Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.141.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Pero Dinamit kaže...
Pranja kaže...
OriginalEXE kaže...

Sad vidim zašto te ljudi na forumu izbjegavaju :)

Jel to zato što ti ne želiš da svi imaju jednaka prava?

Zločest si. I zadrt.

Nije on, ti si. Izjednačavaš homiće i pedofile  {#}

I za kraj evo ti jedna kletva: Da Bog da ti sin kući zeta srbina doveo  {#}

Malo sam ti nadopunio citat.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
18 godina

Mislim da je uzaludno pranji nesto racionalno objasnjavati.

Potrebno je to objasniti koristeci njegovu vlastitu perspektivu.

On je veliki krscanin ili barem misli da je.

Znaci Pranja, krscanstvo u svojem izvornom obliku promovira jednakost medu svim ljudima pred bogom.

Sada, ako ti mislis da su homoseksualci neprirodni ili bolesni (ja ih recimo smatram poremecenima), to nikako ne mijenja cinjenicu da bi trebali imati ista prava kao i svi drugi ljudi, ako ne zbog internacionalnih dokumenata koje obvezuju nase drustvo da se drzi tih istih prava, onda upravo zbog tog boga u kojeg ti vjerujes i njegovog sina Isusa cija je poruka bila jasna, za razliku od mnogih stvari iz biblije koje su "otvorene za interpretaciju".

Ti ako diskriminiras ove ljude, svjesno grijesis protiv boga, Isusa i vjere koju navodno stujes. Svjesno radis kontra vjere, sto zapravo znaci da nisi pravi vjernik i bog ce ti zbog toga mozda suditi na nacin koji ti ne ocekujes.

Ili ti mozda mislis da je dovoljno samo nazivati samog sebe krscaninom, a ne pratiti Isusovu nauku?

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Jučer se neka ultra pobožna rođakinja žali mojima doma na telefon kako ima problema sa tlakom i tako dalje i tako bliže.

Prvo što mi je palo na pamet je why worry. Ionako se nadaš da ćeš u raj gdje je navodno fenomenalno i ako niš, barem je bolje nego u RH.

Nikako ne kužim zašto se pobožni ljudi sekiraju za vlastito zdravlje, pa zar nije njihov mindset kao u stihovima jedne D12 uspješnice koji kažu "...when a God calls, you gotta go home..."?

Čemu sumnjati u dobronamjerost Boga Svemogućega, kad je on toliko dobar pastir da ne treba ni pse da paze na njegovo stado ovaca.

Ponekad se stvarno zapitam ima li se smisla opirati Svetoj Crkvi Katoličkoj...
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
16 godina
neaktivan
The Man kaže...
...
Ponekad se stvarno zapitam ima li se smisla opirati Svetoj Crkvi Katoličkoj...

Naravno da nema. Crkva nije tako popularna i mocna jer su se eto skupili i tako odlucili - nego zato jer imaju legiju istomisljenika koji ih uzdizu u te visine.

Primjerice - kad papa napravi posjet hrvatskoj, svi ti ljudi koji ga odu pogledati su oni koji crkvenoj vlasti daju moc.

Boriti se za druge ne mozes (sto bi bila borba protiv crkve), mozes se jedino boriti sa svojim iluzijama, a ako to radis kako treba - imas pune ruke posla do kraja zivota, tako da se nemas vremena baviti tudjim idiotarijama.

They say freak, when you're singled out...
13 godina
protjeran

Da se kršćani pridržavaju Biblije mnogo bi se stvari promjenilo, nebi jeli meso, naprimjer.

If you have a garden and a library, you have everything you need.
16 godina
Space Buddha kaže...

Da se kršćani pridržavaju Biblije mnogo bi se stvari promjenilo, nebi jeli meso, naprimjer.

Zasto ne? Ne smiju jesti svinjetinu. Piti alkohol.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
neaktivan
Space Buddha kaže...

Buda, ne treba se pridrzavati biblije doslovce jer velik broj poucaka je nastao u sasvim drugacijim vremenima. Treba ih staviti u kontekst danasnjeg vremena. Ljudi tada nisu imali frizider, i meso se kvarilo nabrzaka, sto bi dovodilo do raznih bolesti, npr.

Svinjetina se odavna smatra prljavom zivotinjom jer jede sve cega se docepa.

Pravila treba staviti u kontekst vremena u kojem zivimo.

Now, that being said - ja osobno smatram da ono sto se danas prodaje pod 'meso' ne bi trebao jesti nitko, ukljucujuci zivotinje.

16 godina
Deus ex machina kaže...

Now, that being said - ja osobno smatram da ono sto se danas prodaje pod 'meso' ne bi trebao jesti nitko, ukljucujuci zivotinje.

Koje meso? Sta fali 'nasem' mesu?

Ovisi sta jedete vi tamo u americi {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 16:30 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Ma meso se prvenstveno jede zato što je lakše i unosnije imati onakve farme goveda si su toliko zbijena da doslovno stoje u vlastitom dreku i seru jedno po drugome i farme pilića di im zakržljaju noge od pretjeranog tovljenja, nego čekati da ti hrana izraste iz zemlje i ovisiti o 99 faktora. Šta mislite kako je nastala ptičja gripa i kravlje ludilo? Možeš radit ono što hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Sve ima svoje granice, a gdje su one točno, vrijeme će pokazati...
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Koje meso? Sta fali 'nasem' mesu?

Ovisi sta jedete vi tamo u americi {#}

Ja iskreno nemam pojma sta jedem kada uzmem ovo meso iz Konzuma npr. Da je domace za koje znam od kuda dolazi, to bi bila druga prica. Mislim, jedem ga naravno ali nisam bas siguran u kvalitetu.

I possess a skill to google.
16 godina

Tehnologija ide naprijed, drustvo je sve zatucanije, gleda se samo kapital, kvaniteta > kvaliteta i ocekivano je da ce ovako biti u skoro svim segmentima. Mozda ce biti i gore tko zna.

17 godina
neaktivan
Ako ne mljeveno ili usitnjeno teško da je od samo jedne životinje.

E da, bratja su radila šou danas po dugra. Čekirajte link below!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovdje-su-nacionalisti-je-se-pederi-norijada-u-zagrebu-uz-jasenovac-i-gradisku-staru-i-nacisticke-pozdrave/678267.aspx
18 godina

Istina je da je meso koje jedemo prakticki otrov.

Ja sam tek od nedavno poceo malo istrazivati te stvari te sam dosao do zakljucka da cu na svoju veliku zalost morati drasticno smanjiti unos mesa u sebe.

Fino je ali stvarno nije zdravo, napucano je svime i svacime.

Antibiotici, steroidi..ono, ovo...mogu mi u konzumu odmah prodati tablete bez mesa...{#}

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 17:36 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Tehnologija ide naprijed, drustvo je sve zatucanije, gleda se samo kapital, kvaniteta > kvaliteta i ocekivano je da ce ovako biti u skoro svim segmentima. Mozda ce biti i gore tko zna.

Krivo gledaš stvari, danas ljudi nemaju odabira, nemoš  ih nazvati zatucanim kada nemaju za kruh, takvi će otić u supermarket i uzet najjeftinije i biti zadovljni time što imaju.

18 godina

strahovit je to napor i patnja.  mogli bi reci , u praksi neostvarivo.   jer sto je poanta?  nije smisao svega ne grijesiti fizicki, rijecju, djelom, te ubacit prosjaku 5 kn... vrhunac zivljenja uz paralelno stovanje vjerskih postulata je da umom i mišlju ne cinis grijeh.  e kad to uspijete, onda mozete biti u blazenom stanju, bez straha..."kud ce mi dusa".

sve ostalo je folklor i upraznjavanje vjerske rutine, sto kroz ceremonije, sto kroz kalendar sa svetkovinama, sto kroz nedjeljnu misu.

đabe ti svo lizanje oltara i jedenje blitve petkom,ako ti u glavi misli potpiruju ponizavajuc prezir prema nekom drugom covjeku, bio on crnac, homoseksualac ili slobo iz šumadije.

a mozda su i same vjerske knjige, ciljano nametnule takav tempo i zahtjeve koji su skoro neostvarivi...tko ce ga znat.

sve u svemu, u danasnjem drustvu, biti dobar, iskren, posten, sa dobrim namjerama covjek..znaci biti usamljeni marginalac.

ajd pozdrav...i ja sam danas po kila srdela s blitvom. petak je.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Znaci Pranja, krscanstvo u svojem izvornom obliku promovira jednakost medu svim ljudima pred bogom.

Sada, ako ti mislis da su homoseksualci neprirodni ili bolesni (ja ih recimo smatram poremecenima), to nikako ne mijenja cinjenicu da bi trebali imati ista prava kao i svi drugi ljudi, ako ne zbog internacionalnih dokumenata koje obvezuju nase drustvo da se drzi tih istih prava, onda upravo zbog tog boga u kojeg ti vjerujes i njegovog sina Isusa cija je poruka bila jasna, za razliku od mnogih stvari iz biblije koje su "otvorene za interpretaciju".

Ti ako diskriminiras ove ljude, svjesno grijesis protiv boga, Isusa i vjere koju navodno stujes. Svjesno radis kontra vjere, sto zapravo znaci da nisi pravi vjernik i bog ce ti zbog toga mozda suditi na nacin koji ti ne ocekujes.

Ili ti mozda mislis da je dovoljno samo nazivati samog sebe krscaninom, a ne pratiti Isusovu nauku?

Ja nisam veliki kršćanin niti se takvim smatram. Ni ne idem u crkvu. {#}

Incestaši, pedofili, homoseksualci, životinjohebi (koji je uopće stručan naziv za to?) su svi isti i svima treba dati prava jer su oni svi normalni zato jer smatraju da su normalni. Gotova priča, Zašto da budemo zadrti? Dajte ljudima prava!!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Incestaši, pedofili, homoseksualci, životinjohebi (koji je uopće stručan naziv za to?) su svi isti i svima treba dati prava jer su oni svi normalni zato jer smatraju da su normalni. Gotova priča, Zašto da budemo zadrti? Dajte ljudima prava!!

Nisi ni ti normalan, i stvarno mi nije jasno tko još ima živaca za tebe, ali ukratko;

Pedofili i "životinjojebi" (genijalan termin) su problematični jer ne postoji suglasnost druge strane.

Incestaši (i ovaj termin ti je ok) su problematični zbog potencijalno problematičnog potomstva.

Homoseksualci nisu problematični ni opasni po nikoga, to što ih ti doživljavaš problematičnima jest jednako mjerodavno kao što se moj otac boji zmija a ja ne volim narodnjake.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
14 godina
odjavljen
ksoric kaže...

Nisi ni ti normalan, i stvarno mi nije jasno tko još ima živaca za tebe, ali ukratko;

Pedofili i "životinjojebi" (genijalan termin) su problematični jer ne postoji suglasnost druge strane.

Incestaši (i ovaj termin ti je ok) su problematični zbog potencijalno problematičnog potomstva.

Homoseksualci nisu problematični ni opasni po nikoga, to što ih ti doživljavaš problematičnima jest jednako mjerodavno kao što se moj otac boji zmija a ja ne volim narodnjake.

Zašto si zadrt i ne daš im njihova prava? Ljudi su ljudi,bez obzira kako se zabavljaju.

Prava za sve!!!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
odjavljen
ksoric kaže..

Jesu, sire sidu. Opasni su i zbog toga jer trose pare na osiguranje na svoje parade, a ima gladnih ljudi di oces. 

Sad ce doletit komentar "da nema homofoba ne bi trebalo biti osiguranja", jok decki. Da se odrzava povorka siromasnih i gladnih opet ce bit osiguranja, da se odrzavaju maskare opet ce bit osiguranja.

Prajd sam po sebi nema smisla jer se homoseksualci namjerno na taj nacin odvajaju od drugih i cine sebe frikovima.

http://isvijet.com.hr
18 godina
Pranja kaže...

- incest između punoljetne i maloljetne osobe je uvijek krivično djelo i često povezano s psihičkim poremećajem - https://en.wikipedia.org/wiki/Incest;

- sodomija (zoofilija) spada u psihijatrijske poremećaje koji se liječe ukoliko imaju širi utjecaj na ponašanje pojedinca, a negdje je kažnjiva, a negdje ne - http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia;

- pedofilija je psihijatrijski poremećeaj i kazneno djelo - https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia#Disease_models;

- homoseksualnost niti je kazneno djelo (osim u talibanijama) niti se smatra psihijatrijskim poremećajem, već normalnom varijacijom u seksualnom ponašanju ljudi - http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_and_psychology.

To ti je rečeno jedno 500 puta, ali neprestance ponavljaš isto i namjerno stavljaš homoseksualnost u istu kategoriju s krivičnim i kaznenim djelima i psihijatrijskim poremećajima. To radiš svjesno, zlonamjerno i protivno pravilima foruma kako bi uvrijedio i najobičniji si trol. Tvoje vlastito "mišljenje" (izvučeno iz dupeta) ti ne daje pravo za histerični nanaizam i balavo maltretiranje ostalih forumaša.

Ako imaš kakve zanimljive uvide u pitanje homoseksualnosti potkrepljene stručnim tekstovima - slobodno ih daj, ali neprestano ponavljanje jednog te istog primitivizma je iritantno i glupo i ako nemaš reći što novo, sudzrži se od postanja.

This space for rent!
14 godina
neaktivan
ksoric kaže...

Što se pedofila (morbidno do bola) tiče i pristanka oke, ali oni koji opće sa životinjama (morbidno do bola) teško da trebaju pristanak jer pristanak od životinja ne tražimo nikada. Niti jedan odojak se nije javio da ga zakolju i ispeku, niti jedna kokoš ne želi biti juha i niti jedna zmija novčanik. Čovjek koristi prirodu i bića u njoj kako to njemu odgovara, a sad da li je to etično ili moralno to je već druga priča.

Što se incesta tiče on je medicinski opasan samo kod heteroseksualnih slučaja i to samo u slučaju potomstva (iako potomak ne mora isključivo biti mongoloid iako je velika šansa da će biti), kod homoseksualnih ne.

Znači da otac i sin, majka i kćer, stric i nećak žele biti u vezi (morbidno do bola) s medicinske strane oni ne ugrožavaju nikoga i ako se ostalim homićima dozvoli brak, nema razloga da se njima brani.

Jeremy Irons je je nedavno dao jedan zanimljiv intervju u kojem je načeo tu tematiku. Npr., da se otac i sin   vjenčaju samo da izbjegnu porez na nasljedstvo itd (naravno optužen je za homofobiju).

Uglavnom cijela ova problematika je pandorina kutija koju je najbolje ne otvarat.

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Incestaši, pedofili, homoseksualci, životinjohebi (koji je uopće stručan naziv za to?) su svi isti.

Može bar jedan razlog zašto imaš nešto protiv toga da se 2 muškaraca/2 žene vole i da budu zajedno? Ne vidim kako šteti tebi, ne vidim kako šteti drugima. Nisu homoseksualci ništa drugačiji od ostalih ljudi, niti idu okolo po ulici i siluju svakoga kome ispadnu ključevi išta više nego heteroseksualci.

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Zašto si zadrt i ne daš im njihova prava? Ljudi su ljudi,bez obzira kako se zabavljaju.

Prava za sve!!!

Pranjicu, zasto se jednostavno ne pomiris s time da nisi dovoljno inteligentan da izvuces ispravan zakljucak?

Edge kaže...

Jesu, sire sidu. Opasni su i zbog toga jer trose pare na osiguranje na svoje parade, a ima gladnih ljudi di oces. 

Sad ce doletit komentar "da nema homofoba ne bi trebalo biti osiguranja", jok decki. Da se odrzava povorka siromasnih i gladnih opet ce bit osiguranja, da se odrzavaju maskare opet ce bit osiguranja.

Prajd sam po sebi nema smisla jer se homoseksualci namjerno na taj nacin odvajaju od drugih i cine sebe frikovima.

Ajme, jos jedan.

1) AIDS nije ogranicen na homoseksualce. S takvim stavom, ne bi ti bilo lose da si odes malo na pregled.

2) Osiguranje ne treba zbog homica, nego zbog maloumnih idiota koji su nasilni :-) Parada je parada ljubavi :-D tako da je osiguranje tu da nerazvijene, neevoluirane majmune drzi iza resetaka

3) Da nema homofoba, ne bi trebala ni parada :-D Catch 22? Ili kao i Pranja, nedostaje inteligencije da unrollas ovaj loop?

4) Nope - homofobi odvajaju homoseksualce i smatraju ih frikovima. Parada je tu da ljude poduci da su to ljudi kao i svaki drugi, nasi susjedi, djeca, prijatelji, poznanici, kolege s posla...

Ali to ti je to, stari moj, treba biti sposoban disati i razmisljati u isto vrijeme da bi se takve stvari dokucile.

Btw, razmisli da si promjenis nadimak - antonim bi ti super pasao {#}

18 godina
Pranja kaže...
Psiho246 kaže...

Ako iz "krscanskih i vjerskih osjecaja" ne dozvoljavas homoseksualce, koji je razlog zasto im ne zelis dati temeljna ljudska prava?

Iz ciste pakosti? Mrznje? Frustriranosti?

Covjece pogledaj se u ogledalo...imas jos sanse promijeniti se, a ne tratiti svoj zivot s mrznjom i slicnim glupostima...

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Iznenađen sam i uvređen. Mislio sam da si bar čru zatucanko..{#}

Faith divides us. Death unites us.
18 godina

ja vec nekoliko godina, iritantnim bidonima, koji kroz svakodnevne susrete.. posao/drustvo, nacmu teme "jes vidio jucer na vijestima....", a njihov komentar vijesti bude na levelu splitskog ricana sa prsutom na glavi, uredno posaljem isti komentar..

-  jesam li vam vec bezbroj puta ponovio.. osjecam se izopcen jer ne prakticiram plemenske obicaje, ne zapisavam teritorij, apolitican sam, vec prestar da selim od vas u amsterdam..a da imam čarobni štapić, sve susjede bi rado mijenjao za crnce,arape,kineze i pokoji gay par. cak bi im i dijete ostavio na cuvanje.

onda pozdipu i proglase me xy elementom.  najvecim veleizdajnikom bez kuce i ognjista {#}

i često ih upitam..

- jesi ti shit ili sunit?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ajme, jos jedan.

Btw, razmisli da si promjenis nadimak - antonim bi ti super pasao {#}

Taj troll je na ledu ,žali bože trošit tipkovnicu .... {#}

torrente kaže...
onda pozdipu i proglase me xy elementom.  najvecim veleizdajnikom bez kuce i ognjista {#}

i često ih upitam..

- jesi ti shit ili sunit?

I misliš da su uopće razumjeli pitanje? Čisto sumnjam.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
odjavljen
Drago kaže...

- incest između punoljetne i maloljetne osobe je uvijek krivično djelo i često povezano s psihičkim poremećajem - https://en.wikipedia.org/wiki/Incest;

- sodomija (zoofilija) spada u psihijatrijske poremećaje koji se liječe ukoliko imaju širi utjecaj na ponašanje pojedinca, a negdje je kažnjiva, a negdje ne - http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia;

- pedofilija je psihijatrijski poremećeaj i kazneno djelo - https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia#Disease_models;

- homoseksualnost niti je kazneno djelo (osim u talibanijama) niti se smatra psihijatrijskim poremećajem, već normalnom varijacijom u seksualnom ponašanju ljudi - http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_and_psychology.

To ti je rečeno jedno 500 puta, ali neprestance ponavljaš isto i namjerno stavljaš homoseksualnost u istu kategoriju s krivičnim i kaznenim djelima i psihijatrijskim poremećajima. To radiš svjesno, zlonamjerno i protivno pravilima foruma kako bi uvrijedio i najobičniji si trol. Tvoje vlastito "mišljenje" (izvučeno iz dupeta) ti ne daje pravo za histerični nanaizam i balavo maltretiranje ostalih forumaša.

Ako imaš kakve zanimljive uvide u pitanje homoseksualnosti potkrepljene stručnim tekstovima - slobodno ih daj, ali neprestano ponavljanje jednog te istog primitivizma je iritantno i glupo i ako nemaš reći što novo, sudzrži se od postanja.

I homoseksulnost je nekada bila kazneno djelo pa sada više nije-tako isto mogu i biti ostale skupine kada se dignemo na "viši intelektualni nivo". http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3282489

15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Neovisno o tvom atributu, opisu nekog čovjeka, činjenica je da smo svi u suštini isti.

Ti brkaš pojmove, što zbog manjka znanja u polju, što zbog ignorancije prema stjecanju znanja na tom polju, pa ti nije jasno što u biti znači koja riječ.

Homoseksualnost je tebi nastrana bolest s primjesom silovanja, zoofilije, žrtvovanja djevica na oltaru.. kao što su zadrtim 'rvat babama česi, rusi, bosanci, slovenci i židovi sve srbočetnici.

Homoseksualnost je termin koji opisuje stvar koja spada pod ukus, a ne pod bolesti i zločine. Heteroseksualnost također. Općenito je debilno što kao ljudi moramo izmisliti pojam kojim bi opisali da netko ima drugačiji ukus kad u biti svi imamo sebi svojstven ukus. Još je debilnije što postoje ljudi koji guraju nos u tuđi sokak i uzimaju si prava da nekome određuju uvijete života prema svom bolesnom nahođenju.

Kažeš da si heteroseksualac, od 100 žena će ti se svidjet njih 2. Stvar ukusa, a ne "prirode", "medicine", "psihijatrije".. Ako se čovjeku ne sviđa cicata plavuša (90-60-90) nije on zaražen aidsom nego mu se ne sviđaju cicate plavuše. Neznam kojom to logikom dođeš do toga da ta osoba meće ovcama ili siluje djecu zbog toga što ne voli cicate plavuše. Tom logikom sam ja genocidni manijak jer mrzim jest dinje? Ovaj tamo jede malu djecu za doručak zato što ne voli plavu boju?

Uopće mi nije jasno zašto uopće komentiraš nešto što te se ne tiče ama baš nikako.

Vidim da si ograničen u tom polju, jednostavno nisi sposoban razumjeti razliku, vidjeti dalje od svog nosa, ali jedno je komentirati u smislu "ja ne mislim da je to dobro jer", a drugo je potpuno zdrave i normalne osobe svrstavat u isti koš sa silovateljima, zoofilima, bolesnicima i zločincima. Nisi uopće svjestan što pričaš i kakvu to bolesnu težinu ima.

Al nemoj bit pipica pa iziđi u novine i reci javno svim pederima da su ubice, zoofili, incestaši, životinjohebci, i muški, heterosksualno, sa punim imenom i prezimenom stani iza svojih izjava.

Lako ti je tu bacat uvrede i sprdat se sa nečijim životima.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice