Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.032.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Ajmo ovak. Ovo mi se čini kao presuper ideja. Dajmo svim onima koji vole isti spol da mrče i prče sva moguća prava, ali na (pazi sad) PROBNI ROK OD 10 GODINA i ako se to pokaže na ikoji način pogubno za društvo i prirodni prirast budućih poreznih obveznika jednostavno ih ukinimo (pošto je nas klasičara ipak gro više) i nastavimo di smo stali kao da se ništa nije dogodilo.

Kaj velite? Nitko neće propasti za 10 godina, a mnogi će uživati bez da čitaju i slušaju o prajdovima i sličnim paradama kiča koje nikog normalnog ne zanimaju. E da, i ukinut PDV na kondome da se boleštine manje šire.

P.S. Bilo bi zgodno da sve zgodne lezbe imaju nekakvu upadljivu narukvicu, čisto da ih ne bi slučajno uzalud pokušavali omađijati i baciti na koljena svojim str8 šarmom i moćnom spikom od koje se noge same od sebe šire poput šestara.

TKO JE ZA NEK STISNE LIKE!
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina
moderator
redneck kaže...

Primjer,imaš klinca od 12-13 godina,koji puca od hormona,i samo bi ćunu zavalio u bilo što..E,sad se pojave ta dvojica iz tvoje priče i počnu mu mudrovati,kako je to dobro probati i sa prijateljem,vršnjakom,ali da ih nitko ne vidi..

Znači klincu treba reći šta mu treba dizati ćunu, umjesto da on sam otkrije šta mu diže ćunu?

EDIT: Danny me prestigao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:31 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Danny_HR kaže...

Kako?

Samim odmicanjem od originalnog pojma obitelji (muškarac+žena=djeca) ostavlja se prostor da se broj "roditelja" u obitelji poveća i dođeš do 3-4 roditelja na npr. dvoje djece. Obitelj? Nikako,već čisto glupiranje koje će za posljedicu imati nerazvitak djeteta u bilo kojem smislu,odnosno dobit češ emocionalno prazne osnove bez poznavanja autoriteta i morala. Svijet u kojem bi takvi ljudi činili čak i 10 % stanovništva na ovoj planeti bi bio živi užaš.

Kako si povezao broj osoba u obitelji s autoritetom i moralom?

Znači li to da ljudi koji žive u obiteljima s 10 članova imaju manje morala i manji doživljaj autoriteta od onih koji žive u tročlanim obiteljima?

Obitelj nije nešto što se definira na papiru, kako to još uvijek ne shvaćaš?

Na kraju, još uvijek mi nisi odgovorio kako će priznavanje homoseksualnih obitelji pogoršati kvalitetu života "većini".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
protjeran
Pranja kaže...
Danny_HR kaže...

Kako?

Samim odmicanjem od originalnog pojma obitelji (muškarac+žena=djeca) ostavlja se prostor da se broj "roditelja" u obitelji poveća i dođeš do 3-4 roditelja na npr. dvoje djece. Obitelj? Nikako,već čisto glupiranje koje će za posljedicu imati nerazvitak djeteta u bilo kojem smislu,odnosno dobit češ emocionalno prazne osnove bez poznavanja autoriteta i morala. Svijet u kojem bi takvi ljudi činili čak i 10 % stanovništva na ovoj planeti bi bio živi užaš.

Pranja,pitaj ti njih,kako bi po njihovom homo grupe koristile i poboljšale društvenom razvoju,kako cjelokupnog društva tako i pojedinca..Samo iz zajednice muškarac+žena se može obnavljati ljudska vrsta..razvijati navike koje će tu nužnu radnju produživati u budućnost..Ako obitelj,kao osnovna jedinica društva i njegovog biološkog produžetka i opstanka ,bude propadala,a mijenjali ih homo-brtakovi,ne gine nam pojava starenja društva,i vremenom degradacije stog..

Ovdje se radi nešto jako opasno..Naime navodi se na da se većina mora opravdavati manjini..

Ma odoh ja u Iran{#}

14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Kako si povezao broj osoba u obitelji s autoritetom i moralom?

Znači li to da ljudi koji žive u obiteljima s 10 članova imaju manje morala i manji doživljaj autoriteta od onih koji žive u tročlanim obiteljima?

Obitelj nije nešto što se definira na papiru, kako to još uvijek ne shvaćaš?

Na kraju, još uvijek mi nisi odgovorio kako će priznavanje homoseksualnih obitelji pogoršati kvalitetu života "većini".

Napisao sam -roditelja,a ne članova.

O,napisao sam ti-pročitaj to još jednom.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
redneck kaže...

Primjer,imaš klinca od 12-13 godina,koji puca od hormona,i samo bi ćunu zavalio u bilo što..E,sad se pojave ta dvojica iz tvoje priče i počnu mu mudrovati,kako je to dobro probati i sa prijateljem,vršnjakom,ali da ih nitko ne vidi..

Znači klincu treba reći šta mu treba dizati ćunu, umjesto da on sam otkrije šta mu diže ćunu?

EDIT: Danny me prestigao.

Pa naravno..Klinac je u tom dobu zbunjen,nedostupan mu je seks kao takav,a hormoni izluđuju klinca..naravno da ga treba usmjeriti i dati mu pravilnu podršku,da mu "sperma ne bi lupila u glavu2 i da se ne bi usmjerio prema bilo čemu samo da zadovolji svoju seksualnost..što ima čudno u tome??

17 godina
neaktivan

Nisi napisao ništa. Nadrobio si tekst bez značenja i bez konkretnog odgovora i primjera koji bi potkrijepio tvoju izjavu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
redneck kaže...

Ma odoh ja u Iran{#}

Bliži ti je Vatikan  {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
Šef kaže...
..

Hm, u pravu si, slažem se.

Al me zanima na kakav je to način uveden vjeronauk u škole? Što on "radi" u školama? Spomenuo sam tu "drugu stranu" iz tog razloga, zašto se sankcionira samo jedna strana? Ili je vjeronauk iznad Ustava?

-opet.. čemu nova tema (sketanje?), ako je aktualna tema Jovanovićevo silovanje procedure? Čak ne govorim za-protiv samog (lijepe li rvacke riječi) kurikuluma... nego pravila igre.

-jedanko to pravilo vrijedi za sve ostalo, vjeronauk, brak... jednako ili smo licemjeri-oportunisti ..nešto, ne gudgaj (kad se već lamentira o pederluku).

-pa čak (ako je ...) možda samo treba Ustavnom sudu podnjeti prigovor, npr da vjeronauk nije uveden poštujući neku proceduru.. i eto odgovora.

btw, nova tema, ali u kontekstu suđenja, prosudbe, jednakosti.. kriterij.

-prvooptuženi je vozač kamiona, drugooptuženi je vozač Toyote koji je ubio (ili usmrtio) oca i sina.. Ja ću koristiti termin ubio. Jednako tako je mogao na slijepo pucati pištoljem. Da je vozio razmišljajući o posljedicama (čak ne inzistiram do 50kmh) tog nebi bilo. ... Očigledno ima dovoljno dobrog advokata.

Dali je kamion uzrok jer je oduzeo prednost? Da, .. ali imam i na to 'bolji' odgovor, ne, jer da je Toyota vozila ''pametnije'' posljedice nebi bile takve... tj ŠBBKBB. I dalje kao osnovni uzrok vidim Toyotu, nemar dok se stravična nesreća ne desi (ili umjesto nesreća ubojstvo)... Vozač mora misliti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:37 (ihush).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Bilo bi dosadno bez njih, svi bi se slagali, 'beš to {#}

Radije bih proveo 600 stranica raspravljajući kolika je poštena cijena otkupa mlijeka, nego čitao jednu stranicu komentara na razini robovlasničkih, segregirajućih, žrtvovanja djevica...

zelenbic kaže...
Šef kaže...

Ukinut zdravstveni odgoj, doduše zbog načina donošenja, a ne zbog sadržaja.

A da se ukine vjeronauk, kako je on uveden u škole?

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/263280/Ustavni-sud-ukinuo-zdravstveni-odgoj.html

Vjeronauk je izborni predmet u osnovnoj nemoraš ići na njega a u srednjoj možeš ići na etiku

Javna ustanova ne bi smjela davati prednost vjerovanju naspram obrazovanja o javnom zdravstvu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
Šef kaže...
ihush kaže...
Šef kaže...

Ukinut zdravstveni odgoj, doduše zbog načina donošenja, a ne zbog sadržaja.

A da se ukine vjeronauk, kako je on uveden u škole?

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/263280/Ustavni-sud-ukinuo-zdravstveni-odgoj.html

Ustavni sud je dionio zakonsku odluku. Zakoni (i sudovi) služe upravo tomu.

- jednako kao u lučaju 'pituranja tunela' gdje je krivac zbog proceduralnih grešaka dobio odštetu 1.5m .. ponekad su zakoni takvi, ali problem nastaje upravo jer se 'prava strana' nije pridržavala zakona-postupka, ne zbog Crkve i sl. ... zakoni ne služe samo za kažnjavanje kriminalaca, nego jedanko za sve (npr policiju, ministre..).

- btw, složio bi se s ukidanjem vjeronauka u školi, tamo mu nije mjesto. Ali kad se u jednom kontekstu istovremeno spomene ''druga strana'' tad to nije OK, svaki slučaj je slučaj za sebe, ne revanšizam, ne dječja svađa, a on je prvi, a on je ovo (pa ja mogu ono..)....

Pravila moraju vrijediti uvijek, za sve. Ako nisu dobra, mijenjajmo ih.

Hm, u pravu si, slažem se.

Al me zanima na kakav je to način uveden vjeronauk u škole? Što on "radi" u školama? Spomenuo sam tu "drugu stranu" iz tog razloga, zašto se sankcionira samo jedna strana? Ili je vjeronauk iznad Ustava?

ponavljam vjeronauk je izborni predmet i ja nisam za ukidanje istoga jer nema razloga 

EDIT:wyks i nedaje prednost predonst je davala zdravstvenom odgoju jer si kao učenik morao šlušati te sate a satove vjeronauka nemoraš slušati

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:38 (zelenbic).
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Nisi napisao ništa. Nadrobio si tekst bez značenja i bez konkretnog odgovora i primjera koji bi potkrijepio tvoju izjavu.

Danny,ajde se molim te ne glupiraj. Ako ti nešto ne znaš pročitati i shvatiti, tu ti nisam ja kriv. Guglaj: disleksija.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
13 godina
protjeran
Verbatim kaže...
redneck kaže...

Ma odoh ja u Iran{#}

Bliži ti je Vatikan {#}

uhhhh,ti su još veći namaznaci..ako pucaš na to da sam vjernik,debelo si failao..{#}

13 godina
protjeran
wyks kaže...

Javna ustanova ne bi smjela davati prednost vjerovanju naspram obrazovanja o javnom zdravstvu.

Štaš..kad smo Katolici povrh Pape{#}

sorry na duplom postu..neću više..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:40 (redneck).
17 godina
moderator
redneck kaže...

Pranja,pitaj ti njih,kako bi po njihovom homo grupe koristile i poboljšale društvenom razvoju,kako cjelokupnog društva tako i pojedinca..Samo iz zajednice muškarac+žena se može obnavljati ljudska vrsta..razvijati navike koje će tu nužnu radnju produživati u budućnost..Ako obitelj,kao osnovna jedinica društva i njegovog biološkog produžetka i opstanka ,bude propadala,a mijenjali ih homo-brtakovi,ne gine nam pojava starenja društva,i vremenom degradacije stog..

Ovdje se radi nešto jako opasno..Naime navodi se na da se većina mora opravdavati manjini..

Ma odoh ja u Iran{#}

Opet ovaj glupi argument (ako se ikako može tako nazvati) da se seksualna orjentacija uzima kao preduslov korisnosti društvu?

Jedinka može biti korisna društvo na mnogo više načina, nego da produžava vrstu (ima djecu). Šta je sa nekim naučnikom koji se posvetio karijeri i nema vremena za djecu jer radi na otkrivanju lijeka koji će pomoći kompletnoj populaciji' On nije koristan? Ili je koristan ako je strejt, ali ne i ako je gej.

Mogu gej parovi koristiti društvu i tako što će usvvojiti djecu, pa rasteretiti državu troškova koje izdvaja za nezbrinutu djecu, a opet će ta djeca imati puno bolje uslove za život (ili im je bolje da gladuju i smrzavaju se u sirotištu, nego da gledaju kako tata poljubi tatu?)

Kakve zajednice muškarac i žena, odakle onda gej djeca od heteroseksualnih roditelja?

Ili si ti (a jesi) onog stava da gej oruženje stvara geja?

16 godina
wyks kaže...
..

-greška, postavljanje takve formulacije je ''ili-ili''. To nema veze jedno s drugim (gledajući zakone itd..). Jer.. bla-bla... (ponavljanje).

zelenbic kaže...
..

ponavljam vjeronauk je izborni predmet i ja nisam za ukidanje istoga jer nema razloga 

EDIT:wyks i nedaje prednost predonst je davala zdravstvenom odgoju jer si kao učenik morao šlušati te sate a satove vjeronauka nemoraš slušati

-vjeronauk nije školski predmet, nije dio prirodoslovnih znanosti, umjetnosti itd.. nego osobne preferencije, uvjerenja.. (bla-bla). Nije mu mjesto u školi, tj nema se što učiti-razmišljati-izumjeti... nego samo vjerovati. Vjerovati može i ameba, vjeruje i moja pokojna baka, no to ne znači da je pohađala školu i dobila peticu iz vjerovanja. LOL. ili zapravo vrlo tužno...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
redneck kaže...

Ma odoh ja u Iran{#}

Opet ovaj glupi argument (ako se ikako može tako nazvati) da se seksualna orjentacija uzima kao preduslov korisnosti društvu?

Jedinka može biti korisna društvo na mnogo više načina, nego da produžava vrstu (ima djecu). Šta je sa nekim naučnikom koji se posvetio karijeri i nema vremena za djecu jer radi na otkrivanju lijeka koji će pomoći kompletnoj populaciji' On nije koristan? Ili je koristan ako je strejt, ali ne i ako je gej.

Mogu gej parovi koristiti društvu i tako što će usvvojiti djecu, pa rasteretiti državu troškova koje izdvaja za nezbrinutu djecu, a opet će ta djeca imati puno bolje uslove za život (ili im je bolje da gladuju i smrzavaju se u sirotištu, nego da gledaju kako tata poljubi tatu?)

Kakve zajednice muškarac i žena, odakle onda gej djeca od heteroseksualnih roditelja?

ne puno mudrovati,samo kratko i jezgrovito..a finalno što bih rekao...INTERAKCIJA postoji između svega,pa tako i između elemenata društva..svi utičemo na sve..Evo,ja neću reći da je tvoj stav glup,jer to nije moj nivo,reći ću samo,djelom si u pravu,djelom nisi,uz to insinuiraš da postavljam upitnost homo grupa,što je notorna laž,nego samo iskazujem neslaganje po pitanju uoženja njihovih "braščnih" prava u Ustav..

Drugi puta pokušaj nekom tupcu uvaliti svoje riječi..

16 godina
neaktivan
@ DrNasty

Mislim da on cilja na to da u ovaj kontekst ubaci onu indijansku o tome da u tebi postoje dobar duh i loš duh, a na kraju vrhnje bere onaj kojeg više hraniš kroz svakodnevne odluke i preferencije naspram apsolutno svega osim ljekovitog bilja iz eko uzgoja.

Ovdje bi to ispalo da navodno svi imamo više-manje podjednake sklonosti prema oba spola, a na kraju podsvjesno izaberemo onaj kojemu poklanjamo više pažnje i koji nam (i ćuni također) s vremenom postane draži.

Makar osobno mislim da je to glupost, dao bih susjedov komp u vatru da jako puno ljudi koje znam pleše po rubu, ako me kontate bratjo šta htjedoh reći?
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina

sto da rade djeca koja ne idu na vjeronauk? jel za njih organiziran neki drugi oblik nastave/zabave?

nadalje...zar nije prije xx godina muskarac bio "jedini", zene cak nisu imale ni pravo glasa..

nadalje...zar nije prije xx godina ako nisi pusio nisi bio IN...sjetimo se reklama iz tog doba...

nadalje...zar nije prije xx godina ako nisi bio bijele koze nisi nista vrijedio...bio si rob 

itd itd...

drustvo se mijenja, u jednom trenutku mozak proradi i napravi se korak naprijed...ipak smo svi jednaki...zar ne?!

Ili??

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
14 godina
odjavljen
DrNasty kaže...

Ne.

Društvo kao takvo utječe na ponašanje pojedinca, posebice djeteta. Roditelj djetetu može dati i odgoj i autoritet,ali društvo je ono koje stavlja točku na i.

Ako se u društvu promiču moralno upitne vrijednosti, dijete će ih "pokupiti" bez obzira što ti kao roditelj poduzeo (ne možeš dijete držati u četiri zida).

Dovoljna je i jedna osoba koja će posijati te klice novih vrijednosti.

Primjer: tvoje dijete od 5 godina vrtiću vidi svog prijatelja koji ima dva muška roditelja i u interakciji sa njima dođe do zaključka kako je to super i odluči da želi biti gay i razvije te sklonosti.

Što onda sa tim djetetom? Uništeno je za cijeli život, pokvarena je roba. Tko će odgovarati za to?

17 godina
moderator
redneck kaže...

ne puno mudrovati,samo kratko i jezgrovito..a finalno što bih rekao...INTERAKCIJA postoji između svega,pa tako i između elemenata društva..svi utičemo na sve..Evo,ja neću reći da je tvoj stav glup,jer to nije moj nivo,reći ću samo,djelom si u pravu,djelom nisi,uz to insinuiraš da postavljam upitnost homo grupa,što je notorna laž,nego samo iskazujem neslaganje po pitanju uoženja njihovih "braščnih" prava u Ustav..

Ja insinuiram? Ti si pajdi Pranji uvalio svoje pitanje gdje si DIREKTNO doveo u pitanje korisnost homo grupa za društvo u postu prije? Onda mene optužiš da lažem? Dude...

17 godina

Društvo kao takvo utječe na ponašanje pojedinca, posebice djeteta. Roditelj djetetu može dati i odgoj i autoritet,ali društvo je ono koje stavlja točku na i.

S ovim se slazem...ako dopustis da ti drustvo odgaja dijete...

EDIT: jer bi onda svi bili kao to drustvo...nebi se sad prepirali ovdje nego bi bili jedan velki koletiv...{#}

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:55 (Srednji).
13 godina
protjeran
The Man kaže...
@ DrNasty

Mislim da on cilja na to da u ovaj kontekst ubaci onu indijansku o tome da u tebi postoje dobar duh i loš duh, a na kraju vrhnje bere onaj kojeg više hraniš kroz svakodnevne odluke i preferencije naspram apsolutno svega osim ljekovitog bilja iz eko uzgoja.

Ovdje bi to ispalo da navodno svi imamo više-manje podjednake sklonosti prema oba spola, a na kraju podsvjesno izaberemo onaj kojemu poklanjamo više pažnje i koji nam (i ćuni također) s vremenom postane draži.

Makar osobno mislim da je to glupost, dao bih susjedov komp u vatru da jako puno ljudi koje znam pleše po rubu, ako me kontate bratjo šta htjedoh reći?

Mnhh,ne baš kolega,ne mislim na dobar i loš duh,nego na neobuzdanost hormona..

Za sebe znam da sam još u drugom osnovne išao u poslovični"ćošak" jer sam curicu u prolazu "udijelio" pusu..Nije to bila seksualnost,jer su žlijezde još bile nerazvijene i nežive,nego čisto neka prirodna dopadljivost..Peti osnovne, platonski osjećaji vrlo jaki prema jednoj Makedonki preslatkoj godinu mlađoj..kupim čokoladu jedem ispred nje,njoj ne dajem,jer,pa to je ljubav{#}..kasnije su došli ludi hormoni,koji su mi svašta bacali na pamet,ali

kako rekoh,to je stvar hormona,ne emocionalnog opredjeljenja..

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 11:54 (redneck).
14 godina
ihush kaže...
wyks kaže...
..

-greška, postavljanje takve formulacije je ''ili-ili''. To nema veze jedno s drugim (gledajući zakone itd..). Jer.. bla-bla... (ponavljanje).

zelenbic kaže...
..

-vjeronauk nije školski predmet, nije dio prirodoslovnih znanosti, umjetnosti itd.. nego osobne preferencije, uvjerenja.. (bla-bla). Nije mu mjesto u školi, tj nema se što učiti-razmišljati-izumjeti... nego samo vjerovati. Vjerovati može i ameba, vjeruje i moja pokojna baka, no to ne znači da je pohađala školu i dobila peticu iz vjerovanja. LOL. ili zapravo vrlo tužno...

to sve ovisi kakvog profesora imaš ako si imao lošeg profesora koji vas je učio vjeronauk kao povijest onda ćeš vjerovatno imati taj stav s druge strane ja imam odličnog profesora iz vjeronauka i stvarno nam pomaže i svi su si dobri sa njim i nema tabu tema o onome što nemožemo pričati doma(sex,droga,pušenje itd.)pričamo sa njim i stvarno je super.i jeli tjelesni dio prirodoslovnih znanosti ili umjetnosti? nije doduše nezagovaram ukidanje tjelesnog ali oba predmeta zapravo pomažu učencima.

I netko je rekao jel se organiziraju neke aktivnosti za djecu koja neidu na vjeronauk u osnovnoj ne ali je vjeronauk prvi ili zadnji sat pa se može otić doma.A u srednjoj imaš etiku. 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan

Zanimljivo je da je Krešimir Miletić, predsjednik "Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti" blaženi Alojzije Stepinac i voditelj građanske inicijative "I ja sam bio embrij", op.a.) već sinoć znao za takvu odluku Ustavnog suda i to objavio na Facebooku.

Staklena kugla?! Providnost božja?! Ili nešto drugo ,zbog čega bi se morali zabrinuti malo više?

Inače ,u odluci je navedeno da Ustavni sud neće raspravljati o sadržaju kurikuluma, nego će razmatrati proceduru donošenja kurikuluma.

Idućih mjeseci, dakle, sud će odlučivati o ustavnosti zdravstvenog odgoja.

Kako je pojašnjeno, sud ne dovodi u pitanje sam Kurikulum, nego način na koji je donesen.

Iako se to može dovesti u pitanje ,kada zainteresirana strana zna odluku suda 12 sati prije.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:05 (kizo2703).
17 godina
moderator
Pranja kaže...

Ako se u društvu promiču moralno upitne vrijednosti, dijete će ih "pokupiti" bez obzira što ti kao roditelj poduzeo (ne možeš dijete držati u četiri zida).

Primjer: tvoje dijete od 5 godina vrtiću vidi svog prijatelja koji ima dva muška roditelja i u interakciji sa njima dođe do zaključka kako je to super i odluči da želi biti gay i razvije te sklonosti.

Što onda sa tim djetetom? Uništeno je za cijeli život, pokvarena je roba. Tko će odgovarati za to?

Pranjček, nemoj kriviti društvo za failove koje napraviš kao roditelj. Vidim ja takvih slučajeva i mimo ove homo zone o kojoj raspravljamo (npr. kod narkomana).

Moralno upitno je samo ako moral vučeš iz religijskih knjiga, ali religija=/= moral.

Pa šta ako vidi dva homo roditelja? Moje dijete će znati cijeniti i poštovati (ili neće, al onda sam failao) različitosti, a biće ono što osjeća da jeste, a ne šta joj društvo nametne (bilo stejt ili gej), a ja ću to podržati i poželjeti joj da bude zdravo i sretno.

Uništeno za cijeli život? LOL! Možda u tvojoj glavi.

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Ne.

{#}

čekaj, čekaj, pa zloj homo djeci u vrtiću nije dozvoljeno šetati se sa injekcijama estragona/testerosterona kako bi prenosili svoje bolesti nevinoj heterodjeci... ili?

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
redneck kaže...

Ja insinuiram? Ti si pajdi Pranji uvalio svoje pitanje gdje si DIREKTNO doveo u pitanje korisnost homo grupa za društvo u postu prije? Onda mene optužiš da lažem? Dude...

Dobro,mislio sam na čistu korist za produžetak vrste i odnose na društvenom nivou u tom smislu....,no možda nisam jasno rekao..

15 godina
Može jedan info, od vas koji raspravljate o djeci, koliko vas ima djecu? Čisto da se vidi tko barata s "materijom".
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Zanimljivo je da je Krešimir Miletić, predsjednik "Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti" blaženi Alojzije Stepinac i voditelj građanske inicijative "I ja sam bio embrij", op.a.) već sinoć znao za takvu odluku Ustavnog suda i to objavio na Facebooku.Staklena kugla?! Providnost božja?! Ili nešto drugo ,zbog čega bi se morali zabrinuti malo više?

100% Noćno bdijenje.  {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 12:12 (Verbatim).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice