Samo da znate, morate priznati nešto.
Koke i krave su životinje koji nemaju drugog smisla života osim da jedu i stvaraju potomke i najbolja stvar na svijetu im se desila -ljudi ih vole jesti.
Mi osiguravamo postojanje njihove vrste. Recimo da sad na svijetu postoji oko 10 milijardi kokoški, iskreno, ja niti jednu u prirodi nisam vidio (a idem po šumama jer vozim bicikl).

način pripreme hrane je sporedan jesi to mislil fučkaj ga sad ili kaj si mislil zapravo vezano za šta.
Jel znaš koja je razlika u friškom kiselom zelju kad ga pojedeš, i kunahom ili kompotu od jabuka vs friško pojedenoj jabuci i nakon toga popijenoj vodi ili kad staviš limunov sok u vruči čaj ili onaj koji nije uopče vruč kaj je bolje i di je razlika jel?
- pod pekom je prava hrana, sve ostalo je 'preživljavanje'...

uglavnom znatno je bolje zdravije (ono pravo) od najboljeg maslinovog ulja ali je veliki problem kaj dobro Bučino ulje treba svječom tražit. Njega ne buš našel u nit jednom klasičnom dučanu, Zvjezda bučino ulje je fejk smeče ko i od svih ostalih velikih proizvođača.Bučino ulje je puno kompliciranije za proizvodnju, zbog samog ploda tj sjemenki Buče puno toga treba za jednu litru itd.Kolko znam samo u jednom dučanu u zagrebu, moš kupit bučino kvalitetno ulje i to u prilično amaterskim flašama,