Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.283.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Veliki Brat kaže...

....pa ipak na 05:40 onaj stari miče šaku zglobom smještenim u podlaktici, na pola puta između lakta i zapešća :)

ljubav, puding, sreća
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

U svakom projektu, koliko god on bio u nekoj svojoj osnovi pozitivan i pohvalan kako za grad Zagreb, tako i za promociju Hrvatske mi prvo što tražimo je - odakle pare? Pa čekaj samo malo šta te briga odakle pare? Ako je  bilo nepravilnosti neka budu predmetom istrage, i gotovo, i pravosuđa, amen.

Naravno da me interesira odakle pare. I koliko para? Da se baviš istim poslom interesiralo bi i tebe - da si moler vjerojatno bi prvi pitao za cifru farbanja tunela..

Čak nisam htio biti grub u ocjeni koliko je posla potrebno za tako nešto. Prosječni video montažer to radi za dva dana. Živac mi je skočio na 2 godine i hvalospjeve o efektima. Hebate, prosječni 'holivudski blokbaster' se srami..

Zapravo ne vidim u čemu je problem; mene kao poreznog obveznika interesira da li sam ja to platio? I ako jesam, koliko? Sasvim legitimno pitanje..

17 godina
(s)izgoreo kaže...
Veliki Brat kaže...

....pa ipak na 05:40 onaj stari miče šaku zglobom smještenim u podlaktici, na pola puta između lakta i zapešća :)

.. 

-jeste picajzli...  npr grički top u podne, po srednjeEU vremenu je to oko 3.. bar tako pokazuje sat. No to je sporedno.

-Video je OK, ima neku dinamiku, nije tematski copy-paste, ali nije ništa posebnog za ljude koji se time bave godinama.

-dali im je to vrijeme (2god) bilo potrebno? Možda samo kao obračunska satnica prema TurZaj (cijena), možda samo kao usputni hobi (i brod u boci se dugo radi, u kini ga štancaju za 24sec..). Pa što?

- Meni je OK, jer nije sterilna reklama (by ekipa oko Franck-Vegete-Porina-Ulage-Urličić..) usporedio bi kao 2cello, ''nešto drugačije'', ali ipak nakon par minuta klišeizirana propaganda 'preljepog-nam-grada-domovine-i-ostalih-sterilnih-hvalospjeva, za raziku od penziča koji recikliraju boce i raspada društva..), dok o ukusu ovisi dali je to nekom dobro, loše ili samo način za mužnju novca. Rekao bi ako je to zbog novca, tad je ipak poštenije nego krađa ili isplate honorara nepostojećim ansamblima...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
bed kaže...

Naravno da me interesira odakle pare. I koliko para? Da se baviš istim poslom interesiralo bi i tebe - da si moler vjerojatno bi prvi pitao za cifru farbanja tunela..

Čak nisam htio biti grub u ocjeni koliko je posla potrebno za tako nešto. Prosječni video montažer to radi za dva dana. Živac mi je skočio na 2 godine i hvalospjeve o efektima. Hebate, prosječni 'holivudski blokbaster' se srami..

Zapravo ne vidim u čemu je problem; mene kao poreznog obveznika interesira da li sam ja to platio? I ako jesam, koliko? Sasvim legitimno pitanje..

Super, sve pet. Mene ne dira 1% jesam li ja to platio jer tako mogu unazad 5g. koliko radim svaku aferu za koju prvo smatram - aferom, a drugo - za koju smatram da me se tiče, kako sam rekao - ići analizirati, i vikati - *ebote led eno mojih 100kn od poreza/prireza iz plaće za 6/2009, karikiram.

Štima, slažem se s tobom. Imaš pravo znati, po principu ja = mi, porezni obveznici, na informaciju.  Ali ne mogu ti garantirati bilo koji drugi učinak osim sekirancije kad dobiješ uvid u potencijalnu nepravilnost, a sudionici te iste nepravilnosti su odavno pospremili novac u škašelu.

Čisto me malo sve skupa podsjetilo na rasprave beskućnika, siromaha ispred trgovine o situaciji u državi, ili kod nas u Dalmaciji, dvije babe od 80g., svaka sa svog balkona, i sad jedna drugoj viče - svi su lopovi, a druga prvoj - jesu Kate, jesu Gospe mi. Ma mislim, da i? I šta se promijenilo?

To je čisto ćakulanje dok se problematikom ne pozabave institucije, i ne bude ništa od ničega, kako i od ovog svinjca sa Sanaderom očito neće biti ništa, čitava stvar će se toliko napuhati da će i čistačica dobiti po nosu da je morala sve o svemu znati, a onaj tko je sve naredio nije kriv, jer ima prvoklasne odvjetnike kraj sebe, i svaliti će sve na likove tipa - Barišić, carina, i Pavošević, blagajnica.

U stilu - ja sam nešto nekad rekao, ne sjećam se više šta, a kasnije šta je bilo, Bogu u ruke *ebi ga, Barišić je to radio, nisam ja..

Samo živciranje, a sve uzalud. Nije problem u preskupom videu, to je kap u moru. Problem je što neće ništa biti ni kad se nepravilnost otkrije, bila ona minorna ili na n-tu potenciju.

EDIT: Eh,da - imam krasnu paralelu sa primjerom izrade web stranica za firmu gdje radim, koju smo masno platili - outsourceali, ofc.Kad smo već kod toga koliko šta košta. Ali bolje da šutim, inače ću imati blowjob, a ne job, ili bi jednostavno mogao pokoji citizens arrest napraviti po firmi..

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 17:17 (thedream).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Seems legit

Khm, pogledao si te dvije-tri sekunde? Stari je yoga majstor Bog, što taj radi s matricom, to nije normalno  :D

Gledam te!
17 godina
neaktivan
thedream kaže...
Imaš pravo znati, ..  Ali ne mogu ti garantirati bilo koji drugi učinak osim sekirancije..
I šta se promijenilo?

To je čisto ćakulanje dok se problematikom ne pozabave institucije,..

Krivo si ti shvatio cijelu problematiku; ne mislim ništa mijenjati u konkretnom slučaju, ne zazivam uskok i tražim afere. Baš me interesira, onako za ćakulu uz kavu, koliko to vrijedi. Ne pada mi na pamet sekirati se..

(malo sam ti iskasapio post)

Veliki Brat kaže...

Stari je yoga majstor Bog, što taj radi s matricom, to nije normalno  :D

Gumiflex..

Btw, yoga majstor je najbolji posao na svijetu :o)

17 godina
neaktivan

S moje perspektive: 2 godine za 7 minuta videa, plus svi ti novci - mozda ovo 'osvijesti' nekoga o cijeni izrade jedne AAA igre ili tipicnog hollywoodskog blockbustera.

Razlika izmedju ovog propagandnog filmica i tipicne entertainment industrije je samo u ovome - ovaj filmic je narucen i vjerojatno placen (djelomice) unaprijed. Prakticne razlike u produkciji i cijeni nema.

Sto se tice filma - ne shvacam sto tu traje 2 godine, ali ne osudjujem jer - ne razumijem :-)

Ako toliko traje da se ovakav film  (ako nema igrica, onda nema ni filmica),  napravi, onda mi je drago da se moje ideje o amaterskim komedijama nisu nikad ostvarile.

U svakom slucaju - cestitke Zagrebcanima (Zagrepcanima?) na reklami, nadam se da ce privuci turiste da ostave novce...

Ja svoj dio 'hrvatstva' odradjujem tako da ljude upucujem na Jadran kao kompletno prirodni resort i fenomenalno mjesto za godisnji odmor, te pritom linkam popularne plaze, Zrce, Plitvicka jezera i slicno :-)

Doduse, presucujem da bi ja osobno radije na Kubu :-D

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Khm, pogledao si te dvije-tri sekunde? Stari je yoga majstor Bog, što taj radi s matricom, to nije normalno  :D

mah, u stvari sam htio pokazati fini skin za potplayera sa devianarta {#}...

btw...

ljubav, puding, sreća
18 godina

Nije baš toliko u vezi s društvom (iako bi se dalo nategnuti), ali sam se oduševio i poželio video podijeliti s vama ovdje, pa ne znam gdje ga drugdje utrpati. Za sve steampunkere, uživajte:

EDIT: tek sad skužio MMA Candy klipove sa strane. Zaboravite mašinu, ovdje su sise i guzice!!!!1!!

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 21:54 (Veliki Brat).
16 godina
neaktivan

Vrlo nezgodno, jer osim hrvatske, ima i putovnicu gotovo svih EU zemalja. Uz nekoliko svjetskih. Naravno, kreće iz Hrvatske i ide pobiti pola EU, to smo uspješno identificirali po zapljenjenom mp3 kinez-divljaku sa Thompson/Škoro/Ceca diskografijom te šarama na grbi u prepoznatoj formi šahovnice.

Dakle, ljudi i neljudi, I give to you now - komarac ubica. Iz HR na VB, invazija. Ajde, reklo bi se, bar nešto dobro iz te naše džungle.

18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Vrlo nezgodno, jer osim hrvatske, ima i putovnicu gotovo svih EU zemalja. Uz nekoliko svjetskih. Naravno, kreće iz Hrvatske i ide pobiti pola EU, to smo uspješno identificirali po zapljenjenom mp3 kinez-divljaku sa Thompson/Škoro/Ceca diskografijom te šarama na grbi u prepoznatoj formi šahovnice.

Dakle, ljudi i neljudi, I give to you now - komarac ubica. Iz HR na VB, invazija. Ajde, reklo bi se, bar nešto dobro iz te naše džungle.

Uz činjenicu da je smrtnost od ovog napasnika šokantnih 0,5%, a smrtnost komaraca od strane ljudske šape negdje oko 75%, i uz činjenicu da je naša tehnologija neusporedivo naprednija od tehnologije ovih napasnika, oni su ti koji bi se trebali bojati (iako te kamikaze unatoč svemu i dalje uredno slijeću na naše udove i ujedaju). Možda se može postići neki sporazum o prekidu vatre. Do tad šljem na glavu, repelent na kožu, mlatilicu u jednu, a krunicu u drugu ruku... {#}

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
17 godina

i_rambo_plache kaže...
..
Uz činjenicu da je smrtnost od ovog napasnika šokantnih 0,5%, ...

... a krunicu u drugu ruku...

- pretjeruješ, ni jedan promil od 0,5% .. možda (max) kad su ljuti i žedni krvi pa nalete na furište (poznate kao pečeni njemci).... tad su i domaće kokoši opake zvijeri (ne slučajno potomci Raptora).
- i samo sveta vodica pomaže. (ono nešto što se šprica).

-interesantna je sama studija, još jedna odo onih iz tajnih cernovih arielovih labosa ili tajnih službi (pod krinkom turističkih zajednica konkurentskih agencija)... kapitalizam još jednom dokazuje kako novac određuje činjenice.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 14:16 (ihush).
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

- pretjeruješ, ni jedan promil od 0,5% .. možda (max) kad su ljuti i žedni krvi pa nalete na furište (poznate kao pečeni njemci).... tad su i domaće kokoši opake zvijeri (ne slučajno potomci Raptora).
- i samo sveta vodica pomaže. (ono nešto što se šprica).

-interesantna je sama studija, još jedna odo onih iz tajnih cernovih arielovih labosa ili tajnih službi (pod krinkom turističkih zajednica konkurentskih agencija)... kapitalizam još jednom dokazuje kako novac određuje činjenice.

Krave su postale normalne, ptice više ne kišu, a niti svinje.

Sada slijedi najezda letečih krvopija iz smijera panonsko-suptropskih bara i močvara ,europa diže alert level na 3, ne bih se zaćudio da počne obvezatno cijepljenje po zemljama članicama EU i tako se malo pokrene farmaceutska industrija po već viđenom scenariju. 

17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Dakle, ljudi i neljudi, I give to you now - komarac ubica. Iz HR na VB, invazija.

Fasciniraju me ovi novinari, biser do bisera..

'Sjever Europe u strahu od tropskih bolesti, tigrasti komarac kreće iz Hrvatske na Veliku Britaniju!', kaže bombastično jutarnji. To što je komarac samo prijenosnik bolesti, a ne generator, pisac je smetnuo s uma. Drugim riječima, komarac mora ugristi zaraženog sisavca (čovjeka), da bi mogao eventualno prenijeti bolest, tj uzročnik - virus. Obzirom da Hrvatska, još uvijek po mome saznanju, nije tropsko područje, a komarac živi par tjedana i u danu prijeđe par-sto metara, naslov i tekst je blentav. Izuzetno. Ne mogu se odlučiti je li gluplje da autor misli da komarac leta iz tropa s boleštinama ili obzirom da prenosi tropske bolesti, iste ima ugrađene u sebi..

16 godina
neaktivan

Nemoj sad komplicirati bitno da piše da je iz Hrvatske! {#}

15 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?

vecina takvih idiota upadne u lose drustvo ili su njim roditelji zivotinje ko i oni...imam isto takav jedan primjer frend kojeg znam od malih nogu kad smo bili klinci svaki dan je bil kod mene do 10-11 sati navecer samo da ga stari ne izbrebija iz cistog mira...a danas kakav je hebe mater svakome koga vidi,krade,provaljuje u vikendice da bi ukral kosilice,freze,lopate i neznam kaj jos da proda za par kuna nekome i ostala sranja koja radi...nisu oni krivi kaj su takvi ak roditelji nisu bolji nebudu ni djeca

14 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Unworthy_For_Life kaže...

vecina takvih idiota upadne u lose drustvo ili su njim roditelji zivotinje ko i oni...imam isto takav jedan primjer frend kojeg znam od malih nogu kad smo bili klinci svaki dan je bil kod mene do 10-11 sati navecer samo da ga stari ne izbrebija iz cistog mira...a danas kakav je hebe mater svakome koga vidi,krade,provaljuje u vikendice da bi ukral kosilice,freze,lopate i neznam kaj jos da proda za par kuna nekome i ostala sranja koja radi...nisu oni krivi kaj su takvi ak roditelji nisu bolji nebudu ni djeca

K'o grom iz vedra neba. Ako nisi primijetio tema je otišla kojih 700 strana naprijed. Nisi u toku.

Sad se priča o "bolesnim" komarcima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 4:36 (Camalus).
17 godina
neaktivan
bed kaže...
thedream kaže...

Dakle, ljudi i neljudi, I give to you now - komarac ubica. Iz HR na VB, invazija.

Fasciniraju me ovi novinari, biser do bisera..

'Sjever Europe u strahu od tropskih bolesti, tigrasti komarac kreće iz Hrvatske na Veliku Britaniju!', kaže bombastično jutarnji. To što je komarac samo prijenosnik bolesti, a ne generator, pisac je smetnuo s uma. Drugim riječima, komarac mora ugristi zaraženog sisavca (čovjeka), da bi mogao eventualno prenijeti bolest, tj uzročnik - virus. Obzirom da Hrvatska, još uvijek po mome saznanju, nije tropsko područje, a komarac živi par tjedana i u danu prijeđe par-sto metara, naslov i tekst je blentav. Izuzetno. Ne mogu se odlučiti je li gluplje da autor misli da komarac leta iz tropa s boleštinama ili obzirom da prenosi tropske bolesti, iste ima ugrađene u sebi..

Ni novinari nisu što su prije bili,a isto tako se sjećam prića mog pokojnog djeda koji mi je rekao da su prije 60 godina imali hrpu tigrastih komaraca u Vukovaru,pogotovo gdje je bilo blago...

So say We All
16 godina
neaktivan

Da li je netko zainteresiran biti jednim od 50 svjedoka iz naroda koji će srušiti milijunsku otpremninu ovom seronji iz HAC-a? Dođeš, pojaviš se na sudu, i kažeš da je to nemoralno. Volja naroda? Izvolimo!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 8:46 (thedream).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Da li je netko zainteresiran biti jednim od 50 svjedoka iz naroda koji će srušiti milijunsku otpremninu ovom seronji iz HAC-a? Dođeš, pojaviš se na sudu, i kažeš da je to nemoralno. Volja naroda? Izvolimo!

Ja bi ali mene put do metropole košta 700 kuna.............Ovo je još jedan primjer kako vlast radi ono što hoće a glupi(moram tako to reći) narod ne reagira nego samo slježe ramenima..........pa lik nije ni pravo na godišnji stekao a kamoli da li je upitno jeli toliko visoka otpremnina moralna ili ne.

Mnogo puta se postavljalo pitanje menđerskih ugovora u državnom aparatu pa opet nitko nije ništa promjenio nego je to samo ostala prića po birtijam.

Što reći nego samo žalosno ,Hrvatska jako žalosno.

So say We All
16 godina
neaktivan

Tko se još 2012. krezubog ustašoida boji, ili mu pjesme?! Kakav cirkusant, priznaj, odguli, i budi heroj. Ugledaj se na Gotovinu koji je u ćumezi zbog tuđih propusta, umjesto da svoje grijehe ispireš predstavnicima Vlasti i posredno - svim njihovim biračima. Ja ga se ne bojim, prvi.

18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Tko se još 2012. krezubog ustašoida boji, ili mu pjesme?! Kakav cirkusant, priznaj, odguli, i budi heroj. Ugledaj se na Gotovinu koji je u ćumezi zbog tuđih propusta, umjesto da svoje grijehe ispireš predstavnicima Vlasti i posredno - svim njihovim biračima. Ja ga se ne bojim, prvi.

Pravi domoljub plaća porez, a čisto sumnjam da je on tada dao 23% od svojih pol milijuna eura, pogotovo zato što je novac došao iz crnog fonda. Thompson je jedan od najvećih (legalnih) ratnih profitera. Nigdje još nisam čuo da postoji država u kojoj možeš biti seleb (hrvatizirana riječ za celebrity), a da pjevaš o domoljublju.

Hajka koja se diže oko koncerata, albuma, singlica je izmišljena i najveći potpaljivač je upravo Thompson koji kakti izigrava žrtvu, a sve samo zato da se čuje za njega. Kad se digne hajka, "patriote" dobivaju vjerojatno najsnažnije erekcije u životu, a one koje to ne dira boli ona stvar za njega.

~~~ Kaj ti stara radi Zadar? ~~~
16 godina
neaktivan

Mah, ne znam zašto sam to i postao, samo me izbacilo iz takta, priglupa seljačina.

14 godina
i_rambo_plache kaže...
 Thompson je jedan od najvećih (legalnih) ratnih profitera. Nigdje još nisam čuo da postoji država u kojoj možeš biti seleb (hrvatizirana riječ za celebrity), a da pjevaš o domoljublju.

Okreće se kako vjetar puše. Tjekom 90-tih je pjevao "Goni bandu", poslije rata "Bog će svima dati samo treba vjerovat", u vrijeme dolaska Pape "Ivane Pavle drugi..", itd. Preočito je da sve to radi iz marketinških razloga i zbog novca i popularnosti. Čudi me kako sad ne spjeva kakav hit o EU, ili o gay-evima i njihovim paradama (naravno u negativnom kontekstu) jer je to sada opet in (opet se bliži nova parada).

Isto kao sotonizam u metalu, i u drugim žanrovima glazbe. Koriste te gluposti samo da bi dobili pažnju neinteligentnih ljudi. Tako i Tompson, počevši od rata, do religije, itd. Bazira se na te stvari kako bi privukao masu.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
14 godina
protjeran

Mozete vi srat kolko ocete, ali istina je da Thompson svojim pjesama okuplja domoljube i zraci nekom energijom zajednistva i sloge. 

Da, covjek to radi zbog para, i? Sta bi trebo besplatno mozda? nije lud.

14 godina
Antifriz kaže...

Mozete vi srat kolko ocete, ali istina je da Thompson svojim pjesama okuplja domoljube i zraci nekom energijom zajednistva i sloge. 

Da, covjek to radi zbog para, i? Sta bi trebo besplatno mozda? nije lud.

Pravi je domoljub onaj koji pokazuje ljubav prema domovini, a ne mržnju prema drugom narodu, kao što radi Tompson, ili krade i pljačka državu kao u ovom slučaju.

Domoljublje nije mrziti druge narode/narode druge religije, osuđivati političke pokrete, itd. Politički pokreti, stanje u državi se može kritizirati, nikako ne osuđivati na način koji on to radi. Domoljublje može se sasvim korektno iskazivati i postojati, ali nipošto na ovakav način jer takvim načinom vrijeđa jednu čitavu skupinu ljudi koji ni po čemu nisu to zaslužili.

Pjesme koje sadrže kritiku nečega su sigurno dobrodošle, no pjesme "Goni bandu" nisu, a iz daljnje Tompsonove diskografije sasvim je očito da su mu pjesme plitke i ovdje se nazire da se zapravo ne radi o nikakvom domoljubu nego o običnom dvoličnom prevarantu koji blebeće okolo samo zbog svoje koristi.

Isto kao i hrpa drugih ratnih profitera. Ako zrači tolikom energijom onda najbolje da napravi kakvu elektranu pa da se ta energija akumulira i iskoristi u pozitivne svrhe. xD

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
18 godina
neaktivan
Antifriz kaže...

Jasenovac i Gradiska Stara

- Gospe Sinjska ako si u stanju uzmi Stipu, a vrati nam Franju

....

{#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan

Još malo pa gotovo sa duvanjem ganđe za strance u Nizozemskoj.

http://www.24sata.hr/svijet/sud-odlucio-stranci-ne-smiju-vise-pustiti-travu-u-kaficima-263767

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Antifriz kaže...

Da, covjek to radi zbog para, i? Sta bi trebo besplatno mozda? nije lud

Pjesme koje sadrže kritiku nečega su sigurno dobrodošle, no pjesme "Goni bandu" nisu, a iz daljnje Tompsonove diskografije sasvim je očito da su mu pjesme plitke i ovdje se nazire da se zapravo ne radi o nikakvom domoljubu nego o običnom dvoličnom prevarantu koji blebeće okolo samo zbog svoje koristi.

Ta pjesma je nastala u doba velikosrpske agresije i potpuno je opravdana, ne znam o cem pricac.  Puno njegovih pjesma govori o trenutnom stanju u Hrvatskoj, a i fala Bogu jedan je od rijetkih koji se jos uvijek prisjeti branitelja koji su danas ionako sramotno zaboravljeni. 

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Još malo pa gotovo sa duvanjem ganđe za strance u Nizozemskoj.

http://www.24sata.hr/svijet/sud-odlucio-stranci-ne-smiju-vise-pustiti-travu-u-kaficima-263767

Trebam do Amsterdama čim prije :(

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice