Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.275.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan

Logika naše generacije: možeš nam ukrasti novac, dignuti poreze, uništiti zdravstvenu zaštitu i obrazovanje i nećemo napraviti BAŠ NIŠTA.

Ali da se nisi usudio... dirati nam internet (torrente).

Mislim da su torrenti jer ako nam je vec taj internet tako otvorio oci i opametio nas kako to da je istina ovo sto sam napisao?

18 godina

Ti bokca čitam ovu vijest iz crne kronike, ko da je iz nekog Vica ak je to istina pa koje su to fore kod nas jesu oni totalno ponoreli na Muriji ili kaj se to događa.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/regije/zadranin-naletio-tri-djevojke-pjesackom-prijelazu-pobjegao-clanak-377081

"Vozač je nakon prometne nesreće pobjegao, a policija ga je naknadno uhvatila, no ubrzo i pustila."

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
rambox kaže...

Ti bokca čitam ovu vijest iz crne kronike, ko da je iz nekog Vica ak je to istina pa koje su to fore kod nas jesu oni totalno ponoreli na Muriji ili kaj se to događa.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/regije/zadranin-naletio-tri-djevojke-pjesackom-prijelazu-pobjegao-clanak-377081

"Vozač je nakon prometne nesreće pobjegao, a policija ga je naknadno uhvatila, no ubrzo i pustila."

Style bonus!

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
16 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Da ljudi mrvicu dalekorocnije gledaju, jasno bi im bilo da popravljanje standarda donosi sa sobom i te famozne novce da se 40-50$ za novi novcati naslov ne cini previse. A donosi i mnoge druge stvari, kao sto je opcija da se taj novac potrosi na nesto drugo.

Da ja imam auto, ja bi prosvjedovao za sve i uvijek. Postao bih najpoznatiji prosvjednik u RH i BiH. Ozbiljno.

Dragon23288 kaže...

Ali da se nisi usudio... dirati nam internet (torrente). 

Ne znam jesi li primjetio, ali svi ostali jesu. Internet je prostor potpuno slobode (ono što svako van-internetsko društvo zagovara, već postoji, na Internetu).

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 0:25 (Mentalist).
18 godina
Deus ex machina kaže...
rambox kaže...

Style bonus!

Da dečko stvarno ima stila nema kaj,{#} jamačno bi ga tam kod vas u Kanadi počastili istim tretmanom kao kod nas pa pustili na slobodu nakon kaj je pobegel s mjesta nesreče.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Osobno, puno radije bi se borio za bolji standard (1. ovo nije sinonim za vise novaca!),2. nego za legalizaciju krsenja intelektualnog vlasnistva.

1. uz svo duzno postovanje, sto bi bolji standard mogao drugo znaciti (u kapitalizmu)?

2. http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement

ima tu i puno vise toga od samoga dloadanja glazbe i filmova.

nije los clanak: http://www.monitor.hr/clanci/acta-ad-acta/161209/

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
.....

sve je to krasno, ali za to bi morali imati premijera i vladu spremu na političko samoubojstvo

Što znači ekipu koja bi u jednom mandatu odradila posao, vratila državu na pravi put i povukla se iz politike.

Problem sa našim političarima je isti kao i sa svima oni se drže dva zakona:

1. čini samo ono što moraš da osiguraš reizbor
  2. čini sve što moraš da osiguraš reizbor

kao što vidiš u oba zakona nigdje se ne spominje boljitak države i građana samo reizbor.  I to je stvarni problem.

edit:

ovo je pak dokaz mojih tvrdnji gore

edit 2:

danas je neko zatišje ovdje? 

još malo soli na naše rane

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 11:58 (Darky).
18 godina

OMFG?

http://danas.net.hr/svijet/page/2012/02/15/0672006.html?pos=n0

Monstrum silovao trogodisnje dijete dva puta i to snimio, iskoristavao i snimao jos barem 20-ak djevojcica...sudac mu smanji kaznu? {#}

Stvarno je tesko sjetit se granice ljudskosti i ne reci da treba ubit govno.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da dečko stvarno ima stila nema kaj,{#} jamačno bi ga tam kod vas u Kanadi počastili istim tretmanom kao kod nas pa pustili na slobodu nakon kaj je pobegel s mjesta nesreče.{#}{#}

Stari moj, jednom prilikom sam izlazio iz nekog kluba, subota uvecer. Uvijek ima policajaca koji patroliraju. I sad neki tip valjda bio pijan, nije htio dati ID policajcu i sta vec, i policajac ga uhvati za ruku i kaze "You're coming down with me"... tip izvuce ruku i kaze "Fuck you."

U dvije sekunde - 6 policajaca, pijani tip i njegov frend, pritisnuti uz izlog, rasirene noge, pretrazivanje, lisice, u auto... pa u stanicu na trijeznjenje.

Neko ce se zgroziti, ali ja se uopce ne cudim da ovdje u subotu rano ujutro, uz sve te pijane ljude - nema nasilja. Cure mogu hodati bez straha i najgore sto im se moze dogoditi je dobacivanje - a cak i tad ako cure izlaze iz nekog kluba, bouncer se obicno izdere na ekipu.

Littlemanbeingerased kaže...

1. uz svo duzno postovanje, sto bi bolji standard mogao drugo znaciti (u kapitalizmu)?

2. http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement

ima tu i puno vise toga od samoga dloadanja glazbe i filmova.

nije los clanak: http://www.monitor.hr/clanci/acta-ad-acta/161209/

Malo sam se nespretno izrazio, ali u biti je moguce poboljsati standard tako da ostavis ljudima iste novce, nabijes poreze, i das puno stvari besplatno.

Primjerice, u Norveskoj mi je porez na placu iznosio ~40%, a bio sam placen svega 6000-7000 tisuca kruna vise od konobara u pizzeriji. Ali, da sam izgubio posao, imao bi svoju punu placu, placeno od drzave, do pune godine dana, bez pardona. Zdravstvo besplatno, svo skolstvo besplatno.

Kupiti, voziti i odrzavati osobni automobil kosta ko svetog petra kajgana (cca 3x proporcionalno vise nego bilo koja druga EU zemlja), ali zato je javni prijevoz doslovce genijalan, efikasan, i JEFTIN.

Sto se tice ACTA-e: procitao sam to, i procitao sam jos clanaka o ACTI. Napisao sam sigurno vec 5 puta u tri razlicite teme da ne podrzavam to rijesenje, dakle, zasto je potrebno to linkati opet? Pusti me da trolam pirate koliko mogu, dobro mi iscjeljuje dusu, pogotovu danas kad mi je dosao pred-racun concept artista za prvih 5 uradaka (ne pitaj)...

Edit:

dobar :-D

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 20:47 (Deus ex machina).
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Pusti me da trolam pirate koliko mogu, dobro mi iscjeljuje dusu, pogotovu danas kad mi je dosao pred-racun concept artista za prvih 5 uradaka (ne pitaj)...

a moram te malo bockati.

sto se tice predracuna... sljedeci puta unajmi kineze :)

rade u akciji...

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/176854/Prvi-potpredsjednik-osniva-jos-jednu-agenciju.html

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
17 godina
Littlemanbeingerased kaže...
..rade u akciji...

- nisam ni sumnao da će Kradimir-Zgazimir iznevjeriti moja očekivanja. (Sad mi je ponešto jasnija 'ona' Holly sa svojim ''naivnim'' pitanjima i okicama...)

- Što nam Zoki kaže na to? Dali je spreman postati muškarac ili je i dalje boy-bend (aka čudo od deteta, koji ima nekog patronata, tj stiček-Čaća)... osim da ''sad njemu treba tjedan dana...''?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan
ihush kaže...

- nisam ni sumnao da će Kradimir-Zgazimir iznevjeriti moja očekivanja. 

bubri aparat ko' lud. niti jedna vlada nije smanjivala, zasto bi i sada? :D

zato ja od politicara niti nemam nikakvih ocekivanja osim da budu dosljedni - politicari.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2012/02/16/0389006.html?pos=n1

bacajte.. bacajte.. a sutra cete musti *****

nitko nije protiv trzisnog gospodarstva, a svi su protiv kada drzava pusti slobodno formiranje cijena. daj se vise odlucite...

18 godina
neaktivan
Glupi su ko kita.
Općenito ne razumijem bacanje žita, mlijeka, ovog, onog kad im otkupne cijene nisu po volji.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
Danny_HR kaže...
Glupi su ko kita.
Općenito ne razumijem bacanje žita, mlijeka, ovog, onog kad im otkupne cijene nisu po volji.

Da, bilo bi bolje da su to izlili Caritasu ili nekoj drugoj udruzi (pomoc beskucnicima/vrticima/starackim domovima).

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Glupi su ko kita.

a što da rade s time, pokvari se za 24 sata a da bi se uopće smjelo piti ili od toga nešto proizvoditi treba proći sve žive i mrtve inspekcije, pakiranja i sterilizacije, homogenizacije etc...

18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Danny_HR kaže...
Glupi su ko kita.

a što da rade s time, pokvari se za 24 sata a da bi se uopće smjelo piti ili od toga nešto proizvoditi treba proći sve žive i mrtve inspekcije, pakiranja i sterilizacije, homogenizacije etc...

Mislim da se siromasi ne bi pretjerano bunili da dobiju to.
Druga strana obitelji jednog bratića bavi se mljekarstvom u Sisku i uredno piju neobrađeno mlijeko. Do sad nisu umrli...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
Danny_HR kaže...

Druga strana obitelji jednog bratića bavi se mljekarstvom u Sisku i uredno piju neobrađeno mlijeko. Do sad nisu umrli...

Neobradjeno mlijeko se moze piti. Ja sam ga pio. Direktno iz krave. Ne na sisu :) Samo takvo ne moze dugo trajati.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

normalno da nisu umrli, ali postoje propisi, pa ti pored toga što si u debelom minusu još plaćaj kazne...

18 godina
neaktivan

Misliš da bi ih netko kaznio da su mlijeko poklonili siromašnima?

17 godina
(s)izgoreo kaže...

You for real ili trollo?? Kad sam bio mali svaki dan kod bake i djeda sam pio neobrađeno mlijeko, još toplo :).. Istina da ima drugačiji okus i kad se jedanputa privikneš na ovo "pakirano" shranje, teško se opet vratiti na prirodno.

Istina da se neobrađeno mlijeko jako brzo pokvari. Dan dva u friđu i već je polako vrhnje.

Danny_HR kaže...

Ma nitko se ne bi bunio da dobije to mlijeko, ali znaš naše seljake. Kod većine nema tu baš kockica u glavi.

Iako ih razumijem, svejedno namirnice ne bi "bacao" samo iz protesta.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan

Baš sam gledao na vijestima bacaju 5 tisuća litara mlijeka u septičku. Mogli su to razdijelit onome ko nema. Ali ne seljaci su zayebani do daske.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 15:05 (Praetorian1).
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Misliš da bi ih netko kaznio da su mlijeko poklonili siromašnima?

ma daj, u ovoj državi ne smiješ ubrati više od kilo gljiva ili šparogi a kamo li besplatno dijeliti mlijeko, uopće ne sumnjam da su dali susjedima i onima kojima su mogli dati, ostalo je vjerujem preveliki rizik... zašto uopće misliš da su mljekari koji ne mogu živjeti od proizvodnje mlijeka tolika stoka

dado2202 kaže...
You for real ili trollo?? Kad sam bio mali svaki dan kod bake i djeda sam pio neobrađeno mlijeko, još toplo :).. Istina da ima drugačiji okus i kad se jedanputa privikneš na ovo "pakirano" shranje, teško se opet vratiti na prirodno.

Istina da se neobrađeno mlijeko jako brzo pokvari. Dan dva u friđu i već je polako vrhnje.

ajde malo čitaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 15:14 ((s)izgoreo).
17 godina
Praetorian1 kaže...

Baš sam gledao na vijestima bacaju 5 tisuća litara mlijeka u septičku. Mogli su to razdijelit onome ko nema. Ali ne seljaci su zayebani do daske.

Ne kuže oni još kako funkcionira kapitalizam kojeg su si naravno sami izglasali. Nije to više onaj lijepi socijalizam, gdje dok ti nije išlo išao si kukati pred državu, a država je rekla : "Evo ti mali moj idi se igraj"

(s)izgoreo kaže...

ajde malo čitaj

Pa ne mogu čitati postove dok pišem post, ti možeš?

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
18 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Pa ne mogu čitati postove dok pišem post, ti možeš?

ok, ne vjerujem da se mlijeko smije neobrađeno, nepregledano itd. dijeliti javno, nisam siguran ali tako mislim, ono što ne mislim je da su ljudi koji prolijevaju mlijeko automatski govna sve dok se ne dokaže drugačije

tvrtke su uvijek govna, barem u ovom sustavu u kojem globalizirani svijet funkcionira, ljudi su ljudi uvijek bili i bit će i dokle god tvrtke budu radile za profit a ne za ljude bit će govna

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 15:30 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

Hmm a da se organiziraju i sami kupe/izgrade mljekarnu?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Glupi su ko kita.

Baš su ih zahebali.. To je po onoj; ako nije po mojem, odrezati ću si nogu, pa da vidiš kako će ti biti..

(s)izgoreo kaže...

ok, ne vjerujem da se mlijeko smije neobrađeno, nepregledano itd. dijeliti javno, nisam siguran ali tako mislim,

Zašto misliš da ne bi smjeli dijeliti mlijeko?

Osim toga obraditi 'neobrađeno' mlijeko je teška nauka. Šporet i lonac ti od treba od alata za tu djelatnost.. Ne ide direktno tebe, već je više puta spominjano kao bauk..

18 godina
neaktivan
bed kaže...
Danny_HR kaže...
Glupi su ko kita.

Baš su ih zahebali.. To je po onoj; ako nije po mojem, odrezati ću si nogu, pa da vidiš kako će ti biti..

(s)izgoreo kaže...

ok, ne vjerujem da se mlijeko smije neobrađeno, nepregledano itd. dijeliti javno, nisam siguran ali tako mislim,

Zašto misliš da ne bi smjeli dijeliti mlijeko?

Osim toga obraditi 'neobrađeno' mlijeko je teška nauka. Šporet i lonac ti od treba od alata za tu djelatnost.. Ne ide direktno tebe, već je više puta spominjano kao bauk..

pa zato jer mislim da ovo što si odgovorio Dannyju nije slučaj, nadam se... ti mljekari valjda nisu tolika đubrad

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 15:46 ((s)izgoreo).
17 godina
Septah kaže...

Hmm a da se organiziraju i sami kupe/izgrade mljekarnu?

Previše posla, a tu ti je još onda plasiranje proizvoda, kontrola kvalitete itd. Vjerujem da bi se više svađali oko toga tko mora više love dobiti.

Jesi li ikad vidio što prvo seljak napravi kada dobi poticaje (ne svi). Ode u autosalon i kupi najveću moguću makinu, da se u selu vidi tko je "majstor".

(s)izgoreo kaže...

pa zato jer mislim da ovo što si odgovorio Dannyju nije slučaj, nadam se...

To je točno to.

18 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

To je točno to.

a gdje su dokazi?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice