Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.056.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
cuspajz kaže...

Ja bi njih sve stavio na jedan otok, pa nek se tamo množe... ako mogu

Tako bi svi bili sretni, nebi smetali mi njima ni oni nama

Ja bih ovakve trajno protjerao sa bug foruma pa nek trolaju na drugima ako mogu

Who fucking cares
15 godina
neaktivan

Opet se pokazalo da kad se spusti rampa vlajima - Split ima šanse i budućnost. U svakom smislu. Vlaji raus! {#}

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
M_dipl. kaže...
cuspajz kaže...

Ja bi njih sve stavio na jedan otok, pa nek se tamo množe... ako mogu

Tako bi svi bili sretni, nebi smetali mi njima ni oni nama

Meni smetaš ti a ja sam hetero, prema tome, ti ajde slobodno na neki otok!

Kad za moju šetnju gradom bude potrebno 800 policajaca, helikopter i sta ja znam sve, odmah ću otić

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Drago kaže...
thedream kaže...

A dobro, u krivu sam.

Meni je thedream zakon (bez obzira što svi o njemu govore!) :-)

Jeftina demagogija koju si posijao u mom vrtlu ({#}!!!) ti neće proći i osujetio sam ju prije nego si stisnuo Pošalji.  A ove ćeš mi ipak poslati na PP, jednu Excel tablicu, da im spomenem rodbinu - kao pravi Hrvat katolik. {#}

16 godina
cuspajz kaže...

Kad za moju šetnju gradom bude potrebno 800 policajaca, helikopter i sta ja znam sve, odmah ću otić

Nisu homoseksualci krivi zato sto im je potrebna policija, krivi su ljudi sa slicnim razmisljanjima poput tebe koji se cak odlucuju i ostvariti svoje nakane na nasilan nacin.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina
cuspajz kaže...

I tko je kriv za to? Homofobi koji su se iskazali na djelu prošle godine ili homoseksualci koji samo žele djelić prava koja ne mogu dobit?

Who fucking cares
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
cuspajz kaže...

I tko je kriv za to? Homofobi koji su se iskazali na djelu prošle godine ili homoseksualci koji samo žele djelić prava koja ne mogu dobit?

Čekaj, zar nisu prava jednaka za sve? Ili homoseksualci traže neka nova, posebna prava?

EDIT:

Ma pustite to, ne želim karton.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 17:41 (Onjegin).
16 godina
Ranko Kukumar kaže...
cuspajz kaže...

I oće oni sad dobit ta prava kad su to napravili?

16 godina
neaktivan

Meni je ovo sve jos dosta tuzno...

Pa bilo je duplo vise policije nego ljudi u povorci!

Split ce polozit onda kad na povorci bude max. 50 policajaca, bez ikakvih barikada, helikoptera, vodenih topova.

Tako da ono, moci cu reci: "Bravo Splite!" tek za godinu, dvi-tri.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Instantno ne, ali skretanjem pažnje na problematiku koja ih muči sigurno da su napravili veću stvar nego da nisu napravili ništa. Mene danas u kafiću na Gornjem gradu posluživao gay konobar, drugome je govorio o gay kafiću/klubu, kako je tamo super, normalna ekipa dolazi, tamo vamo. Šta sam mu trebao - zabit čašu u grkljan mislim, jer je drugačiji?

Čak nije ni drugačiji, nego je onakav kakvim smatra za sebe da je normalno. A ako je on sebi normalan, i meni je. Apsolutno nikoga ne ugrožava, za razliku od brojnih heteroseksualaca, koji su ubojice, pedofili, psihopati itd.

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Ranko Kukumar kaže...
cuspajz kaže...

Odlična stvar!

http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
14 godina
cuspajz kaže...

Korak po korak napreduju, ne stoje na istoj točki i zbog toga mi je vrlo drago za njih.

Who fucking cares
13 godina
neaktivan
thedream kaže...

Čak nije ni drugačiji, nego je onakav kakvim smatra za sebe da je normalno. A ako je on sebi normalan, i meni je. Apsolutno nikoga ne ugrožava, za razliku od brojnih heteroseksualaca, koji su ubojice, pedofili, psihopati itd.

Mene nitko ne ugrožava.

Ni ratovi u svijetu, ni razne boleštine, ni homoseksualci, ni heteroseksualci, ni silne poplave, ni manjak kulture, ni atomsko naoružanje, ni manjak vode, ni globalno zatopljene, ništa.

Ja sam lagan kao pero.

16 godina
thedream kaže...

Čak nije ni drugačiji, nego je onakav kakvim smatra za sebe da je normalno. A ako je on sebi normalan, i meni je.

Zanimljivo. Ako je meni normalno da imam sex sa konjem i konj u tome uživa, jel sam ja onda tebi normalan?

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
thedream kaže...

Čak nije ni drugačiji, nego je onakav kakvim smatra za sebe da je normalno. A ako je on sebi normalan, i meni je.

Zanimljivo. Ako je meni normalno da imam sex sa konjem i konj u tome uživa, jel sam ja onda tebi normalan?

Hahahaha! Dobro si ga uhvatio, na krivoj nozi :)

Nego, sljedece godine nek za paradu naprave feštu, s hranom, pićem, bendom/ovima. Tako, nek to onda i postane tradicija

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

To nije nesto sa cime se imamo ponosit. Umisto da su ljudi podrzali paradu, oni su je bojkotirali, ko da ide hrpa gubavaca preko rive.

Možda je to zbog toga što se jednostavno ne slažu s idealima koje zastupaju učesnici parade i svoje su neslaganje odlučili demonstrirati na jedan posve miroljubiv i nenasilan način - via ignore.

Odlična stvar!

http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
14 godina
cuspajz kaže...

Hipotetski. Dok je privlačnost prema životinja jedna od vrsta poremećaja ličnosti ili što već, homoseksualnost nije nikakav poremećaj niti bolest i shodno time ne može se usporediti sa privlačnosti prema konjima.

Who fucking cares
16 godina

Recimo da jednog dana imaš sina. I vidiš ga da jede zemlju. Oćeš mu reć: bravo sine ako je to tebi normlano ti slobodno nastavi.

Ili ćeš mu reć: pa dobro jesi ti normlan???

14 godina
protjeran
Šef kaže...
cuspajz kaže...
thedream kaže...

Hahahaha! Dobro si ga uhvatio, na krivoj nozi :)

Nego, sljedece godine nek za paradu naprave feštu, s hranom, pićem, bendom/ovima. Tako, nek to onda i postane tradicija

Ako bi bilo janjetine,dolazio bi i ja :D

XxElectroFuckerxX
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Potpuno. Što Bog spoji nek čovjek ne rastavi.

14 godina
cuspajz kaže...

Recimo da jednog dana imaš sina. I vidiš ga da jede zemlju. Oćeš mu reć: bravo sine ako je to tebi normlano ti slobodno nastavi.

Pretpostavljam da se ovo odnosi na thedream-a koji je rekao tu rečenicu, pa neka on argumentira jer se ja ovdje ne osjećam dužan.

BTW, ionako ti post nema veze s vezom, kakve veze ima to sa seksualnom orijentacijom?

Who fucking cares
16 godina
thedream kaže...
cuspajz kaže...

Potpuno.

Odustajem od daljnje rasprave, ako je tebi normalno da neko hebe konja onda stvarno ne znam šta da više kažem...

Ovo je stvarno bolestan svijet u kojem mi danas živimo

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:12 (cuspajz).
16 godina
Ranko Kukumar kaže...
cuspajz kaže...

Pretpostavljam da se ovo odnosi na thedream-a koji je rekao tu rečenicu, pa neka on argumentira jer se ja ovdje ne osjećam dužan.

Ti si stavio "slažem se" na njegov post, pa valjda možeš nešto reć ako dijeliš njegovo mišljenje

14 godina
thedream kaže...

Instantno ne, ali skretanjem pažnje na problematiku koja ih muči sigurno da su napravili veću stvar nego da nisu napravili ništa. . Apsolutno nikoga ne ugrožava, za razliku od brojnih heteroseksualaca, koji su ubojice, pedofili, psihopati itd.

cuspajz kaže...

Ti si stavio "slažem se" na njegov post, pa valjda možeš nešto reć ako dijeliš njegovo mišljenje

Slažem se s ovim djelom koji sam gore izdvojio u citatu.

Electricman :) kaže...

Ranko,jel ti meni udaras TD zbog ove na avataru?

TD = Ne slažem se, a može i značiti kao prst dolje zbog posta za kojeg smatram da nije mjesto niti vrijeme i da nije prikladan.

Who fucking cares
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Nemam se potrebu argumentirati nikome jer sam odgovarao na konkretnu situaciju, tj. paradu.  Na trolanje ne mislim odgovarati.

cuspajz kaže...

Odustajem od daljnje rasprave, ako je tebi normalno da neko hebe konja onda stvarno ne znam šta da više kažem...

Konj je uživao, i to je jedino važno.

Pitanje je što uopće znači termin - normalno? Ti navodiš nekakve devijacije, ekstreme, dobro nisi rekao nekrofilija još uz to.

Meni LGBT populacija ne predstavlja problem, mislim da ta izjava ne traži daljnje argumentiranje. Smatram ih kako sam rekao - normalnima, ne drugačijima. A ti u daljnjim postovima povlačiš paralelu sa jedenjem zemlje i jebanjem konja sa tom populacijom, nad tim se tek treba zamisliti, ako je tebi sve to jednako - i u istom košu.

17 godina
thedream kaže...

Opet se pokazalo da kad se spusti rampa vlajima - Split ima šanse i budućnost. U svakom smislu. Vlaji raus! {#}

Dao sam ti TU, ali i to je isto govor mržnje. I Ante je vlaj, pa bi Split bio siromašniji bez njega.

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Isprike. (bila je šala)

17 godina
cuspajz kaže...

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
thedream kaže...

Dao sam ti TU, ali i to je isto govor mržnje. I Ante je vlaj, pa bi Split bio siromašniji bez njega.

Vlaj kao karakterna osobina. ;)

17 godina

Molim cijenjene diskutante da poštuju zakone RH, posebice one koje priječe diskriminaciju i govor mržnje, te pravila foruma.

Demokracija, na koju se volite pozivati, nije teror većine nad manjinom, kako ga zamišljate, već upravo zaštita i manjine s kojom ne dijelite ista uvjerenja. 

Ovo gore ne morate shvatiti, ali tko se ne bude pridržavao pravila bit će kažnjen.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:36 (Drago).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice