Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.213.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
nixass kaže...

Ma tko će to znati, možda je istina. Ali ipak možda mediji preuveličavaju, "dobio stalkom za kišobran u glavu, djevojčicu, znatno slabiju od sebe, klupom je pritisnuo uza zid, udarajući je šakama i nogama po cijelom tijelu". Mislim WTF, što se treba dogoditi da se ovo zaustavi? Ovakvu djecu izbaciti iz škole a roditeljima poslati socijalne radnike. A ipak sve to smrdi, tko zna što se stvarno događa, u novinare se nemožeš pouzdati.

Aut vincere, aut mori!
18 godina

s druge strane, 22 djece i njihovi roditelji.. su u krivu? ako oni svi smatraju da su im djeca ugrožena..

a prvi argument oca od ovog malog neandertalca je bio - "ja sam hrvatski branitelj blabla".. po kratkom postupku ga izuzeti iz rasprave jer samo štetu radi.. kak ljude nije sram igrati na tu kartu. ako jest branitelj, zar se mora ko šerif ponašati? njegovo dijete je vrijednije od drugih? slučaj za psihijatriju, popravni dom i soc. radnike

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

U moje vrijeme ovakve stvari su bile naučna fantastika. Mogao sam se pobiti sa nekim oko neke gluposti npr. poderana sveska ili pernica, ali konstatno praviti probleme...već zamišljam šta bi mi stari uradio.

Napasti na učiteljicu? OMG, ne mogu ni zamisliti šta bi bilo.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
nixass kaže...

Imam poznanike čija djeca idu u taj razred i situacija je još gora nego što je opisano u novinama. Problem se provlači više od godinu dana i ljudi su se žalili na sve moguće instance, nikoga jednostavno nije briga. Ravnatelj škole je tip "ne talasaj" i čeka mirovinu, živo mu se hebe za sve drugo.

Zamisli si situaciju kad ti djete dođe iz škole izubijano kao da je sudjelovalo u nekakvom MMA događaju. Ljudima je savjetovano "of the record" da djecu šalju na tečajeve borilačkih vještina kako bi se sam obranila. Kakva krasna poruka na samom početku školovanja.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
odjavljen

Da mi to netko radi djetetu, malog bi bacio u potok, a starog bi mu pretrgo.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
nixass kaže...

Imam poznanike čija djeca idu u taj razred i situacija je još gora nego što je opisano u novinama. Problem se provlači više od godinu dana i ljudi su se žalili na sve moguće instance, nikoga jednostavno nije briga. Ravnatelj škole je tip "ne talasaj" i čeka mirovinu, živo mu se hebe za sve drugo.

Zamisli si situaciju kad ti djete dođe iz škole izubijano kao da je sudjelovalo u nekakvom MMA događaju. Ljudima je savjetovano "of the record" da djecu šalju na tečajeve borilačkih vještina kako bi se sam obranila. Kakva krasna poruka na samom početku školovanja.

Inače ne podržavam da se djecu tuče, ali ovog malog bi trebalo dobro nalemat da se nauči pameti jer mu nikakvhi pedagozi i razgovor neće pomoći.

Imali smo i mi sličnog u OŠ, preselili su ga u neku drugu seosku školu gdje ima 3 učenika u razredu pored njega nakon što se potukao (igrom slučaja, to je bilo sa mnom, nisam mu htio prepustiti mjesto na informatici). Odlazio je na razgovore kod pedagoga, ali džabe.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
mario.L_hr kaže...

I to sve zbog nekog balavca?? Nezna se tko je veći krivac, sam dječak, roditelji ili pak ravnatelj koji sve to dopušta. Al neka, nauči će se balavac pameti kada dođe u srednju, tamo neće prstom maknuti. A što, tu u školi tu nitko nema "starijeg" brata? Da malo zaprijeti.

Aut vincere, aut mori!
17 godina

Izolacija najčešće ima negativan efekt, pogotovo jer nasilnik ima samo 10 godina (nije još formirana ličnost) , te bi prava pedagoška terapija, uz stalniji nadzor, imala više utjecaja.

O "fight fire with fire" mjerama neću trošiti riječi jer mnogi od vas ne vide da se radi o vrlo mladom djetetu.

Zanimljivo da mi ne možemo imati neki problem bez da se pojave branitelji, komunistički dinosauri pred penzijom, fukare koje su pedagogiju (faks općenito) polagale pod stolom...

If you want to make enemies, try to change something.
18 godina

ja sam mlado dijete (12-13 godina) išamarao pred prijateljima gdje je on bio glavni u tom svom "klanu".. maltretirao mi je sestru (koja je mlađa od njega 2 godine) i još dosta klinaca po kvartu. i to nasred ulice nakon što im je škola završila. ja sam tada imao nekih 20 godina i nije mi ni najmanje žao ili problem nalemati, i jače ako treba, takav gnoj od čovjeka.

nakon tog "incidenta", mali gnjavator (da ne velim nešto prostije) me na ulici pozdravlja sa "dobar dan", kao i moju sestru, kad god nas vidi. također ima glupe roditelje koji se o njemu baš i ne brinu.. inače nisam neki poznavatelj "starih narodnih" ali - batina je iz raja izašla.

pedagozi, plavi telefoni i ostale instance bi trebali biti namijenjeni žrtvama a ne gnjavatorima. njima treba nekoliko "odgojnih" nasred obraza dok se ne opamete, a opametit će se kad tad..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

Ali kako je moguce da njih 22-oje + uciteljicu maltretira samo jedan ??  Nije mi to jasno..

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
odjavljen
Agent Rico kaže...

Ali kako je moguce da njih 22-oje + uciteljicu maltretira samo jedan ??  Nije mi to jasno..

Djeca ko djeca, oce se igrat s auticima i barbikama, a ne sorat okolo. Mislim da je uciteljica malo priglupa ili se ne zna postavit na dobar nacin.

http://isvijet.com.hr
17 godina

Previše je tu aspekata zbog kojih možeš učiniti previše lošega svojoj dobroj namjeri uspkos (iako si tu dobru namjeru drastično primjenio).

Loši roditelji (odgajatelji) vjerojatno su uzrok njegovog ponašanja, kao i činjenica da je u godinama u kojima se ulazi u pubertet, pa je to pojačalo njegovo već nestabilno psihofizičko stanje.

Imao si sreće, jer je tvoj šamar mogao rezultirati drastičnijom odmazdom. Ima slučajeva zapaljenja stvari, uništavanja auta, još drastičnijeg maltretiranja i sl.

Više različitih ljudi koji će u pravo vrijeme pokazati pažnju (naglasak na više ljudi jer se osobe nekada previše vežu za jednog terapeuta) imali bi drastičnu ulogu u promjeni ponašanja.

No zaposlenje dvoje ili više terapeuta u školama je znanstvena fantastika.

Primjer (za pubertetsku rastrojenost) - sestra je u to vrjeme bila prva osoba koja je u familiji nekome nešto s psovkom odbrusila. Šok i nevjerica. Danas je jedna od najodgovornijih osoba koju poznajem, rastura na inžinjerskom odjelu Fizike na PMF-u. Batina nije bila naš weapon of choice.

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

I to sve zbog nekog balavca?? Nezna se tko je veći krivac, sam dječak, roditelji ili pak ravnatelj koji sve to dopušta. Al neka, nauči će se balavac pameti kada dođe u srednju, tamo neće prstom maknuti. A što, tu u školi tu nitko nema "starijeg" brata? Da malo zaprijeti.

Badava je prijetiti, pauza traje cca tjedan dana i onda ponovo isto.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
neaktivan

Mene nervira što se za nasilje u školama sazna već kad je prekasno. Ravnatelji očajno žele dobar publicitet i dobar glas o školi. Kod nas je ravnateljica kao diktator i učitelji ne smiju pisnuti kad ona prolazi, ne smiju ništa reći za nju i boje ju se. Ovako izgleda ko da je u školi nasilje normalno jer će se ravnatelji i učitelji pobrinuti za dobar glas o školi i to neće saznati nitko izvan škole. Tako samo štite nasilnike.

Učenici i roditelji smiju svašta reći, a učitelji se moraju praviti fini i sve im udovoljavati. Imao sam u razredu slučaj kad je učenik poštenu izvjeđao, prekleo učiteljicu i ona mu je rekla "Bacit ću ti nešto u glavu."  Odma drugi dan roditelji u školi, ravnatelj, razrednik, pedagog... Na sreću, barem meni odlična učiteljica prošla je bez kazne. Učeniku ništa. Jedino je pedagoginja uspjela srediti opomenu jer su neko božićno drvce rasturili.

UŽASNO LOŠ ODGOJ, samnom ide 8. razred jedan kojemu majka doma radi cigarete (za njega). Onda se čudimo zašto ova mutava država ima toliko nepismenih, nezaposlenih, neobrazovanih (mislim na one sa samo osnovnom školom), glupih, nasilnih, neodgojenih, manijaka i ubojica itd.... To su štetočine našeg društva i treba ih ukloniti. Ili ih ostaviti da trunu i otići u bolje krajeve za bolji život.

dipl. pješ.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
17 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...
UŽASNO LOŠ ODGOJ, samnom ide 8. razred jedan kojemu majka doma radi cigarete (za njega). Onda se čudimo zašto ova mutava država ima toliko nepismenih, nezaposlenih, neobrazovanih (mislim na one sa samo osnovnom školom), glupih, nasilnih, neodgojenih, manijaka i ubojica itd.... To su štetočine našeg društva i treba ih ukloniti. Ili ih ostaviti da trunu i otići u bolje krajeve za bolji život.

To ti je zato što ljudi imaju djecu samo radi toga što žele djecu, a da pritom nisu sposobni pružiti im kvalitetne životne uvjete i dobar odgoj. I ja svašta poželim, ali sam istovremeno svjestan toga da su želje jako često samo želje i sjetim se one PAZI ŠTA ŽELIŠ DA TI SE NE OSTVARI. Dijete nije igračka nego ljudsko biće i ako mu nismo sposobni pružiti život dostojan čovjeka i usaditi prave vrijednosti u tikvu, onda je bolje nabaviti psa, mačku ili kornjaču. Ne znam za vas, ali ja imanje djece shvaćam puno ozbiljnije od velike većine "desilo nam se" populacije. Nažalost, danas svaka budala može imati dijete i zato nam je država (svijet) ovako divno mjesto za život.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
14 godina
neaktivan

E pa to govorim, puno kvalitetniji odgoj je kod roditelja s jednim ili dvoje djece. Kod nas puno djece imaju većinom "nerazvijene" obitelji, slobodno se izrazim - koje nemaju za kontracepciju. Onda još vidim u novinama "Majka desetero djece nema za život." I što će bit od te djece... Roditelji su na to morali prije misliti. Za romsku populaciju neću ni govorit jer ću se bezveze nervirat i raspisat, a ionako tu nema promjene.

17 godina
neaktivan

Puno ljudi selektivno gleda na svoje životne odluke i ima dvostruka mjerila on a regular basis. Lakše je pronaći ili izmisliti opravdanje za vlastiti fail, nego živjeti sa spoznajom.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
16 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

1. E pa to govorim, puno kvalitetniji odgoj je kod roditelja s jednim ili dvoje djece.

2. Kod nas puno djece imaju većinom "nerazvijene" obitelji, slobodno se izrazim - koje nemaju za kontracepciju.

3. Onda još vidim u novinama "Majka desetero djece nema za život." I što će bit od te djece... Roditelji su na to morali prije misliti.

4. Za romsku populaciju neću ni govorit jer ću se bezveze nervirat i raspisat, a ionako tu nema promjene.

Mislio sam tu sad nešto elaborirat kroz razne linkove i studije.. Al mi se neda. Sve u postu je debilno i u rangu je razmišljanja "boli me prst, uzmi sikiru i reži, pa više ne boli".

Najrazvijenije zemlje troše milijarde da motiviraju ljude na djecu. Jedan primjer su ti reklame. Uzmi kaladont. Mama pere zube, pa tata, pa troje-četvero djece se smješka sa zubima u kameru. Kasnije sjedaju u auto koji ima 7 sjedala... Kod nas u reklami za mljeko stave mamu, tatu i sineka i to je to. Kasnije sjednu u moderniji ekvivalent Tica.

Pozitivan prirodni prirast je jedan od (naj)važnijih pokretača industrije i ekonomije. Kada bi ovog trenutka u Hrvatskoj zatrudnilo 300.000 parova, kroz 9 mjeseci bi imao ogroman ekonomski bum. Počevši od miljun novih pelena dnevno, miljun onih baby hrana, čokolina, robica, krevetića itd. Dakle djeca su odličan potrošač, ujedno i izvrstan motivator svojim roditeljima za zaradu, potrošnju i napredovanje. A onda dolaze razni porezi na sve te igračke itd, dakle cjela država ima koristi od te djece.

Velika je razlika između neplanirane i planirane trudnoće, odnosno trudnoće maloljetnica proizašle iz "rizičnog/neodgovornog/nepromišljenog seksualnog ponašanja". Recimo Steve Jobs je takvo "neželjeno" djete koje je dano na posvajanje...  A uopće mi se neda nabrajat milijardere koji imaju preko 4 djece..

Trenutno u Hrv ima 300K nezaposlenih od čega 60K bez iskustva. Ko bi reko, nemaju svih 300K preko devedesetero djece. Općenito ekonomsko stanje je loše i nema nikakve veze s brojem djece u obitelji.

Od prijatelja koji imaju djecu trenutno SVI rade. (Dakle mladi ljudi - do 35g). Začudo, boljeg su materijalnog stanja sada, nego kada nisu imali djecu.

Slučajevi gdje netko ima veliki/mali broj djece i mole nekoga za pomoć su marginalni i dolaze u brojevima "nekoliko" na milijun. Često su to slučajevi gdje je netko u obitelji bolestan pa treba platiti lječenje milijun eura, ili je invalid pa za uzdržavanje treba dodatnog novca. Osobno sam prikupljao svašta u nekoliko humanitarnih akcija i osim domova za djecu (tipa Nazorova, Sv. Ana..) sve ostalu su bili slučajevi povezani sa bolešću. Čak smo prijateljici iz razreda u OŠ skupljali novce (i odrekli se "maturalca") kako bi platila operaciju očiju u Rusiji (iako su bili dobrog materijalnog stanja, al je operacija koštala oko 50-100K maraka). Neznam kako su si to njeni roditelji trebali prije misliti.

Romi... Što s njima? Okani se ćorava posla.

Da, roditelj je odgovoran za svoje dijete. No pas masters, to djete je 6-8 sati dnevno u školi. Da postoji kvalitetnije i individualiziranije pristupanje djeci, svi ti problemi bi se na vrijeme rješavali. Postoje razna zvanja pedagoga, psihologa koji radije kafenišu i krkaju qrac nego da se prime posla za što su plaćeni IH PLAĆAMO!(poput OŠ i SŠ pedagoga u mojoj školi). Boli njih, oni nisu odgovorni. Poput rupa na cesti. 90 ljudi pogine zbog loše ceste, država se ogradila znakom "Oprez!, rupe na cesti" umjesto da sanira faking rupe.

Užasno malouman post.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
neaktivan

Nisam rekao ništa za ljude koji su bolesni i ne mogu uzdržavati djecu, kao ni za invalide itd. To za puno djece sam na svoj način prokomentirao post kolege. 

A Romi, lako ih je drugome poslat da treba imat zaštitare u kući kad ide na more. Njih će za par godina biti 5% u Međimurju, ako ih već sad nije. Djecu imaju da bi dobili dječji doplatak i legalno opljačkali svakoga ko plaća porez. Bolesno. Što mogu kad je tako, bar tu di živim.

18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
Romi... Što s njima? Okani se ćorava posla.
Da, roditelj je odgovoran za svoje dijete. No pas masters, to djete je 6-8 sati dnevno u školi. Da postoji kvalitetnije i individualiziranije pristupanje djeci, svi ti problemi bi se na vrijeme rješavali. Postoje razna zvanja pedagoga, psihologa koji radije kafenišu i krkaju qrac nego da se prime posla za što su plaćeni IH PLAĆAMO!(poput OŠ i SŠ pedagoga u mojoj školi). Boli njih, oni nisu odgovorni. Poput rupa na cesti. 90 ljudi pogine zbog loše ceste, država se ogradila znakom "Oprez!, rupe na cesti" umjesto da sanira faking rupe.

Užasno malouman post.

Je, ali korijen problematičnog ponašanje nije u školi nego u obitelji. U elektroničkom izdanju nisu objavili sken pismene izjave koju je mali napisao pedagogici u kojoj piše da mu je tata rekao da uvijek mora vratiti [batine]. I pedagog ima samo neku granicu do koje može pomoći. Koliko god bio taj pedagog dobar, šta je tih 6-8 sati u školi naprama ostalih 16-18 sati koje provede van škole, sa starim koji je kreten i starom koju isto valjda boli ona stvar za malog?

IMHO, njegovog starog koji mu maltene govori kako je ok ubijati boga u drugima treba bacit na robiju. Slobodno svatko bude kreten, ali kad svojim kretenizmom truje mladu neformiranu osobu, još k tome perspektivnu (mali prolazi s 5, nije neki maloumni jazavac), to je fakat zločin. Mali apsolutno ništa nije kriv, samo ima pogrešnog idola. Zato mu što prije trebaju pokazati da je taj idol kreten, prije nego što ga do kraja razhebe pa se mali recimo učlani u HČSP (nedajbog)..

Cigani (ne smatram to uvredljivom riječi, pošto se oni međusobno zovu ciganima) po rođenju također nisu drugačiji od bilokoje druge skupine. Problem je što velik broj živi kao teška sirotinja i nemaju puno izbora u životu nego prehranjivati mnogobrojnu familiju kako god se snađu. Prilično zatvorena zajednica i konzervativne vrijednosti također ne pomažu u napretku.

I suppose things are better now, but... I don't know, it's complicated. People still hate each other but they just know how to hide it better.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 18:37 (i_rambo_plache).
18 godina
neaktivan

Ne znam kakve to veze ima što je mali odlikaš?

Da se mene pita on ima petice jer ga se učitelji boje odnosno njegovog oca da im ne dolazi u školu sa spikama "Kako se vi usuđujete rušiti mog sina?! Znate li vi tko sam ja?! Ja sam HRVAT-KATOLIK-BRANITELJ!"

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
18 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

U Hrvatskoj su Cigani drugačiji očito.

U nas je bolje da Ciganin ne ide u školu jer jedan kvari cijeli razred užasnim ponašanjem i nemojte me ispravljati nekom kvazi-idealističkom pričom jer je tako. Ja sam se potukao s Ciganom (iz čista mira) prije 5 godina i godinu dana nisam prolazio kroz grad u kojem mi živi dedo radi sigurnosti. Ne smijem ni reći šta rade djevojčicama.

I čekaj, kako po rođenju nisu drugačiji? Prvo što ne izgledaju jednako, drugo je to što se rode u Ford-u Transit-u u kojem odrastaju s svojih 24-ero braće i sestara.

Inače, glavna karakteristika Roma je to da umiru pri kontaktu s vodom.

opet ih jedeš, po tebi se niti jedan cigan nikad nije mogao i neće izvući iz socijalnog gliba u koji ih tjeraju države sa maćehinskim rasističkim politikama... svi ste vi bjelčuge redneci i treš...

gaahhh
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 19:46 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan

Blagi OT, ali tiče se IT-a, pa mi možda možete pomoći. Isplati li se upuštati u tužbu sa T-Comom pošto već treći dan nemam kako telefon, tako i ADSL? A uredno sam to platio po računu, ili bolje da kažem - ću to platiti, i nikom ništa. Područje je Gračana, Podsljeme, Zagreb.

Ima li smisla kontaktirati udrugu za zaštitu potrošača po ovom pitanju? Nazovem T-Com, i uvijek isto, radi se na otklanjanju kvara, a automat mi uvijek odgovara da ima 5h do rješavanja problema. Treći dan, napominjem.

Svi dugovi su podmireni, problem nije ekonomske naravi, a i cijela ulica je u istom dreku.

EDIT: Jutros dobio informaciju da su kablovi pokradeni, vjerojatno radi metala i preprodaje. Eto, Zagreb, "elitni kvart". I to čak, po operaterki, da je jučer ogroman dio kvarta bio saniran, i da se opet upalio alarm navečer, i opet netko pokrao kablove. Drugi put u tri dana. Živjela Hrvatska.

A meni isto nije jasno da ogromna grupacija reda T-Com nema zaštitarsku službu na mjestu centrala po Zagrebu ili općenito Hrvatskoj, bar nekoliko puta dnevno da se prošeću ili po 1h par puta dnevno da stoje tamo u smjenama. Bar na kritičnijim točkama, jer je ovo smijurija, da kompletan kvart od par desetaka tisuća ljudi ostane bez tel i neta.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 7:54 (thedream).
17 godina
Onjegin kaže...

Inače, glavna karakteristika Roma je to da umiru pri kontaktu s vodom.

ROFLMAO :)

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ima li smisla kontaktirati udrugu za zaštitu potrošača po ovom pitanju? Nazovem T-Com, i uvijek isto, radi se na otklanjanju kvara, a automat mi uvijek odgovara da ima 5h do rješavanja problema. Treći dan, napominjem.

Svi dugovi su podmireni, problem nije ekonomske naravi, a i cijela ulica je u istom dreku.

slaži na telefon da mudrinićeva ljubavnica živi u tom djelu zagreba i da se ne zezaju.... nemam pojma, meni je u rijeci isto kakalo t-smeće pa sam prešao na drugog operatera i sad je bolje, nisam nikoga tužio, brijem da bih dobio mlade za vrijeme tužbenog postupka

gaahhh
14 godina
neaktivan

Daj ih u onu emisiju potrošački kod.

17 godina

Ove politicke, nacionalne i ine korektnosti mi lagano idu na jetru:

http://www.vecernji.hr/kolumne/nazivajuci-selenu-macedo-meksikankom-otkrivamo-vlastiti-provincijalizam-kolumna-448210

Ljudi se bave piydarijama, nekima je ocito dosadno u zivotu.

Takodjer:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/suprug-od-muke-ne-moze-u-podrum-tko-ce-nam-platiti-10-000-eura-stete.html

Tko ce platit ovoj sta joj je mehanicarska radnja unistena? A tko bi to treba platit? Drzava!? Sta se nisi osigurala glupa tuko pa ne bi trebala pitat ovakve gluposti.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 10:39 (tnakir).
17 godina
tnakir kaže...

Ove politicke, nacionalne i ine korektnosti mi lagano idu na jetru:

http://www.vecernji.hr/kolumne/nazivajuci-selenu-macedo-meksikankom-otkrivamo-vlastiti-provincijalizam-kolumna-448210

Ljudi se bave piydarijama, nekima je ocito dosadno u zivotu.

Promašio si poantu njenog poantno promašenog komentara.

Utopila se u nabrajanju činjenica o nepotrebnosti isticanja njenog državljanstva, te izgubila najbitniji dio kolumne - najjadniji senzacionalizam kojeg gura Jutarnji.

Naslov s japankom je dovoljan da cijela redakcija dobije otkaz, dok je masa popratnih članaka najmorbidniji voajerizam i čisto stvaranje panike.

Neuropsihijatar je šlag na tortu kretenizma i gadosti.

U zemlji kojoj je CSI jutro, ručak i večera, ni ne očekujem bolje, no izgleda da je to civilizacijski problem.

Slična stvar je bila kada je ubijen onaj dečko s Trešnjevke, postoji interes javnosti - ono što se mora izjaviti od strane policije zbog sigurnosti zajednice.

Ali osim ako je ubojica Jack Trbosjek, ne zanima me svaka dlaka nađena tijekom istrage.

Intima familije me ne zanima niti tada. Svi imamo prljav veš.

18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ne znam kakve to veze ima što je mali odlikaš?

Da se mene pita on ima petice jer ga se učitelji boje odnosno njegovog oca da im ne dolazi u školu sa spikama "Kako se vi usuđujete rušiti mog sina?! Znate li vi tko sam ja?! Ja sam HRVAT-KATOLIK-BRANITELJ!"

Što kakve veze ima?

To da je odlikaš je bila samo opaska. Poanta je da, ako mali i ima potencijala, sigurno ga neće iskoristiti kad mu tata daje kretenske savjete.

I suppose things are better now, but... I don't know, it's complicated. People still hate each other but they just know how to hide it better.
18 godina
neaktivan

Kakva opaska kad si ga već prozvao prirodno nadarenim:

i_rambo_plache kaže...
Slobodno svatko bude kreten, ali kad svojim kretenizmom truje mladu neformiranu osobu, još k tome perspektivnu (mali prolazi s 5, nije neki maloumni jazavac), to je fakat zločin.

Za odličan uspjeh u osnovnoj školi ne treba nikakva perspektiva niti genijalnost.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice