Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.473.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...
vgetik kaže...

A koju prevntivu imaš kada policajac nasrne na tebe, slušam.

Bio sam i situacijama, doma i vani, u Engleskoj, Njemačkoj i Italiji, gdje su policajci uistinu "postupali" prema svima oko mene, ali mene NIKADA nitko od njih nije ni krivo pogledao. 

Istina, ne idem među huligane, ne odijevam se u "ratničke boje" kada su utakmice, koristim mrvicu mozga da procijenim gdje bi moglo biti gužve jer vjerujem da je istina da kad krene tarapana murja zna udarati i onoga tko nije kriv, ali meni se to jednostavno nikada nije dogodilo.

evo ja sam bio u situaciji na stadionu na sjevernoj tribini (al ne u rulji nego po strani, odnosno na vrhu tribine) gledo utakmicu dinamo-hajduk 1.5.2010. i počeli su neredi na ISTOČNOJ tribini i tamo tarapana mlate se i jedni i drugi sve ok dok policija nije odjednom uletila na sjever (bez povoda, jer tu se nije nikog napadalo) i dobro ja vidim ulaze na tribinu cijeli odred policijski okrenem se natrag prema terenu i gledam, i odjednom osjetim pendrek prek leđa i letim 3 reda niže, ustanem se i pogledam i tek tad počinju naguravanja na vrhu tribine i kasnije oni velki neredi.. i ok razumio bi da su me potegli kak si reko kad je tarapana opća pa i slučajno možeš dobit ak se nađeš tamo, al ovako da ja gledam prema terenu i niko u blizini opće ne reagira na njih negativno (do mene su stajali otac s kćerkom i starac od valjda 70 godina) pa dobijem prek leđa nije mi za shvatit.. pa vi tvrdite da NIKAD BAŠ NIKAD neko neće dobit bez razloga batine

offtopic: ja nekako sumnjam u istinitost tvrdnji električne ovce da si ti baš išo od doktora do doktora i pito ih za slučaj pokazujuć nalaz s hitne i da su ti oni govorili jesu to teške ozljede ili nisu {#}

offtopic 2: električna ovco ja se izvinjavam ako sam te uvrijedio pretpostavkom da si cura ali onda moraš naučit da, ako si muško, ime trebaš promijenit u električni ovan

18 godina
tnakir kaže...

1. Da, da me gadjas bengalkama i kamenjem ne da bi te ispendrecio, nego bi se potrudio da dugo vremena provedes u bolnici i da razmislis o svojim postupcima. Huligani su huligani. Sa njima ne mozes drugacije.

2. Opet okreces moje rijeci. Naveo sam koja su moja iskustva sa policijom i rekao sam da su sva bila ugodna i da nisam imao nikakve prituzbe na njihov rad. Nigdje nisam naveo da mi je iskustvo pozitivno jer nisam dobio batine. Ne izmisljaj stvari koje nisam reko.

3. Nikad policija nije namlatila jednog lolu koji je zapalio baklje, nego je namlatila hrpu idiota koji konstantno krse zakon, rade nerede i prijete sigurnosti civila i policajaca.

4. Dokazi da su ga namlatili u policiji. Mozda ga je namlatio diler ili kamatar zbog kojeg je i ukro lovu.

5. Da, neobjasnjivo dugo za jedan informativan razgovor. Cak je i prenocio u pritvoru po zadnjim informacijama.

6. Njima nedjelo nije dokazano. Kad se dokaze nek ih i kazne.

7. Isto tako mi trebamo prihvatiti istinu da je klinca pandurija prebila, a mozda su ga prebili ovi kojima je mozda duzan novce? Spekulacije, spekulacije...

8. Da, i onaj nogometas nekidan sto je umro, da nisu i njega priveli i prebili?

9. Nitko nije rekao da je nasa policija divna i krasna, ali isto tako je nitko bezrezervno ne napada. Kao ti. Ne gledas stvari iz svih kuteva, panduri su krivi pa nek dokazu da su nevini? Ili bi to trebalo nekako drugacije funkcionirati?

10. Jesi. I izvrces moje rijeci. Namjerno.

1. Tnakire, huligani su ljudi sa svojim problemima. Ako ti mislis da rehabilitacija huligana do normalnog funkcionalnog covjeka ukljucuje premlacivanje istih bez razloga, onda ne znam sto da ti kazem. Ti mislis da ce huligan u bolnici razmisliti o svojim postupcima? Hahaha. Prije da ce biti kul medu svojom ekipom kad izade iz bolnice. Razmisljas previse jednodimenzionalno. S njima ne mozes drugacije? Kakav je to argument uopce. To govoris iz nekakvih emocija jer imas predrasude prema navijacima i huliganima te ih svrstavas u nekakve imaginarne skupine (u koje se i oni sami svrstavaju) kao da oni nisu ljudi, vec su huligani i treba ih tuci. To je poremeceno razmisljanje imo.

2. Naveo si svoja iskustva kao svjedok i naglasio to dobrim iskustvom, kao da je to ikako relevantno za diskusiju, a taj primjer si naveo kako bi dao tezinu svojem stajalistu.

Ja sam jednom isao prijaviti ukradeni bicikl i nisu me prebili. Super iskustvo. Policija sigurno ne tuce ljude zbog tog iskustva. Tako da ne vidim kako okrecem tvoje rijeci, obrazlozi dodatno molim te, ali kasnije ces vidjeti gdje si ti izvrtao moje.

3. Kako ti to znas? Baba Vanga ti je rekla? Ti sa 100% sigurnoscu tvrdis kako policija nije nikada prebila nekoga jer je samo zapalio baklju, vec su ciljano prebijali samo ponavljace kaznenih djela?

Kada bih to prihvatio kao nekakav argument, smatrao bih se ludim.

4. Mozda je. Ja nigdje nisam ni rekao da je policija sigurno kriva, ali takoder moguce da jest.

6. Naravno

7. Novac o kojem se prica je od familije. Ne znam bas bi li ga familija prebila do smrti, ali ima svakakvih ljudi...

8. Ne znam koji nogometas.

9. Nigdje ja to nisam rekao.

10. Ne nisam i ne znam zasto imas potrebu lagati da ja to tvrdim. Ja ne bih nekog osudio bez dokaza, ali isto tako sam svjestan pozicije moci u kojoj se nalazi policija i kako cesto policajci zloupotrebljavaju tu moc. Takoder su u poziciji gdje su u sukobu interesa kod ovakvih stvari jer su oni ti koji su u poziciji pokriti dokaze i lagati kako bi zastitili svoje. Sjetimo se primjera policajca koji je "pocinio samoubojstvo" jer je htio razotkriti korupciju u policiji, zbog cega je bio sustavno zlostavljan od strane svojih kolega, cuvatelja pravde.

Deus ex machina kaže...
tnakir kaže...

Ma.... dovoljno mi je izvuc bilo koji video sa nekog od tih navijackih divljanja po gradu, kao argument:

- Sa kapuljacom preko glave, maramom preko face, kamenje u ruci, okruzen ekipom - "hrabar"

- Kad ga policija dohvati : "Nemoj molim te, ajme sta je meni ovo trebalo, ubit ce me doma" , bla bla bla. I onda cajo dobije suspenziju jer ga je sutnuo cipelom u glavu, a do malocas je debil bacao kamenje po policajcu.

Pa nije policajac robot, covjek je, i iz tih videa se vidi koliko su istrenirani i kako se znaju kontrolirati kad im neodgovorna balavurdija koju jos uvijek mama i tata hrane dobacuje uvrede i prijetnje. Zasto bi se onda izivljavali na nekome iza zatvorenih vratiju?

I btw - pridruzujem se torrenteu: nikad, ama bas nikad u zivotu negativnih iskustava s policajcima na terenu, dapace, cesto bi me pustili samo uz opomenu umjesto da mi naplate prekrsaj (nenosenje kacige ili prekoracenje brzine) i slicno. Uopce ne mogu zamisliti da se neki od njih izivljavaju na deckima bez ikakvog razloga - i mogu prihvatiti da je to cisto moje subjektivno misljenje.

"Navijaci" su vjerojatno najnizi sloj drustva, ali su sloj drustva zato jer ih je drustvo dovelo u tu poziciju. Oni nisu tumor koji raste na drustvu, oni jesu produkt i dio tog drustva.

Kroz zivot sam upoznao dosta navijaca, tj. huligana i znam kakvi su to ljudi. Vas problem je sto cesto zaboravljate da su to ljudi, a ne tumori. Takoder vasa je pogreska sto pretpostavljate da policajci takoder nisu huligani.

Predlazem vam da pogledate ovaj zanimljiv film. http://www.imdb.com/title/tt1893195/?ref_=sr_1

Znam dosta primjera iz zivota gdje su se uloge huligana znale prenijest na upravo te koji se kao bore protiv njih.

Takoder, mislim da vi ne razumijete kako je ustrojena policija. Prometni policajac je tu sao da ti napise kanu za prekrsaj koji si pocinio. Oni su najosnovnija funkcija policajaca i jedna od rijetkih policijskih grana koju zapravo postujem. Normalno da ga neces zamisljati kako se izivljava, kad taj policajac djeli kazne za prebrzu voznju.

Interventna policija, krim policija, specijalna policija i jos tko zna koliko grana su neka druga prica.

Recimo ovo tu nije prometna policija: http://www.jutarnji.hr/-skini-carape-i-cipele--klekni-i-priznaj-da-si-kriv---pomocnik-sefa-krim-policije-u-sesvetama-uhicen-i-suspendiran-zbog-iznudivanja-iskaza/1101646/

Je li ti sada malo lakse za zamisliti drekec na poziciji moci kako iskoristava svoju poziciju moci?

Najlakse je zazmiriti na jedno oko na stvari koje se desavaju oko nas. Mene isto nikada nije prebio policajac, ali cvrsto sam uvjeren da ce se to jednom desiti.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 14:51 (Psiho246).
18 godina

Za rubriku: "You just can't make up shit like this"

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/209671/Default.aspx

„U Centru je, potvrdili su nam neki od zaposlenika, prošle godine zaposlila i svoga reiki majstora pod izgovorom da je po struci informatičar, za što je dobivao plaću oko šest tisuća kuna. No kad je dobio zadatak da načini jednu aplikaciju, zabrljao je, a počinjena šteta iznosila je više tisuća kuna. Kako bi se stvar zataškala, dobio je otkaz, ali uz oproštajni honorar. Zaposlenicima je Muraja za dobro jutro na mail slala i pjesmice, zbog čega su je interno zvali ‘Zora Aurora’, kako se navodno potpisivala. „

Kakova je to zemlja i društvo gdje se reiki-majstor mora kamuflirati u programera, pitam ja vas!

This space for rent!
14 godina
odjavljen
Drago kaže...
Za rubriku: "You just can't make up shit like this"

„U Centru je, potvrdili su nam neki od zaposlenika, prošle godine zaposlila i svoga reiki majstora pod izgovorom da je po struci informatičar, za što je dobivao plaću oko šest tisuća kuna. No kad je dobio zadatak da načini jednu aplikaciju, zabrljao je, a počinjena šteta iznosila je više tisuća kuna. Kako bi se stvar zataškala, dobio je otkaz, ali uz oproštajni honorar. Zaposlenicima je Muraja za dobro jutro na mail slala i pjesmice, zbog čega su je interno zvali ‘Zora Aurora’, kako se navodno potpisivala. „

Kakova je to zemlja i društvo gdje se reiki-majstor mora kamuflirati u programera, pitam ja vas!
 To je odgovor na pitanje "Zašto nam je država u govnima?".
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
odjavljen

Što se glasovanja tiče, tada je Kerum ipak bio bolji izbor od SDP-a i HDZ-a. Ili se barem tako tješim. {#}

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
18 godina
Drago kaže...

Samo da spomenem vidovitog Milana i ljude koji daju 1700kn za viskove i slične aparature.

Jednom je ekipa prijatelju smjestila tako da su Zagreb obljepili plakatima s njegovim brojem i naslovom PAK-ŠU MAJSTOR otklanja sve vrste tegoba. Orijentalne vještine koje će pridonjeti boljitku vašeg života.

Morao je mjenjati broj.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
novak92 kaže...

offtopic: ja nekako sumnjam u istinitost tvrdnji električne ovce da si ti baš išo od doktora do doktora i pito ih za slučaj pokazujuć nalaz s hitne i da su ti oni govorili jesu to teške ozljede ili nisu {#}

offtopic 2: električna ovco ja se izvinjavam ako sam te uvrijedio pretpostavkom da si cura ali onda moraš naučit da, ako si muško, ime trebaš promijenit u električni ovan

pa đizs faking krajst - imam prijatelje koji su liječnici (igrom slučaja ih je dosta iz moje srednje završilo medicinu) i to je jednostavno iskrslo kao tema jer je (bilo) aktualno, a nalaz su vidjeli jer je objavljen na netu. ja nemam ništa protiv žena, dapače, samim time ne mogu biti uvrijeđen takvom pretpostavkom. ja imam ime, a na forumu imam nick. ne znam zašto mi sugeriraš da promijenim nick, to je pomalo nepristojno, što bi bilo da ja tebi kažem da trebaš promijeniti nick u ''disleksičan''?

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Tnakir
6. Njima nedjelo nije dokazano. Kad se dokaze nek ih i kazne.

6. Naravno

Najlakse je zazmiriti na jedno oko na stvari koje se desavaju oko nas. Mene isto nikada nije prebio policajac, ali cvrsto sam uvjeren da ce se to jednom desiti.

U biti mene jedino u vezi policije smeta ovo broj 6. Mogu oni bit skroz objektivni ali nije to to. Kao da mi na sudu sude mama i tata.. može to bit ok al da je sumnjivo bome jest.

Treba bit neka vanjska (nepristrana) kontrola takvih slučajeva. Ne samo represivnog organa već i financijske, uskoka, porezne itd.. Nešto tipa human rights nešto..

Što se tiče žmire.. pa generalno ni jedan policajac nema ništa od toga što si ti kriv ili ne. Niti on tebi sudi, nit ovisno o presudi dobije neku nagradu. On zapiše šta je pa je na sudu da kasnije sudi ako treba.

Ovo što vi izvlačite su zaista gnjusni ali marginalni događaji, jako je nezgodno kada te izmlati netko ko bi te trebao štititi. I zbog te uloge bi trebala i kontrola, a i kazna bit stroža. Nije isto kad me izmlati huligan, random doper kojeg bi ionko zaobišao, ili bi ga klepnuo nazad, al da me cajić od kojeg očekujem pomoć (pošto ga ipak mi financiramo da to radi) klepne bez razloga.. i što mu netko tu može.

Nisam nikad imao neugodna iskustva sa prekoračenjem sile, al da su pregledavali auto i stan bez razloga mada im je izričito bilo rečeno (pred nekoliko policajaca, čak su tom mladom pit bulu ostali i rekli da se makne od auta) da nemaju razloga pregledavat ništa i da moje dopuštenje nemaju (puhao 3x 0.0 nisam konzumirao baš ništa) nije bilo buke u stanu (susjed imao žutu knjižicu i PTSP pa zvao cajiće zbog vodokotlića). Čak sam (jako pristojno) pitao i kome da se obratim s obzirom da su mi bez dopuštenja i ikakve sumnje ili objašnjenja pregledavali vozilo/ ušli u stan, i dobio sam odgovor u stilu "Stavi mi soli na rep". Bezobrazno i protuustavno. Al nisu bili neugodni pa aj ok.

Ne pušim fore "ako ništa ne skrivam nemam se čega bojat". Nema mi šta kopat po privatnim stvarima bez obzira što nemam šta skrivat.

Da se dešava, dešava se. Napiju se pa lome kosti, svašta dođe do novina (i upitno je što je sve istina), zato bi bilo ok da bude neka kontrola tog aparata. Al da ih se treba bojat.. mislim da ne. Nije da hodaju okolo i lome kičme iz dosade.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
neaktivan

Smrt fasizmu!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
15 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...
novak92 kaže...

pa đizs faking krajst - imam prijatelje koji su liječnici (igrom slučaja ih je dosta iz moje srednje završilo medicinu) i to je jednostavno iskrslo kao tema jer je (bilo) aktualno, a nalaz su vidjeli jer je objavljen na netu. ja nemam ništa protiv žena, dapače, samim time ne mogu biti uvrijeđen takvom pretpostavkom. ja imam ime, a na forumu imam nick. ne znam zašto mi sugeriraš da promijenim nick, to je pomalo nepristojno, što bi bilo da ja tebi kažem da trebaš promijeniti nick u ''disleksičan''?

bilo bi vrlo niskoumno jer nema veze s bilo čim osim tim da me pokušavaš uvrijedit jer ne znaš više što da pišeš.. moj prijedlog ima smisla, tvoj ne.. što bi bilo kad bi ti ja reko da to nisu lake ozljede? ako ste pričali o tom jel mi možeš reć koje su od tih ozljeda lake?

18 godina

Novak je na TD spreeju...

This space for rent!
14 godina
novak92 kaže...

bilo bi vrlo niskoumno jer nema veze s bilo čim osim tim da me pokušavaš uvrijedit jer ne znaš više što da pišeš.. moj prijedlog ima smisla, tvoj ne.. što bi bilo kad bi ti ja reko da to nisu lake ozljede? ako ste pričali o tom jel mi možeš reć koje su od tih ozljeda lake?

ja ne govoriti svoje mišljenje o nalaz jer ja ne biti liječnik - ja samo prenositi ovdje mišljenje koje ja slušala od drugih liječnika. mene boliti spolovilo što ti govoriti o ozljede. prijedlog koje ti dala za moj nick nema smisla jer ja se mogla zvati tratinčica ovdje jer ja tako birala.

17 godina

Marko Azapović, 18-godišnji Županjac koji je preminuo prije nekoliko dana, umro je uslijed trovanja lijekom Tramadol. Prema riječima Ante Blažanovića, patologa Opće bolnice Vukovar koji je izvršio obdukciju tijela, toksikološki nalaz je potvrdio da se u krvi nalazilo 4 miligrama ovog lijeka, što je smrtonosna doza.

- Radi se o jakom analgetiku koji ima i svojstva opijata - rekao je Blažanović, koji nema podatke o tome je li Azapović koristio taj lijek kao terapiju niti na koji je način uopće došao do lijeka.

Tramadol se ne može nabaviti u slobodnoj prodaji, već samo uz liječnički recept. Blažanović je rekao da nema nikakve riječi o ugrušku ili srčanoj mani te da su ozljede dijagnosticirane u Općoj bolnici Vinkovici okarakterizirane kao lake.

IZVOR

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
17 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Ma to nas spijuniraju sa satelitima, sve su zataskali.... ua sudija!

They say freak, when you're singled out...
18 godina
Psiho246 kaže...

1. Tnakire, huligani su ljudi sa svojim problemima. Ako ti mislis da rehabilitacija huligana do normalnog funkcionalnog covjeka ukljucuje premlacivanje istih bez razloga, onda ne znam sto da ti kazem. Ti mislis da ce huligan u bolnici razmisliti o svojim postupcima? Hahaha. Prije da ce biti kul medu svojom ekipom kad izade iz bolnice. Razmisljas previse jednodimenzionalno. S njima ne mozes drugacije? Kakav je to argument uopce. To govoris iz nekakvih emocija jer imas predrasude prema navijacima i huliganima te ih svrstavas u nekakve imaginarne skupine (u koje se i oni sami svrstavaju) kao da oni nisu ljudi, vec su huligani i treba ih tuci. To je poremeceno razmisljanje imo.

2. Naveo si svoja iskustva kao svjedok i naglasio to dobrim iskustvom, kao da je to ikako relevantno za diskusiju, a taj primjer si naveo kako bi dao tezinu svojem stajalistu.

Ja sam jednom isao prijaviti ukradeni bicikl i nisu me prebili. Super iskustvo. Policija sigurno ne tuce ljude zbog tog iskustva. Tako da ne vidim kako okrecem tvoje rijeci, obrazlozi dodatno molim te, ali kasnije ces vidjeti gdje si ti izvrtao moje.

3. Kako ti to znas? Baba Vanga ti je rekla? Ti sa 100% sigurnoscu tvrdis kako policija nije nikada prebila nekoga jer je samo zapalio baklju, vec su ciljano prebijali samo ponavljace kaznenih djela?

Kada bih to prihvatio kao nekakav argument, smatrao bih se ludim.

4. Mozda je. Ja nigdje nisam ni rekao da je policija sigurno kriva, ali takoder moguce da jest.

6. Naravno

7. Novac o kojem se prica je od familije. Ne znam bas bi li ga familija prebila do smrti, ali ima svakakvih ljudi...

8. Ne znam koji nogometas.

9. Nigdje ja to nisam rekao.

10. Ne nisam i ne znam zasto imas potrebu lagati da ja to tvrdim. Ja ne bih nekog osudio bez dokaza, ali isto tako sam svjestan pozicije moci u kojoj se nalazi policija i kako cesto policajci zloupotrebljavaju tu moc. Takoder su u poziciji gdje su u sukobu interesa kod ovakvih stvari jer su oni ti koji su u poziciji pokriti dokaze i lagati kako bi zastitili svoje. Sjetimo se primjera policajca koji je "pocinio samoubojstvo" jer je htio razotkriti korupciju u policiji, zbog cega je bio sustavno zlostavljan od strane svojih kolega, cuvatelja pravde.

1. I ja imam problema pa ne maltretiram druge ljude sa njima. Nisam rekao da ga treba rehabilitirat batinama, nego da ga treba nabatinat pa onda rehabilitirat u zatvoru. Ovo batinanje cisto jer je kreten.

2. Ja sam samo iznio da su moja iskustva sa policijom ugodna. To ne znaci da su svi policajci super i da nitko nije imao problema sa njima. Ne citas pazljivo cini se meni.

3. Ma vjerovatno i je pribila nekog eto jer se tu našao, ali to je vise iznimka nego pravilo.

4. Naravno da je moguce. Samo sto je svatko nevin dok se ne dokaze drugacije.

7. Novac o kojem se prica je izgleda ukraden iz kladionice. Zbog toga je decko i zavrsio u zatvor.

8. Onaj neki golman. Jel se zove Turina. Proguglaj malo.

10. Rekla kazala... idemo dalje

Na kraju je ispalo da je decko umro od overdose-a. Hoce li se sada Navijaci ispricati policajcima, hoce li se komentatori po drustvenim mrezana ispricati Ostojicu koji je na kraju pogodio od cega je decko umro.

Zao mi je decka, ali mi je smijesno kako masa nema mozga i kako osudjuje druge na temelju nicega samo zato jer je ovaj dio te mase.

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...
.. ispricati Ostojicu koji je na kraju pogodio od cega je decko umro.

..

- ministar nije baba vanga.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
tnakir kaže...

Zao mi je decka, ali mi je smijesno kako masa nema mozga i kako osudjuje druge na temelju nicega samo zato jer je ovaj dio te mase.

Meni je apsolutno nevjerojatno kako je ova priča s toliko očiglednih rupa našla svoje mjesto u javnosti.

18 godina
Old Iggy kaže...

Meni je apsolutno nevjerojatno kako je ova priča s toliko očiglednih rupa našla svoje mjesto u javnosti.

Kad se nema što čitat dobra je i etiketa šampona

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

- ministar nije baba vanga.

Ministar nije ,ali patolog koji je to (znao?! ,pretpostavljao?!) prenio Ostojiću još neki dan skoro da i je. {#} (Jel mu je to posao)

tnakir kaže...

.. hoce li se komentatori po drustvenim mrezana ispricati Ostojicu koji je na kraju pogodio od cega je decko umro.

A i mnogi ovdje ... (uključujući i ihusha {#}) {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina

Faith in ezdepe restored!!! {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
protjeran

http://www.jutarnji.hr/www.jutarnji.hr/1101654

Jutros su članovi izborne liste Konji na Narodnom trgu prikazali kako ce započinjati njihovi radni dani kada budu u gradskom vijeću. Kako izjavljuju, svaki dan će početi postavljanjem u vrstu i slušanjem himne, nakon čega slijedi jutarnja tjelovježba, kako bi mogli podnijeti cijelodnevni nerad i sjedenje u neudobnim sjedalicama gradskog vijeća.

Hahah, kakvi kraljevi.

A complex man drawn off of simplicity.
14 godina
protjeran
Drago kaže...

Mislio sam da modovi ne smiju govoriti tko daje TD

edit: Zato sam ja udijelio još nekoliko da ne bude usamljen.

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 21:19 (TRBUHozborac).
14 godina
TRBUHozborac kaže...
Drago kaže...

Mislio sam da modovi ne smiju govoriti tko daje TD

edit: Zato sam ja udijelio još nekoliko da ne bude usamljen.

good for you!

18 godina
TRBUHozborac kaže...

Zato sam ja udijelio još nekoliko da ne bude usamljen.

nema potrebe novak92 ,da sad u temu dovlacis svog klona koji sluzi svrsi u temi, bildanje podlaktica i cupanje panjeva.

prva i osnovna stvar kod kloniranja, nikada ne koristi identican rukopis i promijeni nacin koristenja interpukcijskih znakova.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
18 godina
TRBUHozborac kaže...

jesi ljubomoran na moje podlaktice? ili na to što sam si dobar s drugim korisnicima foruma?

naravno da nisam, nego ovo je specificna tema kroz koju je protutnjalo 1000 korisnika i sasvim je normalno da je uvijek bilo neslaganja na svakoj dnevnoj/etickoj/ i sl temi.  ljudi se "stabiliziraju" s vremenom i nauce da razlicita misljenja na temi, nebi smjela stvarati frustraciju od drugog sugovornika.   jer onda samo uslijede suspenzije i neka vrsta e-netolerancije drugih forumasa.  ja se na dvije zadnje stranice  ne slazem sa 7-8 komentara  i ne vidim shodnim to, da svakog citiram i pobijam.  cak ne koristim TD&TU..jako rijetko.

gle @pranje...ne slazem se sa brdom njegovih komentaram,a nikad mu se nisam obratio niti ga citirao... covjek na kraju ipak fino sudjeluje, dok je u pocecima bilo puno frustacija i gnjeva.

@drago super mod ne vidi tko dijeli palce...eventualno kad mu domagoj prekuca nesto u skripti foruma, onda vidi.

iznio je pretpostavku.

LP {#}

edit:  za kladionicu sam namirisao da ce biti dobar topic,pa sam je pokrenuo.  inace, nema od toga kruha ;)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 22:04 (torrente).
14 godina
protjeran
torrente kaže...
TRBUHozborac kaže...

jesi ljubomoran na moje podlaktice? ili na to što sam si dobar s drugim korisnicima foruma?

naravno da nisam, nego ovo je specificna tema kroz koju je protutnjalo 1000 korisnika i sasvim je normalno da je uvijek bilo neslaganja na svakoj dnevnoj/etickoj/ i sl temi.  ljudi se "stabiliziraju" s vremenom i nauce da razlicita misljenja na temi, nebi smjela stvarati frustraciju od drugog sugovornika.   jer onda samo uslijede suspenzije i neka vrsta e-netolerancije drugih forumasa.  ja se na dvije zadnje stranice  ne slazem sa 7-8 komentara  i ne vidim shodnim to, da svakog citiram i pobijam.  cak ne koristim TD&TU..jako rijetko.

gle @pranje...ne slazem se sa brdom njegovih komentaram,a nikad mu se nisam obratio niti ga citirao... covjek na kraju ipak fino sudjeluje, dok je u pocecima bilo puno frustacija i gnjeva.

@drago super mod ne vidi tko dijeli palce...eventualno kad mu domagoj prekuca nesto u skripti foruma, onda vidi.

iznio je pretpostavku.

LP {#}

edit:  za kladionicu sam namirisao da ce biti dobar topic,pa sam je pokrenuo.  inace, nema od toga kruha ;)

dašta se slažem s napisanim al me malo isprovociralo kako on nešto napiše pa krene td spree na njegove postove, evo pročitam kako je napiso da ga je udarala policija i odma svi stišću td ne znam zbog čeg

a ovo za dragu sam napiso jer se sjećam da je on na jednoj temi bio napiso da vidi tko šta daje od tu/td ali ne smije govorit pa me eto začudilo da na ovoj temi vrijede druga pravila, inače čitam i ovu temu al ne komentiram baš, pa me onda dočekaš nakon prvog komentara da sam klon i da čupam panjeve {#}

sve u svemu volim dobru raspravu al nekad me izbace iz takta onakve stvari

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
14 godina
TRBUHozborac kaže...

dašta se slažem s napisanim al me malo isprovociralo kako on nešto napiše pa krene td spree na njegove postove, evo pročitam kako je napiso da ga je udarala policija i odma svi stišću td ne znam zbog čeg

a ovo za dragu sam napiso jer se sjećam da je on na jednoj temi bio napiso da vidi tko šta daje od tu/td ali ne smije govorit pa me eto začudilo da na ovoj temi vrijede druga pravila, inače čitam i ovu temu al ne komentiram baš, pa me onda dočekaš nakon prvog komentara da sam klon i da čupam panjeve {#}

sve u svemu volim dobru raspravu al nekad me izbace iz takta onakve stvari

Pa ja sam mu dao TD kada je prvi put mene citirao i rekao mi da govorim gluposti, te kada mi je rekao da ''moram promijeniti ime u ovan'', inače rijetko dajem TD - ne vidim neku učinkovitost toga, ako se s nečim toliko ne slažem onda to i napišem. Inače, što se tiče ''TD spreea''na njegove postove, pa moglo bi se pretpostaviti da je barem djelomično zbog toga što je nastupio bez najbazičnijeg poštovanja prema normalnoj raspravi, na što ga je upozorio i sam moderator. Taj dio ti je promakao kada si razmišljao čemu toliko neslaganja s njegovim postovima? Možda ti je i promakao onaj dio gdje mene uporno i bezobrazno proziva za nešto za što sam u startu naglasio da nije moje mišljenje/struka? Ili onaj dio gdje pokušava patronizirati i govoriti ''psssst'' nekome za koga je pametno zaključio da je cura?

Meni je nebitno jeste li ista osoba, jeste li komšije iz kraja pa je svaki ''napiso'' svoje, ili se pak ne znate. Za sada si pokazao da izvlačiš zaključke iz pročitanog onako kako tebi odgovara - tako ti nije jasno zašto je jadan pokupio toliko TD-ova, a baš je bio fin i sve. Evo kako u mom kraju odgovaramo na takve pokušaje: ''de dobro je''. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 0:56 (ElektričnaOvca).
17 godina
neaktivan
TRBUHozborac kaže...

a ja ću ti sastavit program prehrane i vježbe hihihihi

Proziran si u 3pm. I ti i tvoj klon novak ste neki kvazi bilderi i kvocate po istim temama.

Loše trolaš.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 3:57 (F1-IVO).
18 godina

Ja cu umrit od smija: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/260655/Sveti-Padre-Pio-mi-je-rekao-da-trebam-spasavati-duse.html

Najprije Simonica, sad ovaj... loooool... valjda je jeftinije ic u crkvu nego ic u psihijatra.

Rvat katolik!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice