Onda ćemo se lijepo razumjeti s ljudi iz Niš.
Ah, ti mladi. Nije "iz Niš" nego "od Niš". 
Onda ćemo se lijepo razumjeti s ljudi iz Niš.
Ah, ti mladi. Nije "iz Niš" nego "od Niš". 
Ja sam za to da se izbace padeži. Mislim, čemu to mijenjanje riječi ovisno o kontekstu, kad se kontekst ionako uvijek razumije. A i bitno je jedino da se razumijemo, kaj ne? Tko je za da napravimo svoj pravopis, u kojemu će sve biti u infinitivu? Onda ćemo se lijepo razumjeti s ljudi iz Niš.
LoL, koja ironija, Veliki Brat bi smanjivao rijecnik :-D
Ja misliti tvoj idej dvoduplodobar 
Ja misliti tvoj idej dvoduplodobar 
Meh, ja se ne dati više razmišljanje. Razmišljanje težak. Rađe izmišljati gluposti pa što ispasti.
ni znati nisam da vb imati humor smisao za
zadovoljstvo zabavljenost
Jel to malo predstave za EU,
ili stvarno misle rješit taj Vukovarski cirkus koji traje puno godina jel fučkaj ga sad. Eh da ih je samo troje nije to ništ, ima njih znatno više a tek ostale debele nepravilnosti sa civilnim iskorištavanjem/lova prebivališta uh kad to dolazi na red zapravo koje godine.
Šta se čekalo tolke godine ne talasaj hm HDZ+SDP, ah da trebalo je bit na vlasti a bez SDS-a to nije baš išlo itd. Baš me zanima crni Stanimirovič kaj če on reč na to, oče dat koji pogodan komentar ili če ipak pametno šutit da se ne bi situacija još više usmrdila.

Jel to malo predstave za EU,
ili stvarno misle rješit taj Vukovarski cirkus koji traje puno godina jel fučkaj ga sad. Eh da ih je samo troje nije to ništ, ima njih znatno više a tek ostale debele nepravilnosti sa civilnim iskorištavanjem/lova prebivališta uh kad to dolazi na red zapravo koje godine.
Šta se čekalo tolke godine ne talasaj hm HDZ+SDP, ah da trebalo je bit na vlasti a bez SDS-a to nije baš išlo itd. Baš me zanima crni Stanimirovič kaj če on reč na to, oče dat koji pogodan komentar ili če ipak pametno šutit da se ne bi situacija još više usmrdila.

http://www.vecernji.hr/vijesti/policajci-zivjeli-srbiji-a-radili-hrvatskoj-odore-skrivali-granici-clanak-540473
To je to. Ne razumeju nikakvo drugo pismo pa moraju da zive u srbiji. Sad ce promjene pa ce se doseliti nazad u hrvatsku. Sve za bratstvo i jedinstvo.
Potpis!
Što vi kažete na ovo seksanje s jezikom, pravopisima i rječnicima? Sad imamo i braniteljski odobrene rječnike(TM) kao poseban oblik apsurdne budalaštine.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i branitelji...
Mene, u svemu ovome, više smeta opća nekultura i nepoznavanje pojmova pravopis, gramatika i slične stvari. I opći pokušaj nepriznavanja jezika kao "živog" elemeta podložnog promjenama.
Ovakve stvari samo pokazuju da je naš jezik živ i da se razvija. A to što imamo više pravopisa: pa u svakoj znanstvenoj disciplini imamo neistomišljenike. Ili bi rađe jednoumlje?
Što vi kažete na ovo seksanje s jezikom, pravopisima i rječnicima? Sad imamo i braniteljski odobrene rječnike(TM) kao poseban oblik apsurdne budalaštine.
Mene, u svemu ovome, više smeta opća nekultura i nepoznavanje pojmova pravopis, gramatika i slične stvari. I opći pokušaj nepriznavanja jezika kao "živog" elemeta podložnog promjenama.
Ovakve stvari samo pokazuju da je naš jezik živ i da se razvija. A to što imamo više pravopisa: pa u svakoj znanstvenoj disciplini imamo neistomišljenike. Ili bi rađe jednoumlje?
Da, ali ne postoji 5 verzija Opće teorije relativnosti, ne postiji 5 verzija Newtonovih zakona. Dakle da, postoji jednoumlje. Jer po tvojoj logici, možemo imati i 5 Ustava, svatko bi poštovao onaj koji mu najviše paše, ili bi čak napisao sam svoj Ustav?
Ne, nema.
Ne, nema.

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/256136/Pronaden-mladic-cija-je-petarda-ubila-psa.html
Iako znam da do toga neće doći, iskreno se nadam najstrožoj kazni. Smatram da je premalena i ovakva kakva jest, ali bolje da godinu dana sjedi u prenpućenoj prostoriji razmišljajući o tome što je napravio nego da šeće okolo bez posljedica.
Ma ništa od toga nažalost kod nas. Možda eventualno društveno-korisni rad i neka kaznica. Eventualno...
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/256136/Pronaden-mladic-cija-je-petarda-ubila-psa.html
Iako znam da do toga neće doći, iskreno se nadam najstrožoj kazni. Smatram da je premalena i ovakva kakva jest, ali bolje da godinu dana sjedi u prenpućenoj prostoriji razmišljajući o tome što je napravio nego da šeće okolo bez posljedica.
Govno smrdljivo.
Te mucitelje i ubojice zivotinja treba sve u zatvor.
Ali imas pravo, mi smo jos desetljecima iza nekih zemalja po pitanjima zastite zivotinja. Sudac ce na ovo gledati kao: "Meh, jedno pseto vise manje, necu sad ovog u zatvor zbog toga".
Govno smrdljivo.
Te mucitelje i ubojice zivotinja treba sve u zatvor.
Ali imas pravo, mi smo jos desetljecima iza nekih zemalja po pitanjima zastite zivotinja. Sudac ce na ovo gledati kao: "Meh, jedno pseto vise manje, necu sad ovog u zatvor zbog toga".inače
Kod nas bi fakat pseto moralo imati dobrane papire porijekla da uspije pokrenit sud mučitelju. Inače, avlijaneri i streeteri nemaju šanse i gube parnicu unaprijed.
Evo nekaj novo kaj jos nismo vidjeli u Lijepoj Nasoj:
Sudac donosio odluke u korist ZAMP-a a na njihovo je platnoj listi
Čudno je što mediji nisu objavili ime i prezime punoljetne osobe koja je sklona iživljavanju, mučenju i ubijanju životinja. To je osoba oko koje treba biti na oprezu i čovjek, a ne samo pas. Društveno korisno bi bilo da dobije tih godinu dana kazne, ali sumnjam da će se to dogoditi u državi u kojoj prsti u šupku mijenjaju zapadnjački običaj rukovanja. No i naši zatvori vjerojatno nemaju običaje inicijacijskog guženja, a i da imaju, nemamo crnačku obdarenost pa efekt nije isti kao u američko-zatvorskom urbanom mitu. Možda je dečko i pripadnik zlatne mladeži? Možda ga i za ubojstvo psa čeka studij u Švicarskoj, premda je za takvo što do sada bilo nužno autom ubijati tinejdžerice, a ne pse.
A možda je petarda slučajno uletjela u dvorište? Nije to navođeni projektil pa da znaš gdje če pasti kada ju baciš.
Zanimljivo da svi polaze od teze da je tip to namjerno bacio psu.
Pitaj baku čiji je pas je li joj to važno.
Što bi rekao da mu je petarda "slučajno" raznijela glavu djeteta ili neke druge odrasle osobe?
Kreten koji je to napravio odgovoran je čak i da mu je petarda "slučajno odletila u dvorište". Prvo zato što moraš biti posebno retardiran da ti petarda odleti tamo gdje ne želiš, a drugo zato što je uopće imao tu petardu i bacao je u blizini kuća i dvorišta u kojima može biti živih bića.
Osim toga, ne radi se o petardici jer prosječna petarda "piratica" neće psu od glave napraviti ono što je opisano. Moralo se raditi o vrlo jakoj i velikoj petardi.
Točno sam znao da ćeš se ti javiti, jer si već više puta pokazao da je tvoja sposobnost zaključivanja i prosuđivanja toga što je ispravno, što ne i kako se na što treba gledati na razini kakvu bi čovjek očekivao od one najžešće sirovine koja postoji.
Nadam se samo da se jednog dana neće tebi desiti neka strahota nakon koje će te netko pitati "a što ako je slučajno". Iako bi te to valjda naučilo lekciju.
A možda je petarda slučajno uletjela u dvorište? Nije to navođeni projektil pa da znaš gdje če pasti kada ju baciš.
Aj ti lipo u Australiju.
Nije to navođeni projektil pa da znaš gdje če pasti kada ju baciš.
A opće poznato je da, kada baciš tu petardu, da ona odskače kao luda...
Koliko smotan možeš biti da ti se to dogodi? Ali ipak ima neka šansa da je to sve slučajni splet (nesretnih) okolnosti, iako sumnjam...
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Nije uopce bitan pas/kucni ljubimac/nesto trece....
Lik je koristio explozivnu napravu u vrijeme kad to nije dozvoljeno...kolko ja znam petarde se smiju koristiti samo u periodu druge polovice 12. mjeseca...ispravite me ako grijesim...
cemu uopce raspravljat jeli slucajna/ciljana? i bez ikakve ozljede, dovoljan je stres svakom od nas nakon brutalne detonacije tih mina. nisu to prc-kvrc petardice. ne treba te fizicki ozlijedit. mozes bit 50m od detonacije i da dijete od soka/traume pocne mucat.
neznam kako se deklarira najvisi razred, ali me zestoko iznervira kada u 12 mjesecu cujem detonaciju,koda je haubica opalila. ili u sred ljeta igra reprezentacija i opet stres. zalosno je da se da sranja najviseg razreda legalno distribuiraju kroz maloprodaju.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Ti iz nekog posebnog razloga svako malo braniš idiote ili...?
Problem je što niti možeš životinju usporediti s neživom stvari niti možeš "zaboraviti" nekoliko članaka nekoliko zakona (Zakon o eksplozivnim tvarima, Zakon o zaštiti životinja).
Moras uzeti u obzir da je i pas živo biće koje može patiti isto kao i čovjek.
A da ja sad tebi ubijem sestru, koliko bi ti trebao platit da budemo kvit? 5000 kn? 10 000 kn? Ajd, reci?