Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.212.750
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

http://www.vecernji.hr/vijesti/savjetnika-koncesiju-autocesta-vlada-ce-platiti-cak-80-mil-kuna-clanak-449887

80 milijuna kuna za savjet za najboljeg koncesionara?? Smrdi, smrdi, užasno smrdi! Nadajmo se samo da će nam budući savjetnik naći koncesionara koji neće dignuti cestarine u nebesa. No trenutno pitanje je, čiji će rodjak pobjediti na natječaju?

1 uni Kerumov
13 uni Todorićev
0 uni Kutlin
0 uni Fiolićev
0 uni Raićev
>Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?

Ja ne znam što se svi čude Kerumu i dižu buku, a to sa zatvaranjem firmi i prebacivanjem love i poslovanja je dvadesetogodišnja praksa. Tko je TU lud? Ako nikome nije smetalo do sada, od kud opća svijest? Hrpe poduzetnika i privatnih osoba su ostale bez plaća i uplata na fakture, a ljudi se sjetili sada kad već ionako sve ide u... Meh. Ovce.

18 godina
mario.L_hr kaže...

Ajmo se prebaciti na nešto veselo. Uz to ide i obavezno štivo i prigodna

.

kozmos, knjiga koju mogu čitat stalno..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Tonči kaže...

Ja ne znam što se svi čude Kerumu i dižu buku, a to sa zatvaranjem firmi i prebacivanjem love i poslovanja je dvadesetogodišnja praksa. Tko je TU lud? Ako nikome nije smetalo do sada, od kud opća svijest? Hrpe poduzetnika i privatnih osoba su ostale bez plaća i uplata na fakture, a ljudi se sjetili sada kad već ionako sve ide u... Meh. Ovce.

Tonci, ja sam komentirao i prije ovoga da mi nije jasno kako je to moguce i kako je to jos uvijek legalno.

Rvat katolik!
14 godina

Malo listao okolo i naišao na ovo, vidi vraga ja mislio oni na traktoru dosli samo preko drine, kad vidi ti njih.. izdrzali im traktori i do amerike! http://www.jutarnji.hr/sud-u-chicagu-prihvatio-tuzbu-srba-zbog-vojne-akcije-oluja/1052366/

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan

I zato se Chaveza treba riješiti i uvesti im US demokraciju. Za pun tank raditi 4h, kme kme kapitalisti..

http://www.jutarnji.hr/za-puni-rezervoar-moramo-raditi-2-dana-i-19-sati--slovenci-dan-i-pol-/1052383/

Faith divides us. Death unites us.
13 godina
thedream kaže...

I zato se Chaveza treba riješiti i uvesti im US demokraciju. Za pun tank raditi 4h, kme kme kapitalisti..

http://www.jutarnji.hr/za-puni-rezervoar-moramo-raditi-2-dana-i-19-sati--slovenci-dan-i-pol-/1052383/

Iza njih su stanovnici Indonezije gdje je cijena benzina relativno jeftina - samo 3,69 lipa, ali s obzirom na to da im prosječni dnevni bruto dohodak iznosi samo 4 eura ili 30 kuna, za puni rezervoar moraju raditi gotovo tjedan dana, odnosno 6 dana i 81 sat.

Što ovaj tip zna koliko dan ima sati, to nitko ne zna.

17 godina
neaktivan

Putin vodi ždralove na jug. Koja je to humorseka. Te avion vozi, pa je ninja, ubija tigra jednim hicem i spašava reportere, vozi podmornicu, jaše konja vranca, a sad i ždralove voda.. Pa taj lik je nevjerojatan. Kombinacija super heroja i činovnika. A sve maherski jednom rukom..

Kad će naši političari tako? Najbliže tome je bio Čobanković na raftingu i Đapić na košarci..

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

...heh, da...valjda nisu dobro shvatili kraticu...{#}

...kaos...
17 godina

http://www.jutarnji.hr/sluzbenica-porezne-uprave-dobila-otkaz-zbog-nemara--u-ladici-je-drzala-vise-od-400-predmeta/1052499/

1. Zasto samo otkaz? Zasto ne i kaznena prijava?

2. Zar je moguce da se 2012 igdi vise koristi papir? Zasto nije uveden nekakav racunalni sustav u kojem ovakvo nesto ne bi bilo moguce.

3. Hoce li i subjekti nad kojima se vrsila provjera biti provjereni zbog potencijalnog mita/korupcije?

Rvat katolik!
17 godina
odjavljen

Ova drzava je tolko s*ebana da nema vise povratka.

Krade se di se stigne, direktor u HAK-u kupuje mikrovalnu i kofer za putovanje na racun firme i nitko mu ne smije nista rec.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Krade se di se stigne, direktor u HAK-u kupuje mikrovalnu i kofer za putovanje na racun firme i nitko mu ne smije nista rec.

Sve to ide u trošak reprezentacije, opravda se samo tako. {#}

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
bed kaže...

Putin vodi ždralove na jug. Koja je to humorseka. Te avion vozi, pa je ninja, ubija tigra jednim hicem i spašava reportere, vozi podmornicu, jaše konja vranca, a sad i ždralove voda.. Pa taj lik je nevjerojatan. Kombinacija super heroja i činovnika. A sve maherski jednom rukom..

Kad će naši političari tako? Najbliže tome je bio Čobanković na raftingu i Đapić na košarci..

Baš to gledao i pitao se kako su se jadni ždralovi snalazili prije Putina? Mora da im je bilo yebeno teško.

This space for rent!
17 godina
neaktivan

Jedna od najjačih zabilježenih erupcija na Suncu.

31.8.2012.

Izbačene čestice su se kretale brzinom od preko 900 milja u sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 22:30 (heged).
17 godina
tnakir kaže...

http://www.jutarnji.hr/sluzbenica-porezne-uprave-dobila-otkaz-zbog-nemara--u-ladici-je-drzala-vise-od-400-predmeta/1052499/

1. Zasto samo otkaz? Zasto ne i kaznena prijava?

2. Zar je moguce da se 2012 igdi vise koristi papir? Zasto nije uveden nekakav racunalni sustav u kojem ovakvo nesto ne bi bilo moguce.

3. Hoce li i subjekti nad kojima se vrsila provjera biti provjereni zbog potencijalnog mita/korupcije?

- ne talasaj, rekli bi pametni ljudi. Postavljanje takvih (logičnih, uzročnih) pitanja nije 'pristojno'.

.. ili nastavimo s pitanjima.

-4. Zašto stati na konkretnoj osobi, zašto ne na nadređenom ili inspektoratu, koji su nadležni i plaćeni upravo za to. itd.

Jer bez odgovornosti (i kazne za one koji se tako ne ponašaju) nema promjene.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

{#} odmori malo, kud si navalio, prema zakonu o radu dobila je otkaz zbog zanemarivanja

dužnosti, poslodavac je obavio svoje, a eventualna kaznena odgovornost je stvar policije i

državnog odvjetništva...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 10:38 (Jurra).
14 godina

Somebody get me a shotgun!

Aut vincere, aut mori!
18 godina
heged kaže...

31.8.2012.

A čuj to izgleda jako da kaj i je,{#} ali mi to nismo osjetili a to ti sve govori uglavnom drž fige da se ne ponovi situacija iz 1859.Da se danas to dogodi kao onda u to doba, bilo bi velikih problema na zemlji nastala bi velika zbrka i kaos sigurno jer previše ovisimo o elektronici koje onda 1859 godine nije nit bilo osim običnih telefona normalno.{#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_storm_of_1859

"Telegraph systems all over Europe and North America failed, in some cases shocking telegraph operators. Telegraph pylons threw sparks and telegraph paper spontaneously caught fire. Some telegraph systems continued to send and receive messages despite having been disconnected from their power supplies."

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan
rambox kaže...
heged kaže...

31.8.2012.

A čuj to izgleda jako da kaj i je,{#} ali mi to nismo osjetili a to ti sve govori uglavnom drž fige da se ne ponovi situacija iz 1859.Da se danas to dogodi kao onda u to doba, bilo bi velikih problema na zemlji nastala bi velika zbrka i kaos sigurno jer previše ovisimo o elektronici koje onda 1859 godine nije nit bilo osim običnih telefona normalno.{#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_storm_of_1859

"Telegraph systems all over Europe and North America failed, in some cases shocking telegraph operators. Telegraph pylons threw sparks and telegraph paper spontaneously caught fire. Some telegraph systems continued to send and receive messages despite having been disconnected from their power supplies."

Stvar je u tome da to ima utjecaja samo na jako dugim vodičima, poput dalekovoda ili u ovom slučaju telegrafskih žica. Tako da bi bilo dovoljno isključiti naponsku mrežu i sve bi bilo ok. Samo što to nije tako jednostavno, ali barem ne bi imalo utjecaja na recimo računala i sl. ako ih iskopčaš iz utičnice.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
Edge kaže...

Lol, jučer sam Solinu u jednom kafiću čuo dvije babetine kako pričaju o ustašama i komunistima. Ma žuta minuta, u jednoj rečenici priča kako mrava nebi zgazila a u drugoj je dobro "častila" komuniste (onim Hrvat-katolik-domoljub riječnikom). Pokupili smo se u drugi kafić i onda je kraj nas sjela grupa najvećih seljačina koji sam ikada vidio, ono kratke majice bez rukava da se vidi "masa" i jeftine tetovaže, crne naočale od 25 kuna i kil željeza oko vrata. Daleko najglasniji u kafiću sa "lovačkim" pričama, a i u jednom trenutku jedan ustao, skinuo gaće i golu guzicu okrenuo svom frendu i zaviknuo, Ajde udari pi*do, ako se usudiš!

A i u našu župu došao novi svećenik, nisam mogao vjerovati kada sam ga vidio da nosi crnu majicu sa velikim U (i križ preko "U" naravno) i slikom od pavelića preko toga simbola. A komentari od dječurlije koji su ga vidili, "pogledaj kralja", "koji car"... etc.

...Jbte u kakvoj ciganskoj državi mi živimo, neznam bili se smijao ili plakao.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 1:32 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
18 godina
neaktivan

Ma jok, to je sve jugonostalgičarska propaganda komunističkih medija koji su protiv Lijepe naše domovine.

Ono što mene fascinira iz dana u dan je Linić koji jedini nešto i radi u Vladi. Čovjek mi je fakat narasao u očima. Jest da država grca u nezaposlenosti, padu BDP-a i inim problemima, no Linić je jedini u posljednjih xyz godina koji je skupio hrabrosti da naplati nenaplaćeni porez i napravi plus u proračunu unatoč krizi.

Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
14 godina
i_rambo_plache kaže...

Ma jok, to je sve jugonostalgičarska propaganda komunističkih medija koji su protiv Lijepe naše domovine.

Ono što mene fascinira iz dana u dan je Linić koji jedini nešto i radi u Vladi. Čovjek mi je fakat narasao u očima. Jest da država grca u nezaposlenosti, padu BDP-a i inim problemima, no Linić je jedini u posljednjih xyz godina koji je skupio hrabrosti da naplati nenaplaćeni porez i napravi plus u proračunu unatoč krizi.

Inače, samo desničari ne plaćaju porez dok su najrevniji platiše upravo jugovići {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 14:23 (pr0n_addict).
14 godina

Jel gledate nedjeljom u zwei? Nisam baš znao (prije emisije) tko je N. Bakić, u najavi je prikazan kao vrlo inteligentan i uspješan tip - sad slušam što priča i naježio sam se.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Jel gledate nedjeljom u zwei? Nisam baš znao (prije emisije) tko je N. Bakić, u najavi je prikazan kao vrlo inteligentan i uspješan tip - sad slušam što priča i naježio sam se.

Evo, upravo sam shvatio da živim bolje od engleskog lorda.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Ništa čudno od čovjeka kojemu je Steve Jobs uzor.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Ništa čudno od čovjeka kojemu je Steve Jobs uzor.

Mislim da si krivo shvatio. Koliko sam ja čuo, najmanje je dva puta spomenuo kako je Apple najpohlepnija tvrtka na svijetu. Prema tome, rekao bih da ne gleda Steve Jobsa kao uzor - osim ako mu uzori nisu pohlepnici. Ali najvažnije da je je tebi u pamćenju ostao Apple. Prava diskusija može čekati.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
18 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Inače, samo desničari ne plaćaju porez dok su najrevniji platiše upravo jugovići {#}

Ma je, još najbolje da Tompač ispadne moralni autoritet zato što nije jedini na listi neplatiša...

Thompson je govno od čovjeka, domoljub koji uništava državu neplaćanjem poreza. No to čak ni ne bi bio toliki problem da ne cendra kako je to prljava kampanja protiv njega koju su zakuhali isti oni koji su izdali domovinu {#} (samo čekam tu izjavu sad). Lik je manipulativno govno, pasivni agresivac koji skriva opasne ideje iza paravana domoljuba, katolika i 100% hetero obiteljskog čovjeka (sve sam obuhvatio, jel?). Kao takav, opasan je za sve koji nisu sposobni shvatiti kako življenje u prošlosti ne vodi ničemu...

Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Mislim da si krivo shvatio. Koliko sam ja čuo, najmanje je dva puta spomenuo kako je Apple najpohlepnija tvrtka na svijetu. Prema tome, rekao bih da ne gleda Steve Jobsa kao uzor - osim ako mu uzori nisu pohlepnici. Ali najvažnije da je je tebi u pamćenju ostao Apple. Prava diskusija može čekati.

Nigdje ni nisam napisao da je to rekao danas u emisiji. Ali je na svojem blogu. Nažalost ,ne znam više točan datum. Potraži. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice