tima - sve što se dobilo su bili dlakaviji homoseksualci. 

Što se ženskih hormona tiče u muškaraca, bio je nedavno članak o epidemiji ginekomastije među trećedobnicima u Floridi. Ne mogu ga naći, ali ovdje možeš vidjeti o čemu se radi - http://www.peoplespharmacy.com/2012/08/06/vaginal-estrogen-cream-not-good-for-guys/ - žene u menopauzi koristile su vaginalnu kremu koja ima estrogena, a muževi koji su se s njima seksali su i sami apsorbirali estrogen. Nisu zbog toga "popederili"već su im narasle sise i to je to.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Sodoma i Gomora  {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina

Kakve veze ima što je nekome lijepo ili drago sa ičime? Ja volim vaniliju, therefore svi kojima vanilija nije najbolji okus nisu normalni i trebaju se liječiti da slučajno ne bi razarali normalne obitelji!

Daj uključite tu nakupinu ganglija u svojoj glavi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:18 (Bukva).
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kad si mrtav ne znaš da si mrtav i nije ti teško, teško je drugima oko tebe.

Isto je i kad si glup.

Aj ti glupom objasni da je glup...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
redneck kaže...

Nego,primjetio sam da Moderatori na Ovaj portal stavljaju prilično lijepe cure iz igri,kojimane mogu niš zamjeriti..no ovdje drže vodu homo skupini,pa se sad pitam,zašto se umjesto lijepih cura,ne stavi neki obnaženi mladić??

Rubrika se zove GM babes pa bi bilo neobično staviti u nju i muškarce. Za sada, osim od tebe, nismo dobili druge zahtjeve za zgodnim dečkima, pa ti savjetujem  da posjetiš neke specijalizirane stranice koje će te zadovoljiti.

This space for rent!
15 godina
neaktivan
redneck kaže...

No ,dobro,na stranu referendum i ZA ili PROTIV,gej je okej,samo zato jer nama osta više lijepih cura..da opet neki biseri ne kažu da sam homobojažljiv{#}..No ugradnju u Ustav,će sačekati dok društvo još malo degradira u tradicionalnim vrijednostima...

Dotad ja u Iranu..{#}

mmmm,čekam da netko posta da ne stavljam dupli post..egejn..

dotad u interesu pravilnog usmjerenja...{#}

Mislio sam da si onu Gabrijelu Spanic, moje gore list stavio, onda bi te možda i podržao.. Ovako TD..{#}

Draga hvala ti od srca, zbog tebe sam znao da sam u pubertetu.. Draga hvala ti od srca, zbog tebe sam znao da sam u pubertetu..
Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:31 (thedream).
15 godina
epic kaže...

Opće poznato je da su u Ustavnom sudu RH vatikanski masoni i katotalibani (TM).

Tko od ovih spada u tu kategoriju?

Baš me zanima što će ministar Jovanović reći? Na radiju sam čuo da je premijer izjavio da su oni radili sve po ustavu. Pa zar u ovoj državi ne postoje pravni stručnjaci koji su mogli protumačiti Ustav i dati pravni savjet o predmetnom Kurikulumu i njegovom uvođenju? Jadna smo mi država kad nam vlast (ne samo ova već i prethodne) ne provodi vlastiti Ustav.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
Danny_HR kaže...

Jel to znači da sad mogu dobit sve tete sa GM baba? :O

redneck kaže...

Nego, ovo s muškićima je ne-tako-loša ideja. Dlakave njuške na GM smjesta!

13 godina
protjeran
Drago kaže...
Pranja kaže...

Daj se nauči raspravljati - ili daj link koji će potkrijepiti tvoje tvrdnje ili prestani stalno ponavljati jedno te isto na 10 stranica rasprave. Možeš ponavljati to u beskraj  - ponavljanjem neka tvrdnja ne postaje magično točna ako nije dokazana. 

Ženski hormoni (estrogen) izazivaju u muškarca ginekomastiju, veći postotak masnog tkiva, razne druge smetnje ali mu ne mijenjaju seksualnu orijetnaciju.  itaj bildere.

Tu spiku s hormonima i tobožnjom hormonskom terapijom (testosteron) za "liječenje" homoseksualizma su napustili u 50-tima - sve što se dobilo su bili dlakaviji homoseksualci. 

Što se ženskih hormona tiče u muškaraca, bio je nedavno članak o epidemiji ginekomastije među trećedobnicima u Floridi. Ne mogu ga naći, ali ovdje možeš vidjeti o čemu se radi - http://www.peoplespharmacy.com/2012/08/06/vaginal-estrogen-cream-not-good-for-guys/ - žene u menopauzi koristile su vaginalnu kremu koja ima estrogena, a muževi koji su se s njima seksali su i sami apsorbirali estrogen. Nisu zbog toga "popederili"već su im narasle sise i to je to.

Zanimljivo,a volim ovako argumentirano napisano..Svaka čast{#}

No da nadodam..Ženski hormo,ne samo da uzrokuje vanjske fizičke efekte,nego mijenja i unutarnjia balans hormona,a primjer tome vidimo u feminotipovima muškaraca,koje se ponašaju ženskasto..

novija istraživanja su pokazala povećanu uporabu fitoestrogena u prehrambenim biljkama,primjer soji,kao i u uporabi nekih sintetičkih hormona u premazima koji prekrivaju primjer papir koji se stavlja u registar blagajne,premaz unutrašnjosti konzervi,kao i u plastičnim amabalažama za držanje hrane..

"popederit" je grubo rečeno,malo sam i skeptičan prema članku koji u biti je po mni,samo promocija muževljeve seksualnosti..neće žena valja reći,muž mi je posto pičk*st,kreće se kao cura i i ima iznenadne promjene raspoloženja...

hormon,bio muški bio ženski dere maksimalno čovjeka po svim nivoima biologije,ali i psihologije..

Primjer,nedostatak seksa,nakuplja toliko hormona,da i pravi hetero počne iskazivati homo sklonosti..mjesta izoliranosti muških od žena i obrnuto to jasno pokazuju..

@ DRAGO

avaj,a ja tebe pohvalio..{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 14:28 (redneck).
17 godina
redneck kaže...

Ne, mi koji zastupamo toleranciju i razum nismo "homo skupina". To što si ti "hetero" ne znači da su automatski svi s kojima se ne slažeš "homo".

A taj tvoj panični strah od obnaženih mladića je isto indikativan, čika Freud bi možda mogao tu pomoći razjasniti ga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice