Ne zelim zapoceti diskusiju o njemu ili svadju, ali - zasto? Po cemu je on gori od horde ljudi koja svaki tjedan hodocasti u crkvu?
Nevidljivi super-djed/sadist na oblacima, ili ljudi-gusteri - meni izgleda ista pasta. I pritom, on nikad nije spomenuo da vjeruje u ljude-gustere. Probire od Ickea sto mu se svidja, a odbacuje sto mu se ne svidja, bas kao sto ova maloprije spomenuta horda radi s krscanstvom.
Jedna stvar je smijati se glupim idejama, ali sve ovo korak po korak prelazi u hipokritizam.
Btw - nemoj uzet' ovo osobno, imam issues koji se aktivira kad se "grupa" okomi na pojedinca.
Nije uopce problem to sto on vjeruje u u onaj meatballfromthesky ili kako se vec zove.
Problem je sto on iz nekih tinejđerskih filmova eksperimentira sa gljivama, a sto moze imate velike posljedice. Nekakav utripani deckic u klubu ili na ulici je narkoman, dok je ok natripati se "da bi osjetio svemir"?
Takodjer, izbjegavati lijecenje konvencionalnim metodama "jer te eto neki tamo pokusavaju kontrolirati pomocu antibiotika" je takodjer moronizam at its finest. Homeopatija je glupost. Sve sto je alternativno i nedokazano je njemu super, dok sve sto je dokazano i mainstream nije ok, te je zapravo sredstvo za kontrolu covjecanstva. Deckic nema zrna pameti u glavi. Jedino sto mu je bitno je da se istakne iz mase na kretenski nacin jer valjda misli da se curice pale na to.
Takodjer, mene cisto zaboli mrkva hoce li se on tripat ili ce lijeciti tumor homeopatski, samo bi mi bilo zao da, jednom kad izadje iz puberteta, ne bude previse ostecen da provede ostatak zivota u nekoj normali.

Dobar je nakon godinu dana, malo preko godine tj.