Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.279.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Taj Kony2012 pokret je dobio podosta kritika u ovih par dana otkako je video izasao.

Tu je jedan dobar tekst, ako vas zanima ili imate namjeru sirit onaj video dalje.
http://www.guardian.co.uk/politics/reality-check-with-polly-curtis/2012/mar/08/kony-2012-what-s-the-story
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina

Heroj, a ne zločinac!

Heroj, a ne zločinac! Heroj, a ne zločinac!
This space for rent!
17 godina
neaktivan
U redu je da Petar Pan slozi vojsku od djece, ali kad to radi crnac...
17 godina
neaktivan
Sad sam se sjetio jedne epizode serije Heroes u kojoj se onaj cokoladni sta svima ponistava moci bori protiv vlastitog brata, a burazer mu je (bas kao i Kony kmica) vodja nekakve paravojne skupine i brije u svojoj ludoj glavi da je Bozji poslanik ili neki drugi kur** palac. FACE SU IM ISTE. ZNAO SAM DA MI JE LIK ODNEKUD POZNAT. ZIVEO DRUG TITO! ZIVEO!
Zaljubljenost je manifestacija viška hormona, a ljubav pokriće za nagonske potrebe.
17 godina
neaktivan
Jos malo o Konyu, malo vise o tome kako je Kony2012 pokret i internet aktivizam povezan s Americkom vanjskom politikom: http://www.advance.hr/vijesti/imperijalizam-i-njegovi-agenti-slucaj-kony-2012-i-viralne-kampanje-smrti/
16 godina
Meni je žalosno vidjeti kolko današnja mladež uopće ne misli svojom glavom, više od pola ih zapravo ni ne shvaća što ta Kony kampanja ima za cilj uopće, važno da su čuli da je on zlo i vidjeli taj jako emotivni video (od kojeg proljev dobim dok ga vidim na wallu na Fb-u, a to je svakih 15min danas), dalje od toga ni lijevo ni desno, ko telad se drže toga.

Tužno.
Pričam i serem bezveze
16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Meni je žalosno vidjeti kolko današnja mladež uopće ne misli svojom glavom, više od pola ih zapravo ni ne shvaća što ta Kony kampanja ima za cilj uopće, važno da su čuli da je on zlo i vidjeli taj jako emotivni video (od kojeg proljev dobim dok ga vidim na wallu na Fb-u, a to je svakih 15min danas), dalje od toga ni lijevo ni desno, ko telad se drže toga.

Tužno.

Ma dok je najveća USA vojna baza na Kosovu, 250km od mene, Kony je zločinac!

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 23:52 (Mentalist).
14 godina
odjavljen

Ma to samo SAD traži nove izlike da usere još pokoju državu i nanese veću štetu od tih domaćih zlikovaca.

Ovaj svijet ide stvarno kvragu. Kad više počinje naseljavanja Marsa?

SK crew
17 godina
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...

Čovjek bi pomislio kako si ga uzeo na zub  {#}

Bdw kod mene je čak skinuo s trona J.. na onoj drugoj ljestvici {#}

17 godina
Tiby kaže...
..  Čovjek bi pomislio kako si ga uzeo na zub {#}

Bdw kod mene je čak skinuo s trona J.. na onoj drugoj ljestvici {#}

- aaa, zato taj (govnasti) okus... ? (rekao bi nisam ja njega, nego on sve nas..., tražili smo, dobili smo.)

- Bjeloglavi sup, aka the Ovčarica je neskidiva (s trona), još puno žganaca (ili gornji red) mora Kradimirćić pokusati da je dostigne, ako prije tog ne ode... u 'DebeluHladovinu'.

Interesantan je, za razliku od 'one koja ništa ne zna', ovaj pak sve zna, samo mu se neda objašnjavati (sitnozuboj) stoci. 'Bemti izbore i birače, Kerum&Seka su bolji (mada su blago retardusi).

enivej, do ljeta će se sve pokrenuti, bit će divno&bajno, investicije i prosperitet. Nadjmo se da će ispuniti što kaže ili otići. Mada bi to bilo raritetni slučaj da naš političar ode, kao što je najavio ako ne napravi obečano.

-tako da (za sva zla), još mu dajem daleko bolju poziciju-kredibilitet naspram Jace, nisu ista kategorija...

(samo eto, bezobrazni novinari i pitanja ga izbace iz takta, kojeg nikad nije ni imao).

edit: pa i novi nick, Svizimir? Dobro zvuči...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:43 (ihush).
15 godina
ihush kaže...

(samo eto, bezobrazni novinari i pitanja ga izbace iz takta, kojeg nikad nije ni imao).

He he klasa Kerum  {#}

18 godina
neaktivan

e ovo je nešto jako zanimljivo

baš me zanima kako bi kod nas ovo prošlo...

18 godina
Darky kaže...

e ovo je nešto jako zanimljivo

baš me zanima kako bi kod nas ovo prošlo...

Pa isto.

Obični ljudi su se ukenjali od straha što će biti s njima i stalno misle da je problem u njima, kako su "lijeni", "pokvareni", "ne rade", a ne u sistemu i bankarsko-trgovačkoj sprezi s političarima koji su JEDINI krivci krize - koja u EU traje već pune tri godine - što nam zorno govori da su sve mjere koje se poduzimaju za spas državnih ekonomija totalno idiotske, i spašavaju se samo velike banke, a ne društva i države. 

Međutim, ljudi neprestance misle da su oni nešto krivi - što se voze automobilima, išli bi na ljetovanje, imaju mobitele, pristup Internetu - sve to doživljavaju kao "luksuz" i "sami su si krivi", a oni koji i dalje upropaštavaju države i čitave narode imaju sve to plus privatne mlažnjake i helikoptere, aute skuplje od prosječnih stanova, dvorce s bazenima, beskonačne porezne dugove državi koje ona otpisuje kao nenaplative i tako. 

Ovakvi kao ti su pravi primjer ispranih mozgova koji se dive tim nekim Švicarcima, marljivima kao sam vrag (zašto im onda glupe i teške poslove rade useljenici?), a preziru sebe i vlastiti narod. 

Teški su to kompleksi koje se kod pojedinaca liječi psihijatrijski, ali kada je veliki dio naroda takav, onda jednostavno nema dovoljno terapeuta. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 11:30 (Drago).
17 godina
Drago kaže...
..

Teški su to kompleksi koje se kod pojedinaca liječi psihijatrijski, ali kada je veliki dio naroda takav, onda jednostavno nema dovoljno terapeuta. 

- lako za komplekse (naroda sitnozubog), što s političkim lišajevima? Mlate se gore nego na Survivoru ili Filipović u Areni. I to sve za naše dobro (i na naš račun).

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 12:26 (ihush).
16 godina
neaktivan

Za sve političke funkcije koje obnaša izabrao ga je narod, prema tome što su (smo) htjeli to su (smo) i dobili. Nema nekog velikog mjesta facepalmu, znalo se odavno da je frajer fach-idiot i kromanjonac po pitanju opće kulture. Na stranu poslovna sposobnost (druga stvar je tko mu drži lampu ili političkim odlukama omogućava neke stvari), pogotovo ona njegove sestre koju smatram izuzetno sposobnom po tom pitanju, ali primitivac je, od toga ne bježi niti to skriva.

Može poslati sve oponente u krasan k*rac, pod zemlju ili samom đavlu lipom jer mu je to narod na izborima omogućio, a smatrali mi to moralnim, kulturološkim, društvenim, političkim, kojim god hoćeš failom, fijaskom itd., opet - naš problem.

Ja se ne osjećam osobno gluplji zbog činjenice da je ta osoba gradonačelnik drugog grada u Hrvatskoj, to je pitanje za stanovnike i porezne obveznike u tom gradu, koje doprinose tj.  poreze i prireze plaćaju, i kuda ta lova ide. Od početnih simpatija takvoj odluci Splićana moja emocija po tom pitanju ide sve više u smjeru žaljenja i sažalijevanja, no vjerojatno i oni tako u velikoj mjeri o Bandiću promišljaju, pa smo opet kvit, volimo se i mrzimo javno, kao što se javno i sprdamo - na teret i po džepu budalaste mase koja takve redikule postavlja ili održava na vlasti i u fotelji, u nedostatku intelektualne ili bilo kakve druge alternative.

Niti živim u Splitu, niti godišnje ondje obitavam dulje od tri kave na rivi, tako da ne vidim u tome neki nacionalno-društveni problem. Čisto lokalno pitanje, tko ga je izabrao - nek ga i sruši, bilo peticijom, bilo na idućim izborima.

Svi gradovi u Hrvatskoj imaju gradonačelnika, da je Kerum iz Đakova, opet ne bi mijenjalo stvar 1%, kad je bezobraznik i zatucani idiot. Ovako zbog specifične splitske sredine čitava stvar postaje još komičnija i slađa, a tragedija veća zastupničkim mjestom u saboru, puta 2. {#}{#}

Cemetery gates
18 godina
neaktivan
Ma sve je kriv tnakir, sad nek trpi i snosi posljedice svog odabira.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
protjeran
Drago kaže...

Obični ljudi su se ukenjali od straha što će biti s njima i stalno misle da je problem u njima, kako su "lijeni", "pokvareni", "ne rade", a ne u sistemu i bankarsko-trgovačkoj sprezi s političarima koji su JEDINI krivci krize - koja u EU traje već pune tri godine - što nam zorno govori da su sve mjere koje se poduzimaju za spas državnih ekonomija totalno idiotske, i spašavaju se samo velike banke, a ne društva i države. 

Island je dobar primjer da se može i drugačije.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
protjeran
Langsdorff kaže...

Bankrot?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
Mentalist kaže...
Langsdorff kaže...

Bankrot?

Odheb banaka, nikakvo financiranje njihovih dugova. Clean start.

http://www.directdemocracyireland.org/news/international/economics-a-finance/204-iceland-exits-recession.html

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
odjavljen

U slučaju Kerum je od samog slučaja, strašnija činjenica da je on u vrijeme izbora bio najmanje zlo i promjena koja se ne bi dobila odabirom neke od preostalih opcija. U Splitu se ništa nije promijenilo na gore djelovanjem Keruma, barem ne ono što se tiče običnih građana. Lokalna vlast i dalje (i opet) radi samo ono što koristi lokalnoj vlasti (bila to izgradnja Rive ili Zapadne obale, svejedno je) i izvođačima tih radova, a građanima se ništa ne mijenja. Splićanima baš ništa ne mijenja činjenica da je na vlasti obitelj Kerum, kao što se ništa ne bi promijenilo da je na vlast došla obitelj Marasović. Ispadi u javnosti baš nemaju nikakav značaj za građane niti se građani moraju ili mogu sramiti jer im je eventualno gradonačelnik kočijaš. Krivnja je individualna stvar i mnogim građanima, pa tako i Splićanima, se već fućka i za "splićanstvo", "hrvatstvo" i sl. alate za manipuliranje masama.

18 godina
Tonči kaže...

U slučaju Kerum je od samog slučaja, strašnija činjenica da je on u vrijeme izbora bio najmanje zlo i promjena koja se ne bi dobila odabirom neke od preostalih opcija. U Splitu se ništa nije promijenilo na gore djelovanjem Keruma, barem ne ono što se tiče običnih građana. Lokalna vlast i dalje (i opet) radi samo ono što koristi lokalnoj vlasti (bila to izgradnja Rive ili Zapadne obale, svejedno je) i izvođačima tih radova, a građanima se ništa ne mijenja. Splićanima baš ništa ne mijenja činjenica da je na vlasti obitelj Kerum, kao što se ništa ne bi promijenilo da je na vlast došla obitelj Marasović. Ispadi u javnosti baš nemaju nikakav značaj za građane niti se građani moraju ili mogu sramiti jer im je eventualno gradonačelnik kočijaš. Krivnja je individualna stvar i mnogim građanima, pa tako i Splićanima, se već fućka i za "splićanstvo", "hrvatstvo" i sl. alate za manipuliranje masama.

Slažem se da je Kerum totalno nebitan van  Splita, a upitno je koliko je bitan i koliko je naštetio Splitu.

On je više kao neka novinarska vreća za udaranje, seoska budala za koju svaki dan možeš reći "A šta je ovaj luđak danas uradio...!" i onda prepričavaš društvu u kavani kako je glup i jadan da bi se ti osjećao bolje. 

Totalno nebitni tip na bilo kojoj drugoj razini osim policijsko-pravosudne.

This space for rent!
17 godina
odjavljen

Ono što je zapravo sranje u svemu tome je, činjenica da je glasove dobio zbog niskog profila koji je tada imao u javnosti. Znala se njegova prošlost, znalo se da je slabo obrazovan i da se "sjurio s brda" (pogled na vizuru Splita objašnjava metaforu), ali se očekivalo da će njegova nevjerojatna taština i želja da političkim djelovanjem osigura sebi ugled, rezultirati barem nekakvim pomacima zbog kojih bi ugled dobio; gdje bi pomaci bili promjene u gradu koje bi bile na korist građanima.

Ma koliko pravno bilo upitno, Split jest dobio vrtiće (dio ili sve, nebitno je) i slika se popravila na tom planu. Možda bi prošlo još toga da je dopušteno. Dio razloga njegovog neuspjeha sa stanogradnjom i možda drugim projektima, svakako je (ovo ide njemu u korist) sadržan i u oporbi njegovog djelovanja i medijsko-političkom pritisku te provokacijama. Situacija nije ništa drugačija od one s Mamićem kao poligonom za medije kojima trebaju takve vijesti. Ne vjerujem da laže kad kaže da netko njegove projekte guši i zaustavlja, jer je to modus operandi i lokalne i svake druge razine vlasti u ovoj zemlji - podmetanja, opstrukcije, sabotaže i sl. nisu ništa neobično u borbi za maksimalan broj ostvarenja unutar vlastitog mandata.

To što on eventualno izigrava majmuna i sebe sramoti po medijima, nije ništa bitno. Prava tuga, čemer i jad za građane proizlaze iz toga da uklanjanje Keruma s vlasti nebi promijenilo ništa; na pozicije mlaćenja gloginja stigli bi samo drugi ljudi. A iz tog crnila ja ne vidim izlaza na duži rok.

Kerum je neka vrsta diktatorske instalacije poput onih iz doba Rimske Republike. Doveden je kao drastična i očajnička mjera, a tu uvijek postoji opasnost da se uhvati.

Što se bitnosti van Splita tiče, mislim da nije manje bitan van Splita, nego u Splitu, jer je ipak u Saboru - najmoćnijoj instituciji države. Već to bi trebalo natjerati mnoge da se zamisle. No, kao što rekoh, građanima je nebitno tko je na vlasti, već efekti te vlasti koji se realno ne mijenjaju previše već više od 20 godina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:02 (Tonči).
18 godina
Tonči kaže...

To što on eventualno izigrava majmuna i sebe sramoti po medijima, nije ništa bitno. Prava tuga, čemer i jad za građane proizlaze iz toga da uklanjanje Keruma s vlasti nebi promijenilo ništa; na pozicije mlaćenja gloginja stigli bi samo drugi ljudi. A iz tog crnila ja ne vidim izlaza na duži rok.

Kerum je neka vrsta diktatorske instalacije poput onih iz doba Rimske Republike. Doveden je kao drastična i očajnička mjera, a tu uvijek postoji opasnost da se uhvati.

S ovim se slažem. Dok u Splitu godinama vladaju "kapaciteti" kao što su Podrug, Baja, Marasović sa svojim dodacima, isto je bio gradonačelnik Kerum, Beroš, Kuret ili netko deseti. 

Ali da se to sredi, prvo treba masu njih pozatvarati, prvo onoga koji je zrihtao ono sranje od "privatno-javnog partnerstva" gdje je lova privatna, a gubici javni, a Spaladium arena (debilnog li imena) izgleda kao da ju je s jedne strane pogodila bomba i nema nikakve namjene. 

This space for rent!
17 godina
odjavljen

Ono što mnogi ne znaju je, da je Spaladium Arena bila sasvim nepotreban trošak - Split je imao sasvim dovoljno mjesta i u kompleksu Koteks. No, kruži pukom da je mama jednog bivšeg gradonačelnika bila vlasnica zemlje na kojoj je izgrađena Arena. Vijest je glasina i ne stojim iza nje, ali možda je i istina. Svakako, da se i maleni dio uložio u obnovu Koteksa, Split nebi imao ništa manje prostora koji ionako ne treba s obzirom na brojnost i kvalitetu događanja sportskog ili bilo kakvog drugog tipa.

18 godina

Inače je čitav Koteks bio prvi pravi i k tome polivalentni "šoping mol" u bivšoj Jugoslaviji, a i dalje bi mogao biti uzor svim kasnije napravljenim šoping sranjima kako se radi trgovački centar koji ne izgleda kao križanac lunaparkova i uprizorene estetike Modnog Mačka.

Međutim, trebalo ga je satrti i razbiti na manje lokale, kapunjerice i kokošarnike kako bi "poduzetnici" mogli pokazati što oni umiju. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:59 (Drago).
17 godina
Drago kaže...

.. 

Međutim, trebalo ga je satrti i razbiti na manje lokale, kapunjerice i kokošarnike kako bi "poduzetnici" mogli pokazati što oni umiju. 

-sitnica, evo poduzetništva u akciji. Nekad su alkemičari tražili način pretvorbe nečega u zlato, ovo je još bolje. Arena-recept je već atestiran, izvrstan način za cuclanje 100tinjak mil godišnje.

-- Mislim, mislim ... pa možda Kerum nije tako loš, polako mi on postaje najprihvatljiviji ridikul, samo da nije te seke.. ali, kako sve ide, ni ona mi više nije tako nezamisliva. Kao neka loša brlja, nakon par čašica je OK.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 16:05 (ihush).
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
....

Ovakvi kao ti su pravi primjer ispranih mozgova koji se dive tim nekim Švicarcima, marljivima kao sam vrag (zašto im onda glupe i teške poslove rade useljenici?), a preziru sebe i vlastiti narod. 

Komentar, s obzirom da se osjecam prozvan (i samim ovim svaljujem krivnju na sebe ;-):

taj narod kojeg prezirem je svojom povijescu, mentalitetom i stereotipnim ponasanjem osigurao da se ja i ostali isprani mozgovi godinama mucimo otici u neku zemlju gdje nam za isti rad i isto potroseno vrijeme standard raste barem trostruko - jer smo shvatili da od sikaniranja vlasti i konstantnog jadikovanja kako je lose nema kruha ni za nas ni za nase obitelji.

Da smo nekom srecom rodjeni sa skandinavskim, engleskim, francuskim ili nekim drugim imenom - ne bi imali ni priblizno toliko problema za turisticki posjetiti US, potraziti posao u Kanadi ili Skandinaviji.... na kraju krajeva, da smo rodjeni s tim prezimenima, ne bi vjerojatno ni razmisljali emigrirati u neku drugu zemlju, vec bi kao vecina normalnog svijeta otisli kao turisti.

Taj narod prezirem ne zbog odredjenih bisera (ne u derogativnom smislu!) mudrosti i razmisljanja kakve s gustom citam ovdje - nego zbog "bisera" (ovaj put u derogativnom) kakvi bez problema zauzimaju veliku vecinu prostora, samim time stvaraju nacionalni identitet, i samim time odredjuju kakvu sliku ljudi izgrade u glavi kad im se neki isprani mozak izjasni kao Hrvat.

Kad bi 80% ljudi s ovog topica predstavljalo hrvatsku, nosio bi maju s hrvatskom zastavom i ponosno se deklarirao kao hrvat. Nazalost, nije tako, a kako sam ja oportunist, radije necu isticati svoje podrijetlo i izbjegavati zatvorena vrata zbog stereotipiziranja - nego ponosno nositi zastavu zemlje gdje sam se rodio (ne svojim odabirom) i pokusavati progurati ideju kako hrvati nisu slavo brutto sporco.

To be purified in fire - anesthetic for the pain... as the final words erupt from your mouth - who will remember your name?
18 godina
Deus ex machina kaže...

Kad bi 80% ljudi s ovog topica predstavljalo hrvatsku, nosio bi maju s hrvatskom zastavom i ponosno se deklarirao kao hrvat. Nazalost, nije tako, a kako sam ja oportunist, radije necu isticati svoje podrijetlo i izbjegavati zatvorena vrata zbog stereotipiziranja - nego ponosno nositi zastavu zemlje gdje sam se rodio (ne svojim odabirom) i pokusavati progurati ideju kako hrvati nisu slavo brutto sporco.

Ja kao ljevičar zapravo kenjam o klasnoj, a ne nacionalnoj svijesti, meni je to skoro pa nebitno, ili barem vrlo malo bitno, tako da si ovo krivo shvatio.

Međutim, kao građanin svoje zemlje, žalim svoje sunarodnjake, njihov kmetski mentalitet i patološku potrebu za autoflagelacijom i stalno isticanje kako su lošiji od drugih. Nisu, a posebno u kontekstu radnih odnosa i posebno sada. 

Nisu Švicarska, Britanija ili Njemačka bolji zato jer imaju slabija radnička prava, slabije radništvo i slabije sindikate, već upravo obratno. Kod njih se šupačka interesna udruga - poput HUP-a kod nas - ne bi ni usudila kritizirati vladu jer nisu za ministra uzeli nikoga iz udruge, "a prošla vlada jest" - http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/181748/Reformi-nema-suradnja-s-Vladom-je-nikakva.html.

Tko hoće sudjelovati u vlasti, izlazi na izbore sa svojim programom (ili bez njega - rulja je ionako debilna i ne kuži) i onda tamo dobiva pravo da sudjeluje u vlasti ili ne sudjeluje. HUP-ovci, inače interesna udruga kapitalista, misli da ima neko posebno pravo, zato jer je presedanski Bjeloglava Kokoš uzela dva najgora ministra ikada - Popijača i Miloševića - iz HUP-a i sada bi oni da svaka iduća vlada ima ministarska mjesta za te uhljebe. 

Mene takve stvari smetaju gdje takva hupovska ekipa koja je dijelom u zatvoru, dijelom pred zatvorom, a zadnjim dijelom hrpa politički postavljenih jadnika koji se od svog "poduzetničkog" znanja kruha ne bi najeli, uzima sebi za pravo dijeliti lekcije iz "kapitalizma" (a svi odgojeni i odrasli u socijalizmu) i "demokracije" (vrijedi ista primjedba) i još im se ta sranja objavljuju bez komentara. 

This space for rent!
14 godina
odjavljen

@ Drago:

Sa nekim tvojim mišljenjima se slažem,a sa nekima baš i ne.

Po meni,ova država je presocijalna i previše se stvari oslanja na nju (time ne mislim da je državnom aparatu teško,već da je neučinkovit). Zašto npr. mirovina ne bi dolazila iz fondova koji bi bili u privatnom vlasništu (banaka?) te da se uplaćuje prema potrebi. Također bi i ZOS trebao biti po izboru.

Problem je u tome što svi očekuju da država nešto napravi za njih (skaliram-što umirovljenici ne bi održavali parkove kada već borave u njima/ostne više love>veće mirovine).

Očiti primjer HR mentaliteta>još uvijek ljudi ne kuže da su zamijenjivi,da su potrošna roba,da mogu dobiti otkaz. Loš radnik neće biti kažnjen,već nastavlja svoj posao. Još se kod privatnika to nekako i regulira,kada je o državnom sektoru riječ>koma.

SK crew
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice