Toliko su se uz*ebali da se čini kao da će ih netko natjerati da se žene istim spolom već ove subote.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toliko su se uz*ebali da se čini kao da će ih netko natjerati da se žene istim spolom već ove subote.
Kako legendarna izjava!

Ne bi da vam kvarim diskusiju o lokalnim mafijasima, ali od Blankice nisam ocekivao da ce se izjasniti protiv homica...
http://danas.net.hr/hrvatska/pozvao-adidas-lidl-i-podravku-da-se-izjasne-o-blankinom-potezu
Katastrofa.
oduvijek mi je bila bzvze kao osoba tak da me ne čudi....djeluje mi umišljeno i bahato
Janica je za nju kraljica
što se tiće Bandića...nikako ne spada u Kerum kategoriju političara
Ne bi da vam kvarim diskusiju o lokalnim mafijasima, ali od Blankice nisam ocekivao da ce se izjasniti protiv homica...
http://danas.net.hr/hrvatska/pozvao-adidas-lidl-i-podravku-da-se-izjasne-o-blankinom-potezu
Katastrofa.
Radi se o homofobnoj inicijativi koja želi da se u Ustav unese odredba da je brak zajednica muškarca i žene...
Kako jak članak, e. Pametnome dosta. Najjači argument, čim se ne slažeš u jednoj stvari sa jadnom potlačenom manjinom odmah si homofob. Svaka čast autoru članka, novinar ipo.
Jednoumlje ftw.
Radi se o homofobnoj inicijativi koja želi da se u Ustav unese odredba da je brak zajednica muškarca i žene...
Kako jak članak, e. Pametnome dosta. Najjači argument, čim se ne slažeš u jednoj stvari sa jadnom potlačenom manjinom odmah si homofob. Svaka čast autoru članka, novinar ipo.
Jednoumlje ftw.
Slažem se. Članak je totalni skorbut.
Očito ako danas nisi in ako se ne brineš za jadne potlačene manjinske skupine raznih tražitelja prava koja im ne pripadaju.
Jadni oni, baš mi ih je žao što se nisu rodili normalni.
Projiciras, Pranja... no doci ce ti vec iz dupeta u glavu, pametan si ti decko.
Recimo da imaš pravo. Recimo da je homoseksualnost bolest i nešto "nenormalno". Zanima me bi li onda zabranio brakove i posvajanja djece osobama koje su se rodile s , recimo, cerebralnom paralizom? Ili ljudima koji pate od anksioznosti?
Recimo da imaš pravo. Recimo da je homoseksualnost bolest i nešto "nenormalno". Zanima me bi li onda zabranio brakove i posvajanja djece osobama koje su se rodile s , recimo, cerebralnom paralizom? Ili ljudima koji pate od anksioznosti?
Ne. Ne možeš uspoređivati fizičke bolesti sa psihofizičkim bolestima. Kod Cerebralne paralize ne poludiš i ne mijenja ti se ponašanje.
Ne. Ne možeš uspoređivati fizičke bolesti sa psihofizičkim bolestima. Kod Cerebralne paralize ne poludiš i ne mijenja ti se ponašanje.
Sva sreća pa sam naveo još i psihičku bolest osim cerebralne paralize. Što je s njom?
(video iz članka)
Sva sreća pa sam naveo još i psihičku bolest osim cerebralne paralize. Što je s njom?
http://hr.wikipedia.org/wiki/Anksioznost
Spada u lakše psihičke poremećaje i prolazna je te su joj okidači stres ili trauma.
Nije definitivno ista kategorija.
Vidim da se puno vas tu busa o prsa nekakvom tolerantnošću, ali ona nestaje čim netko misli drugačije od vas.
Žena ima svoje mišljenje, so what? (EDIT; obzirom da se ubacilo još par postova između, ovo se odnosilo na Blanku Vlašić)
Kako itko normalan tu izjavu može prozvati homofobnom? Poslušajte je još jednom, još 10 puta ako treba.
Nemam ništa protiv da homoseksualne osobe imaju sa svojim partnerima ista prava i obveze kao i ja sa svojom ženom, ali ne slažem se u svemu s njima, i sad bi me neki zbog toga prozvali homofobom.
Što god nije u skladu s LGBT stavovima klasificira se kao govor mržnje. Oprostite, ali to jest nasilje manjine nad većinom.
A i sam taj izraz mi ide na živce, homofobija???
Fobije predstavljaju poseban oblik straha koji se vezuje za određene objekte, situacije, mjesta ili aktivnosti. Osobe koje doživljavaju fobijski strah, svjesne su da je on nerealan, nelogičan ili čak pretjeran. Riječ fobija potiče od grčke riječi fobos što znači bjekstvo, užas, panika, strah.
Sam izraz "homofob" proglašava za psihičkog bolesnika svakoga tko se ne slaže sa stavovima LGBT zajednice, a svjedoci smo da se ta etiketa olako lijepo svakome tko ne misli "gay je ok".
Vidim da se puno vas tu busa o prsa nekakvom tolerantnošću, ali ona nestaje čim netko misli drugačije od vas.
Žena ima svoje mišljenje, so what? (EDIT; obzirom da se ubacilo još par postova između, ovo se odnosilo na Blanku Vlašić)
Kako itko normalan tu izjavu može prozvati homofobnom? Poslušajte je još jednom, još 10 puta ako treba.
Nemam ništa protiv da homoseksualne osobe imaju sa svojim partnerima ista prava i obveze kao i ja sa svojom ženom, ali ne slažem se u svemu s njima, i sad bi me neki zbog toga prozvali homofobom.
Što god nije u skladu s LGBT stavovima klasificira se kao govor mržnje. Oprostite, ali to jest nasilje manjine nad većinom.
A i sam taj izraz mi ide na živce, homofobija???
Fobije predstavljaju poseban oblik straha koji se vezuje za određene objekte, situacije, mjesta ili aktivnosti. Osobe koje doživljavaju fobijski strah, svjesne su da je on nerealan, nelogičan ili čak pretjeran. Riječ fobija potiče od grčke riječi fobos što znači bjekstvo, užas, panika, strah.
Sam izraz "homofob" proglašava za psihičkog bolesnika svakoga tko se ne slaže sa stavovima LGBT zajednice, a svjedoci smo da se ta etiketa olako lijepo svakome tko ne misli "gay je ok".
Savršeno pogođeno u smisao..
mislim da kad bi došlo do nekog šoranja na Sudu,da bi malo bolji odvjetnik isprašio gaće homo zajednici
Katastrofa.
Jednoumlje ftw.
Gleda to s vedrije strane: ipak je bolje biti homofob nego crnac.
np: queen - crazy little thing called love
homofob is okey 
Možda u nekoj drugoj zajednici. U ovoj bi taj isti odvjetnik prvi ostao bez licence i bio bi izbačen iz komore zbog "govora mržnje".
Toliko o toleranciji i prihvaćanju različitosti.
EDIT: Ti pasa što se brzi, ovo se odnosilo na ono redneckovo s odvjetnikom.
Možda u nekoj drugoj zajednici. U ovoj bi taj isti odvjetnik prvi ostao bez licence i bio bi izbačen iz komore zbog "govora mržnje".
Zabrinjavajuće je to,nastranu sad sa homo zajednicom,što manjina vrši nasilje nad većinom.I čak više nije dopušteno raspravljati po tom pitanju,odmah ti priljepe etiketu,reci nešto žešće,odmah se neka udruga digne na stražnje noge i tuži te,a Sud te osudi,da dokaže kako je u skladu sa "liberalnim pogledima i tendencijama"..Ma horror živi kamo sve ide..
Žena ima svoje mišljenje, so what?
Neki ljudi su se samo razočarali, no big deal, a neki su se našli diskriminirani njenim javnim nastupom. Ovo javno je bitni dio da se netko može naći uvrijeđen / diskriminiran / štoveć.
Ako bi im dao prava i rekao meni se ne sviđa homo seks, nikome ništa, sumnjam da bi te itko zvao homofobom. Ali ako kažeš fuj homo seks, treba vas protjerati bolesni ste i zaraziti će te mi djecu onda bi te netko i etiketirao.
u dosta situacija se slažem s tobom, često je samo čista diskriminacija, netrpeljivost i slično.
Ali na neke ljude se može priljepiti ovo, samo što nisu svjesni da je njihov strah nerealan. Recimo strah da će djete biti peder ako se druži s pederom. Prilično neutemeljeno, nerealno, i besmisleno, ali neki ljudi se stvarno boje toga.
i za kraj citat blanke i par varijacija.
obitelj je stup društva
u svakoj obitelji sve započinje sa muškarcem i ženom i zato je od iznimne važnosti da na sve načine pa tako i zakonski ovim referendumom zaštitimo brak kao takvu zajednicu
obitelj je stup društva
u svakoj obitelji sve započinje sa hrvatom i hrvaticom i zato je od iznimne važnosti da na sve načine pa tako i zakonski ovim referendumom zaštitimo brak kao takvu zajednicu
obitelj je stup društva
u svakoj obitelji sve započinje sa katolikom i katolkinjom i zato je od iznimne važnosti da na sve načine pa tako i zakonski ovim referendumom zaštitimo brak kao takvu zajednicu
obitelj je stup društva
u svakoj obitelji sve započinje sa bjelcem i bjelkinjom i zato je od iznimne važnosti da na sve načine pa tako i zakonski ovim referendumom zaštitimo brak kao takvu zajednicu
Zabrinjavajuće je to,nastranu sad sa homo zajednicom,što manjina vrši nasilje nad većinom.I čak više nije dopušteno raspravljati po tom pitanju,odmah ti priljepe etiketu,reci nešto žešće,odmah se neka udruga digne na stražnje noge i tuži te,a Sud te osudi,da dokaže kako je u skladu sa "liberalnim pogledima i tendencijama"..Ma horror živi kamo sve ide..
Ovo je najopasnije od svega.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Anksioznost
Spada u lakše psihičke poremećaje i prolazna je te su joj okidači stres ili trauma.
Nije definitivno ista kategorija.
Ali daleko najjača rečenica net.hr-ovog članka:
...slobodno imati kakvo god mišljenje želi o bilo kojoj temi, ali ipak mora paziti kome, kada i kako daje javnu podršku.
Znači možeš imati mišljenje, ali ga ne smiješ podijeliti s javnosti. A ovo je postalo iz komedije tragedija.
da sud te instant osudi :P
http://www.h-alter.org/vijesti/ljudska-prava/sudovi-zastrasuju-zrtve#news_view
tl;dr
čovjeka zajebavali jer je peder, došli na sud, u toku suđenja bilo po novinama i novinari pitali pitanja pedera, na sudu dokazano da su ga ovi zajebavali ali peder mora platiti zajebantu jer je pričao s novinarima. i to je to. baš je dobio po prstima jer je prcao pedera :) jos i 30k kunelica u džep :)) Iskreno se nadam da je izmišljena priča XD
Ovo je najopasnije od svega.
Da,no zamisli situaciju gdje i još raznorodnije i čak čudotvornije seksualno orjentirane zajednice počnu tražiti svoja prava??
Prije par sto godina bi sve ove na lomaču sudovi osudili,danas je to kao "normalno"..što sutra dođe na red?
Kao onaj političar što je seksualno zlostavljao svoje pse u Sloveniji??
eno ima tema na Dnevnik.hr-u,ali ima jedna forumska postava prostaka,radi koje sam i otišao,a koji trolaju temu i vrijeđaju svakog tko izrazi negodovanje po pitanju homo grupa..
... ili (nešto) u dupe ....
(nisam mogao izdržat ,pobjeglo mi ....)
Po milijarditi put: homoseksualnost ipak nije bolest ,osim u glavama bolesnika (pa makar se oni nazivali ''ugroženom'' većinom).
I zato je naziv homofob sasvim primjeren.
Pogotovo kad se takvo nešto gura u prvi plan u zemlji poput Hrvatske ,gdje imamo milijun većih i mnogo ozbiljnijih problema.
Da,no zamisli situaciju gdje i još raznorodnije i čak čudotvornije seksualno orjentirane zajednice počnu tražiti svoja prava??
Prije par sto godina bi sve ove na lomaču sudovi osudili,danas je to kao "normalno"..što sutra dođe na red?
eno ima tema na Dnevnik.hr-u,ali ima jedna forumska postava prostaka,radi koje sam i otišao,a koji trolaju temu i vrijeđaju svakog tko izrazi negodovanje po pitanju homo grupa..
Pa i tražit će ih-za desetak godina će i pedofili imati referendum o brakovima.
Po milijarditi put: homoseksualnt ipak nije bolest ,osim u glavama bolesnika (pa makar se oni nazivali ''ugroženom'' većinom).
Pogotovo kad se takvo nešto gura u prvi plan u zemlji poput Hrvatske ,gdje imamo milijun većih i mnogo ozbiljnijih problema.
Je, to je bolest - prevelika količina hormona suprotnog spola dovodi to (trajnih) promjena na mozgu i nastanak homoseksualaca.
... ili (nešto) u dupe ....
(nisam mogao izdržat ,pobjeglo mi ....)
Po milijarditi put: homoseksualnt ipak nije bolest ,osim u glavama bolesnika (pa makar se oni nazivali ''ugroženom'' većinom).
Ako nije bolest, je li poremecaj?
Pa i tražit će ih-za desetak godina će i pedofili imati referendum o brakovima.
..da,i tko zna koje se još seksualne orjentacije izrode iz ovog #!!"%%!!! društva..
..Možemo se mi šaliti,ali se društvo osipa i fragmentira,zato što propadaju obitelji kao ćelije društva i njegovog obnavljanja,a ljudi usvajaju pse i brinu se o njima kao o djeci
..da,i tko zna koje se još seksualne orjentacije izrode iz ovog #!!"%%!!! društva..
..Možemo se mi šaliti,ali se društvo osipa i fragmentira,zato što propadaju obitelji kao ćelije društva i njegovog obnavljanja,a ljudi usvajaju pse i brinu se o njima kao o djeci
Ja se ne šalim- ja to shvaćam jako ozbiljno. Pitanje je da li ćemo uopće u budućnosti moći slati djecu u škole jer će ih tamo učiti da su svakakve degeneričnosti ok.
Ne valja davati prava svima-nadam se da će nam se to što prije odbiti od glavu i da će ljudi to shvatiti.