Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.045.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Potpuno nevažno. Policajac nije tu da bi ti objašnjavao stvari.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
lotar1919 kaže...

Na samom videu vidiš da policija uopće neželi nikakve razgovore između pojedinaca, ni kontake... vidi se da ga je ovaj probao odgovoriti od toga ili ga je pitao čemu to... ali ga je ovaj odgurnuo.. vjerovatno vode politiku "Nema objašnjenja, nema privođenja"... po kratkom postupku

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Uj! Akcio! Svježe pite!!!!!!!

This space for rent!
17 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Na samom videu vidiš da policija uopće neželi nikakve razgovore između pojedinaca, ni kontake... vidi se da ga je ovaj probao odgovoriti od toga ili ga je pitao čemu to... ali ga je ovaj odgurnuo.. vjerovatno vode politiku "Nema objašnjenja, nema privođenja"... po kratkom postupku

Mda kak to obično biva kod naših navijača u stranim zemljama, sigurno su organizirali pučku kuhnju u toj zgradi da nahrane Poljske beskućnike ali im zli cionistički-masonski-četnički lobiji u Poljskoj to nisu dopustili...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
protjeran

Kada cu ja dobit svoje slobode? Ja volim pušit travu i jest gljive...

16 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Ocito je, cak i bez ovog dramaticnog izlaska iz ormara podruma :-D

Salu na stranu - meni uopce ne smeta, ako organiziras paradu sa svojim istomisljenicima, na kojoj zagovaras parole alla "Droga - osobni odabir", ja bi ti se pridruzio iako joint u zivotu nisam popusio.

Ko voli nek izvoli, mene ne koci nikako, jedino sto ti stupidni zakoni postizu jest da ono sto bi se moglo fino oporezovati kao sto se cigarete oporezuju, trpa dzepove sumnjivim tipovima na crnom trzistu.

Slicno tome, prostitucija je odnedavno 100% dozvoljena u Kanadi. Bila je i prije, ali se nije smjelo otvoreno nuditi na javnim mjestima (oglasi su bili OK).

Kako Hrvacka stoji s time?

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Tawals kaže...

Ocito je, cak i bez ovog dramaticnog izlaska iz ormara podruma :-D

Salu na stranu - meni uopce ne smeta, ako organiziras paradu sa svojim istomisljenicima, na kojoj zagovaras parole alla "Droga - osobni odabir", ja bi ti se pridruzio iako joint u zivotu nisam popusio.

Ko voli nek izvoli, mene ne koci nikako, jedino sto ti stupidni zakoni postizu jest da ono sto bi se moglo fino oporezovati kao sto se cigarete oporezuju, trpa dzepove sumnjivim tipovima na crnom trzistu.

Slicno tome, prostitucija je odnedavno 100% dozvoljena u Kanadi. Bila je i prije, ali se nije smjelo otvoreno nuditi na javnim mjestima (oglasi su bili OK).

A šta misliš? Kurvarluk svugdje osim di treba.

17 godina
Cave Johnson kaže...

Očito ne znaš što su zoofilija,pedofilija i nekrofilija ako ih uspoređuješ sa seksualnom orijentacijom..

Ocito ti znas, ali odbijas podijeliti to s nama.

Cave Johnson kaže...

Svakoj iole inteligentnijoj osobi dovoljna je sama činjenica da je homoseksualizam raširen među skoro 500 životinjskih vrsta(ako se ne varam).

To što gay životinje ne paradiraju,ne znači ništa. 

Svakoj iole inteligentnoj osobi je jasno da to sto si napisao nije nesto sto bi napisala inteligentna osoba.

- Psiho246
13 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

1.Ocito ti znas, ali odbijas podijeliti to s nama.

2.Svakoj iole inteligentnoj osobi je jasno da to sto si napisao nije nesto sto bi napisala inteligentna osoba.

1.

Pedofilija-psihički poremećaj koji se manifestira u vidu osjećanja seksualne privlačnosti prema djeci(što opet nije samo s. zlostavljanje-silovanje)

Zoofilija- spolni odnos sa određenom životinjom,nesposobnom za suprotstavljanje,ili pristanak na spolni odnos. Treba imati na umu da su osobe koje prakticiraju zoofiliju u   većini  slučajeva psihički bolesnici,ali to ne mora vrijediti za sve slučajeve.

Nekrofilija-seksualno iživljavanje nad mrtvim truplom,bilo ljudskim ,bilo životinjskim. Osobe koje prakticiraju nekrofiliju su u većini slučajeva,pogađaš,psihički bolesni/nestabilni.

Homoseksualnost je,s druge strane,obična seksualna orijentacija,koja samim time ne šteti ni na bilo koji način okolini.Zanemarimo sad nemogućnost razmnožavanja.

Samim time,uspoređivanje sa pedofilijom,zoofilijom,ili nekrofilijom,nema smisla.Toliko o tome.

2.Istina,pogriješio sam,makar ne u potpunosti. http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=animal+homosexuality&source=web&cd=1&ved=0CFIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FHomosexual_behavior_in_animals&ei=ED7WT5eLL-jP4QTVrLjAAw&usg=AFQjCNGFvt7RpF3dAHK7dhNA2qf5tk6iMg

edit:Unaprijed isprike na (mogućim)pogrešnim informacijama.Slobodno me nadopunite.

Do you know who ate all the doughnuts?
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:09 (Cave Johnson).
15 godina
Deus ex machina kaže...

Da je kod nas dozvoljena, mislim da bi broj nezaposlenih značajno pao. Kod nas je ista dozvoljena i nekažnjiva samo za političare i "poznate".

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
neaktivan
Cave, educiraj se.

Pedofilija, zoofilija i nekrofilija stupnjevane su i stupnjevi koji ne uključuju činjenje kaznenog djela ne smatraju se poremećajem.
Mrska mi je ta tema.

Moj Deuse, u nas su cigare koje su koštale 0.90KM sad 2KM, a poskupljenje još nije gotovo. To je velika sramota države.

Da zaključimo više, molim vas sve, makar za 10 dana, palo je super dobrih post-ova, ali i glupih.

Svi koji porede homoseksualnost ljudi s onom u životinja čisto su zadrti.
" Priroda je prema homoseksualcima daleko okrutnija od svih homofobnih kretena na forumu i svugdje na svijetu zajedno. Ubija im gene na licu mjesta te im zabranjuje da odgajaju tudju djecu."
Mi smo više od životinja.

To sam rekao i stojim kod toga. Vratite se nazad i pročitajte odrješite i izvrsno jasne Dipl-ove postove.

Budite otvoreni ljudi i svjesni svog razmisljanja.
Nemojte se brinuti o djeci homoseksualaca, siguran sam da će se oni dovoljno dobro brinuti o njima i uvesti im žensku osobu za dojenje i nježnost koju dijete treba ili mušku za grubost i odrješitost te mudrost i da ce svojoj djeci objasniti kako su oni drugaciji i kako djeca ne trebaju da budu takva.
Nisu homoseksualci odlučili biti gay, takvim su se rodili i uvijek su se takvim radjali i to nam je u genima još otkako je polen pao na prašnik.

Homoseksualci su iznimka koju mi ljudi imamo i treba ih paziti, iznimka čovječanstva. Njih nikad nece biti mnogo zato jer to tako ide, taj trend neće potrajati dugo.
Tuzan sam jer bi ljudi vise pazili drvo s granom u liku Isusa već za ovom skupinicom ljudskih albino pastrmki.

Oni su ranjivi i nespremni za svijet, primite ih, nemojte ih kaznjavati.
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Nikako, i dalje je nelegalna.

Ja sam uvijek bio zagovornik legalizacije prostitucije. Ne samo da bi se tako punio državni proračun, već bi i klijenti bili sigurniji obzirom da bi pružatelji/ce seksualnih usluga bile zdravstveno osigurane. Uz obavezno testiranje na zarazne bolesto svakih x mjeseci dapače.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Siva ekonomija. Gajeva u ZG je poznata po njima, al ja ih nikad nisam vidio. Recesija valjda, pa uslužni sektor pati {#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nikako, i dalje je nelegalna.

Ja sam uvijek bio zagovornik legalizacije prostitucije. Ne samo da bi se tako punio državni proračun, već bi i klijenti bili sigurniji obzirom da bi pružatelji/ce seksualnih usluga bile zdravstveno osigurane. Uz obavezno testiranje na zarazne bolesto svakih x mjeseci dapače.

Slazem se, ja kad sam procitao clanak, pomislio sam kako ce napokon zene dobiti punu zdravstvenu zastitu i kontrolirane uvjete rada. S vremenom, mozda se cak to prihvati kao profesija pa im pocne kapati i mirovinsko.

U svakom slucaju, vrlo pozitivan pomak iz srednjeg vijeka prema naprijed. Ljudi su oduvijek nudili ili koristili prostituciju.

Moderna drzava, umjesto da se ponasa licemjerno kao prosjecan gradjanin koji se gadi prostitucije a doma se izivljava na susjedi, trebala bi logicki zakljuciti da osobne izbore ne treba braniti nego ih stititi. Pod osobnim izborom mislim da covjeka koji zeli platiti za seks, i damu koja se zeli time baviti.

Ironicno je upravo zbog drzave koja stiti licemjerstvo i malogradjanstvo, cure se moraju okretati kojekakvim sumnjivim tipovima sa vezama u lokalnim postajama, koji im uzimaju i po 80% zaradjenog.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Siva ekonomija. Gajeva u ZG je poznata po njima, al ja ih nikad nisam vidio. Recesija valjda, pa uslužni sektor pati {#}

Ja sam uvjeren da je to o Gajevoj urbana legenda ili priča iz nekih drugih vremena kao Varteks npr. Nisam ih nikad tamo vidio. Viđao sam ih zato na gl. kolodvoru. :)

Deus ex machina kaže...
...

Prostitucija je prije x godina bila legalna u Hrvatskoj. Tako da je zapravo zabrana prostitucije tvorevina modernog društva. Ne znam točno godine, kada ni što, ali znam da je bilo legalno.

Zagreb je imao svoj legalni bordel, samo nemam pojma gdje ni kada. Sjećam se kao kroz maglu da sam o tome negdje čitao ili slušao. Možda stari je*ači s foruma znaju nešto više. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:59 (Danny_HR).
17 godina
Cave Johnson kaže...
Psiho246 kaže...

1.Ocito ti znas, ali odbijas podijeliti to s nama.

2.Svakoj iole inteligentnoj osobi je jasno da to sto si napisao nije nesto sto bi napisala inteligentna osoba.

1.

Pedofilija-psihički poremećaj koji se manifestira u vidu osjećanja seksualne privlačnosti prema djeci(što opet nije samo s. zlostavljanje-silovanje)

Zoofilija- spolni odnos sa određenom životinjom,nesposobnom za suprotstavljanje,ili pristanak na spolni odnos. Treba imati na umu da su osobe koje prakticiraju zoofiliju u   većini  slučajeva psihički bolesnici,ali to ne mora vrijediti za sve slučajeve.

Nekrofilija-seksualno iživljavanje nad mrtvim truplom,bilo ljudskim ,bilo životinjskim. Osobe koje prakticiraju nekrofiliju su u većini slučajeva,pogađaš,psihički bolesni/nestabilni.

Homoseksualnost je,s druge strane,obična seksualna orijentacija,koja samim time ne šteti ni na bilo koji način okolini.Zanemarimo sad nemogućnost razmnožavanja.

Samim time,uspoređivanje sa pedofilijom,zoofilijom,ili nekrofilijom,nema smisla.Toliko o tome.

2.Istina,pogriješio sam,makar ne u potpunosti. http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=animal+homosexuality&source=web&cd=1&ved=0CFIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FHomosexual_behavior_in_animals&ei=ED7WT5eLL-jP4QTVrLjAAw&usg=AFQjCNGFvt7RpF3dAHK7dhNA2qf5tk6iMg

edit:Unaprijed isprike na (mogućim)pogrešnim informacijama.Slobodno me nadopunite.

Boldano.

Pises gluposti, tj. ne znam niti sto ti je zapravo argument, a i jadna je kolicina subjektivnosti u tvojem postu.

U svakom slucaju, protiv tako glupih argumenata i glupo srocenih postova se ne zelim uopce boriti.

Ti si jos samo jedan u nizu ljudi koji su po defaultu pro-homo iako nemaju pojma o nicemu. Ne govorim naravno da su svi takvi, cak ni da su na forumu ljudi takvi, ali ti ocigledno jesi.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ti si jos samo jedan u nizu ljudi koji su po defaultu pro-homo iako nemaju pojma o nicemu.

A o čemu bi trebao imati pojam?

Mislim da činjenica da se nekima diže na zaobljenu bananu, a ne na vertiaklni osmjeh (i vice versa), dovoljno znanje o homo temi.

Ništa ti sa svojim "argumentima" tu ne možeš promjeniti.

Bulšit je sve do i jednog anti-homo "argumenta".

Vi da ste normalna ljudska bića ne bi trebalo već 12 stanica sranja.

Problem je u vama, a ne obratno.

Netko traži legalizaciju svoje ljubavi prema drugom ljudskom biću, dok vi raspravljete o povezanosti te ljubavi sa seksom sa drugim vrstama.

Tko je onda nenormalan?

EDT (zaboravih uključiti i meni draže, ženske homo-e u mom "argumentu" o homoima)

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 22:36 (wyks).
17 godina
wyks kaže...
Netko traži legalizaciju svoje ljubavi prema drugom ljudskom biću, dok vi raspravljete.....

Ovo   neko treba objasniti homofobno nastojenoj ekipi, jer valjda misle da su gay parade provokacija.

I'm Afraid of Americans
13 godina
neaktivan
Oprosti Wysk, super si tip i volim te, ali mi u BiH nemamo zakone protiv ljubavi, ne znam za HR.
13 godina
Onjegin kaže...
Oprosti Wysk, super si tip i volim te, ali mi u BiH nemamo zakone protiv ljubavi, ne znam za HR.

I to je sve što je bitno, ajmo dalje {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Kvragu Psiho ti samo dijeliš packe ostalima u stilu "nemaš pojma, argumenti su ti glupi, itd." a nisi našao svrsishodnim da malo argumentiraš svoj kontra stav

Psiho (i ostali nabrijani muškići) se može javiti u raspravu ako čvrstoću svog stava dokaže odbijanjem odnosa sa Salmom Hayek i Sofiom Vergarom s time da prvih pola sata smije samo gledati.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
17 godina
M_dipl. kaže...

Kvragu Psiho ti samo dijeliš packe ostalima u stilu "nemaš pojma, argumenti su ti glupi, itd." a nisi našao svrsishodnim da malo argumentiraš svoj kontra stav.

(isprike na duplom postu)

Previse me dosaduje da bih argumentirao svoj stav.

Svoj stav cu argumentirati nekome tko ce shvatiti sto napisem.

A ti ozbiljno mislis da je on dobro argumentirao svoj stav?

Ako da, moram priznati da sam malo razocaran.

Takoder, ja ne "dijelim packe svima", ja dijelim packe njemu.

- Psiho246
13 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Boldano.

Pises gluposti, tj. ne znam niti sto ti je zapravo argument, a i jadna je kolicina subjektivnosti u tvojem postu.

U svakom slucaju, protiv tako glupih argumenata i glupo srocenih postova se ne zelim uopce boriti.

Ti si jos samo jedan u nizu ljudi koji su po defaultu pro-homo iako nemaju pojma o nicemu. Ne govorim naravno da su svi takvi, cak ni da su na forumu ljudi takvi, ali ti ocigledno jesi.

Dođe mi da te prijavim zbog (in)direktnog vrijeđanja,ali neću.

Slobodno me zovi idiotom,"pro-homo",ma,zovi me kako god hoćeš,ali barem pokušaj argumentirati svoje stavove(ako ih imaš uopće).

Hvala. 

EDIT:Ah,nisam ja kriv što sam intelektualno inferioran tvojoj veličini. Količina bahatosti u tvojim postovima je nevjerovatna.Ja barem pokušavam argumentirati svoje stavove,bez obzira koliko isti djelovali nespretno sročeni.

Do you know who ate all the doughnuts?
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:10 (Cave Johnson).
17 godina
Cave Johnson kaže...
Psiho246 kaže...

Boldano.

Dođe mi da te prijavim zbog (in)direktnog vrijeđanja,ali neću.

Slobodno me zovi idiotom,"pro-homo",ma,zovi me kako god hoćeš,ali barem pokušaj argumentirati svoje stavove(ako ih imaš uopće).

Hvala.

Uuuuuu, dode ti da me prijavis. Strasno.

Zbog cega? Iznosenja cinjenica?

Prvo se predstavis kao nekakav intelektualac, a kasnije drzis nekakve thomsonovske prodike, sve pod plastom tolerancije.

Drugim rijecima, imas jedan opceprihvatljiv stav te se zbog toga smatras prosvijetljenim intelektualcem, no argumentacija ti je jako slaba te na nekim mjestima pokazujes krajnju subjektivnost.

Zbog toga se uopce ne zamaram sa tim da ti slozim nekakav odgovor, jer si kao vjernik. Sto god ti ja napisem, ti ili neces shvatiti ili ces odbiti shvatiti.

Da ne ispada da ti samo dajem "packe" i trollam, pokazat cu ti konkretan primjer gdje si napravio pogresku.

1. U svom postu si naveo pedofiliju, iako sam ju sam u startu izbacio iz svoje argumentacije jer je istina da tu postoji ostecena strana te to nije isto kao homoseksualnost. Zasto si je ponovno naveo onda? Jer pokusavas dati dodatnu tezinu svojim argumentima pisanjem nepotrebnih gluposti. I sam kazes da je to seksualna sklonost prema djeci.

2. Zoofiliju si naveo kao spolni odnos s zivotinjom koja je nesposobna da se brani. Zasto mislis da se zivotinja zeli braniti te od kud ti predpostavka da se ne moze braniti? Sto ako zivotinja uziva u seksualnom odnosu i nije ostecena nikako vec samo suprotno!? Nije li prava definicija - seksualna sklonost zivotinjama?

3. Nekrofiliju si naveo kao "seksualno izivljavanje nad mrtvim truplom". Ja uopce ne vidim zasto toliko pokusavas naglasiti kako je to nesto lose. Zasto nekrofilija ne bi bila seksualna sklonost prema mrtvim osobama? Zasto je to seksualno izivljavanje? Cemu takav termin? Potpuno bespotrebno i besmisleno. Pokusavas dati vecu tezinu svojim argumentima, koji ti ionako sve manje i manje smisla imaju.

4. Homoseksualnost je s druge strane obicna....sto? Seksualna sklonost prema istom spolu. Ne, ne, to nije sigurno poremecaj. Ovo sve ostalo drugo jest, kao i s. sklonost prema predmetima, prema clanu vlastite rodbine...itd. Cak je i drugacije misljenje poremecaj (homofobija), ali homoseksualnost nije nikako.

5. Naveo si kako je homoseksualnost normalna pojava jer se desava u vise od 500 zivotinjskih vrsta. Tu su i poceli moji "wtf" postovi.

Sta zivotinje ne mogu biti bolesne ili poremecene? Ne razumijem taj argument. Predstavio si se kao intelektualac ali ocito nisi dovoljno dugo razmisljao o ovom argumentu.

Edit na tvoj edit: Izgleda da jesam i nije me sram priznati. Ja sam bahat prema tebi jer si uletio u diskusiju sa osjecajem prosvjetljenosti i superiornosti u misljenju i argumentaciji, nakon cega si fulao gol za 20 metara. Jednostavno sam morao reagirati tako kako jesam, bas zato sto si ti bio bahat, a nepromisljen.

Smetaju mi takvi kao ti, sto se smatraju superiornijima samo zato jer podrzavaju misljenje vecine.
Nemoj me krivo shvatiti, ja sam za to da se ne diskriminira homoseksualce, ali sam za to da se napokon kaze sto to jest. 

Edit2: Za mog intelektualca - incest, nekrofilija, pedofilija i zoofilija postoje u zivotinjskom svijetu. Tog se nisi sjetio kada si koristio svoju inteligenciju?

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:44 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Edit2: Za mog intelektualca - incest, nekrofilija, pedofilija i zoofilija postoje u zivotinjskom svijetu. Tog se nisi sjetio kada si koristio svoju inteligenciju?

Nije loš post, al de mi objasni kako to u životinjskom svijetu postoji pedofilija, a posebno zoofilija? {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
boxer kaže...
Psiho246 kaže...

Nije loš post, al de mi objasni kako to u životinjskom svijetu postoji pedofilija, a posebno zoofilija? {#}

Ne znam zove li se to zoofilija ili kako vec, no postoje zivotinje koje imaju seksualni odnos sa pripadnicima druge vrste. Imao sam nesrecu vidjeti cak i kako pas hebe zenu na videu pa cak i konj. To je valjda obratna zoofilija. {#}

Sto se tice pedofilije, nije tesko zamisliti kako u zivotinjskom svijetu postoje zivotinje koje imaju seksualni odnos sa jos nerazvijenim mladuncadima svoje vrste, iako iskreno nisam nikada cuo za to, vec samo predpostavljam.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 23:58 (Psiho246).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

psiho ti si običan trol i dolaziš na temu trolati, kako te seksualnosti koje nabrajaš mogu biti iste? kako je hebanje životinje isto što i hebanje mrtvaca?

mrtvi čovjek = konj?

drugo ti želiš biti protiv homoseksualnosti i cijelo vrijeme se trudiš naći razloge, zašto to radiš? zašto te smetaju homoseksualci?

jel te diraju, jel misliš da bi i ti mogao postati homoseksualac ili što? drugim riječima koji ti je qrac?

Psiho246 kaže...
To je valjda obratna zoofilija. {#}

dakle ovisi o pasivnosti ili aktivnosti seksualnih partnera hoće li biti zoofilija ili obrnuta zoofilija?

ono.. tvoj doprinos temi je sličan pasivnoj ulozi u nekrofilskom spolnom odnosu... ili obratna nekrofilija by psiho

odi doma

ko treći tita liječi
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 0:27 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Sto se tice pedofilije, nije tesko zamisliti kako u zivotinjskom svijetu postoje zivotinje koje imaju seksualni odnos sa jos nerazvijenim mladuncadima svoje vrste, iako iskreno nisam nikada cuo za to, vec samo predpostavljam.

Bonobo, čimpanze, hijene su potvrđene za takvo ponašanje. Još govore da je to često kod insekata ali teško uhvatiti, promotriti i naravno potvrditi spolnu zrelost. Mislim da su u tom kontekstu spominjali i vidre ili lasice...

Usput je li vrijedi zoofilija u slučaju praskanja druge vrste{#} Mula, liger, tigron, razni zebroidi i takvi primjerci?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 0:08 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
boxer kaže...
Psiho246 kaže...

Ne znam zove li se to zoofilija ili kako vec, no postoje zivotinje koje imaju seksualni odnos sa pripadnicima druge vrste. Imao sam nesrecu vidjeti cak i kako pas hebe zenu na videu pa cak i konj. To je valjda obratna zoofilija. {#}

Nije zoofilija kada pijetao kreše patku. Nešto jeste, ali zoofilija prema formulaciji nije.

Prema forumulaciji zoofilija je poremećaj seksualnog nagona koji se ogleda u zamjeni seksualnog objekta na životinju, ukratko spolno općenje sa životinjama.

Što se tiče pedofilije definira se također kao poremećaj seksualnog nagona, odnosno bolesna seksualna sklonosti prema djeci.

Do sada nigdje nisam naišao da je prisutna u životinjskom svijetu odnosno da zrele životinje spolno opće sa mladuncima. Ima dodirnih tačaka kada mlade životinje počinju spolno sazrijevati, puštaju mošuse i sl., te svojim ponašanjem i tjelesnim karakteristikama prizivaju zrele životinje na parenje, ali to već nije pedofilija.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
(s)izgoreo kaže...
Psiho246 kaže...

psiho ti si običan trol i dolaziš na temu trolati, kako te seksualnosti koje nabrajaš mogu biti iste? kako je hebanje životinje isto što i hebanje mrtvaca?

mrtvi čovjek = konj?

drugo ti želiš biti protiv homoseksualnosti i cijelo vrijeme se trudiš naći razloge, zašto to radiš? zašto te smetaju homoseksualci?

jel te diraju, jel misliš da bi i ti mogao postati homoseksualac ili što? drugim riječima koji ti je qrac?

Nemam nista protiv tebe ni homoseksualaca, te shvacam kako se ti sada osjecas povrijedeno i napadnuto.

Mrtvi covjek nije isto sto i konj, no to uopce nema veze sa mojim argumentima.

Moja poanta je da je to poremecaj seksualnih sklonosti.

Takoder sam potpuno svjestan kako se homoseksualnost ne moze prenijeti na mene dodirom ili bilo kako drugacije.

Nemoj se ljutiti, tj. ne zelim da se osjecas diskriminirano dok citas moje postove jer te ja ne zelim diskriminirati.

Ja samo mislim da se ti predstavljas kao nesto sto nisi te pokusavas uvjeriti sve u to.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Nemam nista protiv tebe ni homoseksualaca, te shvacam kako se ti sada osjecas povrijedeno i napadnuto.

Mrtvi covjek nije isto sto i konj, no to uopce nema veze sa mojim argumentima.

Moja poanta je da je to poremecaj seksualnih sklonosti.

Takoder sam potpuno svjestan kako se homoseksualnost ne moze prenijeti na mene dodirom ili bilo kako drugacije.

Nemoj se ljutiti, tj. ne zelim da se osjecas diskriminirano dok citas moje postove jer te ja ne zelim diskriminirati.

Ja samo mislim da se ti predstavljas kao nesto sto nisi te pokusavas uvjeriti sve u to.

doh, zašto bi bio poremećaj ako potpuno normalno funkcioniram i mogu raditi isto što rade i drugi... to što ti zoveš seksualni poremećaj ja i (tolerantni humani svijet) zovem preferencom, kako vidiš ljevake, ljude crvene kose, pirgave... ljudi s poremećajem boje kose, liht roze na tufnice ili ljudi s poremećajem orijentacije udova...

još bi mi i oduzeo pravo da budem forumski homičus...

ti si trol, i dao bog da ti paradirali i kreveljili ti se, za kraj još jednom:

i ignore lista dakako

ko treći tita liječi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice