Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.283.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Upravo sam dobio savjet da bi, ako se želim riješiti negativnog zračenja iz računala, pored monitora trebao staviti konzervu ribe.

Bioenergičari ftw.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Danny_HR kaže...

Upravo sam dobio savjet da bi, ako se želim riješiti negativnog zračenja iz računala, pored monitora trebao staviti konzervu ribe.

Bioenergičari ftw.

Sa povrcem ili?

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan
E jbg nisam ga pitao... Kvragu!
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...
E jbg nisam ga pitao... Kvragu!

Da nije u pitanju ova uvozna tuna s velikim udjelom žive?

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
odjavljen

E sad je pitanje koja je vrsta ribe najbolja-tuna,sardine ili možda haringe?

Jbg, neki dan sam pojeo sardine-imam samo haringe u umaku. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 11:25 (Pranja).
18 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Da nije u pitanju ova uvozna tuna s velikim udjelom žive?

Jesu to one K Plus? Kakvih još štetnih sastojaka one imaju? Znao sam prije kupiti to za doručak, u zadnje vrijeme izbjegavam (kupim Eva).

18 godina
Pranja kaže...

E sad je pitanje koja je vrsta ribe najbolja-tuna,sardine ili možda haringe?

Jbg, neki dan sam pojeo sardine-imam samo haringe u umaku. {#}

Ja najviše volim i cijenim domaću sardinu.

Strana tuna je posebni problem, posebno ako je iz Azije. Inače riba akumulira jako puno teških metala (i zato nije pogodna za djecu i trudnice, ako je iz zagađenih mora).

14 godina
odjavljen
Old Iggy kaže...

Ja najviše volim i cijenim domaću sardinu.

Strana tuna je posebni problem, posebno ako je iz Azije. Inače riba akumulira jako puno teških metala (i zato nije pogodna za djecu i trudnice, ako je iz zagađenih mora).

Je,bome je naša sardina najbolja.

Nisam baš neki ljubitelj tune.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina

Bakar says hi!

Najbolja riba ode hotelima i restoranima, te jedan dio na lokalnim tržnicama ili čak direktno iz barke. To što mi dobijemo ovdje sjeverno je onda riba koju nitko neće.

Ovo što dođe do Trešnjevačke tržnice, tak i baš nema razlike između naše i strane. Potvrđeno od strane HC Dalmatinke koja ribu i galebe zubima lovi.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan

Jel vama ima ovo smisla?

http://paralelahr.wordpress.com/2013/03/08/sta-reci-kontroloru-i-vozacu-u-jgp-kada-vas-pitaju-dali-imate-voznu-kartu/

Zanima me dali je istina da ZET ne placa porez na karte koje prodaje? Ako i ne placa, zasto prema ovom clanku onda mi nismo duzni platiti tu uslugu, to mi bas nema smisla? Iako se clanak odnosi na Split odnosno njihov javni prijevoz, u slucaju da ZET ne placa porez na karte koje prodaje, preptpostavljam da bi se onda i na njega ovo odnosilo.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 13:05 (Minoza).
18 godina
Minoza kaže...

Jel vama ima ovo smisla?

http://paralelahr.wordpress.com/2013/03/08/sta-reci-kontroloru-i-vozacu-u-jgp-kada-vas-pitaju-dali-imate-voznu-kartu/

Zanima me dali je istina da ZET ne placa porez na karte koje prodaje? Ako i ne placa, zasto prema ovom clanku onda mi nismo duzni platiti tu uslugu, to mi bas nema smisla? Iako se clanak odnosi na Split odnosno njihov javni prijevoz, u slucaju da ZET ne placa porez na karte koje prodaje, preptpostavljam da bi se onda i na njega ovo odnosilo.

Ma ta babetina je luda. Njoj fali pene i zbog toga je ovako nadrkana.

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan

Bez ikakvih poveznica na konkretne članke u kojima stoji ono što je, prema navodima autora, nezakonito ovo spremam u istu košuljicu u koju stavljam Budine linkove. :) 

16 godina
neaktivan

Mene recimo vise zanima da li je tocno da se oni financiraju iz prireza? Ako jest, da li ja zapravo onda dvaput placam istu kartu? Stvarno nisam upucen u pravni dio, a vidim da se dosta polemika vodi oko toga (ne tu na forumu, nego ovako "okolo"), a da mi nitko zapravo nije tocno pojasnio ovo sto me interesira. Mislim ako je to u skladu sa zakonom ok, samo mi je cudno da mogu uz ne placanje poreza i uzimanje love iz prireza za svoju uslugu jos dodatno naplacivati tu istu uslugu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 13:26 (Minoza).
18 godina
Bukva kaže...

Najbolja riba ode hotelima i restoranima, te jedan dio na lokalnim tržnicama ili čak direktno iz barke. To što mi dobijemo ovdje sjeverno je onda riba koju nitko neće.

Ovo što dođe do Trešnjevačke tržnice, tak i baš nema razlike između naše i strane. Potvrđeno od strane HC Dalmatinke koja ribu i galebe zubima lovi.

Pa i ne baš, riba (posebno plava) u Zagrebu je i češća i kvalitetnija nego na većini Jadrana.

Većina ribara direktno šalje u Zagreb, s za restorane i hotele ionako ne ide riba (ozbiljna) s ribarica već od profesionalnih ribara koji se bave samo time.

Minoza kaže...

To je Buda poslao link? {#}

18 godina
Minoza kaže...

Mene recimo vise zanima da li je tocno da se oni financiraju iz prireza? Ako jest, da li ja zapravo onda dvaput placam istu kartu? Stvarno nisam upucen u pravni dio, a vidim da se dosta polemika vodi oko toga (ne tu na forumu, nego ovako "okolo"), a da mi nitko zapravo nije tocno pojasnio ovo sto me interesira. Mislim ako je to u skladu sa zakonom ok, samo mi je cudno da mogu uz ne placanje poreza i uzimanje love iz prireza za svoju uslugu jos dodatno naplacivati tu istu uslugu.

Naravno da mogu. Gdje je problem?

Članak je glup do bola.

18 godina
neaktivan

Uskoro će ekipa morati pisati znastvene radove o tome kako da se uspješno radi na blagajni, i kako da se ispravno brišu stolovi.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2303618/Massachusetts-McDonalds-demands-bachelors-degree-years-experience-cashiers-job.html 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Članak je glup do bola.

Pusti sad clanak, ja sam odmah rekao da mi nema smisla. Ovo je moje pitanje vezano uz prirez; dali korisnici te usluge koji su ujedno gradani Zagreba onda zapravo dvaput placaju isto?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 14:07 (Minoza).
18 godina
Minoza kaže...
Old Iggy kaže...

Članak je glup do bola.

Pusti sad clanak, ja sam odmah rekao da mi nema smisla. Ovo je moje pitanje vezano uz prirez; dali korisnici te usluge koji su ujedno gradani Zagreba onda zapravo dvaput placaju isto?

Ne. Ja plaćam pa ni ne koristim.

Svaki javni prijevoz se subvencionira, to nema veze s naplatom karte.

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Ne. Ja plaćam pa ni ne koristim.

Svaki javni prijevoz se subvencionira, to nema veze s naplatom karte.

Ok, hvala na dogovoru.

18 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Jel vama ima ovo smisla?

Ja sam baš danas kupio kartu na Tisak kiosku i dobio lijepo račun (fiskalna blagajna) na kojem piše: Osnovica: 9.60kn i Porez: 2.40kn.

Eh sada kako je baš na zetovim blagajnama, to neznam.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan

Ja uopće ne kupujem ZET kartu ...

Ako dođe kontrola, kažem da nemam i da mu nisam dužan pokazati osobnu iskaznicu nikome, a kamoli njemu. Ako kaže da će zvat policiju lijepo izađem vani, pa nek trči zamnom, slobodu kretanja mi ne može zabranit...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
18 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Ako dođe kontrola, kažem da nemam i da mu nisam dužan pokazati osobnu iskaznicu nikome, a kamoli njemu. Ako kaže da će zvat policiju lijepo izađem vani, pa nek trči zamnom, slobodu kretanja mi ne može zabranit...

Bravo, najjači si.

18 godina
Shody_1994 kaže...

Dužan si mu pokazati osobnu.

18 godina
neaktivan

Zar te nema samo policija pravo legitimirati?

14 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

Zar te nema samo policija pravo legitimirati?

Kontrolor ima status komunalnog redara i dužan si mu pokazati osobnu.

14 godina
neaktivan

Imaš onu aplikaciju za android, za karte. :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
18 godina
neaktivan

Lol to fakat nisam znao. Koji vrag onda svi pričaju da im nisi dužan pokazati osobnu...

14 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

Lol to fakat nisam znao. Koji vrag onda svi pričaju da im nisi dužan pokazati osobnu...

Nisi mu dužan pokazati jedino u slučaju da on nema svoju iskaznicu (koju ti je on dužan pokazati ako ga zatražiš).

14 godina

Ja pljunem svaki mjesec 120 kunića da se ne moram s tom brđanskom bagrom uopće prepirati.

Plati, pa se rugaj {#}

Zato Danny gazi biciklom i preko metra snijega, najjači si {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina

Prvi put cujem da se ZETovcu mora pokazati osobna.

Koliko ja znam, to moze samo policija.

- Psiho246
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice