Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.331.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
VirtUoso kaže...

CMC je bezveze. Upali program poslije ponoci i gledaj bez tona desetak pjesama. Osjecaj je kao kad ides na elektricnu stolicu. Spotovi su uzasni. 

Sve ovisi o glazbi koju slušaš. Ja ga često stream-ao preko svog tableta.

SK crew
18 godina
Pranja kaže...
rambox kaže...

Da sve treba ukinut pa i NovuTV,{#} koja ima najgori Dnevnik sigurno a Provjereno je stvarno najlošija emisija na Balkanu bez greške ti ga lupaš ko pijanac fučkaj ga.{#} Na kraju treba ostat jedino truli i jadni, te ispolitizirani HTV na kojem ništa nije kak treba samo troše lovu u prazno. Usput normalno ukidaju informatičke emisije, kad si rekel keks a Vlahov Leteči Cirkus je ok kakve budalaštine.{#}{#}{#}

Jel ti pročitaš prije nego li klikneš na "Pošalji"?

1.Dnevnik je dnevnik i isti je na svim televizijama.

2.Provjereno je dosada.

3.KN,CMC,TV4R,JabukaTV,Z1,NET za tebe ne postoje?

Ove ostale televizije nisam nit spomenul,{#} zna se zakaj jer nema smisla več sam dost put pohvalil male televizije pa ne moram opet. Dnevnik nije isti na svim Televizijama, ali ti to očito ne znaš kaj ti ja morem fučkaj ga bolje napadni HTV jer oni rasipavaju lovu građana na gluposti ali to te ne zanima jel a ne komercijalne TV to je druga priča i koncepcija.{#}{#}

Nemam ti ja Pošalji več Udri Nogom, tak piše kod mene jer je to poseban Addoon za Vatrenu Lisičetinu pa onda imam tu mogučnost i nema frke.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
odjavljen
rambox kaže...

Ove ostale televizije nisam nit spomenul,{#} zna se zakaj jer nema smisla več sam dost put pohvalil male televizije pa ne moram opet. Dnevnik nije isti na svim Televizijama, ali ti to očito ne znaš kaj ti ja morem fučkaj ga bolje napadni HTV jer oni rasipavaju lovu građana na gluposti ali to te ne zanima jel a ne komercijalne TV to je druga priča i koncepcija.{#}{#}

Nemam ti ja Pošalji več Udri Nogom, tak piše kod mene jer je to poseban Addoon za Vatrenu Lisičetinu pa onda imam tu mogučnost i nema frke.{#}

I male televizije imaju dosta toga za ponuditi. Dnevnik su vijesti koje tip čita pred kamerom i uz to se puštaju snimke. Nema razlike među dnevnicima.

HRT je prije snižavanja cijena pretplate bio cool televizija. Ali kad umirovljenici hoće 20 kn nižu pretplatu... 

Ali ja još i danas volim pogledati TV kalendar.

SK crew
18 godina
Pranja kaže...
Ali ja još i danas volim pogledati TV kalendar.

Je, da, oće Obrad Kosovac malo pumpati nacionalizam. Siguran sam da ti paše par minuta dnevno gledati kako su Hrvati super i najbolji na svijetu, izabrani narod, a Srbočetnici su Zlo i Naopako.

Gledam te!
17 godina
Deus ex machina kaže...

Ali sto to tocno znaci "dolaze na naplatu"?

Jesu li potpisali nekakav ugovor da ce ih Todoric/banke sponzorirati za kampanju, ali ovi naknadu moraju provoditi njihovu volju? I ako jesu - kakvi su penali tih ugovora?

Uopce ne razumijem cega se jedan vodja drzave, koji radi za narod, treba bojati.

I dobro, bezobrazno je malo od mene da ovo sad napisem ali ne znam kako bolje reci - cak i uz ovaj novi vislji porez, nije da ekipa krade sebi. Zar nisu kao jednu od prvih stvari ukinuli povlastene mirovine?

Ja im makar za to skidam kapu.

Sto je samo po sebi bolesno, da se divim politicaru koji eto ipak ne krade.

Poremecen mi je ozbiljno sustav vjerovanja u hr politiku.

Kako sam i rekao prije povlaštene mirovine su kap govna u "proljevu" koji se zove RH. Iako je to "dobar" smjer i nadam se da će ga se držati i napraviti drastičnije promijene. Tu su još registar branitelja i njihove mirovine (koje još niti jedna vlada nije taknula, svi obečavali), preveliki državni apart (koji su obećali smanjiti, a sad opet najavljuju da neće).

Sad najavljuju daljnju informatizaciju uprave, pa da se sve konsolidira u jednu veliku bazu, a ne da bude raštkrano kroz 20-tak baza, da sve ljudi mogu dobiti na jednom mjestu i na internetu. Baš me zanima kako će to funkcionirati, tj. zanima me što će raditi ljudi koji sad rade taj posao, a koji će biti informatiziran.

Zanima me kako će boriti s krupnom korupcijom (a ne sa ovim sitnišom kojeg sada hapse), kako to da Todorić ne mora plaćati svoje dobavljače na vrijeme (koji čekajući više od godinu dana na novac, propadaju), a može kupiti dionice jednog Mercatora? Ima puno toga oko ćega se ima za boriti. Sad se ne mogu svega sjetiti, jutro je.

Najveći problem je da skoro svaki političar na višoj poziciji ima neku firmu(koja je sad u vlasništvu supruge/sina/"ubaci neku bližu rodbinu") ili ima nekog rođu koju ima neku firmu koja će u doglednoj budućnosti obavljati neki posao za državu po cijeni 10 puta višoj nego je tržišna, dostavljajući proizvod 10 puta manje kvalitete nego je stanje na tržištu... Tako se naplaćuju svi politički dugovi i "krade sa strane". Sve se to obavlja u zatvorenim natječajima koji tek isplivaju nakon par godina (dok netko drugi dođe na vlast).

Ti misliš da oni direktno lovu vuku iz proračuna, malo su ipak pametniji, lova curi na sve strane (zato se nikad ne dira rashodovna strana), a onda kada prođe par lijevka slije se u žep nekog političara (ili nekog njima bliskog)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan

Pa ti vidi, bome sam dao jednu od jačih neto plaća (obzirom na broj radnih dana i sustav obračuna u firmi) u 2010. godini, a za koga i za šta, tih 6 800kn?

Cemetary gates
17 godina

.. saga o poštenom lopovu se nastavlja...

- tamo, tamo daleko, u jednom malenom gradu-županiji, u čarobnoj šumi (Sherwoodskoj) Banditić i dalje jaše. Naravno jaše građane zajedno sa skupštinom.

Najnovije uplatnice. Pa sad tko tu koga? Gdje je sad 'šef Zoki', da kao vlast lupi šakom o stol (ili to radi samo J.Rozga?).

edit: jadno, ali da ne ispadne da Zoki ne zna lupiti šakom o stol.. (zna u pogrešnom trenutku, pogrešnu osobu..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 13:03 (ihush).
16 godina
protjeran
12 Da
12 Ne
Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
18 godina
neaktivan

gle za grad koji nije naučen na zimu, odlična je ideja proglasiti dan ili dva neradni, dok to ne prođe

puno više bi štete imali da to nisu napravili

split nema opremu i nema potrebe za zimsku službu za par cm snijega u 20 godina

ista je stvar i sa Hustonom u USA, kad tamo padne snijeg, sve stane na dan dva, a kad se pojavi sunce snijega više nema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 13:41 (Darky).
14 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

CMC je bezveze. Upali program poslije ponoci i gledaj bez tona desetak pjesama. Osjecaj je kao kad ides na elektricnu stolicu. Spotovi su uzasni. 

Meni je CMC najjači kada bude Jukebox. Presuper su mi sve one polupismene sms želje i pozdravi. Spotovi i pjesme su samo šlag na tortu. Ljubavni barometar dođe kao čokoladni preljev.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
protjeran
Darky kaže...

gle za grad koji nije naučen na zimu, odlična je ideja proglasiti dan ili dva neradni, dok to ne prođe

puno više bi štete imali da to nisu napravili

split nema opremu i nema potrebe za zimsku službu za par cm snijega u 20 godina

ista je stvar i sa Hustonom u USA, kad tamo padne snijeg, sve stane na dan dva, a kad se pojavi sunce snijega više nema.

Hm, ajd da se slazem. No medjutoa, moj frend zivi na Borcecu kad padne snijeg dodje na posao, a u zivotu nije tamo vidio ralicu.

18 godina
neaktivan

Split je prepun uzbrdica/nizbrdica a ljudi nemaju zimske gume. Zamisli kaosa kad se ljudi koji nisu naučeni na vožnju po snijegu ljetnim gumama kreću po uzbrdici. Kaos je zagarantiran.

Naravno da je opravdano. Osim toga, tko zna ima li Split ralice, a kako pada potrebne su.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Split je prepun uzbrdica/nizbrdica a ljudi nemaju zimske gume. Zamisli kaosa kad se ljudi koji nisu naučeni na vožnju po snijegu ljetnim gumama kreću po uzbrdici. Kaos je zagarantiran.

evo kaj se događa kad padne snijeg i imaš ljude koji se ne znaju voziti po snijegu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 14:02 (Darky).
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

nije u banani već u moru {#}

17 godina

Nisam baš ljubitelj bijelog, dobro da ga tu gore kod nas (Međimurje) još nema. Ali kako izgleda vikend ću provesti doma uz računalo, ustvari ništ novoga ovaj vikend :)) Hihihi.

Sad gledaj dok dalmaticni jet ski pretvore u snow jet ski.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
odjavljen

Ovi u Splitu stvaraju cirkus, kupite zimske gume frajeri!!!

16 godina
neaktivan

Dalmatinci, don't eat the yellow snow! {#}

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Za šta? Za jednom u 10 godina kad im padne snijeg?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
odjavljen
Da radit kako Bog zapovjeda dok padne snijeg.
18 godina
Danny_HR kaže...
Diplomat kaže...

Za šta? Za jednom u 10 godina kad im padne snijeg?

... a "stvaraju cirkus" tako da stoje doma i ne izlaze vani. 

This space for rent!
18 godina
Diplomat kaže...

Koji je ovo jezik?

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Da, propada industrija, propada cijela država ako se jedan dan ne radi.

BTW, daj mi objasni svoju logiku.

Treba kupit 4 zimske gume za cca 1500 kn (malo sam rekao), platit zamjenu vulkanizeru 2 puta po 200 kn zato što jednom u nekoliko godina padne snijeg i zadrži se dan-dva?

Daj se molim te saberi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 15:23 (Danny_HR).
14 godina
odjavljen
Pa da bolje doma televizor gledat... Ni busevi ne voze... :/
15 godina

Evo bijelog Splita.Jedna moja slika cisto da vidite,haos.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
Diplomat kaže...

Ma daj,pusti ljude da se vesele snijegu,to im se neće ponoviti za još 15 godina.

Nadam se da im je bar pao doba snijeg-u Sisku ništa ne valja,ne možeš poštenu grudu napravit.

SK crew
16 godina
protjeran

...., kad sam offline uvjek mogu procitat sve poruke..... bljak.

Da ne bi ispali papkari a trebat ce nekome zimske gume (gume se kupuju u Sloveniji inace jer su jeftinije) kad dodjete kod vulkanizera a kupujete 4 komada nemojte slucajno platit i montazu! Prije kupnje obavezno pitajte. Ko zivi blizu Zaprudja a trebat ce gume, u centru vulkanizer mjenja gume djabe a i dosta su jeftine.

Postoje jos i lanci za snijeg i na potpuno ispravnim ljetnim gumam (utori ne manje od 4 mm) rulaju, a i  ispadne jeftinije od zamjene guma.....

Sta se Splita i Kastela i autobusa tice, cujem da ne vozi na toj relaciji jer je jako "brdovito" {#}.

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

He, he..  Sad je kaos, zar ne? Evo vam sad ona priča, ne znaš ti kako je kad bura zapuše.. Stalno to inače slušam, dok je na prognozi 12-13 supnjeva i sunce. Odvažniji i picigina bace. A ja prosječno trošim 2,5 lopate po zimi, sunca nema do proljeća, a pingvini su davno otišli u toplije krajeve, put mora.. Ne bih htio ispasti zločest, ali sad možemo o buri..

15 godina

Dao Bog da se i iduce godine ponovi.Nebih zalio.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
bed kaže...
zoharbizo kaže...

He, he..  Sad je kaos, zar ne? Evo vam sad ona priča, ne znaš ti kako je kad bura zapuše.. Stalno to inače slušam, dok je na prognozi 12-13 supnjeva i sunce. Odvažniji i picigina bace. A ja prosječno trošim 2,5 lopate po zimi, sunca nema do proljeća, a pingvini su davno otišli u toplije krajeve, put mora.. Ne bih htio ispasti zločest, ali sad možemo o buri..

Ma covjece kakav kaos,ispiti mi odgodeni i uzivam.Neka leda i sniga sto se mene tice kao studenta.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice