Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.293.621
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Mentalist kaže...
The Man kaže...
  (cak mi je i Vojislav Seselj simpa klaun)

Imate li vi na nekom kanalu prenos u Hrvatskoj? Mi u BiH imamo.

Tip je opak.

Možda da se okrenemo na to malo? Kako sudija može da sudi kad on pojma nema ni gdje su Deževice u BiH (podrijetlom je, inače, iz JAR-a, ironiziram), a kamo li neke druge stvari?

Nemamo, ja gledam na Jutubu suđenje 7.2.2012. {#}

14 godina
Pranja kaže...

Jep.

Da,molim te. Sad si kao onaj trol od prije par stranica.

Predlažem ti da me prestaneš prozivati za nešto što nije istina. S obzirom da je već primjećeno kako ti ne ide razumijevanje teksta, skratiti ću prvu rečenicu: prestani lagati. Konstantno izlažeš svoje konfabulirane dojmove nespretno skrivajući svoju generalnu netrpeljivost prema svemu što se ne uklapa u tvoj očigledno uski pogled na svijet - romi, srbi, homoseksualci,... (ako ikada odeš u tu australiju očekujem i poneku mudrost o aboridžinima). Svoje stavove rijetko argumentiraš, a kada to činiš u pravilu ih potkrepljuješ neistinama. U svoj toj umnoj ekstravaganci još pronalaziš mjesta prozivati trolovima ljude koji se trude nešto suvislo napisati. 

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
odjavljen
ElektričnaOvca kaže...

Predlažem ti da me prestaneš prozivati za nešto što nije istina. S obzirom da je već primjećeno kako ti ne ide razumijevanje teksta, skratiti ću prvu rečenicu: prestani lagati. Konstantno izlažeš svoje konfabulirane dojmove nespretno skrivajući svoju generalnu netrpeljivost prema svemu što se ne uklapa u tvoj očigledno uski pogled na svijet - romi, srbi, homoseksualci,... (ako ikada odeš u tu australiju očekujem i poneku mudrost o aboridžinima). Svoje stavove rijetko argumentiraš, a kada to činiš u pravilu ih potkrepljuješ neistinama. U svoj toj umnoj ekstravaganci još pronalaziš mjesta prozivati trolovima ljude koji se trude nešto suvislo napisati. 

Nije istina?

Najbolje da ti ni ne odgovaram,jer češ opet zatrolati.

SK crew
14 godina

O komu, o čemu - Opet o homoseksualcima.

Brrr. Bježim iz teme, ali prije toga ću postaviti par linkova:

KLIK

I u ovoj temi, samo mi se neda tražit... I isto tako mislim da bi dobro bilo da se sankcioniraju sva izlaganja mržnje, podržavanja "premlaćivanja" homoseksualaca na paradi, i općenito govori mržnje i trollanja. Primitivizam do bola.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

I u ovoj temi, samo mi se neda tražit... I isto tako mislim da bi dobro bilo da se sankcioniraju sva izlaganja mržnje, podržavanja "premlaćivanja" homoseksualaca na paradi, i općenito govori mržnje i trollanja. Primitivizam do bola.

Sjećam se jedne zgode, bilo je to još u prošlom tisućljeću...

Crkva je podijelila crvene kartone svima onima koji su mislili drugačije.

Mada se slažem s tobom da, ako je netko nekulturan, da mu treba dati žuti, a ako nastavi i crvendaća na 3 dana (taman da vikend prođe).

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
protjeran

Meni još nitko nije dokazao da tako nešto postoji, o kakvim homoseksualcima ti pričaš? Homoseksualizam ne postoji. Ovaksvi spojevi sa slike nisu seks.

17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Meni još nitko nije dokazao da tako nešto postoji, o kakvim homoseksualcima ti pričaš? Homoseksualizam ne postoji. Ovaksvi spojevi sa slike nisu seks.

Praviš se pametan na veoma glup način, sori bro.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 19:53 (Septah).
16 godina
protjeran
Septah kaže...
Tawals kaže...

Praviš se pametan na veoma glup način, sori bro.

Svi znamo da prst ne izbacuje spermije u uho.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan

tek sam sad vidio temu...
moje skromno mišljenje:
sloboda je (inače nedefiniran pojam zbog velike relativnosti, ovo opća definicija) društveni položaj pojednica u kojem on radi što želi dok ne ometa slobodu drugog pojedinca.
malobrojna gay populacija narušava slobodu većine paradirajući glavnim trgovima i ulicama...koga zaboli da je to prirodno ili ne? bi li ljudi uopće obraćali pažnju na to da nisu stalno neki veliki članci o tome u medijima?
novinari bacaju u lice napadnu skupinu pojednica koji su "drugačiji" očekujući reakciju...

za same homoseksualce me zaboli {#}! nek rade što hoće dok ne narušavaju moju slobodu, nisam taj koji bi trebao postavljati granice slobode, no čini mi se logičnim da bi omražena manjina trebala ustuknuti pred slobodom većine...

problem je jedino u našim političarima koji "štuju" (tko bi normalan dopustio takvoj skupini da zauzmu centar grada na jedan dan?) tu manjinu misleći da je to jedan od oblika nove kulture sa "zapada" i da ne bi ispali primitivni pred EU...

18 godina
odjavljen
Roćka kaže...

Homoseksualizam je jednako prirodan kao i heteroseksualizam,samo što se pojedincima(poput tebe) čini odvratnim.

Ako odredimo neku prirodnu granicu, homosekualizam ne moze biti prirodan. Sav zivotinjski svijet,a time i ljudski tezi k tome da stvori potomke, to je prirodno određenje koje nitko ne moze negirati i narusiti.

Opet cu reci da nas ima svakavih, ali dijete treba odgojati po nacelu da zajedno budu muskarac i zena, pa nek se kasnije samo opredjeli kad ce biti sposobno za to.

Ima cak onih koji govore da homosekualizam nije bioloski predodredjen, nego nastaje zbog odgoja i situacija, ali moje misljenje je da tu ima nesto gena.

http://isvijet.com.hr
17 godina
neaktivan

Ma sve su to trice i kurč***!

15 godina
protjeran

Ne pravim se pametan, samo vas pokušavam potaknunut da se malo probudite. 

16 godina
Edge kaže...
Roćka kaže...

Homoseksualizam je jednako prirodan kao i heteroseksualizam,samo što se pojedincima(poput tebe) čini odvratnim.

Ako odredimo neku prirodnu granicu, homosekualizam ne moze biti prirodan. Sav zivotinjski svijet,a time i ljudski tezi k tome da stvori potomke, to je prirodno određenje koje nitko ne moze negirati i narusiti.

Opet cu reci da nas ima svakavih, ali dijete treba odgojati po nacelu da zajedno budu muskarac i zena, pa nek se kasnije samo opredjeli kad ce biti sposobno za to.

Ima cak onih koji govore da homosekualizam nije bioloski predodredjen, nego nastaje zbog odgoja i situacija, ali moje misljenje je da tu ima nesto gena.

Svte tvoj tvrdnje ,o prirodnome i neprirodnome, su vec oborene u @Draginome postu, a na prosloj stranici @Ranko je dao link na taj post:

http://www.bug.hr/forum/topic/radna-iskustva/gay-friendly-radno-okruzenje/44994.aspx?page=5&jumpto=727389&sort=asc&view=flat

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 11:03 (captain_soap_McTawish).
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Svte tvoj tvrdnje ,o prirodnome i neprirodnome, su vec oborene u @Dragiome postu,

...a tko je taj dragio...btw drago mi je da u sloveniji te "napredne" ideje nisu prošle...{#}

...kaos...
18 godina
captain_soap_McTawish kaže...
Edge kaže...
Roćka kaže...

Svte tvoj tvrdnje ,o prirodnome i neprirodnome, su vec oborene u @Draginome postu, a na prosloj stranici @Ranko je dao link na taj post:

http://www.bug.hr/forum/topic/radna-iskustva/gay-friendly-radno-okruzenje/44994.aspx?page=5&jumpto=727389&sort=asc&view=flat

Prvo, post je predugacak iliti - tldr.

Drugo, sta si ti mentalno nesposoban (i ostali) pa je jedini nacin da sudjelujete u diskusiji jest da se pozivate na neciji tudi post?

Ovo je pitanje, nije uvreda da nebi bilo zabune. {#}

Ajde barem ukratko prepricaj taj dragin post, ako je taj post vec apsolutna istina o smislu zivota i postanka svemira.

- Psiho246
18 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mnogi-slucajevi-u-zastari-porezna-u-dva-tjedna-otkrila-cak-tri-tisuce-bogatasa-s-malim-placama/606336.aspx

Zastara my ass. Takvi slucajevi NE SMIJU zastariti. Zapravo, nista nebi smilo zastariti. Ako si kriv odgovaraj. Ako si sudac koji ne odradi godisnju normu slucajeva (ne zatvori ih), dobivas otkaz. Sudstvo nam je u kuycu.

Bez obzira sto mi je par prometnih islo u zastaru, ja sam za to da se ukine zastara. Ako bi svi odgovarali za svoja nedjela, onda ni mene nebi bilo briga platiti par tisuca kuna kazne.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
moderator
tnakir kaže...

Bez obzira sto mi je par prometnih islo u zastaru, ja sam za to da se ukine zastara. Ako bi svi odgovarali za svoja nedjela, onda ni mene nebi bilo briga platiti par tisuca kuna kazne.

Kod nas su ove prometne prekršaje sredili tako što ne možeš registrirati ni prodati auto ako imaš neplaćenih prekršaja.

18 godina
DrNasty kaže...
tnakir kaže...

Kod nas su ove prometne prekršaje sredili tako što ne možeš registrirati ni prodati auto ako imaš neplaćenih prekršaja.

Kod nas rekorderi imaju po 600 neplacenih kazni i dalje voze auto bez vozacke i rade nove prekrsaje.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/32050/Default.aspx

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
14 godina
odjavljen

Uf,pa gdje će to poboljšavati-ionako im već dovoljno dobro ide. XD

SK crew
18 godina

Kaže: šezdes' godina robije zbog golišavih slika.

Na koliko mjeseci je kod nas osuđen onaj što je umlatio Luku Ritza?

A na koliko godina Ana Magaš, koja se riješila tipa koji ju je maltretirao?

Nema veze, na linku su guza i usne Scarlett Johansson! I svijet je opet lijep...

Gledam te!
18 godina
neaktivan

hm, mene je više šokirala činjenica da sam prošli tjedan priredio nagradnu igru

i samo je trebalo napisati dvije rečenice da bi sudjelovali u igranju

na igru se prijavilo samo dvoje ljudi (od 400 koliko je "lajkalo" stranicu) u 7 dana

istina je da nagrada nije bila super skupa, ali ipak u doba kad svi kukaju da nemaju novaca da nema interesa za besplatnu stvar?????

17 godina
neaktivan
Darky, danas ti sve manje i manje ljudi vjeruje u nagradne igre, a pogotovo ove na Facebooku. Svi misle da je to unaprijed namjesteno i ne da im se trositi vrijeme na gluposti.
16 godina
neaktivan

LOL, nikako na zelenu granu s tom Srbijom..{#} Skoro potonuo Bog te neće..{#} a krcat..

iznenađen i uvređen!
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

LOL, nikako na zelenu granu s tom Srbijom..{#} Skoro potonuo Bog te neće..{#} a krcat..

Izgleda da više nisu imali ovakvih specijaliziranih plovila... {#}

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Tonči kaže...

Sama parada nema nikakav učinak na one na koje navodno cilja. Kako je netko već napisao, gubitak je novca poreznih obveznika i samo katalizator za sranja.

Parada je tu da izvrsi pritisak na nadlezne institucije te time pomogne u donosenju zakona koji ce svima drukcije orijentacije omoguciti jednaka prava, tomu te parade i sluze. Nemoj s tim argumentima ici, ne budj jedan u nizu splitjana. Sorry na nedostatku dijakritickih znakova, fakin tablet.

Prije će nažalost, kao i svake godine, poslužiti desecima đikana pojavu na teveju i 5min medijske slave, + doza pljuvanja i urlikanja. Ne treba ići tako daleko da se dovodi u pitanje smisao održavanja takve parade, ali njeni učinci na društvenu svijest su u najmanju ruku kontradiktorni, uvijek će takvi biti.

Budale će se ložiti još više, i još agresivnije, može jedino ostati nada da će svakom održanom paradom i broj tolerantnih i "normalnih" ljudi samo rasti.

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 13:12 (thedream).
17 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...
Tonči kaže...

Sama parada nema nikakav učinak na one na koje navodno cilja. Kako je netko već napisao, gubitak je novca poreznih obveznika i samo katalizator za sranja.

Parada je tu da izvrsi pritisak na nadlezne institucije te time pomogne u donosenju zakona koji ce svima drukcije orijentacije omoguciti jednaka prava, tomu te parade i sluze. Nemoj s tim argumentima ici, ne budj jedan u nizu splitjana. Sorry na nedostatku dijakritickih znakova, fakin tablet.

Nisam znao za baš niti jedan zakon koji diskriminira po seksualnoj orijentaciji i homoseksualcima uskraćuje prava (osim onog o braku - možda ima još koji?), tako da je to čista glupost. Parada je posve nepotrebna, jer nikome neće promijeniti pogled na svijet, a samo će potrošiti novac za osiguranje i izazvati nered.

A i taj o braku je nešto što treba riješiti na druge načine. Mnoge druge grupe ljudi su diskriminiranije i u neopisivo gorim situacijama pa ne organiziraju parade. Tuduma ne možeš opametiti, tako da će i prije i nakon parade onaj s kamenom u ruci imati kamen u ruci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 13:25 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Nisam znao za baš niti jedan zakon koji diskriminira po seksualnoj orijentaciji i homoseksualcima uskraćuje prava (osim onog o braku - možda ima još koji?), tako da je to čista glupost. Parada je posve nepotrebna, jer nikome neće promijeniti pogled na svijet, a samo će potrošiti novac za osiguranje i izazvati nered.

A i taj o braku je nešto što treba riješiti na druge načine. Mnoge druge grupe ljudi su diskriminiranije i u neopisivo gorim situacijama pa ne organiziraju parade. Tuduma ne možeš opametiti, tako da će i prije i nakon parade onaj s kamenom u ruci imati kamen u ruci.

Htio sam ti odgovoriti na onaj prvi post još prije nekoliko dana, al sve gledam neću se bakćat sa svakim postom.

To što ti smatraš da je to bezveze, nepotrebno, da nema nikakav učinak na one koje navodno cilja, da je gubitak novca poreznik obveznika i katalizator sranja, ti ne daje za pravo da nekome uskraćuješ ustavom i zakonom zagarntirana prava.

Kao broj jedan, svatko ima pravo na svoje mišljenje i pravo da to svoje mišljenje javno iznese. Kao broj dva, svakome je zajamčena sigurnost, kako života tako i imovine. To što se na sigurnost parade potroši milijon kuna ne govori baš ništa o tim LGBTIQ osobama već o onima zbog kojih ih je ta zaštita potrebna.

Sad ti dolazi vrijeme Uskrsa. Predviđam bar 5 procesija po župi u tom "velikom tjednu". Od maslinovih grana do neznam čega. Iako je i to trošak poreznih obveznika, katalizator sranja, parada totalnog apsurda i licemjerja, a učinka na one na koje navodno cilja apsolutno nema, no tim ljudima nitko nikada neće ništa zamjeriti jer na to imaju pravo.

Kada pogledam zadnjih nekoliko stranica ovog foruma, dođe mi muka što tih parada nema barem jednako kolko i procesija po župama. Al šta, tebi je normalno da lova odlazi crkvi i njenim paradama, a smeta ti što se na LGBTIQ parade troši lova. Licemjerje 101.

Sličnih primjera na koje se baca novac (katalizator sranja, učinka na koje navodno cilja ni nema..) imaš barem petsto. Od "navijača" (mislim na huligane, a ne na navijače) do vojnih parada.. Na kraju krajeva obična biciklijada po Jarunu onda nema nikakvog smisla ako se financira iz novca poreznih obveznika. Kazališta, muzeji, meh, kome je to potrebno. Imaš karnevale di se ekipa oblači u drekece, barbike, životinje, čarobnjake.. ajmo i to zabraniti. Umobolnice, zatvori, ma totalno nepotrebno. Azili za životinje, pa jeftinije ih je sve poubijat. Domovi za nezbrinutu djecu, bolnice, institucije i lječilišta za smrtno bolesne (neizlječive) pacijente.. Ajmo radije svu tu lovu dat Crkvi za procesije i Cascade trgovačke centre, a s onim što ostane betonirat Kozari Bok.

Crkva ima kopirajt na riječi "crkveni brak" i "sakrament ženidbe". Taj dio neka svaki vjernik rješava sa Crkvom i inim klerima. Realno za taj dio LGBTIQ osobe boli Đoko Pajković. Ono što je nedopustivo jest to da dvije Homo, Bi, ... osobe ne mogu stupiti u zakonski brak (pred sudom, državom..) po jednakim uvijetima i s jednakim pravima kao dvije osobe suprotnog spola. U 21. stoljeću - apsurdno.

Nekako je logično da SVI građani neke države, nazovimo je Hrvatska, imaju jednaka prava. Kako za kupiti kuću, auto, plaćanje poreza, tako i za parade, brak, djecu i sve ostalo. Kada ti treba bubreg, ne zanima te jel osoba bila peder ili lezba, kada treba platiti porez, državu ne zanima jel taj netko žena u muškom tijelu ili se osjeća kao mravojed, al zašto je onda bitna spolna orijentacija kada takve osobe trebaju stupiti u zakonsku zajednicu braka? Ili kad trebaju posvojiti dijete iz doma za nezbrinutu djecu.

Reci mi jel tebe država pita dal se pališ na haltere, visoke pete, medicinske sestre kada ideš platiti komunalije? Nemoj molim te o genetski bolesnim homoseksualcima, prirodnom, normalnom, seks zbog djece i slične argumente koje ti može i moj osmogodišnji brat razjasniti dok oblači čarape.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina
M_dipl. kaže...
Tonči kaže...

Jednostavno, parada je bila i prosle godine (a u ZGu je svake godine vec duzi niz godina), pa nam reci M_dipl. sto se to tocno promijenilo sa tom paradom i sto ce se tocno promijeniti ovom paradom?

- Psiho246
17 godina
odjavljen
ivan dragi kaže...
Tonči kaže...

Htio sam ti odgovoriti na onaj prvi post još prije nekoliko dana, al sve gledam neću se bakćat sa svakim postom.

To što ti smatraš da je to bezveze, nepotrebno, da nema nikakav učinak na one koje navodno cilja, da je gubitak novca poreznik obveznika i katalizator sranja, ti ne daje za pravo da nekome uskraćuješ ustavom i zakonom zagarntirana prava.

Kao broj jedan, svatko ima pravo na svoje mišljenje i pravo da to svoje mišljenje javno iznese. Kao broj dva, svakome je zajamčena sigurnost, kako života tako i imovine. To što se na sigurnost parade potroši milijon kuna ne govori baš ništa o tim LGBTIQ osobama već o onima zbog kojih ih je ta zaštita potrebna.

Sad ti dolazi vrijeme Uskrsa. Predviđam bar 5 procesija po župi u tom "velikom tjednu". Od maslinovih grana do neznam čega. Iako je i to trošak poreznih obveznika, katalizator sranja, parada totalnog apsurda i licemjerja, a učinka na one na koje navodno cilja apsolutno nema, no tim ljudima nitko nikada neće ništa zamjeriti jer na to imaju pravo.

Kada pogledam zadnjih nekoliko stranica ovog foruma, dođe mi muka što tih parada nema barem jednako kolko i procesija po župama. Al šta, tebi je normalno da lova odlazi crkvi i njenim paradama, a smeta ti što se na LGBTIQ parade troši lova. Licemjerje 101.

Sličnih primjera na koje se baca novac (katalizator sranja, učinka na koje navodno cilja ni nema..) imaš barem petsto. Od "navijača" (mislim na huligane, a ne na navijače) do vojnih parada.. Na kraju krajeva obična biciklijada po Jarunu onda nema nikakvog smisla ako se financira iz novca poreznih obveznika. Kazališta, muzeji, meh, kome je to potrebno. Imaš karnevale di se ekipa oblači u drekece, barbike, životinje, čarobnjake.. ajmo i to zabraniti. Umobolnice, zatvori, ma totalno nepotrebno. Azili za životinje, pa jeftinije ih je sve poubijat. Domovi za nezbrinutu djecu, bolnice, institucije i lječilišta za smrtno bolesne (neizlječive) pacijente.. Ajmo radije svu tu lovu dat Crkvi za procesije i Cascade trgovačke centre, a s onim što ostane betonirat Kozari Bok.

Crkva ima kopirajt na riječi "crkveni brak" i "sakrament ženidbe". Taj dio neka svaki vjernik rješava sa Crkvom i inim klerima. Realno za taj dio LGBTIQ osobe boli Đoko Pajković. Ono što je nedopustivo jest to da dvije Homo, Bi, ... osobe ne mogu stupiti u zakonski brak (pred sudom, državom..) po jednakim uvijetima i s jednakim pravima kao dvije osobe suprotnog spola. U 21. stoljeću - apsurdno.

Nekako je logično da SVI građani neke države, nazovimo je Hrvatska, imaju jednaka prava. Kako za kupiti kuću, auto, plaćanje poreza, tako i za parade, brak, djecu i sve ostalo. Kada ti treba bubreg, ne zanima te jel osoba bila peder ili lezba, kada treba platiti porez, državu ne zanima jel taj netko žena u muškom tijelu ili se osjeća kao mravojed, al zašto je onda bitna spolna orijentacija kada takve osobe trebaju stupiti u zakonsku zajednicu braka? Ili kad trebaju posvojiti dijete iz doma za nezbrinutu djecu.

Reci mi jel tebe država pita dal se pališ na haltere, visoke pete, medicinske sestre kada ideš platiti komunalije? Nemoj molim te o genetski bolesnim homoseksualcima, prirodnom, normalnom, seks zbog djece i slične argumente koje ti može i moj osmogodišnji brat razjasniti dok oblači čarape.

Ivane, natipkao si se pošteno, šteta tolikoga truda.

Kao prvo, ja ne pišem zakone i ne odlučujem o ničijim pravima, a koliko se sjećam, u niti jednom trenutku nisam napisao da nekome treba uskratiti neko pravo, pa ne znam odakle ti bezobrazluk da me optužuješ za uskraćivanje prava? To što je tebi takva imputacija zgodna da bi imao na osnovu čega laprdati u ostatku teksta, ne mijenja činjenicu da ja u niti jednoj rečenici nisam spomenuo apsolutno ništa što ti spominješ.

Kao drugo, bila to parada homoseksualaca ili parada heteroseksualaca, kršćana, muslimana, Torcide ili kapetana koćarica ili amatera pilota - apsolutno mi je svejedno dok to nije događaj visokog rizika, kada normalni ljudi ne mogu šetati ulicom, gradom i sl. Blokiran je grad zbog manje grupe homoseksualaca i veće grupe idiota, koju zatim treba kontrolirati 10.000 specijalaca. Dakle, imamo dvije skupine ugroženih koje se međusobno mrze i time teroriziraju ljude koji nemaju potrebu ni isticati različitost ni mlatiti različite. Izvolite naći neko mjesto koje je izdvojeno i koje neće ometati u normalnom životu one koje ne interesirate (nije me briga kojoj skupini pripadaš) ili blokirajte one kojih se to tiče: zgradu Vlade, Sabora, sjedište neke kontra skupine ili što već.

Što se braka tiče, nije me briga hoćeš li u brak s muškarcem, ženom, žirafom ili magarcem. Tvoje seksualno, vjersko, gurmansko ili bilo koje drugo opredjeljenje i orijentacija tiču se samo tebe i privatna su stvar. Dakle, mene uopće ne brine parada homoseksualaca, već parada u obliku u kakvom se održava. Jednako mi ide na živce ta parada kao i svaki derbi koji izazove ista sranja.

Što se prosvjeda tiče, postoje i drugi načini: plakati, zastave, baloni, transparenti, mediji, sudske tužbe, žalbe Saboru, Ustavnom sudu i slične civilizirane metode. Za divljake postoje zatvori i kaznene prijave. Dakle, nema potrebe da se grad paralizira zbog takvog skupa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice