Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.306.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Horor!

http://duznici.porezna-uprava.hr/

Čovjek u susjedstvu, vozi BMW X5, dužan je oko 530.000kn

I što ja sad imam od ove liste, osim saznanja da čovjek vozi BMW koji smo mu de facto

kupili mi koji plaćamo porez državi...jel Linić sad očekuje da umjesto onih kojima je to

posao sami građani se organiziraju i prikupljaju mu porez?

Koja je svrha ovog sajta, da se još lošije osjećamo?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Deus ex machina kaže...

bolja polovica misli da nisam bas normalan jer skacem u obranu paukova i ostalog kucnog insektarija. Ne volim da zive unutra bez da placaju stanarinu, pa ih na fino iselim (papirom, novinama, poklopcem za spindle cd-ova), ali nikako ubijati.

Uglavnom radim isto, bez bolje polovine.

A ovo o tome da ih ubijamo jer nas malo grizu: i mačka te malo ogrebe pa je ne ubiješ, zar ne? {#}

Najzabavnije je nemati mišljenje - možeš stati na bilo koju stranu i postavljati pitanja onima koji ga imaju.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 18:34 (royalhero).
18 godina
zelenbic kaže...
rambox kaže...
Tonči kaže...

Kukca zvekneš da te ne izgrize i ostavi iritantne rane od uboda koje svrbe. Ne postoji baš mnogo razloga za ubiti zdravog psa ili mačku ako te ne napadaju.

A kaj s mnogim drugim kukcima koji nit grizu nit bodu,{#} samo idu svojim putem ko ovaj simpatični skakonja koji je nedavno doskakal na moj stol pa onda i miš.{#}

http://min.us/mbiPWTbkrT/3

ak je tebi to simpaticno {#}

Ja za takve samo otvorim prozor i malo ih novinama potjeram

Bogme i je simpatično nego kaj itekak,{#} kad znaš cjelu situaciju dojdeš doma uđeš u sobu i eto skakavac na stolu.Uz sve to skakonja uopče nema straha, ne boji se i ne bježi ja okinem koju fotku i to je to uzmem ga u ruku i pustim na susedov vrt pa nema frke.{#}

Deus ex machina kaže...
Onjegin kaže...

Ma nije sve crno bijelo, sutnes psa i odmah si zlostavljatelj... pitanje je koji ti je motiv iza svega toga, on odredjuje. Nesto kao onaj post koji je ja mislim @Captain nesto prije postao... ekipa baci malo vode na zivotinju i klasificira ih se kao zlostavljatelje?

Pa i da je kamen bacio, ocito je da ga nije bacio kao baseball lopticu, ravno u glavu, nego ga je bacio u zrak da joj padne na tijelo, cisto da vidi da li je ziva...

Btw, le kazna pour le kazna je glupost, potpuno jednaka izivljavanju zbog kojeg se kaznjava. Ako si odlucio kazniti, onda budi siguran da ce ta kazna donijeti promjenu u razmisljanju, u suprotnom, kazna je besmislena.

Edit:

bolja polovica misli da nisam bas normalan jer skacem u obranu paukova i ostalog kucnog insektarija. Ne volim da zive unutra bez da placaju stanarinu, pa ih na fino iselim (papirom, novinama, poklopcem za spindle cd-ova), ali nikako ubijati.

Kad ona skače na stol ili u zrak od paukova,{#} tak to ide no ako se radi o kučnom pauku tak se ta vrsta zove od milja tj oni dugonogači onda je situacija malo nezgodna. U tom slučaju bi mogel imat problema, sa nelegalnom deložacijom jer taj pauk po svom imenu ima nepisano pravo bit u kuči/stanu fučkaj ga.{#}{#}

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/divljina/kucni%20pauk.php

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina

Kad mi mušica dođe ja napravim nagli pokret rukom i tako joj dajem do znanje da me ometa.

Ako to napravi još jednom onda napravim brza 2 pokreta rukom dajući joj do znanja da me stvarno iritira i da može biti problema.

Ako to napravi treći put ne napravim pokret rukom nego joj telepatski zaprijetim ako još jednom me takne da ću ubit nju i sve ostale mušice u kući.

Naravno ona to napravi i ja pobijem do jednu muhu, ono baš izdvojim vrijeme za to. Na kraju brojim leševe i kažem: "Lijepo sam vam govorio..3 puta" i vratim se na laptop.

MIKROBLOG: FU not ftw
13 godina
neaktivan

Zašto nebismo primjenili prirodni poredak.  Moje stanište (kuća),moj izbor.  Naravno da poskok nije dobrodošao na moj teritorij i biti će likvidiran u roku hitno.  Dok je svaki blavor dobrodošao. Kao djeca, obožavali smo ih.  Jeli još tko sa teme vrtio blavore po rukama? 

U ovom slučaju želim gospodariti svojim teritorijem,kao što to rade beštijice u prirodi.  Svakog ljeta ista priča sa guštericama...ili vam ga Macaklini.  Svako veče kad idem na pišanje,on na drugom zidu :)  Zanimljiv je ovaj kutak pod zanimljivosti.  Opet u društvu ima neinformiranih ****** koji ih gađaju šlapama i klompama.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...

Zašto nebismo primjenili prirodni poredak.  Moje stanište (kuća),moj izbor.  Naravno da poskok nije dobrodošao na moj teritorij i biti će likvidiran u roku hitno.  Dok je svaki blavor dobrodošao. Kao djeca, obožavali smo ih.  Jeli još tko sa teme vrtio blavore po rukama? 

U ovom slučaju želim gospodariti svojim teritorijem,kao što to rade beštijice u prirodi.  Svakog ljeta ista priča sa guštericama...ili vam ga Macaklini.  Svako veče kad idem na pišanje,on na drugom zidu :)  Zanimljiv je ovaj kutak pod zanimljivosti.  Opet u društvu ima neinformiranih ****** koji ih gađaju šlapama i klompama.

Jedna stvar je otjerati smrtonosnu zmiju, sasvim druga stvar je korida.

So hats off to the bull!!

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
13 godina
neaktivan

Kada se susretneš sa poskokom, ne razgovaraš s njim, ne prenosiš ga u kutiji sa dekicom na brežuljak....zamlatiš ga.  Nema smisla kasnije ukućanima i prijateljima objašnjavati..."čujte, išli smo humano iseliti poskoka iz naše nastambe i kada je sve pošlo po zlu...do opće bolnice smo jurili 150km/h".

Ovo je primjer, lijepe riječi za lijepa djela....premda je zbilja sasvim nešto drugo...da ga vidiš kako visi na tuš kadi, zatukao bi ga kao u L4D-u. Vjeruj mi ;)

15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Siskin kaže...

So hats off to the bull!!

Cuo sam da ga pojedu kasnije kad ga ubiju tak oda je to isto kao obicna krava ili bik samo sto j ovo malo brutalnije

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...

...

Ovo je primjer, lijepe riječi za lijepa djela....premda je zbilja sasvim nešto drugo...da ga vidiš kako visi na tuš kadi, zatukao bi ga kao u L4D-u. Vjeruj mi ;)

Ili pozoves osobu istreniranu za to da ga se rijesi? Veterinara?

@zelenbic

zabole bika ili kravu sto se s njima dogadja nakon smrti. Ubijeni su iz zabave, a ne iz potrebe, i to je pogresno on so many levels da ne znam niti gdje da pocnem.

U ovom svijetu bi trebao vladati jednostavan zakon - ako nesto ne mozes samostalno uhvatiti/ubiti, nemas pravo to jesti.

Nisam za veganstvo nikako, vegeterijanstvo je sasvim OK, ali osobno bi bez problema priklao zivotinju da ju pojedem. Problem nisu farme, problem su CAFO.

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 21:52 (Deus ex machina).
14 godina
Deus ex machina kaže...

Auuu, u nas u hercegovini koride su svako malo, sučelju se dva bika i onda čiji je jači, lol. A narod vrišti ko lud, i onda kad bik pođe prema narodu, eto ti kaos.

Iskreno malo me stid što sam iz takvog kraja.

13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Nažalost nismo još na toj razini. Za sada to samo gledamo na NGC Wild i Discoveryu. Rangeri  i patrole za životinje. Znaš i sam kako to ide na sjevernoameričkom kontinentu.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Auuu, u nas u hercegovini koride su svako malo, sučelju se dva bika i onda čiji je jači, lol. A narod vrišti ko lud, i onda kad bik pođe prema narodu, eto ti kaos.

Što možeš...tako je to s tradicijom i običajima. Nego....tu se radi o srazu dviju životinja koje nisu imale "tretman" kao u španjolskoj.  Najveći smradovi su oni guzičari što mu među plećke zabijaju mač. Ako niste znali...(a meni se sada ne googla, gledao dokumentarac)..prije nego nesretnika puste u koridu..ili kako se već zove taj stadion na kojem se okuplja ta gomila...u "boxu" bika drže kao na rodeu, uklještnoga gredama...onda uzmu vreće sa 10-ak kila pijeska i natuku ga po mudima...kada ga natuku po mudima, natrljaju mu oči sa iritantnom masti koja peče i od koje mu je sve mutno. Toliko o tim hrabrim osvajačima južne hemisfere.

U hercegovini se susreću dvojica rogonja sa zdrave ispaše, bez izmlaćenih muda ;)

14 godina
neaktivan

.

13 godina
neaktivan
Siskin kaže...
Deus ex machina kaže...

Nažalost nismo još na toj razini. Za sada to samo gledamo na NGC Wild i Discoveryu. Rangeri  i patrole za životinje. Znaš i sam kako to ide na sjevernoameričkom kontinentu.

Uuuu, ja se uvijek dobro ismijem tim emisijama.

Patka je došla u grad, moramo je uhvatiti, o ne patka ima cirozu jetre, o ne morat ćemo je operisati, o ne operacija zahtjeva plaćanje ekipe od 18 veterinara, o ne dom u kojem siromašni ljudi bez imalo ljudskog dostojanstva jedu u tom gradu je pun po cijeli dan, o ne moramo spasiti patku!

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
.... 

Patka je došla u grad, moramo je uhvatiti, o ne patka ima cirozu jetre, o ne morat ćemo je operisati, o ne operacija zahtjeva plaćanje ekipe od 18 veterinara, o ne dom u kojem siromašni ljudi bez imalo ljudskog dostojanstva jedu u tom gradu je pun po cijeli dan, o ne moramo spasiti patku!

Zaboravljas opet motiv, stari moj.

Zasto je siromasni covjek siromasan? Zasto je beskucnik - beskucnik?

Istina da ima ljudi koji su posteno radili, pa nastradali (hats off to the Fadil iz Rijeke) ali to je HR.

U Kanadi/US imas gomilu ljudi koji se ili navuku na droge, ili skuze da je preprodaja dobar posao pa zavrse u przunu (a sta nakon toga?), ili ekipu koja bi nakon srednje malo putovala po europi, pa kad se vrate doma nemaju radnog iskustva ni diplomu.

Svijet je prepun nesposobnjakovica koji plivaju u samosazaljenju i samo cekaju nekoga da ih spasi.

@siskin

Odlicnu si temu zaceo!

Mene bas bode ta 'tradicija'.

Svijet se konstantno koci zbog nekakve 'tradicije', a sve to zbog starih laprdala i 'dobrih starih vremena'.

Evo, bas pozivam da opet ispadnem Hitler - imam frenda zidova kojem ce zena zidovka uskoro roditi. Naravno, ako je musko, dijetetu ce izmasakrirati penis odmah po porodu - zbog tradicije.

Sutio sam sutio dok se vodila tema, dok netko nije izvalio tipican argument "Pa higijenskije je." Pa naravno, jer sapun i voda ne postoje. Ta tradicija je glupa da ne moze bit gluplja i jos s*re sama po sebi - glavni argument je "God's design" ali svejedno, ajmo mi ljudi malo modificirati taj dizajn ipak.

Penis malo oguliti, vaginu zasiti, klitoris odrezati, sise izvaljati... sve zbog tradicije.

Nek si tradicionalisti zabiju tu tradiciju duboko, a ne osakacivati djecu samo zato jer su tu djecu napravili pa misle da su ta djeca njihova!

Tako nekako sam to njima objasnio, sad bijesne na mene jer sam bezobrazan u njihovom blazenom trenutku i ne treba im negativna energija.

Ja nikad nisam cuo za pozitivne i negativne energije u Judaizmu ali sta je tu je.

Ako mogu yoga i aerobik skupa, onda valjda moze Judaizam i new age.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 22:12 (Deus ex machina).
13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

I što se dogodi?  Osobno dobijam alergijske napade, plikove i svrbež , te (što je najgore) postanem iznimno neugodan u polemikama koje veličaju tradicijske nebuloze.  Na kraju mene proglase netolerantnim...što u biti i jesam, netolerantan sam prema robovima koji prakticiraju život "i moj je ćaća to radio i moj dide i ja ću"

Kao, to su simboli prepoznatljivosti, zajedništva, simboli istinskih vrijednosti, da ne pričam o vjerskim primjesama kojih je najviše.  Ako nisi u toj piramidi, ti si noubadi bez kuće i ognjišta..budimo iskreni, ti si uglavnom za njih manje vrijedan,jer vrijednosti su maloprije nabrojane.  Nebitno o čemu se radilo...sakaćenju organa ili izbjegavanju bilo kakve mesne prerađevine zato što je danas baš petak....eto petkom se ne jede mesina i ako je nas 10 na gablecu i 9 ih jede RioMare a ja 20 deka murtadele,ja sam ČUDAN, BEZ VRIJEDNOSTI, u krajnjem slučaju,ja sam ELEMENT.

18 godina

Vezano za cukce... ove sam dobio prije mjesec dana. Posta sam dida. Neznam tko ima srca ubit ovakvo nesto.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan

mentalist nas trola, dao bog da dobio žuti, međutim nekako je uspio od soapa dobiti TU pa mi nije jasno jel se soap mc tawishu sviđa činjenica što ovaj odlučnim koracima gazi prema kartonu ili je stvarno bezosjećajni bastard?

Kim Un Guk - 327 kila tegova
14 godina
neaktivan

.

17 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Kada smo već kod ubijanja zivotinja, sto mislite o ubijanju zmija

Recimo, pred koji tjedan sam se sa ocem vraćao sa mora, idemo jadranskom magistralom i cestu prelazi zmija, otac namjerno pređe u drugu traku da je zgazi, kada ju je zgazio doda "jesi li vidio kako sam je ubio, hebla majku svoju". Da ta zmija ujede nekoga treba preći cca 30 km do prvog naselja i tamo tražiti žrtvu.

Lol. Mrak ti je opis, kao da sam bio u autu. Zamišljam Mercedes 200D, malo havarisan, a stari nišani na znak na haubi..

Nema potrebe ubijati zmije. Ako se ne varam, imamo samo 3 otrovnice, a niti jedna vrsta ne traži žrtve.. Ako im daš prostora i naznačiš svoje prisustvo (npr. lupiš nogom o pod), svaka će se zmija povući. Simpa si ovo opisao, ali pošalji starog u ..

14 godina
neaktivan

.

17 godina
neaktivan

Ne trolla Mentalist.

Siskin kaže...

Zašto nebismo primjenili prirodni poredak.  Moje stanište (kuća), moj izbor.

Životinje i kukce bi mogli u usporediti sa mentalno zaostalim osobama, nisu svjesne opasnosti kojoj se izlažu dolaskom u naše domove.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
14 godina
neaktivan

Naravno da ne ubijam komarce i muhe, čak i kad me grizu. Neće me ubiti ugriz komarca. Svi koji ubijaju komarce pokazuju izrazito nepoštovanje života tog komarca pa tako i ja ne cijenim njihove živote. Život komarca i homo sapiensa jednako je vrijedan.

15 godina
neaktivan
StatueOfLiberty kaže...

Naravno da ne ubijam komarce i muhe, čak i kad me grizu. Neće me ubiti ugriz komarca. Svi koji ubijaju komarce pokazuju izrazito nepoštovanje života tog komarca pa tako i ja ne cijenim njihove živote. Život komarca i homo sapiensa jednako je vrijedan.

odi u vukovar pa bi vidio kako bi ih cijenio i normalno da je vrijedniji ljudski zivot ako nista zato sto se komarci puno bze mnoze

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
18 godina
neaktivan

moje geslo: kad nisi siguran uključi empatiju, kad si siguran isto uključi empatiju, postat ćeš nesiguran

Kim Un Guk - 327 kila tegova
17 godina
neaktivan
StatueOfLiberty kaže...

Život komarca i homo sapiensa jednako je vrijedan.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
StatueOfLiberty kaže...

odi u vukovar pa bi vidio kako bi ih cijenio i normalno da je vrijedniji ljudski zivot ako nista zato sto se komarci puno bze mnoze

Kakve su to sad gluposti? Znaš li ti obrazložiti svoj stav ili bez veze tipkaš? Bi li tvoj život bio manje vrijedan da imaš 30 braće i sestara? Ne.

The Man kaže...
StatueOfLiberty kaže...

Život komarca i homo sapiensa jednako je vrijedan.

Not sure if trolling or just stupid.

Ni jedno ni drugo. Daj mi dobar razlog zašto ne bi bilo tako? Zato što si ti tough guy, muškarčina pa te boli k za malog komarca? Ili zato što ti "nešto korisno radiš". Za koga? Za sebe.

13 godina
neaktivan

Usudim se povući još jednu, meni čudnu paralelu...a sve to je možda privid ili slučajnost.  Odabir psa je već dugi niz godina, radnja kojom se popunja jedan modni/stilski/egobilderski detalj. Makar kod većine vlasnika.

Jeli to slučajnost ili pravilo...da ovakvu vrstu automobila uglavnom voze ,sileđije, ljudi skloni problemima, lica s tjeralica i naslovnica crnih kronika, ljudi koji su često u sukobu sa zakonom?

Ima li nešto u tom opakom germanskom dizajnu M5-etice da privlači tu i takvu klijentelu?

Kakvog cuceka uglavnom izabire ista ta klijentela,koja zbog šlajfanja zadnjim pogonom, svako 2 mjeseca mijenja zadnje mišelinke?

Ovog?

Jeli taj cucek pristaje oštrim linijama M5-ice? 

Pa neće valjda tako opaki frajeri imati bilo kakvog cuceka.

Fail.  Jest on opaki naci i spuštena bembara mu stoji mraaaak...ali cucek sa prošle slike bi upotpunio opći dojam moći,agresije i sile.

Krvoločne pasmine (mutante)vlasnici biraju zbog....

2 ljubavi i njihovoj ljepoti
13 dođu kao nabrijani spojler egu
13 godina
neaktivan
StatueOfLiberty kaže...

Kakve su to sad gluposti? Znaš li ti obrazložiti svoj stav ili bez veze tipkaš? Bi li tvoj život bio manje vrijedan da imaš 30 braće i sestara? Ne.

Ja sam imao prilike vidjeti kako se roditelji odnose prema šestero djece (na jednom rođendanu: djete potuče i padne -meh, djete plače -meh, malom treba pelene promijeniti -meh, dvoje hoće ono, a ostali ono -meh, hoće kući -meh), ne mogu ni zamisliti kako bi se odnosili prema 30.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice