Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.290.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?

Hmm, poklapa se sa datumom njegovog zadnjeg posta. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
13 godina
protjeran
If you have a garden and a library, you have everything you need.
17 godina
Space Buddha kaže...

između TU i PRIJAVI (policiji) stišćem kompromisni TD...

{#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
protjeran
ihush kaže...

između TU i PRIJAVI (policiji) stišćem kompromisni TD...

{#}

Zašto bi me prijavljivao policiji?

14 godina
odjavljen

Priznaj,kolka ti je bila jamčevina?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
14 godina

imamo papu! world order has been restored! {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina

zbunjen sam, 'el TD za novog papu ili za moj sarkazam?

18 godina
Pranja kaže...

Hmm, poklapa se sa datumom njegovog zadnjeg posta. {#}

Vidim policija je provela jos jednu veliku akciju u kojoj su u jednom potezu zadali veliki udarac hrvatskom podzemlju i kriminalu te ucinili hrvatsku boljim mjestom za zivot milijunima ljudi.

Ogromna zapljena ilegalno stecenog novca od nekoliko stotina kuna i marihuanu/gljive u vrijednosti jos nekoliko stotina kuna.

Lijepo je vidjeti kako novac poreznih obveznika ide u dobre svrhe.

Tko pise ovakve glupe vijesti uopce? Placeni oglas MUP-a ili taj dan jednostavno nije bilo vecih zanimljivosti od prepricavanja epizode larinog izbora i sulejmana na T portalu?

- Psiho246
17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Jedva čekam da se skupi 40 miliona i pošalje u Vatikan , da nam dođe izreći riječi ohrabrenja, jer ovakav život više jednostavno nema smisla. 

Sad ozbiljno, drago mi je da je Papa izabran, nek se ljudi vesele. Nisam vjernik, ali podržavam svačije mišljenje, pa tako i sve vjere.
Nek ljudi uživaju, nadaju se..  

14 godina
matekws kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Jedva čekam da se skupi 40 miliona i pošalje u Vatikan , da nam dođe izreći riječi ohrabrenja, jer ovakav život više jednostavno nema smisla. 

Sad ozbiljno, drago mi je da je Papa izabran, nek se ljudi vesele. Nisam vjernik, ali podržavam svačije mišljenje, pa tako i sve vjere.
Nek ljudi uživaju, nadaju se..  

Ovaj slovi kao nadasve skroman, vald će bit ''jeftiniji''.

13 godina
protjeran

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/81283-ostat-cemo-bez-vode-i-zemlje-raditi-12-sati-za-20-kuna-dnevno-spavati-pod-mostovima-ili-reci-dosta.html

Preporučam svima da pogledaju dokumentarac 'Doktorina Šoka', umjesto da se zamarate dnevnopolitičkim stvarima koje služe samo da vam mažu oči.

16 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Nekolicinom poteza u ovih pola dana ima veću prođu kod mene nego prošli u cijelom pontifikatu. No dobro, možda se za skromnost prošlog nije ni znalo...

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:00 (thedream).
16 godina
neaktivan

jedan off topic

skoro me infarkt strefio sad.

Ulazim u dvorište i policijski auto parkiran... uđem u kuću, dva policajca za stolom meze nekakvo pečenje i krumpir sa starim.. nisam znao šta reć i provalim "bome mi nije bilo svejedno kad sam se uparkirao".. I kaže lokalni policajac (koji nas je sve klince legitimirao bar 300 puta jer smo svaku većer cugali na rivi) na to - "aj aj neću te sad tražit osobnu". Nasmijem se u stilu bitch please i skoro mi izleti "bitch, you have no power here"..

Neznam zašto su došli, još kruhom brišu po tanjuru pa sam se maknuo ća.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

biž ća, dok još možeš..

16 godina
ivan dragi kaže...

jedan off topic

skoro me infarkt strefio sad.

Ulazim u dvorište i policijski auto parkiran... uđem u kuću, dva policajca za stolom meze nekakvo pečenje i krumpir sa starim.. nisam znao šta reć i provalim "bome mi nije bilo svejedno kad sam se uparkirao".. I kaže lokalni policajac (koji nas je sve klince legitimirao bar 300 puta jer smo svaku većer cugali na rivi) na to - "aj aj neću te sad tražit osobnu". Nasmijem se u stilu bitch please i skoro mi izleti "bitch, you have no power here"..

Stari ih podmitio radi neke pi*darije a ti sad ovako javno... Danasnja djeca...
Potpis!
16 godina
neaktivan

Papa i dida bili su Torcida..{#}

14 godina

Vratimo se malo u našu stvarnost, uz prigodan citat Đ. Balaševića: ''Pre ih puštali za vikend, sad ih puste ravno pred kamere''

http://www.index.hr/sport/clanak/zdravko-mamic-jovanovic-je-srbin-krvavih-ocnjaka-i-hrvatomrzac/667572.aspx

14 godina
neaktivan

http://www.034portal.hr/clanak.php?id=8168&naslov=bracni-par-uhvacen-s-30-kg-duhana-spremnog-za-prodaju

Šta reći. Opleti po sirotinji. Kad vidim ovako nešto, da ljude koji jedva spajaju kraj s krajem država je8"#, dođe mi da se pokupim iz ove države i nikad se više ne vraćam. fuj.  Proud to be Croat{#}

18 godina
ElektričnaOvca kaže...

Vratimo se malo u našu stvarnost, uz prigodan citat Đ. Balaševića: ''Pre ih puštali za vikend, sad ih puste ravno pred kamere''

http://www.index.hr/sport/clanak/zdravko-mamic-jovanovic-je-srbin-krvavih-ocnjaka-i-hrvatomrzac/667572.aspx

Ja ne razumijem kako ovo nije za kaznenu prijavu?

Edit: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/249356/DORH-vec-danas-podnosi-prijavu-protiv-Mamica.html#.UUMlLxw3sxg

Nadam se da ce smrad zavrsiti napokon u zatvoru, ali tesko...

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 14:44 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Baš to - teško. Uvijek će naći neku olakotnu okolnost.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan

Nije problem u samom Mamiću, jer se od njega bolje nažalost ni ne očekuje. Čitajući malo portale i komentare, izgleda da mi živimo u državi Mamić, problem je koliko tih Mamića vražjih oko nas ima.

Ljudi u njegovom istupu ne vide ništa loše, ja osobno sam blenuo, prvo sam se počeo smijati jer znam od koga je došlo, mislio sam da se šali, da je neka sprdancija posrijedi (čak i onda je way 2 much) ali frajer je mrtav ozbiljan.

Ne da takvim ljudima nije mjesto u sportu i u javnim istupima, mislim da takvim ljudima nije mjesto ni na cesti, ja bi mijenjao Zakon na način da za ovakav govor mržnje ideš 2-10g. u zatvor, ovisno o težini izgovorenog. Ali minimum dvije godine, i zabrana javnih nastupa nakon toga, razriješenje s dužnosti tj. doživotna zabrana rada u sportu itd.

No kažem još jednom, imamo DORH, spor je, nikakav, ali ima još jednu školsku priliku i primjer da se dokaže, ili ne, no nije problem glavonja, već na stotine i tisuće drugih, od balavaca glavonja, do starijih ljudi, ljudi preko 50g., koji ovo odobravaju.

Samo čitam i čitam i čitam, i kad pomisliš da smo najveće budale u xy stvari na svijetu...eto ti ga na.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 15:51 (thedream).
14 godina
thedream kaže...

Nije problem u samom Mamiću, jer se od njega bolje nažalost ni ne očekuje. Čitajući malo portale i komentare, izgleda da mi živimo u državi Mamić, problem je koliko tih Mamića vražjih oko nas ima.

Ljudi u njegovom istupu ne vide ništa loše, ja osobno sam blenuo, prvo sam se počeo smijati jer znam od koga je došlo, mislio sam da se šali, da je neka sprdancija posrijedi (čak i onda je way 2 much) ali frajer je mrtav ozbiljan.

Ne da takvim ljudima nije mjesto u sportu i u javnim istupima, mislim da takvim ljudima nije mjesto ni na cesti, ja bi mijenjao Zakon na način da za ovakav govor mržnje ideš 2-10g. u zatvor, ovisno o težini izgovorenog. Ali minimum dvije godine, i zabrana javnih nastupa nakon toga, razriješenje s dužnosti tj. doživotna zabrana rada u sportu itd.

No kažem još jednom, imamo DORH, spor je, nikakav, ali ima još jednu školsku priliku i primjer da se dokaže, ili ne, no nije problem glavonja, već na stotine i tisuće drugih, od balavaca glavonja, do starijih ljudi, ljudi preko 50g., koji ovo odobravaju.

Samo čitam i čitam i čitam, i kad pomisliš da smo najveće budale u xy stvari na svijetu...eto ti ga na.

Mislim da ništa vezano uz mamića nije šala, žalosno je da je takav lik uopće dobio u javnosti nekakav status dvorske lude (da ne govorimo o socioekeonomskom statusu) - ok, nama odraslima može biti jasna komedija u njegovim istupima (ali ne zahvaljujući njemu), no ova zemlja ima i klince od kojih se to razumijevanje ne može očekivati. Slažem se za kazne koje si naveo, iako mislim da bi njemu zatvor zbog ovoga bio kao mafijašu zatvor zbog utaje poreza - al ajd, barem nešto.

17 godina
thedream kaže...

..Samo čitam i čitam i čitam, i kad pomisliš da smo najveće budale u xy stvari na svijetu...eto ti ga na.

= XY+1, ili uvjek može i gore.

hmm, slažem se, ali...

nije Maminjo budala (je kreten), zna kako se igra, kako se pumpa atmosfera, kladionice i sl. Njegov, '' AAAAJMMmmmooooooooo!!'' nije slučajan, tako bi rekao i za ovaj slučaj, proračunato, s razlogom.

Previše interesnih strana, showbiz, politika, zajednički nazivnik, novac. Za novac se postaje kurva ili kreten, bitna je samo cijena, vazelin olakšava.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
Psiho246 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ja ne razumijem kako ovo nije za kaznenu prijavu?

Edit: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/249356/DORH-vec-danas-podnosi-prijavu-protiv-Mamica.html#.UUMlLxw3sxg

Ti bi njega strpal u zatvor za ovo,Izlanuo se gadno si se zeznul jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika kaže da za ovo nema temelja za kazneni progon zatvor i te fore jel.Samo može ič privatna tužba zbog uvrede, ti danas javno moš svašta reč i nikom ništa a po privatnoj liniji te može svako tužit za bilo šta ako mu se sprdne duševne boli itd.Cool

Vrati se u realnost fučkaj ga, pa kod nas ubojice za volanom ne završavaju u zatvoru pa onda nasilnici te batinaši itd a to je daleko veči problem u praksi.Mamič je rekel svoje šta je rekel u svom stilu, to je njegovo mišljenje o navedenom gosponu i gotovo a dalje kako ispadne.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
neaktivan

http://www.jutarnji.hr/mamicu-prijeti-3-godine-zatvora-policija---utvrdujemo-ima-li-elemenata-kaznenog-djela-/1091061/

Jeli moguće da će ovo smeće napokon završiti iza rešetaka? 

Edit: Vidim da sam zakasnio vec.. 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 17:10 (Agent Rico).
15 godina
Dajte ljudi, spustite loptu na zemlju. Redikul je napravio ono što radi već jako dugo, što mu se dogodilo do sada? Ništa mu se neće desiti ni sada. Ovo što se dešava sada je novinarsko iskorištavanje situacije. Da je ovo normalna zemlja on bi bio na Ignore u svim medijima i bio bi nebitan. Budući smo zemlja kakva jesmo ovo će se rastezati do neke druge afere. Da sam ja na mjestu prozvanog tužio bi ga po privatnoj liniji a nebi miješao DORH u cijelu priču. Ali to je samo moje mišljenje.
Stručnjak za odmaganje...
18 godina
neaktivan

Čeka se Mamićeva izjava o uhićenju {#}

Shun the non-believer
14 godina

Glavno da je komesar Jovo sad odjednom svetac {#}{#}

Naravno da ne podržavam Mamića, ali daleko od toga da stajem na stranu ministra - sačuvaj me Bože.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 17:37 (pr0n_addict).
18 godina
Agent Rico kaže...

http://www.jutarnji.hr/mamicu-prijeti-3-godine-zatvora-policija---utvrdujemo-ima-li-elemenata-kaznenog-djela-/1091061/

Jeli moguće da će ovo smeće napokon završiti iza rešetaka? 

Edit: Vidim da sam zakasnio vec.. 

nadam se da neće. jedini je koji se zna suprotstaviti krvoločnim novinarima a izgleda da mu ide i sa ovim tulipanima na vlasti. naprotiv, treba još takvih

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran
nixass kaže...

nadam se da neće. jedini je koji se zna suprotstaviti krvoločnim novinarima a izgleda da mu ide i sa ovim tulipanima na vlasti. naprotiv, treba još takvih

Zemi si ga doma.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice