- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
True Christian tag. 
A ja mislio da su ovi ovdje naprasiti.
Ja sam vidio 1 son and 2.5 daughters.
ex-masturbator znacka! 
mislim da je taj forum ultimativni trolling i teška zahebancija... dajte malo pročitajte gravity
treba se prijaviti na forum s još većim stupidnostima (ne trola mi se pa neću), ne možeš faliti sa gluparijama, što gluplje cjenjeniji si
Je li ono neka ogromna šprdačina (epski-cool razmjera) ili samo amerikanci being amerikanci?
mislim da je taj forum ultimativni trolling i teška zahebancija... dajte malo pročitajte gravity
treba se prijaviti na forum s još većim stupidnostima (ne trola mi se pa neću), ne možeš faliti sa gluparijama, što gluplje cjenjeniji si
Je li ono neka ogromna šprdačina (epski-cool razmjera) ili samo amerikanci being amerikanci?
Malo sam proguglao i ispada da jest:
http://goarticles.com/article/Landover-Baptist-Church-It-s-a-Parody-folks/1483502/
Ako ništa barem smo se dobro nasmijali.
mislim da je mješano, sad da idem napisati kako žrtvujem jančiće dobio bih neki abrahamski čin...
Edit: hvala soap
To su pravi ,istinski Amerikanci!!
I onda nek neko kaže da nisu (natprosječno) glupi?! 
Možda je parodija ,ali mnogi stvarno i misle ono šta su tamo napisali!
Kod nekih nije to ni daleko od istine. Ima jednako glupi i zadrtih kršćana kao i očitih trollova na tom forumu.
Žalosno je da takvi više postoje.
Malo sam proguglao i ispada da jest:
http://goarticles.com/article/Landover-Baptist-Church-It-s-a-Parody-folks/1483502/
Ako ništa barem smo se dobro nasmijali.
Mene je više zabrinilo. Ajd, sreća pa još nismo dotle došli, mada ima i ovakvih zapravo, srećom ne ovoiko i ne po forumima ( jer je internet đavolji ).
mislim da je mješano, sad da idem napisati kako žrtvujem jančiće dobio bih neki abrahamski čin...
Edit: hvala soap
To su pravi ,istinski Amerikanci!!
I onda nek neko kaže da nisu (natprosječno) glupi?! 
Možda je parodija ,ali mnogi stvarno i misle ono šta su tamo napisali!
Ja sam pogrešno protumačio članak. Nigdje na landoverbaptist.net ne stoji da je to parodija, a tražio sam neke likove sa toga foruma i neki su stvarno uključeni u djelovanje baptističke crkve. Tako da mislim da je jedan dio trolanje i da je jedan dio stvarno mišljenje.
S druge strane postoji stranice www.landoverbaptist.org koja jest potpuno parodija.
Cijela ta crkva landoverbaptist je parodija.
http://en.wikipedia.org/wiki/Landover_Baptist_Church
Pa dovoljno je malo pročitati koji redak i uključiti mozak da se vidi da se radi o parodiji. Mislim da vas je animozitet prema svemu religioznom doveo do toga da ni onu najočitiju verziju trolanja ne prepoznajete.
I onda naravno mora netko uletit sa spikom "glupi amerikanci". LOL
Baš sam jučer Diplu pričao da me više od zadrtih vjernika iritiraju zadrti ateisti koji su si uzeli za misiju u svakoj raspravi spomenuti nelogičnost religije i smatraju da je njihova životna dužnost širiti "zdrav razum" promoviranjem ateizma i tjeranje ljudi da preispitaju svoju religioznost.
Samo čekam da mi netko pokuca na vrata i umjesto o evanđeljima počne propovijedati o znanosti i besmislenosti Biblije.
Baš sam jučer Diplu pričao da me više od zadrtih vjernika iritiraju zadrti ateisti koji su si uzeli za misiju u svakoj raspravi spomenuti nelogičnost religije i smatraju da je njihova životna dužnost širiti "zdrav razum" promoviranjem ateizma i tjeranje ljudi da preispitaju svoju religioznost.
Svoje postove temeljim na iskustvu - bio sam u Americi i susreo se ljudima koji imaju takva radikalna uvjerenja. Sva sreća ,u velikoj su manjini.
Napisano je kao parodija - a bez brige ,dnevno smo svjedoci sličnih (i gorih) izjava i ovdje kod nas. Prisjeti se samo nedavnih rasprava o Zakonu o umjetnoj oplodnji.
Prema njima ,ovi amerikanci su male bebe.
Pa dovoljno je malo pročitati koji redak i uključiti mozak da se vidi da se radi o parodiji. Mislim da vas je animozitet prema svemu religioznom doveo do toga da ni onu najočitiju verziju trolanja ne prepoznajete.
I onda naravno mora netko uletit sa spikom "glupi amerikanci". LOL
Samo čekam da mi netko pokuca na vrata i umjesto o evanđeljima počne propovijedati o znanosti i besmislenosti Biblije.
prijavit ću te baksi, samo se zezaj 
Premda nisam siguran kolika je mogućnost da nije riječ o trollerskoj stranici,ipak sam zabrinut.
Religijski fanatici postoje,i to u velikom broju.Ovakvi slučajevi su mogući,koliko god ovdje bili(ako jesu)parodizirani.
Naravno,ne osporavam mogućnost postajanja zadrtih fanatika i s druge strane(ateisti/agnostici),ali statistički gledano,religiozne osobe su naivnije,i ne razmišljaju racionalno/logički.Samim time,prije će doći do incidenata tipa"premlatio sam sina koji masturbira". Doduše,tu dolazimo i do još jednog problema:slabe educiranosti,ali to je druga priča.
Kad meni netko kaže da je vjernik, lagano mu dodjelim onaj Flat Earth Badge kojeg ima većina učesnika onog foruma i to je to.
A jedna je stvar vjernik koji svoja uvjerenja ne nameće osobama koje razmišljaju drugačije,a drugo su fanatici,poput onih sa linkane stranice.
Potonji su opasni za društvo(Još jednom,nisam siguran je li ondje riječ o trolerima,ali takvi ljudi postoje).
Svejedno,mislim da nema potrebe za generaliziranjem,i trpanjem svih vjernika među one specijalce.
vec je bilo receno.
da dobijes vozacku moras proci razna testiranja, da dobijes nekakav posao takodjer....
jedino da postanes roditelj i predsjednik nekakve drzave ne moras proci ama bas nista.
da, shizofrenija ima veliki utjecaj na osobu, ponasanje iste i razumijevanje svijeta oko sebe.
jedino da postanes roditelj i predsjednik nekakve drzave ne moras proci ama bas nista.
Nažalost,tako je. Svakakvi ljudi postaju značajna karika u kreiranju mlađih generacija. Po meni,bilo bi najidealnije kad bi se za buduće roditelje uvela testiranja,pogotovo psihološka,kojom bi se otkrilo koliko su osobe koje se testiraju sposobne za roditeljstvo.Nažalost,mnogi nesposobni pojedinci postaju roditelji.Pod "nesposobni"mislim ponajviše na socijalnu zaostalost,loše obrazovanje,te slične probleme,kojima će uništiti potomka s lakoćom. Za svakog predsjednika bi trebala vrijediti ista stvar,ali politika je takva kakva jest.
Nažalost,tako je. Svakakvi ljudi postaju značajna karika u kreiranju mlađih generacija. Po meni,bilo bi najidealnije kad bi se za buduće roditelje uvela testiranja,pogotovo psihološka,kojom bi se otkrilo koliko su osobe koje se testiraju sposobne za roditeljstvo.Nažalost,mnogi nesposobni pojedinci postaju roditelji.Pod "nesposobni"mislim ponajviše na socijalnu zaostalost,loše obrazovanje,te slične probleme,kojima će uništiti potomka s lakoćom. Za svakog predsjednika bi trebala vrijediti ista stvar,ali politika je takva kakva jest.
Da, nije to baš tako crno-bijelo stari.
Da postoje šablone kakav roditelj mora biti i kakvi njihovi stavovi, psihološki profili, odnosi prema životu, socijalni statusi itd. moraju biti sumnjam da bi nas puno bilo ovdje na svijetu.
Dapače, ako razmisliš vjerojatno ne bi bilo ni tebe... mene ne bi.
Da postoje šablone kakav roditelj mora biti i kakvi njihovi stavovi, psihološki profili, odnosi prema životu, socijalni statusi itd. moraju biti sumnjam da bi nas puno bilo ovdje na svijetu.
Dapače, ako razmisliš vjerojatno ne bi bilo ni tebe... mene ne bi.
Dakle,ti bi dopustio primitivnim seljačinama s IQ-om 80,stavovima seljaka iz srednjeg vijeka,koji nisu završili ni osnovnu školu,a još im je dijagnosticiran nekakav psihološki poremećaj,da naprave dijete?Mislim da njihov potomak ne bi imao nikakve(u najmanju ruku,vrlo slabe)šanse za kvalitetnijim životom. Neke granice ipak moraju postojati.
Naravno,ne bih zabranio priliku za roditeljstvom ljudima koji su imali neprilika u životu,ali su socijalno osviješteni,te mogu biti podrška svome djetetu.
Previše je tu varijabli Cave, da bismo mogli decidirano tvrditi "ovo" ili "ono". Primjerice, nekome loš roditelj može biti uzor a nekome protuprimjer od kojeg se želi u potpunosti distancirati. I kome onda dati dijete?
Pa to što je nekome uzor loš roditelj,to opet ne znači ništa pozitivno za to dijete,kao budućeg odraslog čovjeka,koji će imati posao,vlastitu obitelj,i ine stvari..
Time se može dobiti samo više problema.Upravo sam zbog toga rekao da bi se budući roditelji trebali testirati,da bi se vidjelo imaju li šanse za dobrim odgojem djeteta.
Za protuargument mojoj izjavi biste mogli navesti da ima dosta roditelja,koji se prema svome djetetu,odnosi što je bolje moguće,ali ono ipak "skrene".
Ja mislim da se upravo tu javlja izražen nedostatak odgoja i komunikacije između roditelja i djeteta.Roditelj se od malih nogu treba angažirati oko dijeteta,ali ne na način da dijete postane preslobodno.Kvalitetan roditelj bi morao biti,kao što sam već rekao,socijalno osviješten.Dakle,trebao bi poznavati kako funkcionira društvo,i samim time ,potruditi se uklopiti dijete u to društvo.Naravno,roditelj se ne bi smio postaviti prezaštitnički.
Dakle,ti bi dopustio primitivnim seljačinama s IQ-om 80,stavovima seljaka iz srednjeg vijeka,koji nisu završili ni osnovnu školu,a još im je dijagnosticiran nekakav psihološki poremećaj,da naprave dijete?
Pa zašto ne? Od takvih seljačina je sve i krenilo, prvo je bilo selo pa tek onda grad.
Zbog čega bi im zabania? Zbog toga što su glupi? Ok, za psihičke poremećaje se donekle i slažem iako se ni oni ne moraju prenijeti na dijete.
Tim izrazom se nisam osvrnuo na stavnovnike sela,već na primitivce.
A što se IQ-a tiče,velika je mogućnost da će roditelji s niskim IQ-om,imati dijete koje neće biti ništa pametnije.
Mišljenja sam da takvo dijete,baš poput svojih roditelja,ne bi bilo produktivno(čitaj-korisno)čovječanstvu.
Što osoba čiji je IQ ,recimo,80(na granici mentalne retardacije)može postići u životu?
Mislim,da sam se ja rodio s takvim IQ-om,bilo bi mi draže da me ubiju nego da životarim,ograničen u potpunosti.
A što se IQ-a tiče,velika je mogućnost da će roditelji s niskim IQ-om,imati dijete koje neće biti ništa pametnije.
Mišljenja sam da takvo dijete,baš poput svojih roditelja,ne bi bilo produktivno(čitaj-korisno)čovječanstvu.
Što osoba čiji je IQ ,recimo,80(na granici mentalne retardacije)može postići u životu?
Mislim,da sam se ja rodio s takvim IQ-om,bilo bi mi draže da me ubiju nego da životarim,ograničen u potpunosti.
Ovo tvoje razmišljanje mi ''smrdi'' na eugeniku i naciste. Znamo kako je to završilo!!
Ovo tvoje razmišljanje mi ''smrdi'' na eugeniku i naciste. Znamo kako je to završilo!!
Bio si malo brži od mene :D
I kome onda dati dijete?
nenacistu, ne patološkom nasilniku, ne nerehabiliranim osobama osuđenim za teška krivična djela...
edit