A koju prevntivu imaš kada policajac nasrne na tebe, slušam.
Bio sam i situacijama, doma i vani, u Engleskoj, Njemačkoj i Italiji, gdje su policajci uistinu "postupali" prema svima oko mene, ali mene NIKADA nitko od njih nije ni krivo pogledao.
Istina, ne idem među huligane, ne odijevam se u "ratničke boje" kada su utakmice, koristim mrvicu mozga da procijenim gdje bi moglo biti gužve jer vjerujem da je istina da kad krene tarapana murja zna udarati i onoga tko nije kriv, ali meni se to jednostavno nikada nije dogodilo.
evo ja sam bio u situaciji na stadionu na sjevernoj tribini (al ne u rulji nego po strani, odnosno na vrhu tribine) gledo utakmicu dinamo-hajduk 1.5.2010. i počeli su neredi na ISTOČNOJ tribini i tamo tarapana mlate se i jedni i drugi sve ok dok policija nije odjednom uletila na sjever (bez povoda, jer tu se nije nikog napadalo) i dobro ja vidim ulaze na tribinu cijeli odred policijski okrenem se natrag prema terenu i gledam, i odjednom osjetim pendrek prek leđa i letim 3 reda niže, ustanem se i pogledam i tek tad počinju naguravanja na vrhu tribine i kasnije oni velki neredi.. i ok razumio bi da su me potegli kak si reko kad je tarapana opća pa i slučajno možeš dobit ak se nađeš tamo, al ovako da ja gledam prema terenu i niko u blizini opće ne reagira na njih negativno (do mene su stajali otac s kćerkom i starac od valjda 70 godina) pa dobijem prek leđa nije mi za shvatit.. pa vi tvrdite da NIKAD BAŠ NIKAD neko neće dobit bez razloga batine
offtopic: ja nekako sumnjam u istinitost tvrdnji električne ovce da si ti baš išo od doktora do doktora i pito ih za slučaj pokazujuć nalaz s hitne i da su ti oni govorili jesu to teške ozljede ili nisu 
offtopic 2: električna ovco ja se izvinjavam ako sam te uvrijedio pretpostavkom da si cura ali onda moraš naučit da, ako si muško, ime trebaš promijenit u električni ovan

(Jel mu je to posao)
)