Da se povodom današnjih 15 kuna za ZET kartu vratim na priču o tome. Mislim da je općenito dizanje cijena ZET prijevoza potpuno promašeno jer vjerujem da će ljudi sada još manje kupovati karte.
Umjesto da su povećali kontrole i regulirali cijene na dolje čime bi ostvarili veće prihode oni zapravo sami sebi osiguravaju manju zaradu - garantirano.
Negdje sam čitao da je u ZG trenutno samo 20 kontrolora, bilo je planirano da ih bude 100 ali se radnici nisu javljali da bi to radili. 20 kontrolora na onoliki broj linija koliko imamo u ZG je jednostavno apsurdno. Nije ni čudo da ih praktički nikad ne možeš vidjeti.
Strahota.
Što se tiče broja kontrolora, neznam koliko ih ima ukupno , ali evo ti današnje iskustvo moje supruge. Uđe u tramvaj kupi kartu putem mobitela, na drugoj stanici ulazi omanja hrpica kontrolora. nije sigurna jeli ih bilo 8 ili 10. Ulovili su dvoje ljudi koji se švercaju, lagano okruživanje i nije bilo nikakve bune.
Što se tiče naše nove vlade, meni se čini da je sve po onoj staroja (opjevao Rambo Amadeus): Gdje sam bio, što sam radio kako sam se na rođeni qwratz nasadio. Kad mi drugi put padne na pamet glasati na izborima za nekog političara otići ću i lijepo zatvoriti vrata preko desne ruke. Nastojati ću raširiti sve prste da slučajno koji ne ostane neozlijeđen. Zatvaranje ponoviti nekoliko puta (da se utvrdi gradivo).

) Članak uglavnom govori o tome kako imamo iskrivljenu sliku o svojoj gluposti - da neznamo kolko smo u biti glupi. Hehehe

102 eura kazne ćemo popiti..