Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.316.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
bos - bosi - najebosi - UMEM DA GUBIM!!!! NKV iz zeljezare Cacak.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:12 (Tallahasee).
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...
...
thedream kaže...

...zaključio je MIlinović koji je naglasio da mu je zdravstveni odgoj sporan i kao liječniku.

...eto jedino što bi možda moglo imati nekakve veze sa temom a nije se usudio objasniti, sve ostalo je totalno nebitno trkeljanje koje nema veze ni sa čim 

btw: wtf, pokazivač miša na jutarnjem sliči ..pfff... ne znam na, krivo govno, crnu bananu, karbonizirani loše oblikovani ćevapčić 

Mislim da sliči na daljinski, reklamiraju LG. Odvratan je {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:19 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan

Sa djecom se sustavno manipulira...od roda koje ih donose, do djeda mraza / bozicnjaka, svetog nikole, boga.. jeli normalnije djetetu reci da su mu wii konzolu kupili deda i baka, te da konzola nije dosla kroz dimnjak.

Sjecam se da je nama mulariji na ispovijedi uvijek govorilo....ne prosipaj sjeme uzalud ..no nema tog pricera koji bi nas oslobodio od slasne drkice na start i erotiku.

svaki oblik indoktrinacije i zatupljivanja s gnusanjem odbacujem.

18 godina
thedream kaže...

Jaooo kakav mrtvi debil.

Da mi barem netko da 5 minuta u ringu sa njim.

Ne govorim o Milinovicu naravno. {#}

Taj licki medvjed bi mi glavu otkinuo.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Bozanić bi vjerojatno pristao ako je hrvanje disciplina.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Jaooo kakav mrtvi debil.

Da mi barem netko da 5 minuta u ringu sa njim.

Ne govorim o Milinovicu naravno. {#}

Taj licki medvjed bi mi glavu otkinuo.

ali BO ima štap, dijabolične obrve i zahebeni prsten {#}, da ne govorim kako je u dosluhu sa moćnim avengersima, trojstvom superheroja {#}

td svima
17 godina

MadMax, čini mi se na YuGo šasiji. Nije ni čudo da je playka kontroler (sasvim primjereno igračkama). {#}

btw, naivci koji se misle okušati u ringu s Bizanićem, ... odbacite svaku nadu u spas, što duše, što tijela (pa i najskrivenijih dijelova). Jedino sizgo zna kako je on opak borac-pravednik, kako je njegova oštrica (ne mača) bodljikava... uh, stašna je sama pomisao na neko nevino-naivno stvorenje koje mu uđe u klinč. {#}

i izgleda da google translator ne uspjeva prevesti MIlinovićevu izjavu, čak ni s ličko-rvackog na Marulićevski ribarski. Što je zapravo doc.Rambo želio reči formulacijom '..kao i liječniku', jel' to k'o ličko rukovanje? Eto opet se srušio slabašni google server tražeći odgonetku... {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 19:57 (ihush).
13 godina
neaktivan

svijet je postao teski shit!!

18 godina
herostas kaže...

svijet je postao teski shit!!

Meni je bas lijepo na ovom svijetu.

Ako geni budu povukli na pok. pradidu, zivit cu do stote u ovoj ljepoti.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 14:11 (tnakir).
17 godina
neaktivan

Novi overkloking se bavi Zdravscvenim odgojem... I Ikan je napokon progovorio!

http://webcafe.net.hr/forwarduse/overkloking/inner.html?select=201212120064503

All our needs put together don't bleed on their own... you paid for an eyeful - so behold the bull....
17 godina
neaktivan
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina
neaktivan

Moram ovo podijelit' ako netko vec nije vidio... "Spolni udzbenik"  na krscanski nacin.

https://www.box.com/s/ct529fbfaz9zxl1k7f0y

Naravno, veze nema s realnim prikazom vec je netko (posprdno) slozio satiru od krscansog nauka u ovaj prirucnik. Umirem od smijeha :-D

All our needs put together don't bleed on their own... you paid for an eyeful - so behold the bull....
18 godina
neaktivan

Kako prolazi radni dan u nekim zemljama EU ...

Radni dan Radni dan
Sve bi ja to rođo, šmajserom!
14 godina

Tek kada ne bude za Walter Wolf i kafu, onda možemo očekivati nekakve značajnije socijalne nemire - do tada: 9 ujutro, radni dan, kafići vrve, a baba 5 metara dalje ruje po kontejneru.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
neaktivan
Nema ti to gidra tebra ni najmanje veze s mozgom. Kao prvo, mnogima je kava doručak, a kao drugo ljudi su uglavnom psihički slabe hodajuće vagine koje ne mogu same sebi reći ne i ostaviti se ODVRATNIH SMRDLJIVIH I PRESKUPIH "CIGARETA" u kojima se nalazi 99 vrsta kemikalija i od kojih će jednog dana krepati poput psa.

Prezirem pušače, a pogotovo roditelje pušače. Koliki kreten moraš biti da robuješ duhanskoj industriji?
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 22:09 (The Man).
18 godina
Jura iz druge galaksije kaže...

Kako prolazi radni dan u nekim zemljama EU ...

Doči če ovo razbijanje i demonstracije, i kod nas bez brige još nije došla skala na kraj crvenog ali bude uskoro.{#}

The Man kaže...
Nema ti to gidra tebra ni najmanje veze s mozgom. Kao prvo, mnogima je kava doručak, a kao drugo ljudi su uglavnom psihički slabe hodajuće vagine koje ne mogu same sebi reći ne i ostaviti se ODVRATNIH SMRDLJIVIH I PRESKUPIH "CIGARETA" u kojima se nalazi 99 vrsta kemikalija i od kojih će jednog dana krepati poput psa.

Prezirem pušače, a pogotovo roditelje pušače. Koliki kreten moraš biti da robuješ duhanskoj industriji?

A bogati šta imaš pušače prezirat,Izlanuo se to je vrlo štetna i skupa navika no večina ljudi je podložna svačemu pa imaš kaj ispade. Promjena nastaje ako se opamete, ili se nikad ne opamete ništa čudno i onda na kraju nadrljaju od posljedica i onda završe tri metra pod zemlju i slično.{#}

Bolje ti je da prezireš državu i uređenje te zakone, koji uopče dopuštaju da se ljudi truju/krepavaju a sve zbog love ili zarade samo da se vrti para jel. S druge strane famoznu marihuanu bez razloga ganjaju, ko vrag svoju mater na sve strane iako u zadnje vrjeme fala bogu ima i drukčije prakse sve više itd.{#}

Ako neka velika kompanije ili večina njih, svjesno laže+dodatno truje s kemikalijama(to država i vlast zna no nema veze ok je dok se love vrti) vezano za pušenje a ljudi su podložni svačemu i eto onda.Možda si gledal  film The Insider ili priča o najpoznatijem zviždaču na svijetu, to je rađeno po stvarnim događajima u Americi kak to izgleda kad duhanska industrija laže i mulja itd.{#}{#}

http://www.imdb.com/title/tt0140352/

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
neaktivan

Modni mačak bi bio gladan kruha u Sj.Koreji. Imamo satelit! Al nemamo ništa drugo skoro....

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan

Pa da vidimo ko ne plješće ili ne drži ritam!! {#}

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 11:46 (thedream).
17 godina
odjavljen

Kako idu dani, sve mi se čini da sam s razlogom obnovio putovnicu. {#}

Troll level: sensei
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kako idu dani, sve mi se čini da sam s razlogom obnovio putovnicu.  {#}

Pa naravno, kako drukčije na skijanje u Alpe?  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Modni mačak bi bio gladan kruha u Sj.Koreji. Imamo satelit! Al nemamo ništa drugo skoro....

Jao klonova.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
Tonči kaže...

Kako idu dani, sve mi se čini da sam s razlogom obnovio putovnicu. {#}

Pa naravno, kako drukčije na skijanje u Alpe? {#}

Nema meni skijanja:D Ali emigracije... :)

18 godina

Eto ovi mutni špekulanti nas bacili u kreditno smeče, kad se sve zbroji ništa čudno i kao druga udarna vijest u Americi je opet neki kreten pobil puno ljudi u školi.{#}Neodlučan

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatski-kreditni-rejting-je-smece-clanak-487394

http://www.vecernji.hr/vijesti/masakr-osnovnoj-skoli-ubijeno-najmanje-18-djece-9-odraslih-clanak-487278

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
rambox kaže...

Eto ovi mutni špekulanti nas bacili u kreditno smeče, kad se sve zbroji ništa čudno i kao druga udarna vijest u Americi je opet neki kreten pobil puno ljudi u školi.{#}Neodlučan

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatski-kreditni-rejting-je-smece-clanak-487394

http://www.vecernji.hr/vijesti/masakr-osnovnoj-skoli-ubijeno-najmanje-18-djece-9-odraslih-clanak-487278

Očito mu se nije dalo čekati mjesecima do izlaska novog GTA. Btw, kada će djecu više ubaciti?

A ovaj Standard & Poor's - čisto političko cimanje, ovakvim rejtingom očito žele natjerati Vladu da od 1.7. počinje davati u bescijenje ono malo firmi koje su još uvijek u državnom vlasništvu te naravno prirodne resurse i bogatstva.

Imat ćemo Rvatsku, a ništa neće biti naše.

13 godina
neaktivan

jeli moguce da uvozimo vise krmetine nego cijela EU?  takav podatak bio na tv-u.

e sad, jeli EU toliko puno uzgaja prljave cetveronošce ili mi previse zderemo brazilske krmadi smrznute 80-ih?

oink-oink

17 godina
odjavljen
Siskin kaže...

jeli moguce da uvozimo vise krmetine nego cijela EU?  takav podatak bio na tv-u.

e sad, jeli EU toliko puno uzgaja prljave cetveronošce ili mi previse zderemo brazilske krmadi smrznute 80-ih?

oink-oink

Čuj, uvijek meso možeš kupovati od malih seljaka, mesara i sl. i izbjegavati mutne trgovačke lance tajkuna sumnjive prošlosti. :)

16 godina

Najbolje je što se uveze hrpetina svinjetine od koje onda radimo "tradicionalni hrvatski pršut" koji se prodaje pod takvim nazivom...i to sa oznakom hrvatske kvalitete  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 12:36 (eevek).
18 godina

Vezano uz ovu super stvar koja će se uvesti od 1.1.2013. - fiskalizacija blagajni - zašto je potrebno kupiti posebne programe, stalnu vezu na internet? Sada čujem da će trebati vrlo vjerovatno i Win7 samo ići na to (naravno moj stari ima tu računalo koje sada možeš baciti jer je staro, pa se ne može iskoristiti za tu stvar).

Šta usrana država ne može to omogućiti već trebaš sve sam uzeti, platiti i onda još naravno svakih malo obnavljati certifikat koji se naravno plaća?

I da, uvode i neki pe-der-ve na obračun plačanja, znači i tu uzimaju nekih 3% na promet samo da bi lihvari sebi nasmagnuli nešto love jer su toliko jadni pa samo izmišljaju načine kako da što više love povuku u državnu blagajnu. A nažalost povući će i još novih nekoliko tisuća nezaposlenih.

Jadno... nije ni čudo da nam je rejting smeće, potpuno opisuje našu državu.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan

ne zivim tamo,ali kazu mi da ovaj koncept sa blagajnama vec godinama radi u BiH.  izgleda da ce se samo napraviti preslik njihove uhodane sheme. 

17 godina
Pero Dinamit kaže...

Vezano uz ovu super stvar koja će se uvesti od 1.1.2013. - fiskalizacija blagajni - zašto je potrebno kupiti posebne programe, stalnu vezu na internet? Sada čujem da će trebati vrlo vjerovatno i Win7 samo ići na to (naravno moj stari ima tu računalo koje sada možeš baciti jer je staro, pa se ne može iskoristiti za tu stvar).

Šta usrana država ne može to omogućiti već trebaš sve sam uzeti, platiti i onda još naravno svakih malo obnavljati certifikat koji se naravno plaća?

I da, uvode i neki pe-der-ve na obračun plačanja, znači i tu uzimaju nekih 3% na promet samo da bi lihvari sebi nasmagnuli nešto love jer su toliko jadni pa samo izmišljaju načine kako da što više love povuku u državnu blagajnu. A nažalost povući će i još novih nekoliko tisuća nezaposlenih.

Jadno... nije ni čudo da nam je rejting smeće, potpuno opisuje našu državu.

- nije važno koji OS, može linux, win (Xp..) naravno ovisi o softwareu koji se koristi dok je fiskalni dio samo komunikacija.. flat ADSL je samo logičan izbor.

- sve osvisi o programu u koji treba uključiti 'državni' dio kontrolnog dlla, što treba obaviti proizvođač softwarea. Kod nas je to ugl DOS-Win (MS), programerima se neda ili ne znaju to rješiti to pod linuxom (čak možda i država ima prste u tomu, moguće da je manjkavost namjerna), pošto oni ne plaćaju OS boli ih kiririki. .. Cijena OSa kao win7 zapravo je samo manji dio problema. btw, prodaju se polovna računala s XPom za fiskalizaciju, jeftino (300-500kn pa naviše). BiH rješenje je čak skuplje, ovisi kako se gleda.. kod nas je 'nemjerljiv' trošak koji svaki programer ili firma koja se time bavi naplati za izmjene/nove verzije ovih dana, licenciran OS je samo nuzproizvod (ponajmanje važan za priču).

- naravno, to sve nije zato da bi život bio jednostavniji nego zato da dražva nešto zaradi tj utjera poreze. (Ako pitamo sLinića, za taj dio su krivi obrtnici-kafići i sl. koji su prijavljivali promet ispod 100kn dok državi to nije dovoljno da bi npr premijer išao na skijanje..). Standard & Poor's, Standard nas neće ali je zato Poor na našoj strani.

- još se ove godine nisu sjetili npr izdavanja novih dokumenata, tablica .. možda nas to čeka nadgodinu, kad je već propao novi RTV obračun, porez na nekretnine je još mutna zona itd. Sve to je više zbog države (blagajne), manje zbog korisnosti građanima..

Siskin kaže...

ne zivim tamo,ali kazu mi da ovaj koncept sa blagajnama vec godinama radi u BiH.  izgleda da ce se samo napraviti preslik njihove uhodane sheme. 

- BiH ima hardware rješenje (POS-kasa), naše je soft. Vjerojatno lobiranje zainteresiranih strana (možda čak i korisnika koji tad možda računaju na 'special fičer' koji bi nastavio dosadašnji 'gric' sistem obračuna prometa (razlika između stvarnog i prijavljenog)).

BiH je odustao od EU songa, mi ne. Mi smo 'pametniji'...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice